ג'ון-בחלומות הלילה
האחות ג'וי עדייו טיפה המומה נתנה לך מפחת לחדר
Printable View
ג'ון-בחלומות הלילה
האחות ג'וי עדייו טיפה המומה נתנה לך מפחת לחדר
[QUOTE=ttrrtte;1226401]ג'ון-בחלומות הלילה
האחות ג'וי עדייו טיפה המומה נתנה לך מפחת לחדר[/QUOTE]
אני הולך לחדר וממשיך לדגדג את איווי.
אני רואה זוהי סדום אז כל 10 דקות אני אבוא ואגיב:)
ג'ון-עשינו עסק
אתה ממשיך לדגדג את איווי שלא מפסיק לצחוק לפתע אתה שומע רעם
[QUOTE=ttrrtte;1226405]ג'ון-עשינו עסק
אתה ממשיך לדגדג את איווי שלא מפסיק לצחוק לפתע אתה שומע רעם[/QUOTE]
אני מפסיק לדגדג אותו ובודק מה זה.
ג'ון- איווי אומר ''רעם הרעים רעם החריש מי זה פה אה זאת בטני''
ג'ון אני נכנעת מודה היה לי יום קשה חלומות פז אבל חכה חכה לשישי-שבת של שבוע הבא אני ינצח!!!
לילה טוב לכולם נמשיך מחר
[QUOTE=ttrrtte;1226407]ג'ון- איווי אומר ''רעם הרעים רעם החריש מי זה פה אה זאת בטני''[/QUOTE]
ניצחון מוההההה
איווי זאת הבטן שלך, תגיד לי איזה אוכל אתה אוהב שגורם לך להפסיק לדבר בחידות ואני אתן לך.
ג'ון- ''אוכל אוכל לא תרופה אני אוהב את העלה הירוק נחש נחש ובוא נראה''
[QUOTE=ttrrtte;1226518]ג'ון- ''אוכל אוכל לא תרופה אני אוהב את העלה הירוק נחש נחש ובוא נראה''[/QUOTE]
ניצחתי וניצחתי נה נה נה נה:D
העלה הירוק, מה זה יכול להיות, רגע אולי זה העלה שעל הראש של טרטוויג אני חושב והולך לקחת את העלה מהראש של טרטוויג.
ג׳ון-שוויצר חי. פתאום העיינים של איוני התחילו לזהור בלבן
[QUOTE=ttrrtte;1226522]ג׳ון-שוויצר חי. פתאום העיינים של איוני התחילו לזהור בלבן[/QUOTE]
בסדר אני אפסיק:um_face:
מה זה איווי? זה העלה?
גון - איווי התחיל לומר בכל משונה ״השעה קרבה הגיעה הזמן על השלושה לצאת למסע את הרוע להביס ביום השימשי ״ ואחריי שאיוויהאמר אמר את זה הוא התעלף
[QUOTE=ttrrtte;1226529]גון - איווי התחיל לומר בכל משונה ״השעה קרבה הגיעה הזמן על השלושה לצאת למסע את הרוע להביס ביום השימשי ״ ואחריי שאיוויהאמר אמר את זה הוא התעלף[/QUOTE]
אוי לא אני מניח שהגיע הזמן לצאת למסע נגד ריק וטינה, אין לי זמן לגלות מהו העלה שאיווי צריך אני חייב לקחת אותו לאחות ג'וי אני אומר ולוקח אותו.
גון- הטחות גוי מתפוצצת מצחוק למשמע מה שאמרתה על העלה ואומרת שאיוויהאמר מאוד אוהבים עלי חסה היא נתנה כמה לאיוני שמיד התאושש ואמר ״״מה קרה קרה שם לפני השינה?״
[QUOTE=ttrrtte;1226533]גון- הטחות גוי מתפוצצת מצחוק למשמע מה שאמרתה על העלה ואומרת שאיוויהאמר מאוד אוהבים עלי חסה היא נתנה כמה לאיוני שמיד התאושש ואמר ״״מה קרה קרה שם לפני השינה?״[/QUOTE]
מה שקרה זה שאמרת נבואה מוזרה והתעלפת ואז האחות ג'וי נתנה לך עלי חסה אומר.