-
[quote=Astral;1237582][B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]הישורי וטרי מסכימים לעסקה הזו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה והישורי הולכים לזירה המרכזית,אתה רואה את טרי עולה גם היא על הבמה ואומרת:"שינוי של הרגע האחרון,נכנס בסערה עם מטרה,לחפש שותפים לצוות ב-[/FONT][FONT=Arial]World Racing Grand Prix[/FONT][FONT=Arial],קבלו את אלסטר!בצד השני של הזירה,אחי המדהים,אלוף הזירה המרכזית 49 קרבות רצופים ללא שום הפסד קבלו את אחי הישורי!".[/FONT]
[FONT=Arial]הישורי-8000[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-8000[/FONT]
[FONT=Arial]תורך:[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שולף:[/FONT]
[FONT=Arial]Future Fusion[/FONT]
[FONT=Arial]Trap Stun[/FONT]
[FONT=Arial]Dragunity Dux X2[/FONT]
[FONT=Arial]Dragunity Pilum[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מקבל ליד את [/FONT][FONT=Arial]Pot of Avarice[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]הישורי אומר לך:"אני מקווה שזה יהיה קרב טוב,אני והטורנדו שלי מחכים ללוחם אמיתי".[/FONT][/quote]
אביט בוא בעיניים להוטות לקרב ונעוצות במטרה, חיוך קטן שלא מגלה הרבה ואומר "אז אין צורך עוד לחכות, הגעתי!"
לאחר שאשלוף אחשוב לעצמי 'מממ... יד לא רעה.'
מהלך הטור:
"אוקיי הישורי, אני משתמש בקלף מיזוג עתידי. אני שולח 5 דרקונים מחפיסה לבית הקברות והם:
שתי פאלאנקס, אקליס אחד ופאלאנקס אחד!"
ואז הוסיף "בעוד שתי טורות תזכה לראות קלף מאין כמותו..." והשאיר אותו במטח.
אחשוב לרגע ואז אומר "עכשיו תכיר את דרגוניטי דוקס, ואת היכולת שלו. אני לוקח מבית הקברות את דרגוניטי פאלאנקס כחפץ"
"בזכות היכולת של פאלאנקס גם הוא עולה אל שטח המפלצות שלי.. וזה בשביל לזמן את בריאונק הדרקון של מערת הקרח!"
לאחר מכן אניח קלף אחד הפוך ואסיים את הטור.
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*איזו?[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Ice Dragon[/FONT][FONT=Arial]" מתקרב אליך אתה רואה שהוא יצור זקן מאוד,אתה שואל אותו איפה ממותת ענבר והוא אומר לך:"היא נמצאת בקצה האחר של האי,האזור הזה שייך למפלצות עם השם "[/FONT][FONT=Arial]Ice[/FONT][FONT=Arial]" והארצ'טייפ "[/FONT][FONT=Arial]Ice Barrier[/FONT][FONT=Arial]" בצד השני של האי זה המפלצות שלא קשורות באופן פיזי לאזור".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קאלין אומר לך:"לפי ששיחקתי עם מפלצות "[/FONT][FONT=Arial]Infernity[/FONT][FONT=Arial]" חזקות ומרשימות עבדתי עם דק "[/FONT][FONT=Arial]Archfiend[/FONT][FONT=Arial]" לא פחות טובים,קלף המפתח שלי היה "[/FONT][FONT=Arial]Skull Archfiend of Lighting[/FONT][FONT=Arial]" שהוא גירסא קיצונית יותר וטובה יותר ל-"[/FONT][FONT=Arial]Summoned Skull[/FONT][FONT=Arial]" של יוגי מוטו האגדי,מצאתי את הקלף הזה ליד מסכת טיטניום שהייתה ליד מחסנים פה בלווין,אני לא יודע מי בעל הקלף או מי בעל המסכה אבל בזכותו היה לי קלף חדש מאוד".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מחכה כמה דקות,אתה רואה שיש באופנוע שעון,אתה רואה שהשעה היא 17:23,אתה נזכר שנפרדת מריילי ומכולם ב-16:20,ואמרת להם שיפגשו אותך אחרי שעה שוב באוהל,מה שאומר שאתה מאחר![/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה משחק ב-"[/FONT][FONT=Arial]Future Fusion[/FONT][FONT=Arial]" ומשליך את הדרגוניטי הבאים:[/FONT]
[FONT=Arial]פלאנקס [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]לייבטאן [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]ו-אקליס.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Dux[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1500] שבזכות יכולתו מקבל 200 נקודות על כול קלף דרגוניטי בזירה [1700] עכשיו בזכות יכולתו השנייה אתה הופך את פלאנקס לציוד שלו [1900 התקפה ל-[/FONT][FONT=Arial]Dux[/FONT][FONT=Arial]],בזכות היכולת של פלאנקס אתה מזמן אותו במצב הגנה [1100],אתה מסכרן את שתי המפלצות ויוצר את "[/FONT][FONT=Arial]Brionc Dragon of Ice Barrier[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [2300].[/FONT]
[FONT=Arial][אתה צריך להגיד לי איזה קלף הפוך זה אתה יודע].[/FONT]
[FONT=Arial]תורו של הישורי,הישורי שולף קלף אחד ומשחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Fusion Gate[/FONT][FONT=Arial]" על ידי הוצאת 2 או יותר מרכיבי מיזוג הוא יכול לזמן את המיזוג שלהם,הוא מוציא מהמשחק את "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Ocean[/FONT][FONT=Arial]" ואת "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Avian[/FONT][FONT=Arial]" ויוצר את "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Absolute Zero[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [2500] שעל כול מפלצת מים בזירה הוא מקבל עוד 500 התקפה,ובזכות זה שיש לך את "[/FONT][FONT=Arial]Brionc[/FONT][FONT=Arial]" ל-"[/FONT][FONT=Arial]Zero[/FONT][FONT=Arial]" יש 3000 התקפה,"[/FONT][FONT=Arial]Zero[/FONT][FONT=Arial]" מתקיף ומשמיד את "[/FONT][FONT=Arial]Brionc [/FONT][FONT=Arial]" שלך ומותיר אותך עם 7300 נקודות חיים,נקודות ההתקפה של "[/FONT][FONT=Arial]Zero[/FONT][FONT=Arial]" חוזרות להיות 2500.[/FONT]
[FONT=Arial]הישורי שם שני קלפים הפוכים ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שולף קלף "[/FONT][FONT=Arial]Monster Reborn[/FONT][FONT=Arial]",נשאר עוד תור אחד עד בואו של [/FONT][FONT=Arial]F.G.D[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
-
[QUOTE]"Ice Dragon" מתקרב אליך אתה רואה שהוא יצור זקן מאוד,אתה שואל אותו איפה ממותת ענבר והוא אומר לך:"היא נמצאת בקצה האחר של האי,האזור הזה שייך למפלצות עם השם "Ice" והארצ'טייפ "Ice Barrier" בצד השני של האי זה המפלצות שלא קשורות באופן פיזי לאזור".[/QUOTE]
אין אייס דרגון
---
''תודה'' אגיד לו ואצעק לvarj שיבוא, ויעזור לי להגיע לצד השני במהירות
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]לא,אז מה זה [/FONT][FONT=Arial]http://yugioh.wikia.com/wiki/Dragon_Ice[/FONT][FONT=Arial] ?[/FONT]
[FONT=Arial]אתה קורא ל-"[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Knight-Varj[/FONT][FONT=Arial]" הוא אומר לך:"לאן עכשיו אדון?" אתה אומר לו לצד השני של האי הוא מרים אותך ובטיסה מהירה מאוד אתם מגיעים לחוף ים,אך במקום חולות יש קרח,אתה רואה שהשילוב בין מים לקרח די מרשים,[/FONT][FONT=Arial]Varj[/FONT][FONT=Arial] אומר לך:"תקרא לי שתצטרך אותי".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1237823]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מחכה כמה דקות,אתה רואה שיש באופנוע שעון,אתה רואה שהשעה היא 17:23,אתה נזכר שנפרדת מריילי ומכולם ב-16:20,ואמרת להם שיפגשו אותך אחרי שעה שוב באוהל,מה שאומר שאתה מאחר![/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[/QUOTE]
אני אחזור ל"בית" של ריילי, (אני לא בטוח שיש, אבל אם יש לי פתק או כל דבר אחר שאפשר לכתוב עליו אני אכתוב איפה שהו שאני בבית של רילי כדי שבליסטר יראה
-
[QUOTE=Astral;1237832][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]לא,אז מה זה [/FONT][FONT=Arial]http://yugioh.wikia.com/wiki/Dragon_Ice[/FONT][FONT=Arial] ?[/FONT]
[FONT=Arial]אתה קורא ל-"[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Knight-Varj[/FONT][FONT=Arial]" הוא אומר לך:"לאן עכשיו אדון?" אתה אומר לו לצד השני של האי הוא מרים אותך ובטיסה מהירה מאוד אתם מגיעים לחוף ים,אך במקום חולות יש קרח,אתה רואה שהשילוב בין מים לקרח די מרשים,[/FONT][FONT=Arial]Varj[/FONT][FONT=Arial] אומר לך:"תקרא לי שתצטרך אותי".[/FONT][/QUOTE]
''כן'' אענה לו ''אני אקרא לך''
'איפה ממותת האמבר הזאת?!' אחשוב לעצמי ואתחיל ללכת, מחפש מפלצות ממותה.
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתחיל לחפש את ממותת ענבר,אתה רואה אותה ישנה ליד אחד העצים,אתה מעיר אותה והיא אומרת לך:"אהה זה אתה" היא הופכת להיות אבן ענבר בתוך דיסק הדו-קרב שלך,'אוקיי נשארו ספיר,רובי וקובלט,הפגסוס,הכלב והנשר".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*בליסטר ואתה לא נמצאים באותו אזור בכלל.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למפקדה של ריילי,אתה רואה את החבורה יושבת באוהל,שאתה נכנס החבורה קמה להתקפה אך נרגעת שרואה שזה אתה,ריילי אומר לך:"סייר הזה חלקלק כמו נחש,לא ברור לי אם הוא טוב או רע או סתם אחד כזה שאין לו מטרה בחיים,הכוח העל חושי הזה,זה לא טבעי,שמתי שתנועת ארקדיה קשורה לדברים האלה אבל לפני שנתיים הבניין נהרס מסיבה מוזרה.[/SIZE][/FONT]
-
[quote]אתה מתחיל לחפש את ממותת ענבר,אתה רואה אותה ישנה ליד אחד העצים,אתה מעיר אותה והיא אומרת לך:"אהה זה אתה" היא הופכת להיות אבן ענבר בתוך דיסק הדו-קרב שלך,'אוקיי נשארו ספיר,רובי וקובלט,הפגסוס,הכלב והנשר".[/quote]
אוציא את חתולת אחלמה ''את יודעת אולי איפה הפגסוס הזה?''
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]החתולה אומרת לך:"אני יודעת בדיוק איפה כול השלישייה,רובי נמצא ביער איפה שמצאת אותי,וספיר וקובלט נמצאים מעל השמיים,מעל העננים המוצקים,ממלכת השמיים קוראים למקום הזה" טיגריס יוצא גם הוא והוא אומר לך:"את רובי יהיה קל להשיג,וכך גם את קובלט ברגע שנשיג את הזוג הזה ספיר יסכים להצטרף" אתה רואה משהו יוצא מהתיק שלך,אתה רואה זה רובי,אתה שומע אותו משחרר קול לא ברור,אתה רואה גם את אבן הרובי נוצרת.[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1237840]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*בליסטר ואתה לא נמצאים באותו אזור בכלל.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למפקדה של ריילי,אתה רואה את החבורה יושבת באוהל,שאתה נכנס החבורה קמה להתקפה אך נרגעת שרואה שזה אתה,ריילי אומר לך:"סייר הזה חלקלק כמו נחש,לא ברור לי אם הוא טוב או רע או סתם אחד כזה שאין לו מטרה בחיים,הכוח העל חושי הזה,זה לא טבעי,שמתי שתנועת ארקדיה קשורה לדברים האלה אבל לפני שנתיים הבניין נהרס מסיבה מוזרה.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"מה זאת אומרת ארקדיה ואיזה בניין נהרס ? אתם הכרתם את סייר מקודם, כמה אתם יודעים עליו ?"
-
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"תנועת ארקדיה היא קבוצה של אנשים כמו סייר,בעלי כוחות על חושיים שמשתמשים בכוחות שלהם בשביל להשמיד את הכוחות האפלים בעולם בשביל שסייר יהיה השליט,בקרב בין אקיזה למיסטי האפלה וסייר נגד קרלי האפלה הבניין הושמד,סייר מת,אקיזה ושתיים האחרות נמלטו,לא ברור לי איך סייר הצליח לחזור לחיים,כנראה הוא הצליח לשרוד".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1237854][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"תנועת ארקדיה היא קבוצה של אנשים כמו סייר,בעלי כוחות על חושיים שמשתמשים בכוחות שלהם בשביל להשמיד את הכוחות האפלים בעולם בשביל שסייר יהיה השליט,בקרב בין אקיזה למיסטי האפלה וסייר נגד קרלי האפלה הבניין הושמד,סייר מת,אקיזה ושתיים האחרות נמלטו,לא ברור לי איך סייר הצליח לחזור לחיים,כנראה הוא הצליח לשרוד".[/FONT][/QUOTE]
"מצאתי את זה באחת מהתעלות, אספתי כל מה שיכולתי, היה שם אזהרה לבידוד החדר. הייתי נשאר שם לתמיד אם לי הייתי יוצא... (אני מראה להם את המסמכים) מה זה אומר לכם ?"
-
[QUOTE=Astral;1237850][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]החתולה אומרת לך:"אני יודעת בדיוק איפה כול השלישייה,רובי נמצא ביער איפה שמצאת אותי,וספיר וקובלט נמצאים מעל השמיים,מעל העננים המוצקים,ממלכת השמיים קוראים למקום הזה" טיגריס יוצא גם הוא והוא אומר לך:"את רובי יהיה קל להשיג,וכך גם את קובלט ברגע שנשיג את הזוג הזה ספיר יסכים להצטרף" אתה רואה משהו יוצא מהתיק שלך,אתה רואה זה רובי,אתה שומע אותו משחרר קול לא ברור,אתה רואה גם את אבן הרובי נוצרת.[/FONT][/QUOTE]
''הוא התגנב לתיק שלי?'' אשאל ''מגניב!''
אקרא לוארג' כדי שיטיס אותי לממלכת השמיים, אודה לו על העזרה
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין אומר לך:"לפי ששיחקתי עם מפלצות "Infernity" חזקות ומרשימות עבדתי עם דק "Archfiend" לא פחות טובים,קלף המפתח שלי היה "Skull Archfiend of Lighting" שהוא גירסא קיצונית יותר וטובה יותר ל-"Summoned Skull" של יוגי מוטו האגדי,מצאתי את הקלף הזה ליד מסכת טיטניום שהייתה ליד מחסנים פה בלווין,אני לא יודע מי בעל הקלף או מי בעל המסכה אבל בזכותו היה לי קלף חדש מאוד".[/QUOTE]
"אם אתה אומר שהחפיסה הזאת חזקה יותר אז תשתמש בה במקום חפיסת הinfernity שלך." אומר לקאלין.
-
[quote=Astral;1237823]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה משחק ב-"[/FONT][FONT=Arial]Future Fusion[/FONT][FONT=Arial]" ומשליך את הדרגוניטי הבאים:[/FONT]
[FONT=Arial]פלאנקס [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT]
[FONT=Arial]לייבטאן [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT]
[FONT=Arial]ו-אקליס.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Dux[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1500] שבזכות יכולתו מקבל 200 נקודות על כול קלף דרגוניטי בזירה [1700] עכשיו בזכות יכולתו השנייה אתה הופך את פלאנקס לציוד שלו [1900 התקפה ל-[/FONT][FONT=Arial]Dux[/FONT][FONT=Arial]],בזכות היכולת של פלאנקס אתה מזמן אותו במצב הגנה [1100],אתה מסכרן את שתי המפלצות ויוצר את "[/FONT][FONT=Arial]Brionc Dragon of Ice Barrier[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [2300].[/FONT]
[FONT=Arial][אתה צריך להגיד לי איזה קלף הפוך זה אתה יודע].[/FONT]
[FONT=Arial]תורו של הישורי,הישורי שולף קלף אחד ומשחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Fusion Gate[/FONT][FONT=Arial]" על ידי הוצאת 2 או יותר מרכיבי מיזוג הוא יכול לזמן את המיזוג שלהם,הוא מוציא מהמשחק את "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Ocean[/FONT][FONT=Arial]" ואת "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Avian[/FONT][FONT=Arial]" ויוצר את "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Absolute Zero[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [2500] שעל כול מפלצת מים בזירה הוא מקבל עוד 500 התקפה,ובזכות זה שיש לך את "[/FONT][FONT=Arial]Brionc[/FONT][FONT=Arial]" ל-"[/FONT][FONT=Arial]Zero[/FONT][FONT=Arial]" יש 3000 התקפה,"[/FONT][FONT=Arial]Zero[/FONT][FONT=Arial]" מתקיף ומשמיד את "[/FONT][FONT=Arial]Brionc [/FONT][FONT=Arial]" שלך ומותיר אותך עם 7300 נקודות חיים,נקודות ההתקפה של "[/FONT][FONT=Arial]Zero[/FONT][FONT=Arial]" חוזרות להיות 2500.[/FONT]
[FONT=Arial]הישורי שם שני קלפים הפוכים ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שולף קלף "[/FONT][FONT=Arial]Monster Reborn[/FONT][FONT=Arial]",נשאר עוד תור אחד עד בואו של [/FONT][FONT=Arial]F.G.D[/FONT][FONT=Arial].[/FONT][/quote]
מה יש לי לכתוב.. נשאר לי רק הפוך 1 לשים וזה Trap Stun... זה לא שאתה אמור לנחש.. זה מה שנשאר לי. נהרס לי המהלך עכשיו כי אני צריך לחכות עוד טור להפעיל אותו.
~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא רע..." אומר לו בחיוך מלא בטחון, אחשוב לעצמי 'מהלך נחמד מאוד. הוא לא פראייר'
לאחר מכן שאפשף מעט את הסנטר עם ידי תוך כדי חשיבה ואהרהר לעצמי "אוקיי יש לי דוקס אחד, פילום, זיעזוע מלכודת והחייאת המפלצת. אני יכול להפיק מיזה מהלך נהדר"
מהלך הטור:
"אוקיי אני משתמש בהחייאת המפלצת ומחזיר את בריונק לזירה, לאחר מכן אני זורק שתי קלפים, זיעזוע מלכודת ואת הדרגוניטי פילום בשביל להחזיר את המפלצת שלך ואת המלכודת הימנית ליד שלך" אומר לו בחיוך רחב על פני.
לאחר מכן אזמן שוב את דרגוניטי דוקס והעשה שוב את המהלך אם פאלאנקס כדי לזמן בתיאום את וורגיאינה לוחם הדרגוניטי לזירה!"
"עכשיו אשתמש ביכולת שלו ואקח כחפץ את אקליס מבית הקברות ואז אשלח אותו חזרה בשביל להשמיד את הקלף הנותר לך ולזכות את וורגיאנה ב-3800 נקודות תקיפה!"
ואז אור בקול חזק ורם "ביורנאק, וורגיאנה תקפו!!!"
ואז אומר "עוד טור אחד למפלצת שלי!"