אז אפשר לסמוך עליך, טוב מאוד.
Printable View
אז אפשר לסמוך עליך, טוב מאוד.
פרק נחמד מאוד...מעניין איך ההתפרצות הזאת תיראה עכשיו,כשהוא כבר סנדסלאש.
תודה רבה
ברק שפוגע במכונית לא יזיק לה או ליושבים בה. שי במכונית הארכה אוטומטית לקרקע ופנים המכונית מבודד מחשמל.
[QUOTE=HeavySnorlax;1269597]ברק שפוגע במכונית לא יזיק לה או ליושבים בה. שי במכונית הארכה אוטומטית לקרקע ופנים המכונית מבודד מחשמל.[/QUOTE]
לא בטוח שזה כולל את אותה מכונית שאני מדבר עליה, וגם לא בטוח שברק של ראיקואזה הוא כמו כל ברק רגיל, אני צודק?
[QUOTE=sandslash;1269600]לא בטוח שזה כולל את אותה מכונית שאני מדבר עליה, וגם לא בטוח שברק של ראיקואזה הוא כמו כל ברק רגיל, אני צודק?[/QUOTE]
חשמל הוא חשמל... אפילו חשמל של פוקימונים.
[QUOTE=HeavySnorlax;1269603]חשמל הוא חשמל... אפילו חשמל של פוקימונים.[/QUOTE]
אני קבעתי אחרת בסיפור שלי ^^
וואי וואי וואי איזה פרק מי שרוצה בוא נתערב על מיליון אין סוף דולרים שבפרק הבא סנדסלאש יקבל התקף זעם..איך אהבתי שבסוף הפרק האחרון ראיקוזה צעק להסתער!!איזה חזק.אחי אתה תותח אין מה להגיד.
[QUOTE=bugoji1;1269704]וואי וואי וואי איזה פרק מי שרוצה בוא נתערב על מיליון אין סוף דולרים שבפרק הבא סנדסלאש יקבל התקף זעם..איך אהבתי שבסוף הפרק האחרון ראיקוזה צעק להסתער!!איזה חזק.אחי אתה תותח אין מה להגיד.[/QUOTE]
תודה רבה לך! אני כבר מפרסם את הפרק הבא.
נמחק
וואו! צורה מגניבה! פרק מצוין חוץ מדבר אחד:
[quote]קרא האדם המעובן שדיבר קודם אלינו[/quote]
מעובן? מה הכוונה? מה זה?
[quote=חמין זה נאדים;1269788]וואו! צורה מגניבה! פרק מצוין חוץ מדבר אחד:
מעובן? מה הכוונה? מה זה?[/quote]
טעות הקלדה, זה אומר 'מעוצבן'
תודה רבה.
וואי וואי וואי איזה פרק מי שרוצה בוא נתערב על מיליון אין סוף דולרים שבפרק הבא סנדסלאש יינצח את כולם כי הוא הכי אדיר! איך אהבתי שבסוף הפרק האחרון סנדסךאש בוכה כי יש לו רגשות והוא אדיר!!איזה חזק.אחי אתה תותח אין מה להגיד. וואי וואי וואי!!!
[QUOTE=Seviper;1269798]וואי וואי וואי איזה פרק מי שרוצה בוא נתערב על מיליון אין סוף דולרים שבפרק הבא סנדסלאש יינצח את כולם כי הוא הכי אדיר! איך אהבתי שבסוף הפרק האחרון סנדסךאש בוכה כי יש לו רגשות והוא אדיר!!איזה חזק.אחי אתה תותח אין מה להגיד. וואי וואי וואי!!![/QUOTE]
מעניין מאיפה ההשראה לתגובה ;]
תודה רבה.
פרק מאוד יפה@ כל הכבו'ד