-
[QUOTE=ttrrtte;1271869]
סקוט-צ'מצ'אר קופץ באושר והאישה שקראה לך קודם קוראת לך שוב ואתה יוצא
-האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, סקוט גרין, מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שצ'מצ'אר קופץ ומושך במכנסך ומהנהן.
[/QUOTE]
אין לי אפשרות לסרב נכון XD?
"אין בי שום מחויבות כלפי העולם. אני רק רוצה למצוא את משפחתי ולנקום ברון." אני אומר בקור."אז כן,אני אצטרף לצוות שלכם." אני אומר.ומחייך אל צ'ימצ'אר בזווית פי. אחרי שהיא הולכת משם,אני מרים את צ'ימצ'אר בידי ומחייך אליו חיוך רחב. אני אומר לו-"תקשיב לי,חבר קטן. אתה,נולדת לגדולות.אני רואה את זה בעינייך. אז,אנחנו נתאמן קשה.ונצליח.וגם נהנה מזה." אני אורמ לו בחיוך,ומחבק אותו."אוקיי,פרופסור,מה עם הפוקדקס ושאר הפוקדורים?" אני אורמ לו.
-
תומאס-אתה הולך למכון אך מגלה שבעצם אין מכון בעיר הזאת!, במקום יש את מגדל הקרבות, לילך אומרת ''אני רוצה להתחזק בכדי שאוכל להגן על עצמי אפשר בבקשה ללכת למגדל הקרבות ושתשתמש בי?''
ג'ינה-''את יודעת..לא מנומס לשאול דברים כאלה..ואני כבד כל כך כי תסתכלי עליי יש עליי טונות דל פרווה'', ''ואני חושב'' הוא ממשיך את דבריו ''שפשוט אלך על ידך עד שההשפעה תעבור'' מסיים טןם את דבריו ''מה דעתך?'' הוא שואל רק בכדי לוודא
סקוט-האמת שיש אחד שכן סירבxd
סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטךך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פעם שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של להבה עליו ואמר ''לצ'מצ'אר גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'
-
[QUOTE=ttrrtte;1271879]תומאס-אתה הולך למכון אך מגלה שבעצם אין מכון בעיר הזאת!, במקום יש את מגדל הקרבות, לילך אומרת ''אני רוצה להתחזק בכדי שאוכל להגן על עצמי אפשר בבקשה ללכת למגדל הקרבות ושתשתמש בי?''
[/QUOTE]
"אני כל פעם ישתמש במישהוא אחר אז כן את תהיי ראשונה" הולך למגדל הקרבות
-
תומאס-אתה הולך אל מגדל הקרבות ומגלה שהוא גדול יותר אפילו יותר ממה שחשבת, אתה נכנס פנימה ללובי רחב וענק אתה ניגש לדלפק ומבקש להיכנס, האישה בדלפק אומרת ''אין בעיה'' והיא מובילה אותך לכניסה ומסבירה את החוקים ''אתה תיכנס לסוג של מבוך כל פעם יוצבו לפנייך מס' דלתות, אולי בדלת שתיכנס אליה יהיה מאמן רגיל אולי יהיה בא מאמן שיעשה איתך קרב שש על שש או אולי מישהו שירפא את הפוקימונים שלך שתרצא לפרוש תלחץ על הכפתור האדום שנמצא בכל חדר'' אתה נכנס ולפנייך ישנם שלוש דלתות זהות לחלוטין לאיזה תיכנס?אמצעית?שמאלית? או ימנית?
-
[QUOTE=ttrrtte;1271879]\
סקוט-האמת שיש אחד שכן סירבxd
סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטךך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פעם שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של להבה עליו ואמר ''לצ'מצ'אר גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'[/QUOTE]
הו.אבל אל משנה,זה עדיין משרת את המטרות של הדמות XD
~~~
"אוקיי,צ'ימצ'אר,עלה לי על הכתף.אני אומר,ומחכה שהוא יקפוץ.אחרי שהוא קופץ עליי,אני שם את הפוקדור הריק בתיק,שם את התקי חזרה,ומתחיל ללכת בשביל.'אוקיי,אומנם המטרה שלי היא לפגוע ברון,אבל בשביל זה כדאי שאני אמצא פוקימונים טובים,חוץ מצ'ימצ'אר.' אני חושב לעצמי,ואומר לצ'ימצ'אר-"אוקיי חבר,תשים לב אם שי עוד פוקימונים בדרך. אם יש,תשב את תשומת ליבי.אנחנו הולכים ללכוד לנו פוקימון." אני אומר בקול קשוח,וממשיך ללכת.
~~~
אגב,שכחתי לכתוב בטופס-עוד בקשה-לתפוס הרבה פוקימונים ^^
-
[QUOTE=ttrrtte;1271883]תומאס-אתה הולך אל מגדל הקרבות ומגלה שהוא גדול יותר אפילו יותר ממה שחשבת, אתה נכנס פנימה ללובי רחב וענק אתה ניגש לדלפק ומבקש להיכנס, האישה בדלפק אומרת ''אין בעיה'' והיא מובילה אותך לכניסה ומסבירה את החוקים ''אתה תיכנס לסוג של מבוך כל פעם יוצבו לפנייך מס' דלתות, אולי בדלת שתיכנס אליה יהיה מאמן רגיל אולי יהיה בא מאמן שיעשה איתך קרב שש על שש או אולי מישהו שירפא את הפוקימונים שלך שתרצא לפרוש תלחץ על הכפתור האדום שנמצא בכל חדר'' אתה נכנס ולפנייך ישנם שלוש דלתות זהות לחלוטין לאיזה תיכנס?אמצעית?שמאלית? או ימנית?[/QUOTE]
אני הולך על השמאלית
-
סקוט-לא אישרת את השתתפותך באיוונט
אתה הולך כאשר צ'מצ'אר על הכתף שלך ובמהרה רואה שלט עץ ישן ומלא טחב עם הכיתוב ''דרך ''' רק ממבט אחד קדימה אתה מבין שהדרך עוברת דרך יער ענק, אתה נכנס לשביל ומתחיל ללכת לא עוברות כמה דקות ואתה שומע רחש, אתה מסתובב בבהלה ורואה-
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/092.png[/IMG]
תומאס-אתה נכנס לדלת השמאלית ומגלה שאתה בחדר ג=רחב ידיים ובוא זירת קרב, בקצה השני עומד מאמן רגיל ובלי לומר כלום מוציא בלוסם לזירה, לילך מתקדמת קדימה ומחכה להוראותייך בנוגע להתקפה
-
[QUOTE=ttrrtte;1271892]
תומאס-אתה נכנס לדלת השמאלית ומגלה שאתה בחדר ג=רחב ידיים ובוא זירת קרב, בקצה השני עומד מאמן רגיל ובלי לומר כלום מוציא בלוסם לזירה, לילך מתקדמת קדימה ומחכה להוראותייך בנוגע להתקפה[/QUOTE]
"לילך להביור בשיא עוצמתך" אני אומר בקשיחות
-
תומאס-לילך משתמשת בלהביור ענקי שכמותו לא ראית מעולם, גם בלוסם מופתעת וגם שמתחמקת הצידה זה לא מספיק מפני שלילך מסיטה את הלהביור הצידה! בלוסם נפגעת קשה והמאמן אומר ''בלוסם עלים קסומים'' לילך מתחמקת מיד ומשתמשת שוב בלהביור ללא פקודותייך, בלוסם מתעלפת
-
[QUOTE=ttrrtte;1271899]תומאס-לילך משתמשת בלהביור ענקי שכמותו לא ראית מעולם, גם בלוסם מופתעת וגם שמתחמקת הצידה זה לא מספיק מפני שלילך מסיטה את הלהביור הצידה! בלוסם נפגעת קשה והמאמן אומר ''בלוסם עלים קסומים'' לילך מתחמקת מיד ומשתמשת שוב בלהביור ללא פקודותייך, בלוסם מתעלפת[/QUOTE]
"אחלה קרב כבוד המאמן" אני אומר בשמחה וממשיך במגדל
-
תומאס-''ולי אתה לא מחמיא?''
שואלת לילך בקול נעלב, שוב מולך עומדות שלוש דלתות זהות ימנית אמצעית ושמאלית לאיזו מהן תיכנס הפעם? לילך אומרת''נלך לאמצעית בבקשה!''
-
[QUOTE=ttrrtte;1271901]תומאס-''ולי אתה לא מחמיא?''
שואלת לילך בקול נעלב, שוב מולך עומדות שלוש דלתות זהות ימנית אמצעית ושמאלית לאיזו מהן תיכנס הפעם? לילך אומרת''נלך לאמצעית בבקשה!''[/QUOTE]
"בסדר" נכנס לאמצעית
-
תומאס-אתה נכנס לדלת האמצעית כאש לילך ראשונה ברגע שהיא נכנסת היא אומרת ''אופס'' אתה נכנס ומבין למה היא התכוונה מולך עומד מאמן בחדר רחב ידיים ומאחוריו שישה פוקימוני אש- צ'מצ'אר,פלאריאון,פוניטה,מגבי,סלוגמה וטורצ'יק
''במי תשתמש ראשון?'' שואל המאמן שבינתיים מעמיד את צ'מצ'אר שלו מלפנים ''אני נגד פוניטה!'' אומרת לילך
-
[QUOTE=ttrrtte;1271904]תומאס-אתה נכנס לדלת האמצעית כאש לילך ראשונה ברגע שהיא נכנסת היא אומרת ''אופס'' אתה נכנס ומבין למה היא התכוונה מולך עומד מאמן בחדר רחב ידיים ומאחוריו שישה פוקימוני אש- צ'מצ'אר,פלאריאון,פוניטה,מגבי,סלוגמה וטורצ'יק
''במי תשתמש ראשון?'' שואל המאמן שבינתיים מעמיד את צ'מצ'אר שלו מלפנים ''אני נגד פוניטה!'' אומרת לילך[/QUOTE]
"אוקיי צא איווי תשתמש בכדור צל בשיא הכח בבקשה" אני אומר בחוזקה
-
[QUOTE=ttrrtte;1271807]
דרייק-אתה נכנס ליער ובמהרה מוצא את שרלין וצ'ינטר, שרלין אומרת ''טיילנו קצת פה באזור... לאן אתה רוצה ללכת עכשיו?'', מאחוריי שרלין ניצב איווי נוסף, ושרלין אומרת ''הוא...המאהב הבלתי צפוי שלי שאיני מצליחה להיפטר ממנו..'' את המילים האחרונות היא אומרת בהדגשה בתקווה שהאיווי הזכר יבין את הרמז[/QUOTE]
"נדפקת," אני אומר לה ומחייך." נראה לי שלא יזיק לנו חבר לצוות" אני אומר ומוסיף "צ'ינטר מערבולת. ניצוץ חשמלי אפל!" אני מכין פוקדור בידי ומחכה שהוא יתעלף.