-
[B][U]YellowFlash[/U][/B]
אתה מנסה לסרוק את ארומון אך משהו חוסם אותך,הקול אומר לך:"אתה לא יכול לסרוק את דיג'ימונים שהדאטא שלהם שייך למישהו כבר" אגומון תוקע את ציפורניו בבטנו של ארומון שהופך להיות מידע דיגיטלי,הקול מעלים ארומון ומאפשר לכם ללכת,דיאנה אומרת לקול:"לא דיברנו על אחד עשר קרבות?" אבל הקול לא עונה לה,היא מסתכלת עליך במבט מוזר ואומרת לך:"כנראה אנחנו יכולים להמשיך".
[B][U]Son Goku[/U][/B]
פלאוויזרדמון משתמש במתקפת אש קסומה על הברק,שתי ההתקפות מתנגדות זו לזו,איכשהו פלאוויזרדמון מצליח להגביר את כוח האש שלו ולהשמיד את הברק להתקדם אל ריידרמון,אך בזכות המהירות הגבוהה שלו הוא מצליח להתחמק,ריידרמון מתקרב במהירות אל פלאוויזרדמון במטרה להתקיף אותו ישירות,הוא שולף את ניביו הארוכים ומסתער על פלאוויזרדמון.
-
[QUOTE]YellowFlash
אתה מנסה לסרוק את ארומון אך משהו חוסם אותך,הקול אומר לך:"אתה לא יכול לסרוק את דיג'ימונים שהדאטא שלהם שייך למישהו כבר" אגומון תוקע את ציפורניו בבטנו של ארומון שהופך להיות מידע דיגיטלי,הקול מעלים ארומון ומאפשר לכם ללכת,דיאנה אומרת לקול:"לא דיברנו על אחד עשר קרבות?" אבל הקול לא עונה לה,היא מסתכלת עליך במבט מוזר ואומרת לך:"כנראה אנחנו יכולים להמשיך".[/QUOTE]
"יאללה,בואי נזוז." אומר לדיאנה ואמשיך איתה לעבר תחנת הרכבת.
-
דיאנה נעצרת ואומרת:"איזה טיפשה אני!" היא מורידה את התיק שלה ומחפשת בו משהו,היא מוציאה פצצת זמן-חלל,היא לוחצת עליו ונפתח שער מעבר,שניכם עוברים בו ואתם מגיעים למקום שבו פגשתם את אחיה של דיאנה.
אתה שומע קול שאומר:"הצילו".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282247][B][U]YellowFlash[/U][/B]
דיאנה נעצרת ואומרת:"איזה טיפשה אני!" היא מורידה את התיק שלה ומחפשת בו משהו,היא מוציאה פצצת זמן-חלל,היא לוחצת עליו ונפתח שער מעבר,שניכם עוברים בו ואתם מגיעים למקום שבו פגשתם את אחיה של דיאנה.
אתה שומע קול שאומר:"הצילו".[/QUOTE]
"מה קורה שם?" אשאל את דיאנה ואלך לכיוון הקול.
-
אתם רצים לכיוון הקול,אתם רואים ילד קטן,בסביבות גיל שבע,מולו עומד דורומון שניביו חשופים,אגומון אומר לך:"הפעם לא צריך להשתמש במצב בוהק,מתקפה קטנה והוא מופל" דיאנה מסתכלת על הסביבה,היא אומרת לך:"אוקיי,אין אף בן אדם חוץ ממני,ממך ומהילד,אחרי שנביס את הדורומון הזה צריך למחוק את הזיכרון שלו".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282307][B][U]YellowFlash[/U][/B]
אתם רצים לכיוון הקול,אתם רואים ילד קטן,בסביבות גיל שבע,מולו עומד דורומון שניביו חשופים,אגומון אומר לך:"הפעם לא צריך להשתמש במצב בוהק,מתקפה קטנה והוא מופל" דיאנה מסתכלת על הסביבה,היא אומרת לך:"אוקיי,אין אף בן אדם חוץ ממני,ממך ומהילד,אחרי שנביס את הדורומון הזה צריך למחוק את הזיכרון שלו".[/QUOTE]
״טוב!״ אומר לדיאנה ולאחר מכן אפקוד על אגומון להשתמש בשאגת דרקון, בזמן שאסרוק את הדורומון.
-
אתה לוחץ על הכפתור הימני בדיג'יכלי שלך,אתה מחכה מספר שניות והדיג'יכלי מצפצף:"DoruData נסרק בהצלחה,נא להגיע ל-PC קרוב ולהוריד את הקובץ,אין עוד מקום פנוי לדאטות",כמו אות מוסכם,אחרי שהדיג'יכלי מסיים את דבריו אגומון מזנק על דורומון בשאגת דרקון LV2,דורומון משתמש בלהבה זהובה-כתומה שמתאזנת עם השאגה של אגומון,הילד הקטן בוכה מפחד,דיאנה מתקרבת אליו ומרגיעה אותו,אתה רואה אותה מוציאה מכיסה עט-מוחק,היא מכוונת אל הילד ומוחקת לו את כול הזיכרון שקשור לדיג'ימונים,היא מניחה אותו ליד בית שכנראה זה הבית של הילד,אגומון מצליח לחזק את השאגה שלו ולפגוע בדורומון,אך למרות זאת הוא נשאר בזירה.
[B]סרקת דורומון![/B]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282232]
[B][U]Son Goku[/U][/B]
פלאוויזרדמון משתמש במתקפת אש קסומה על הברק,שתי ההתקפות מתנגדות זו לזו,איכשהו פלאוויזרדמון מצליח להגביר את כוח האש שלו ולהשמיד את הברק להתקדם אל ריידרמון,אך בזכות המהירות הגבוהה שלו הוא מצליח להתחמק,ריידרמון מתקרב במהירות אל פלאוויזרדמון במטרה להתקיף אותו ישירות,הוא שולף את ניביו הארוכים ומסתער על פלאוויזרדמון.[/QUOTE]
אני אומר לפלאוויזארדמון" תשמש בשריט שלך כדי להתגונן מן הניבים החזקים שלו . לאחר שתעשה זאת תשמש במתקפת קסף אש. לאחר קסם האש שלך תשמש בפיצוץ אש חזק על ריידרמון"
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282311][B][U]YellowFlash[/U][/B]
אתה לוחץ על הכפתור הימני בדיג'יכלי שלך,אתה מחכה מספר שניות והדיג'יכלי מצפצף:"DoruData נסרק בהצלחה,נא להגיע ל-PC קרוב ולהוריד את הקובץ,אין עוד מקום פנוי לדאטות",כמו אות מוסכם,אחרי שהדיג'יכלי מסיים את דבריו אגומון מזנק על דורומון בשאגת דרקון LV2,דורומון משתמש בלהבה זהובה-כתומה שמתאזנת עם השאגה של אגומון,הילד הקטן בוכה מפחד,דיאנה מתקרבת אליו ומרגיעה אותו,אתה רואה אותה מוציאה מכיסה עט-מוחק,היא מכוונת אל הילד ומוחקת לו את כול הזיכרון שקשור לדיג'ימונים,היא מניחה אותו ליד בית שכנראה זה הבית של הילד,אגומון מצליח לחזק את השאגה שלו ולפגוע בדורומון,אך למרות זאת הוא נשאר בזירה.
[B]סרקת דורומון![/B][/QUOTE]
"קדימה אגומון-תשתמש בשאגת דרקון שוב!" אומר לאגומון.
-
[B][U]Son Goku[/U][/B]
פלאוויזרדמון מצליח להדוף את ריידרמון בעזרת קסמי אש,אתה רואה סופת חול מתקדמת עליכם,אך באיזשהו שלב הסופה נהדפת,אתה רואה דיג'ימון סגול שהגוף שלו הוא כמו שריון עם דוקרנים בצווארון,עוקץ בקצה גופו וקרן אדומה על מצחו,שש זרועות ציד,שלוש בכול צד,זהו צ'ריסלימון,צ'ריסלימון אומר:"אנחנו שוב נפגשים!" אתה שומע את קולו של אמפמון שאומר:"לי,זה הקרמון שנגדו נלחמנו במשימה הראשונה שלנו!".
[spoiler]
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110715030848/digimon/images/b/b4/Chrysalimon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
דורומון מתחמק מהמתקפות של אגומון,אתה רואה את הזעם בעיניו של אגומון,הוא שואג בחוזקה,אתה מרגיש גם אתה את הזעם על דורומון,אתה שומע את הקול של הדיג'יכלי שאומר:"דיג'יסול ברמה חדשה,אפשרות לפיתוח:גריימון,ג'יאו גריימון,נוממון".
-
[QUOTE]YellowFlash
דורומון מתחמק מהמתקפות של אגומון,אתה רואה את הזעם בעיניו של אגומון,הוא שואג בחוזקה,אתה מרגיש גם אתה את הזעם על דורומון,אתה שומע את הקול של הדיג'יכלי שאומר:"דיג'יסול ברמה חדשה,אפשרות לפיתוח:גריימון,ג'יאו גריימון,נוממון".[/QUOTE]
"תודה לאל!" אומר בשמחה רבה.לאחר מכן אבחר בפיתוח לגיאו-גריימון,ארים את הדיג'יכלי לעבר אגומון ואומר לו:"התפתח לגיאו גריימון!"
-
אתה בוחר באפשרות הג'יאו גריימון,אתה מרגיש פרץ של אנרגיה בתוכך,אך אחרי כמה שניות התחושה הזו נגמרת ואחריה באה חולשה ואיתה גם ג'יאו גריימון,דיאנה מרימה את אגרופה בגאווה ואומרת:"יש!עכשיו בצוות יש שני מצבים בוהקים עם אפשרות לאלופים!",ג'יאו גריימון שואג במטרה לתקוף את יריבו דורומון,אתה רואה הילה שחורה מקיפה את דורומון ואחריה הוא הופך לדורוגמון,קרב בין שני אלופים.
[B]יש לך ג'יאו גריימון![/B]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282381][B][U]Son Goku[/U][/B]
פלאוויזרדמון מצליח להדוף את ריידרמון בעזרת קסמי אש,אתה רואה סופת חול מתקדמת עליכם,אך באיזשהו שלב הסופה נהדפת,אתה רואה דיג'ימון סגול שהגוף שלו הוא כמו שריון עם דוקרנים בצווארון,עוקץ בקצה גופו וקרן אדומה על מצחו,שש זרועות ציד,שלוש בכול צד,זהו צ'ריסלימון,צ'ריסלימון אומר:"אנחנו שוב נפגשים!" אתה שומע את קולו של אמפמון שאומר:"לי,זה הקרמון שנגדו נלחמנו במשימה הראשונה שלנו!".
[spoiler]
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110715030848/digimon/images/b/b4/Chrysalimon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
.[/QUOTE]
אני אומר לצ'ריסלימון" הי אתה לא רואה שאנחנו באמצה קרב פה? אל תפריע לי פה. אם אתה רוצה לנקום בי אז תנקום בי אחרי שאגמור תקרב שאני בו עכשיו מובן לך?"
אני אומר לפלאויזארדמון" תשמש שוב בקסמי אש על רידרמון"
-
[B][U]Son Goku[/U][/B]
צ'ריסלימון משתמש בזרועות שלו בשביל ללכוד את ריידרמון,הוא חונק אותו בחוזקה ואז הוא חוזר להיות מידע דיגיטלי ומגיע לדיג'יכלי שלך,צ'ריסלימון אומר לך:"קודם הנקמה של צ'ריסלימון!" אמפמון יוצא ואומר:"לי,תהפוך אותו לאייס דוימון,זה היה הקרב שלי מההתחלה" פלאוויזרדמון הולך שני צעדים אחורה,מסמן לאמפמון שהבמה שלו.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282477][B][U]YellowFlash[/U][/B]
אתה בוחר באפשרות הג'יאו גריימון,אתה מרגיש פרץ של אנרגיה בתוכך,אך אחרי כמה שניות התחושה הזו נגמרת ואחריה באה חולשה ואיתה גם ג'יאו גריימון,דיאנה מרימה את אגרופה בגאווה ואומרת:"יש!עכשיו בצוות יש שני מצבים בוהקים עם אפשרות לאלופים!",ג'יאו גריימון שואג במטרה לתקוף את יריבו דורומון,אתה רואה הילה שחורה מקיפה את דורומון ואחריה הוא הופך לדורוגמון,קרב בין שני אלופים.
[B]יש לך ג'יאו גריימון![/B][/QUOTE]
"קדימה גיאו-גריימון!תשתמש בנהימת דרקון LV3 על דורוגמון!" אומר לגיאו גריימון 'הצלחתי,סוף סוף פיתחתי את אגומון!עכשיו אני ממש יותר חזק!' אחשוב לעצמי בשמחה.