אני לא שייך לקבוצה
Printable View
אני לא שייך לקבוצה
[QUOTE=DarkTiger;1279724]אני לא שייך לקבוצה[/QUOTE]
כלומר?
אתה לא בקבוצה כי פרשת ממנה... אם בגלל זה פרשת אז, אתה פרדוקסיט :oing:
ה זאת אומרת "פרדוקסיט"?
[QUOTE=DarkTiger;1279729]ה זאת אומרת "פרדוקסיט"?[/QUOTE]
מהמילה 'פרדוקס'
הלכתי
זהו זה, חלום מספר 50 תועד במחברת שלי. עכשיו אני יכול להתרכז במלוא הכוח בחרויות האדם.
[QUOTE=LordAbizi;1279737]זהו זה, חלום מספר 50 תועד במחברת שלי. עכשיו אני יכול להתרכז במלוא הכוח בחרויות האדם.[/QUOTE]
אוקיי, זהו מד השיגעון של אביזי (החלק המודגש הוא רמת השיגעון שלו):
[B]- 10[/B]
- 9
- 8
- 7
- 6
- 5
- 4
- 3
- 2
- 1
[quote=Ash Is A Nub;1279738]אוקיי, זהו מד השיגעון של אביזי (החלק המודגש הוא רמת השיגעון שלו):
[B]- 10[/B]
- 9
- 8
- 7
- 6
- 5
- 4
- 3
- 2
- 1[/quote]
אני מוחמא.
יופי [COLOR="White"]קוקו[/COLOR]
[QUOTE=LordAbizi;1279739]אני מוחמא.[/QUOTE]
תודה, המד היה בלשון המעטה, וזה בלשון המעטה.
[QUOTE=מאסטר ליאון;1279741]יופי [COLOR="White"]קוקו[/COLOR][/QUOTE]
תפסיק להספים!!!! זה משגע אותי!
אביזי! זה גאוני לתעד את החלומות שלך! ככה אתה גם יכול לדעת בוודאות אם חזרו לך על עצמם חלומות.
דרך אגב, איך אתה מציין את התחושות שהיו חלק מהחלומות?
[QUOTE=HyperNoob;1279752]אביזי! זה גאוני לתעד את החלומות שלך! ככה אתה גם יכול לדעת בוודאות אם חזרו לך על עצמם חלומות.
דרך אגב, איך אתה מציין את התחושות שהיו חלק מהחלומות?[/QUOTE]
אתה שמעת על החדשות? טיגרארו עזב את האקסמן-טים
[quote=HyperNoob;1279752]אביזי! זה גאוני לתעד את החלומות שלך! ככה אתה גם יכול לדעת בוודאות אם חזרו לך על עצמם חלומות.
דרך אגב, איך אתה מציין את התחושות שהיו חלק מהחלומות?[/quote]
לא הבנתי את השאלה. אני לא מתאר תחושות, אני מתאר אובייקטיבית את מה שקורה, לעתים אני מוסיף פרשנות שיכולה להסביר מאיפה הופיע חלק מסויים, או על מה שקרה במציאות בסביבת החלום.
(למשל, היה לי חלום שבו דמבלדור התקשר אליי, אז ציינתי לעצמי שזה היה במהלך קריאת ספר הארי פוטר והנסיך חצוי הדם, ושדמבלדור היה חי בעת החלום)
[QUOTE=LordAbizi;1279754]לא הבנתי את השאלה. אני לא מתאר תחושות, אני מתאר אובייקטיבית את מה שקורה, לעתים אני מוסיף פרשנות שיכולה להסביר מאיפה הופיע חלק מסויים, או על מה שקרה במציאות בסביבת החלום.
(למשל, היה לי חלום שבו דמבלדור התקשר אליי, אז ציינתי לעצמי שזה היה במהלך קריאת ספר הארי פוטר והנסיך חצוי הדם, ושדמבלדור היה חי בעת החלום)[/QUOTE]
נניח, לא בטוח שבחלום הבנת שזה דמבלדור כי זיהית את הקול שלו או כי הוא הזדהה, אלא כי פשוט ידעת שזה דמבלדור.
יש לפעמים תחושות כאלו שאתה פשוט יודע משהו לגבי החלום אפילו שזה לא צויין בפירוש. איך אתה מציין את זה?
[QUOTE=Ash Is A Nub;1279753]אתה שמעת על החדשות? טיגרארו עזב את האקסמן-טים[/QUOTE]
כן... :(
טוב את ההודעה הזאת לא נמחוק (אחרי שמונה הודעות) ~
היי כולם, מה קורה?