-
[u][b]איקו:
[/b][/u]יפה לך
-------------
סוולו יוצא מהר מהפוכדור ומשתמש בצוות כפול.
"תשתמש עכשיו באס אווירי!" את אומרת לסוולו שמתקרב במהירות לעבר בלייזיקן.
"חכה עוד קצת!" אומרת מאי ובלייזיקן ממתין בלי תנועה עד שסוולו מגיע אליו "עכשיו!" אומרת מאי ובלייזיקן מתחמק מהמכה "תשתמש בסחרור להבה!" מאי אומרת וסוולו נפגע מסחרור להבה מדהים שיוצא מבלייזיקן של מאי ואת מאבדת המון נקודות.
מה תעשי?[/color]
''לא קרה כלום סוולו!'' אצעק לסוולו בעידוד, 'אני מאמינה בך, תשתמש בפיקוס אנרגיה ואז תשתמש בכנף ברזל, לא נורא עם תפספס זו רק הפעם הראשונה שלך אני מאמינה שאתה יכול! אל תיכנע לא משנה כמה המצב נראה בלתי אפשרי!'' אומר לסוולו, אביט בוא בנחישות רבה בתקווה להצליח בקרב זה, מפני שזה הראשון של סוולו בתחרות
-
[QUOTE=Kayoger;1290494][COLOR=DarkOrchid][U][B]איקו:
[/B][/U]"התחרות נמצאת ליד המכון בבניין גדול" אומרת לך האחות ג'וי.
את מתקדם ורואה את הילד שניסה להכנס לפנייך למכון סוף סוף נכנס אליו וממשיכה להתקדם.
את נכנס לתחרות הסרט ונרשמת בדלפק:
[U][B]שם המתאמת:
הפוקימון הנבחר:
[/B][/U]מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]
[U][B]מקס:
[/B][/U]אתה פוקד על גליגר להשתמש ברעידת אדמה נוסף אך המהירות המדימה של פיצ'ו מקדימה אותך וגליגר נפגע מזנב ההברזל של פיצ'ו "עכשיו פפיצ'ו שוב פעם זנב ברזל!" אומר גלי ופיצ'ו שלה שוב פעם מתקרב לגיגר עם מתקפת זנב ברזל.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkRed]
[U][B]ששון:
[/B][/U]לאחר שסיימת לערוך את ההיכרות והגשת את הפוקימונים לטיפול אתה הולך לכיוון המכון.
בכניסה לכון אתה רואה את אותה ילדה בעלת שיער כחול שנכנסה שנייה לפנייך למכון ונכנס.
אתה רואה זירה מלאת מים ואת איריס מנהיגת המכון.([/COLOR][COLOR=darkslategray][I][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtrex005.png[/IMG])[/I][/COLOR]
[COLOR=DarkRed]"אוקיי אז אתה המאתגר שלי היום" היא אומרת בגיחוך "צא עכשיו מריל!" היא מוסיפה ומהפוכדור שלה יוצא פוקימון מים קטן ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/183.gif[/IMG][COLOR=DarkRed]).
"תורך!" אומרת איריס.
מה תעשה?
[U][B][COLOR=Blue]מרקוס:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה מתקדם לפוקימונים ולפני שאתה מספיק לשאול משהו סוואדל יותא מהפוכדור שלו וניכר לראות שהוא מעוניין להלחם כבר!
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"היום?" אני שואל ומצחקק, "נלחמת מול איזה מאה קודם... צא, מיאו!". אני משליך את מיאו יחד עם אסטרטגיה מיוחדת- להשאיר את כוח השיגור שלו כסוד שיפתיע את היריב מאוחר יותר. "כפת זעם!".
-
[QUOTE=Kayoger;1290480]
[COLOR=YellowGreen]
[U]דרן:
[/U][/COLOR][/B][COLOR=YellowGreen]לאחר שאתה מבקר במרכז הפוקימונים אתה נגש למתחם הקרבות ומדבר עם האחראי.
"יש שם זירה של פוקימוני אבן ומאמן שמחכה להלחם".
אתה ניגש למאמן [/COLOR][COLOR=YellowGreen]([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer47.png[/IMG][COLOR=YellowGreen]) ומבקש קרב.
"אין בעיה,זה יהיה קרב שניים על שניים!" הוא אומר.
"צאו אוניקס וג'יודוד!" ומהוכדורים יוצאים פוקימוני אבן ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/095.gif[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/074.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen])
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
באדו ואת סידוט, ואגיד לסידוט להשתמש בעלי תער על אוניקס, ולבאדו להשתמש בהצלפת גפן על ג'ודוד.
ואני אסתכל על הקרב ואקווה לנצח, בזמן שאמעק להם דברי עידוד ותמיכה.
-
[COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
[/B][/U]כן יותר טוב,אבל אתה יכול למצוא דברים לעשות חוץ מלדבר עם הפוקימונים שלך ושאני נותן לך.
--------------------------------------------------------------------------
אתה מתקדם למכון ונכנס לאזור הקהל.
אתה רואה קרב בין קווילבה לראיצ'ו ומסתקרן מהכוחות של שניהם.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange][U][B]מקס:
[/B][/U]מגדל האש ומכת הברק נפגשים ויוצרים פיצוץ גדול ומכסים את כל הזירה בעשן ולכן קווילבה לא משתמש בעוד מתקפות בגלל שהוא לא מצליח לראות.
"עכשיו אתה שלי!" אומרת גלי "ראיצ'ו תשתמש במכת חול לעיניים של קווילבה!",
אתה רואה פתאום את ראיצ'ו צץ משום מקום וזורק חול לעיניים של קווילבה המופתע.
"עכשיו תשתמש בחבטת גוף!" גלי מוסיפה וראיצ'ו קופץ באוויר ונוחת עם כל משקלו על קווילבה שלא ידע מאיפה זה בא.
~קווילבה מעולף~
"קווילבה אינו מסוגל להלחם,ראיצ'ו מנצח!" אומרת השופטת.
"זהו הקרב האחרון" אומרת גלי.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid][U][B]איקו:
[/B][/U]סוולו מתקרב לבלייזיקן עם כנף ברזל עוצמתית "עכשיו בלייזיקן תשתמש בבעיטת להבה!" אומרת מאי ובעיטת הלהבה של בלייזיקן עוצרת את המכה של סוולו ויוצרת ניצוצות אש יפים שגורמים לבלייזיקן להראות יפה ואת מאבדת עוד נקודות.
~תם הזמן~
"ונגמר הזמן חברים!" אומרת הקריינית "והמנצחת היא...." הקריינית יוצרת מטח "מאי מהעיר פטרבורג!"
~לאחר סיום התחרות~
"מאי היא הזוכה בסרט של העיר אוקימואה" אומרת הקריינית "זהו הסרט החמישי שלה כבר!"
~לאחר מסיבת הסיום~
"היה קרב מדהים" את שומעת קול מאחורה ורואה את מאי מתקרב "רק שתדעי שמהיום אני באה לראות כל תחרות שתשתתפי בה!" היא אומרת וזיו גם מגיע "נתראה בתחרות הבאה!" אומרת מאי והולכת.
"היה קרב טוב,תצליחי יותר בפעם הבאה!" אומר לך זיו בעידוד.
מה תעשי?
[U][B][COLOR=DarkRed]ששון:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DarkRed]מיאו יוצא במתקפת כפות זעם אך שנייה לפני שהוא מגיע למריל אתה שומע את איריס "תשתמש באקדח מים!" ומריל משתמש באקדח מים מתווך אפס כדי לפגוע בעוצמה חזקה יותר במיאו.
"עכשיו עוד פעם אקדח מים מריל שלי!" איריס אומרת וסילון מים מתקרב לעבר מיאו.
מה תעשה?
[U][B][COLOR=YellowGreen]דרן:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=YellowGreen]באדו וסידוט יוצאים בלהט מהפוכדורים שלהם לקרב הקרב.
"סידוט תשתמש בעלי תער על אוניקס,באדו תשתמש בהצלפת גפן על ג'יודוד" אתה אומר ועלי תער של סידוט עפים לעבר אוניקס והגפנים של באדו לעבר ג'יודוד.
"עכשיו אוניקס תשתמש בחפירה,ג'יודוד תעקוב אחריו!" אומר המאמן ואוניקס וגם ג'יודוד מצליחים להתחמק מהמכות.
"עכשיו צא אוניקס בחניקה,ג'יודוד תשתמש בדחיפה!" אתה שומע את המאמן שלהם ורואה שבאדו נלכד על ידי אוניקס בחניקה וסידוט עף באוויר מהדחיפה של ג'יודוד.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR=Olive][B][U]התחלה:[/U][/B]
השנה 2106,שנה אחרי השידור ההוא בטלוויזיה אתם קמים בבוקר נרגשים לקראת המסע הגדול שלכם!אתם יורדים במדרגות ופוגשים את ההורים שלכם שמחכים לכם ליד השולחן "נו קדימה תזדרז/תזדרזי!"הם אומרים ואתם רצים שלוחן.אמא שלכם פונה אליכם "רק שתדע/תדעי שאני ואבא מאחוריי מה שתחליט/תחליטי" הם אומרים ומתחילים לאכול.כל הארוחה אתם חושבים על הפוקימונים שיהיה לכם.אתם יוצאים החוצה ואומרים לעצמיכם "איזה כיף סוף סוף אני יוצא/ת למסע שתמיד רציתי!"אתם אומרים ויוצאים למעבדה של אנה/חיים.בדרך אתם רואים הרבה מאוד פוקימונים שהייתם רוצים לתפוס ולגדל במסע שלכם.אתם מגיעים למעבדה והפרופסור/ית מקבלים אתכם ומכניסים אתכם ואומרים "שלום!מה שמך?"
מה תעשו?[/COLOR][/QUOTE]
"שמי הוא ג'וני בארן, באתי לקחת את הפוקימון אתו אתחיל." אומר בביטחון מלא ואעמוד זקוף עם מבט רציני היישר אל עיניו של הפרופסור.
-
[quote]מקס:
מגדל האש ומכת הברק נפגשים ויוצרים פיצוץ גדול ומכסים את כל הזירה בעשן ולכן קווילבה לא משתמש בעוד מתקפות בגלל שהוא לא מצליח לראות.
"עכשיו תשתמש בחבטת גוף!" גלי מוסיפה וראיצ'ו קופץ באוויר ונוחת עם כל משקלו על קווילבה שלא ידע מאיפה זה בא.
~קווילבה מעולף~
מה תעשה?[/quote]
"הראיצו הזה טוב" אומר בקול רם בטעות אכסה עם ידי את הפה ואזרוק את הפוקדור של ונפיד "צא ונפיד" אומר "תשתמש בירית חוט על ראיצו,כדי שלא יוכל לזוז,תקרב אליו ותשתמש בעוקץ רעל ואז בנשיכת חרק!" אומר לונפיד
-
[/B][/U]סוולו מתקרב לבלייזיקן עם כנף ברזל עוצמתית "עכשיו בלייזיקן תשתמש בבעיטת להבה!" אומרת מאי ובעיטת הלהבה של בלייזיקן עוצרת את המכה של סוולו ויוצרת ניצוצות אש יפים שגורמים לבלייזיקן להראות יפה ואת מאבדת עוד נקודות.
~תם הזמן~
"ונגמר הזמן חברים!" אומרת הקריינית "והמנצחת היא...." הקריינית יוצרת מטח "מאי מהעיר פטרבורג!"
~לאחר סיום התחרות~
~לאחר מסיבת הסיום~
"היה קרב מדהים" את שומעת קול מאחורה ורואה את מאי מתקרב "רק שתדעי שמהיום אני באה לראות כל תחרות שתשתתפי בה!" היא אומרת וזיו גם מגיע "נתראה בתחרות הבאה!" אומרת מאי והולכת.
מה תעשי?
''אומ................................קצת שחכתי את הוראות המשימה של איריס, ואני ממש לא סומכת על הזיכרו ןשללך זיו'' אומר לזיו בחיוך, ''בוא נחזור למכון, עם יש שם קרב מקסימום נצא החוצה להתאמן קצת(מוחעחעחעחעחעח אוהדXD), אלך למכון ואבדוק עם הוא פנוי, עם כה-אשאל את איריס שוב את פרטי המשימה, עם לא-אצא מחוץ למכון ואתאמן לידו עם איווי על כדור צל
-
[QUOTE=Kayoger;1291242]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=YellowGreen]באדו וסידוט יוצאים בלהט מהפוכדורים שלהם לקרב הקרב.
"סידוט תשתמש בעלי תער על אוניקס,באדו תשתמש בהצלפת גפן על ג'יודוד" אתה אומר ועלי תער של סידוט עפים לעבר אוניקס והגפנים של באדו לעבר ג'יודוד.
"עכשיו אוניקס תשתמש בחפירה,ג'יודוד תעקוב אחריו!" אומר המאמן ואוניקס וגם ג'יודוד מצליחים להתחמק מהמכות.
"עכשיו צא אוניקס בחניקה,ג'יודוד תשתמש בדחיפה!" אתה שומע את המאמן שלהם ורואה שבאדו נלכד על ידי אוניקס בחניקה וסידוט עף באוויר מהדחיפה של ג'יודוד.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"סידוט תשתמש בעוצמת הטבע בעוצמה הכי חזקה על אוניקס כדי לשחרר את באדו, ואז באדו, תשתמש בהצלפת גפן על ג'יודוד!" אני צועק להם, בזמן שאני צועק להם עוד דברי עידוד ותמיכה...
-
[QUOTE=Kayoger;1291242][COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
[/B][/U]כן יותר טוב,אבל אתה יכול למצוא דברים לעשות חוץ מלדבר עם הפוקימונים שלך ושאני נותן לך.
--------------------------------------------------------------------------
אתה מתקדם למכון ונכנס לאזור הקהל.
אתה רואה קרב בין קווילבה לראיצ'ו ומסתקרן מהכוחות של שניהם.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange][U][B]מקס:
[/B][/U]מגדל האש ומכת הברק נפגשים ויוצרים פיצוץ גדול ומכסים את כל הזירה בעשן ולכן קווילבה לא משתמש בעוד מתקפות בגלל שהוא לא מצליח לראות.
~קווילבה מעולף~
מה תעשה?[/COLOR]
~תם הזמן~
~לאחר סיום התחרות~
~לאחר מסיבת הסיום~
מה תעשי?
[U][B][COLOR=DarkRed]ששון:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DarkRed]מיאו יוצא במתקפת כפות זעם אך שנייה לפני שהוא מגיע למריל אתה שומע את איריס "תשתמש באקדח מים!" ומריל משתמש באקדח מים מתווך אפס כדי לפגוע בעוצמה חזקה יותר במיאו.
"עכשיו עוד פעם אקדח מים מריל שלי!" איריס אומרת וסילון מים מתקרב לעבר מיאו.
מה תעשה?
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"תזנק למעלה כדי להתחמק, ואז תנחת על מריל עם כפות זעם!" אני קורא למיאו.
-
[QUOTE=Kayoger;1291092][COLOR=Blue][U][B]
[COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]אתה מוציא את דרילבור מהפוכדור ונותן לו את ההוראות לקרב.
לדריבור קודח חור באדמה ומתקדם לעבר ג'יודוד וקופץ עליו במפתיע כדי לגרום לו נזק אך המכה לא מזיזה הרבה לג'יודוד שמשתמש בדחיפה עוצמתית על דריבור.
"דרילבור תשתמש בטופר מתכת ודחיפה!" אתה אומר לדרילבור ורואה שטופר המתכת גורם לנזק רב לעומת הדחיפה שלא ממש מזיזה לג'יודוד.
מה תעשה? [/COLOR][/QUOTE]
"דרילבור תשתמש שוב ושוב בטופר מתכת עד שג'יאודוד יתעלף" אומר לדרילבור בנחישות. לאחר זמן מה אגיד לדרילבור "עכשיו תנסה לשים את הידיים שלך בצורה כזו" ואני מדגים ועושה עם הידיים כאילו אני רוצה לקפוץ קפיצת ראש "ואז תשתמש בדחיפה לעבר ג'יאודוד מבלי להוריד את הידיים מהראש" אמסור לו את ההוראות בנחרצות ובתיקווה שיצליח. "תנסה אתה יכול" אעודד אותו
-
[COLOR=DarkGreen][U][B]ג'וני:
[/B][/U]"אוקיי מתלמד!" אומר לך פרופסור ג'ושואה ([/COLOR][COLOR=DarkGreen][COLOR=DarkGreen][SIZE=2][COLOR=olive][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr182.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkGreen]) "הנה הטוטודייל העלוב ושלך והדברים שלך למסע,עכשיו לך ותעה מה שאתה צריך לעשות ועוד כל מיניי יאדה-יאדה" אומר לך הפרופסור בצורה חצופה המאפיינת אותו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]
[U][B]מקס:
[/B][/U]"תודה רבה!" אומרת לך גלי עם חיוך.
"צא וניפיד תשתמש ביריית חוטים!" אתה אומר לוניפיד שלך וראיצ'ו נלכד בחוטים הדביקים של וניפיד.
"תתקרב אליו ותשתמש בעוקץ רעל ונשיכת חרק!" אתה אומר לוניפיד שבהתחלה נושך את ראיצ'ו הסובל ומיד אחר כך משגר מפיו מאות מחטים קטנים מלאים ברעל שפוגעים קשה בראיצ'ו אך לא גורמים לו לחלות.
"ראיצ'ו צא ותשתמש בטעינה ואז מכת ברק!" אומרת גלי ואתה רואה את ראיצ'ו טוען אנרגיה ומשחרר מכת ברק אדירה שפוגעת בוניפיד.
"עכשיו שוב חבטת גוף!" אומרת גלי וראיצ'ו קופץ באוויר במטרה לנחות עם כך גופו על וניפיד.
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]"לא נעלבתי בכלל" אומר לך זיו בעצבנות ואת והוא מתקדמים לכיוון המכון של העיר אוקימואה.
את נכנסת פנימה ורואה ילד צעיר ושזוף נמצא בקרב עם איריס מנהיגת המכון ואת יוצאת החוצה כדי לא להפריע.
"היי איקו מה דעתך על קרב קטן ביננו?" שואל אותך זיו "רק בשביל האימונים".
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=YellowGreen]
[U][B]דרן:
[/B][/U]סידוט משתמש בכח הטבע ויוצא לו להשתמש במתקפת זריזות,כוכבים רבים יוצאים מסידוט ופוגעים באוניקס עד שהוא משחרר את באדו שלך.
"באדו הצלפת גפן על ג'יודוד!" אתה אומר לבאדו שמתחיל להצליף בג'יודוד המסכן.
"עכשיו אוניקס שוב פעם חניקה הפעם על סידוט!" אומר המאמן וסידוט שלך נתפס על ידי אוניקס.
"ג'יודוד תשתמש בסיבוב מהיר על באדו!" וג'יודוד מסתובב מהר לכיוון באדו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkRed]
[U][B]ששון:
[/B][/U]בבקשה תעשה לי טובה ותצטט רק את החלק שלך כמו שכל האנשים עושים פה פעם הבאה
----------------------------------------------------------------------
מיאו מצליח להתחמק מאקדח המים המרשים של מריל ונוחת עליו במתקפת כפות זעם חזקה מתמיד.
"אוי לא מריל!" אומרת איריס בחשש ואז פתאום מחייכת "עכשיו תשתמש בגלישה!" היא מוסיפה ומריל עולה על גל וסוחף איתו את מיאו במכה חזקה מאוד.
מיאו מתרומם וקם על הרגליים אך בקושי ואתה רואה שמצבו מחמיר ובהסתכלות על מריל נראה שמריל דווקא במצב טוב!
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]דרילבור מתחיל להשתמש בטופר מתכת בלי הפסקה וג'יודוד נראה כאילו הוא מתחיל לסבול.
אתה מנסה להדגים לדרילבור איך לעשות מתקפה מסוימת אך הוא לא מצליח!
בנתיים ג'יודוד משתמש בריסוק לבנים ומטיח את דרילבור ברצפה ונראה כאילו הוא עומד לעשות זאת פעם נוספת!
מה תעשה? [/COLOR]
-
[/B][/U]"לא נעלבתי בכלל" אומר לך זיו בעצבנות ואת והוא מתקדמים לכיוון המכון של העיר אוקימואה.
את נכנסת פנימה ורואה ילד צעיר ושזוף נמצא בקרב עם איריס מנהיגת המכון ואת יוצאת החוצה כדי לא להפריע.
"היי איקו מה דעתך על קרב קטן ביננו?" שואל אותך זיו "רק בשביל האימונים".
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=YellowGreen]
אביא בזיו ואחשוב מעט, לבסוף ''אין בעיה'' אומר אל זיו בחיוך, אתמקם במקום זלי לקרב, ואומר ''מארשטומפ-זו משימה בשבילך!'' תוך כדי זריקת הפוקדור של מארשטומפ לאוויר אני אוציא את מארשטומפ מן הפוקדור שלו ואביט בזיו בשביל לראות איזה פוקימון הוא יוציא
-
[quote]מקס:
"תודה רבה!" אומרת לך גלי עם חיוך.
"צא וניפיד תשתמש ביריית חוטים!" אתה אומר לוניפיד שלך וראיצ'ו נלכד בחוטים הדביקים של וניפיד.
"תתקרב אליו ותשתמש בעוקץ רעל ונשיכת חרק!" אתה אומר לוניפיד שבהתחלה נושך את ראיצ'ו הסובל ומיד אחר כך משגר מפיו מאות מחטים קטנים מלאים ברעל שפוגעים קשה בראיצ'ו אך לא גורמים לו לחלות.
"ראיצ'ו צא ותשתמש בטעינה ואז מכת ברק!" אומרת גלי ואתה רואה את ראיצ'ו טוען אנרגיה ומשחרר מכת ברק אדירה שפוגעת בוניפיד.
"עכשיו שוב חבטת גוף!" אומרת גלי וראיצ'ו קופץ באוויר במטרה לנחות עם כך גופו על וניפיד.
מה תעשה?
[/quote]
"תשתמש בירית חוט בשביל שיתמוטט בדרך" אומר לו ואז אומר "עוקץ רעל ונשיכת חרק שוב"
-
[quote]
[u][b]ששון:
[/b][/u]בבקשה תעשה לי טובה ותצטט רק את החלק שלך כמו שכל האנשים עושים פה פעם הבאה
----------------------------------------------------------------------
מיאו מצליח להתחמק מאקדח המים המרשים של מריל ונוחת עליו במתקפת כפות זעם חזקה מתמיד.
"אוי לא מריל!" אומרת איריס בחשש ואז פתאום מחייכת "עכשיו תשתמש בגלישה!" היא מוסיפה ומריל עולה על גל וסוחף איתו את מיאו במכה חזקה מאוד.
מיאו מתרומם וקם על הרגליים אך בקושי ואתה רואה שמצבו מחמיר ובהסתכלות על מריל נראה שמריל דווקא במצב טוב!
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"מיאו, חזור לפה" אני אומר ושם את מיאו לנוח בצד, "עוד אזדקק לך בהמשך. תנוח בינתיים".
"עכשיו לאסטרטגיה שלי!" אני קורא, "צא, שרומיש! השתמש ביכולת השאיבה שלך(כן לכל שרומיש יש כזו יכולת) ותשאב את כל המים שיש בזירה!". לאחר שהוא עושה את זה אני קורה "השתמש עכשיו באבקת שיתוק על מריל, ולאחר מכן בעלי תער! בוא נסיים את הקרב הזה!".
-
[QUOTE=Kayoger;1291524][COLOR=DarkGreen][U][B]ג'וני:
[/B][/U]"אוקיי מתלמד!" אומר לך פרופסור ג'ושואה ([/COLOR][COLOR=DarkGreen][COLOR=DarkGreen][SIZE=2][COLOR=olive][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr182.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkGreen]) "הנה הטוטודייל העלוב ושלך והדברים שלך למסע,עכשיו לך ותעה מה שאתה צריך לעשות ועוד כל מיניי יאדה-יאדה" אומר לך הפרופסור בצורה חצופה המאפיינת אותו.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'אם אני רוצה להיות בצוות רוקט, כדאי שאתרגל לדיבורים כאלה.' אחשוב לעצמי, אסתכל על הפרופסור ואומר:"חכה שאתקדם במסע וטוטודייל יתפתח. אז נסה לומר עליו עלוב!". לאחר מכן אקח את טוטודייל ואת כל הדברים ואצא מהמעבדה בביטחון בו נכנסתי אליה. אחרי שאצא, אוציא את טוטודייל, אסתכל עליון מעט ואומר לו בעיניים קרות:"טוטודייל, אתה הפוקימון שלי. מעכשיו אתה מחוייב לציית לי. חוץ מזה, נוכל להיות גם חברים אם תנסה מעט." ואוציא חיוך קטן.