-
[quote]קארין לא מעבדת קור רוח ואומרת לגראולית לתקוף את הפוקימון בלהביור. גראולית תוקף בלהביור גדול ופוגע בפוקימון, הפוקימון מסתובב ורואה את קארין ואת גראולית. נראה שהוא ממוקד בהם 'הוא בטח סימן אותנו כמטרה העיקרית שלו' קארין חושבת בבעתה וצועדת צעד אחד אחורה. לן צועק לעבר קארין "אני לן, ולמען השם תעשי משהו". קארין נראת מבולבלת ושואלת את לן "מה הולך כאן". ללן נמאס מקארין והוא אומר לכל הפוקימונים שמסביבו לתקוף בכל מה שהם מסוגלים. פולי, באגון וגיבל מנסיםם אבל הפוקימון הודף אותם בקלות וממשיך להתמקד בגראולית. הפוקימון מתחיל לטעון משהו אפל בין הידיים שלו והוא מכוון את זה לעבר גראולית.
מה תעשו?[/quote]
"אל תתנו לו להתקיף!" עצעק "תעבדו בצוות!" אגיד "הי את תנסי לשלב את המתקפות אם שלי רק כך ננצח" אגיד לה
-
[QUOTE=r03e;1319121]
דניאל ואייס-
אייס- בפעם הבאה קצת פחות פרוט בבקשה
-----------------------------------------
דניאל אומר לקווילבה להשתמש בגחלת אבל אייס אומר לג'ולטיק להתחמק וג'ולטיק מצליח. אייס אומר לג'ולטיק לטפס על הביניין ודניאל אומר לקווילבה להשתמש בגלגל להבה. ג'ולטיק מתחיל לטפס על הביניין וקווילבה מתקדם לעברו במהירות עם גלגל להבה. ג'ולטיק מנסה לזוז הצידה ולהתחמק אבל בדיוק ברגע הזה הוא מקבל עוד נזק בגלל שהוא שרוף. ג'ולטיק לא מצליח להתחמק וקווילבה פוגע בו. ג'ולטיק ניתק מהקיר ונופל על האדמה.
~ג'ולטיק מעולף~
אייס מחזיר את ג'ולטיק לפוכדור שלו ולוחש לו מילות עידוד. אתם רואים שהשעה היא כבר שעת בין ערביים ואז אתם שומעים קולות מהמכון. אתם מבינים שהמכון נסגר להיום ואתם שואלים אחד את השני עם להמשיך בקרב.
מה תעשו?[/QUOTE]
"לא נראלי" אגיד ואקח את הפוקדור של סינדקוויל "חזור סינדקוויל, עשית עבדה מעולה" אגיד לסינדקוויל בשמחה ואחזיר אותו אל תוך הפוקדור, אשים את הפוקדור בכיסי ואגיד להתראות לאייס, 'אלך לחפש לי פוקימון חדש וחזק בשביל הצוות שלי' אחשוב לעצמי.
-
[COLOR="Blue"]איסשה-
אתה אומר למדקיפ להתחמק מהענן ומדקיפ מנסה לזוז הצידה אבל לא מספיק, מדקיפ נכנס לתוך הענן ואתה לא רואה אותו. כשהענן מתפזר אתה רואה את מדקיפ שוכב על הארץ, ישן. הפוקימון מתחיל להשתמש שוב במיתקפות מהירות קטלניות שפוגעות במדקיפ. לפתע מדקיפ מתעורר בגלל התקפה חזקה מידי. אתה אומר לו להשתמש בהצלפת בוץ שפוגעת בפוקימון ומעלפת אותו
~הפוקימון מעולף~
מה תעשה?[/COLOR]
אייס ודניאל-
אייס מוציא את ספירו ואומר לו להשתמש ברוח כסופה על [B]קווילבה[/B]. אבל לפני שספירו מספיק לעשות משהו, דניאל מחזיר את קווילבה לפוכדור שלו "אולי פעם אחרת" הוא אומר ומסתובב כדי לסייר בעיר. לפתע אתם רואים שכבר ממש חשוך ואי אפשר לראות כמעט כלום. אתם מחליטים ללכת למרכז הפוקימונים ואייס מחזיר את ספירו לפוכדור שלו. אתם הולכים למרכז הפוקימונים, שמואר באור חזק, ונכנסים פנימה.
מה תעשו?
לן וקארין-
קארין אומרת לגראולית להשתמש בניב אש על הפוקימון בזמן שלן מבקש משאר הפוקימונים לעבוד כצוות וללתקוף ביחד. ההתקפות של פולי באגון וגיבל לא משפיעות כמעט בכלל על הפוקימון השחור והוא עדיין מתרכז בגראולית. הוא מנסה לחמוק מניב האש וזז הצידה, אבל גראולית הבין מה הפוקימון מנסה לעשות והצליח לנשוך אותו עים ניב האש. הפוקימון מתחיל לטעון משהו לבן בין ידיו ואז הוא שולח קרן קרח קטלנית לעבר גראולית. קארין אומרת לגראולית להשתמש בלהביור שמגן על גראולית מקרן הקרח ופוגע בפוקימון. הפוקימון מתחיל להתעצבן והוא מתחיל לטעון משהו שחור בין ידיו.
מה תעשו?
-
[QUOTE=r03e;1320551][COLOR="Blue"]איסשה-
אתה אומר למדקיפ להתחמק מהענן ומדקיפ מנסה לזוז הצידה אבל לא מספיק, מדקיפ נכנס לתוך הענן ואתה לא רואה אותו. כשהענן מתפזר אתה רואה את מדקיפ שוכב על הארץ, ישן. הפוקימון מתחיל להשתמש שוב במיתקפות מהירות קטלניות שפוגעות במדקיפ. לפתע מדקיפ מתעורר בגלל התקפה חזקה מידי. אתה אומר לו להשתמש בהצלפת בוץ שפוגעת בפוקימון ומעלפת אותו
~הפוקימון מעולף~
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אשבח את מדקיפ ואז במהרה אני אזרוק על החרק פוקדור בתקווה שהוא ייתפס אם הוא ייתפס אני אבדוק אותו בפוקידע.
-
[QUOTE=r03e;1320551"]
אייס ודניאל-
אייס מוציא את ספירו ואומר לו להשתמש ברוח כסופה על [B]קווילבה[/B]. אבל לפני שספירו מספיק לעשות משהו, דניאל מחזיר את קווילבה לפוכדור שלו "אולי פעם אחרת" הוא אומר ומסתובב כדי לסייר בעיר. לפתע אתם רואים שכבר ממש חשוך ואי אפשר לראות כמעט כלום. אתם מחליטים ללכת למרכז הפוקימונים ואייס מחזיר את ספירו לפוכדור שלו. אתם הולכים למרכז הפוקימונים, שמואר באור חזק, ונכנסים פנימה.
מה תעשו?
[/QUOTE]
אעצום את עיניי בגלל העור המסנוור ולאחר חמש שניות אפתח אותן ואלך לאחות ג'וי , "שלום האחות ג'וי , את יכולה בבקשה לרפא לי את הפוקימונים?" אשאל אותה ועם היא תענה כן אתן לה את הפוקדורים , "האחות ג'וי את יודעת אולי עם יש בעיר מקום לישון?" אשאל את האחות ג'וי .
-
[quote]לן וקארין-
קארין אומרת לגראולית להשתמש בניב אש על הפוקימון בזמן שלן מבקש משאר הפוקימונים לעבוד כצוות וללתקוף ביחד. ההתקפות של פולי באגון וגיבל לא משפיעות כמעט בכלל על הפוקימון השחור והוא עדיין מתרכז בגראולית. הוא מנסה לחמוק מניב האש וזז הצידה, אבל גראולית הבין מה הפוקימון מנסה לעשות והצליח לנשוך אותו עים ניב האש. הפוקימון מתחיל לטעון משהו לבן בין ידיו ואז הוא שולח קרן קרח קטלנית לעבר גראולית. קארין אומרת לגראולית להשתמש בלהביור שמגן על גראולית מקרן הקרח ופוגע בפוקימון. הפוקימון מתחיל להתעצבן והוא מתחיל לטעון משהו שחור בין ידיו.
מה תעשו?[/quote]
'שחור זה אופל' אחשוב לעצמי בזמן שאבחן את הפוקימון המוזר ' מה חזק על אופל' אנסה לחשוב 'אולי במקום לחבות את השריפה' חשבתי 'אני רק יוסיף עוד אש!' אחשוב ואשלוף החגורה את הפוקדור של מורקרו "צא מורקרו!" צעקתי "ותשתמש בכנף מתכת על היצור השחור!"
-
[COLOR="Blue"]איסשה-
אתה משבח את מדקיפ על הביצועים המדהימים שלו וזורק פוכדור לעבר הפוקימון. הפוכדור פוגע בפוקימון והופך אותו להילה אדומה שנכנסת לפוכדור. הפוכדור מתחיל להתנדנד.
~נידנוד~
~נידנוד~
~נידנוד~
[SPOILER]נתפס[/SPOILER]
מדקיפ מביא לך את הפוכדור ונראה שמח בגלל שהצטרף אליכם חבר צוות חדש. אתה מוציא את הפוקימון ובודק אותו בפוקדע. לפתע אתה שומע קול מתכתי שאומר "לדיבה, פוקימון החיפושית, לדיבה הוא פוקימון שחיי בדרך כלל ביערות ומקומות ירוקים אחרים. לדיבה חיי בקבוצות קטנטת ומקיים מערכת יחסים שונה עם כל אחד מחברי הקבוצה שלו. לדיבה הוא פוקימון רגוע וחברותי ולכן מומלץ למאמנים מתחילים. המתקפות של לדיבה הן: מתקפה מהירה, דחיפה, רוח, פזילה" אומר הקול ומשתתק.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]אייס-
אתה מבקש מהאחות ג'וי לרפא לך את הפוקימונים והאחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלך ואומרת "הם ירגישו נהדר בעוד כמה דקות" היא נכנסת לחדר אחורי וחוזרת כעבור כמה דקות. "הינה הפוקימונים שלך" היא אומרת ןמוסיפה "הם מרגישים הרבה יותר טוב עכשיו". אתה מודה לה ושואל אותה על סידורי לינה בעיר "אתה יכול לקבל כאן חדר ללילה" היא אומרת ומגישה לך מפתח שרשום עליו את המספר 3.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
חכה שקארין תגיב[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1320551]
אייס ודניאל-
מה תעשו?
[/QUOTE]
אפתח את דלת המרכז ואכנס פנימה. אלך אל העמדה של האחות ג'וי ואקח את כל הפוקדורים שלי ואעביר אותם אל האחות ג'וי "תוכלי לטפל לי בהם?" אשאל אותה בחיוך רחב.
-
[QUOTE=r03e;1321028"]
אתה מבקש מהאחות ג'וי לרפא לך את הפוקימונים והאחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלך ואומרת "הם ירגישו נהדר בעוד כמה דקות" היא נכנסת לחדר אחורי וחוזרת כעבור כמה דקות. "הינה הפוקימונים שלך" היא אומרת ןמוסיפה "הם מרגישים הרבה יותר טוב עכשיו". אתה מודה לה ושואל אותה על סידורי לינה בעיר "אתה יכול לקבל כאן חדר ללילה" היא אומרת ומגישה לך מפתח שרשום עליו את המספר 3.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"תודה רבה." אומר לאחות ג'וי , אקח את המפתח ואכניס אותו לכיסי , ולאחר אחפש במרכז הפוקימונים את חדרי וכשאמצא אותו אכנס אליו ואוציא את ג'ולטיק , ספירו ובלבאזור מהפוקדורים . "ג'ולטיק , בלבאזור , ספירו הולכים לישון." אומר להם ואשכב במיטה ולאחר מכן אעצום לעט את עיני .
-
[QUOTE=r03e;1321028][COLOR="Blue"]איסשה-
אתה משבח את מדקיפ על הביצועים המדהימים שלו וזורק פוכדור לעבר הפוקימון. הפוכדור פוגע בפוקימון והופך אותו להילה אדומה שנכנסת לפוכדור. הפוכדור מתחיל להתנדנד.
~נידנוד~
~נידנוד~
~נידנוד~
[SPOILER]נתפס[/SPOILER]
מדקיפ מביא לך את הפוכדור ונראה שמח בגלל שהצטרף אליכם חבר צוות חדש. אתה מוציא את הפוקימון ובודק אותו בפוקדע. לפתע אתה שומע קול מתכתי שאומר "לדיבה, פוקימון החיפושית, לדיבה הוא פוקימון שחיי בדרך כלל ביערות ומקומות ירוקים אחרים. לדיבה חיי בקבוצות קטנטת ומקיים מערכת יחסים שונה עם כל אחד מחברי הקבוצה שלו. לדיבה הוא פוקימון רגוע וחברותי ולכן מומלץ למאמנים מתחילים. המתקפות של לדיבה הן: מתקפה מהירה, דחיפה, רוח, פזילה" אומר הקול ומשתתק.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אז איך הוא הרדים את מדקיפ?
-----------------------------------–
״ וואו תפסתי את הפוקימון הראשון שלי! אני לא מאמין! ״ אומר בהתרגשות רבה ״הגיע הזמן לעבור ביער ניוטיק!״ אגיד בשמחה ואלך לכיוון יער ניוטיק.
-
[QUOTE=r03e;1320551]
לן וקארין-
מה תעשו?[/QUOTE]
"גראולית תשתמש שוב בלהביור ותהיה מוכן להגן על אצמך מהקדור האפל הזה !" אני אצעק לו "ותמשוך את צומת ליבו כדי שהילד יוכל להתקיף אותו" אומר לו ואקווה שהילד הקשיב לי
-
לן וקארין-
לן חושב קצת ומחליט להשתמש במורקרו. לן מוציא את מורקרו מהפוכדור שלו ואומר לו להשתמש בכנף מתכת. מורקרו מתכונן להשתמש בכנף מתכת וקארין אומרת לגראולית להשתמש בלהביור כדי להסיח את דעתו. גראולית משתמש בלהביור ופוגע בפוקימון שנהדף כמה צעדים לאחור. בינתיים מורקרו פוגע בו מאחור בכנף המתכת ומפיל אותו לרצפה הפוקימון קם במהירות על רגליו, שורט את מורקרו ואת גראולית בלי שיספיקו לעשות דבר ומסתלק. אתם רואים שמתחיל להחשיך ולאט לאט נעשה חשוך יותר. אתם מסתכלים לצדדים, לראות עם הפוקימון חוזר אבל אתם לא רואים דבר.
מה תעשו?
[COLOR="Red"]דניאל-
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לרפא לך את הפוקימונים בחיוך רחב. האחות ג'וי מחייכת בחזרה ואומרת "בודאי, עוד כמה דקות הם ירגישו נהדר" ואז לוקחת את הפוקדורים של הפוקימונים שלך והולכת לחדר אחורי. כעבור כמה דקות היא חוזרת ומחזירה לך אותם "הפוקימונים שלך מרגישים מצויין" היא אומרת ואתה מודה לה ושואל אותה על מקום לינה. "אתה יכול לקחת כאן חדר" היא אומרת ומושיטה לעברך מפתח שעליו רשום המספר 4.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה לוקח את המפתח ושם לב לדניאל שנכנס לתוך מרכז הפוקימונים, הוא לא שם לב אליך ואתה עולה לקומה השניה. כשאתה מגיע אתה רואה עשרה חדרים ממוספרים מאחד עד עשר, אתה מסתכל על המפתח שלך ומנסה לפתוח את דלת מספר 3. המפתח מסתובב ואתה נכנס פנימה. בתוך החדר אתה רואה מיטה ליחיד ועוד כמה כריות על הרצפה. אתה מוציא את הפוקימונים שלך ואומר להם שכדאי שילכו לישון "מחר מצפה לכם קרב גדול" אתה מוסיף ונכנס למיטה. אתה נרדם כמעט מיד וחולם חלום מוזר. בחלום אתה עומד בפתח של מרכז הפוקימונים של העיר אוקיומה ואתה רואה בין עצי יער ניוטיק צללים לא מוגדרים. אתה עומד ללא פחד מחוץ למרכז כשהצללים מסתערים לעברך וכשהם מגיעים אליך אתה מתעורר בפתאומיות. אתה רואה שכבר בוקר והפוקימונים שלך עדיין ישנים.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Blue"]איסשה-
מצטער אני תכף מעדכן- אבקת שינה
-----------------------------------------------
אתה מתרגש מאוד בגלל שתפסת את לדיבה ואתה ממשיך לכיוון יער ניוטיק אתה שם לב שמתחיל להחשיך ואתה מתקדם במהירות. כשאתה נכנס ליער ניוטיק אתה רואה שכבר חשוך מאוד וכדאי לך להחליט, אולי תמשיך ללכת ותחפש פוקימונים ליליים. או שתעצור ותקים מחנה כאן, בכניסה ליער.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1321323]
[COLOR="Red"]דניאל-
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לרפא לך את הפוקימונים בחיוך רחב. האחות ג'וי מחייכת בחזרה ואומרת "בודאי, עוד כמה דקות הם ירגישו נהדר" ואז לוקחת את הפוקדורים של הפוקימונים שלך והולכת לחדר אחורי. כעבור כמה דקות היא חוזרת ומחזירה לך אותם "הפוקימונים שלך מרגישים מצויין" היא אומרת ואתה מודה לה ושואל אותה על מקום לינה. "אתה יכול לקחת כאן חדר" היא אומרת ומושיטה לעברך מפתח שעליו רשום המספר 4.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"תודה רבה!" אשיב לה בחיוך על כך שריפאה את הפוקימונים שלי, 'ממ.. לצאת לחפש עוד פוקימון?' אחשוב בראשי ואעביר מבט אחורה אל דלת היציאה, אראה שחשוך בחוץ ואקבל רעד מוזר "אני מפחד מהחושך" >< אגיד בפחד אקח את מפתח חדרי שכתוב בו 4 ואפנה אל החדר, אכנס ואשים את תיקי ליד המיטה, אוריד את חגורת הפוקדורים שלי ואקפוץ למיטה ואירדם.
-
[QUOTE=r03e;1321323]
אתה לוקח את המפתח ושם לב לדניאל שנכנס לתוך מרכז הפוקימונים, הוא לא שם לב אליך ואתה עולה לקומה השניה. כשאתה מגיע אתה רואה עשרה חדרים ממוספרים מאחד עד עשר, אתה מסתכל על המפתח שלך ומנסה לפתוח את דלת מספר 3. המפתח מסתובב ואתה נכנס פנימה. בתוך החדר אתה רואה מיטה ליחיד ועוד כמה כריות על הרצפה. אתה מוציא את הפוקימונים שלך ואומר להם שכדאי שילכו לישון "מחר מצפה לכם קרב גדול" אתה מוסיף ונכנס למיטה. אתה נרדם כמעט מיד וחולם חלום מוזר. בחלום אתה עומד בפתח של מרכז הפוקימונים של העיר אוקיומה ואתה רואה בין עצי יער ניוטיק צללים לא מוגדרים. אתה עומד ללא פחד מחוץ למרכז כשהצללים מסתערים לעברך וכשהם מגיעים אליך אתה מתעורר בפתאומיות. אתה רואה שכבר בוקר והפוקימונים שלך עדיין ישנים.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"ג'ולטיק ,תתעורר." אומר בלחש ולאחר שהוא יתעורר אחזיר אותו לפוקדור ולשאר הפוקימונים אעשה אותו הדבר . 'למה החלום הזה נגמר , אני רוצה לראות את ההמשך.' אחשוב לעצמי בכעס ואז אזכר שאני צריך להגיע למכון לפני דניאל ולאחר מכן אארגן את הדברים אצא מן החדר אנעל אותו וארוץ לעבר המכון בתקווה שאני המאמן הראשון שהגיע .
-
[quote]לן וקארין-
לן חושב קצת ומחליט להשתמש במורקרו. לן מוציא את מורקרו מהפוכדור שלו ואומר לו להשתמש בכנף מתכת. מורקרו מתכונן להשתמש בכנף מתכת וקארין אומרת לגראולית להשתמש בלהביור כדי להסיח את דעתו. גראולית משתמש בלהביור ופוגע בפוקימון שנהדף כמה צעדים לאחור. בינתיים מורקרו פוגע בו מאחור בכנף המתכת ומפיל אותו לרצפה הפוקימון קם במהירות על רגליו, שורט את מורקרו ואת גראולית בלי שיספיקו לעשות דבר ומסתלק. אתם רואים שמתחיל להחשיך ולאט לאט נעשה חשוך יותר. אתם מסתכלים לצדדים, לראות עם הפוקימון חוזר אבל אתם לא רואים דבר.
מה תעשו?
[/quote]
"פחדן" אגיד "היא את!" אצעק "לא היית צריכה לעזור לי אני הסתדרתי בסדר גמור בלעדייך" אומר ואסתובב לכיבון באגון "צא פוקדור!" אגיד בזמן שאני שולף וזורק פוקדור ריק על באגון "אתה שלי אכשיו" אגיד ואצפה בוא נלקד