שחר תוסיף את המדריך שלי ואת המדריך על גארן שפיקאצ'ו (לשעבר) כתב ופרסם כאן אתמול
להודעה הראשית
Printable View
שחר תוסיף את המדריך שלי ואת המדריך על גארן שפיקאצ'ו (לשעבר) כתב ופרסם כאן אתמול
להודעה הראשית
אי איי קפט.
נוסף
[QUOTE=Fizz;1373975]איפה זה אומר לך את זה? בהתקנה עצמה או ישר איך שאתה לוחץ באתר להוריד?
המחשב נתקע או המשחק?
יפה איתי :)
דמויות סימן קריאה אומר שהם דמויות מהFW
יש לך רמה כללית.
כל משחק אתה עד 18[/QUOTE]
המשחק נתקע לי, זה לא נכנס למשחק בכלל...
איך אני עושה צ'אט באמצע משחק?
לוחץ על אנטר ואז אתה יכול לכתוב בו
[quote=PizzaBlaster;1374011]המשחק נתקע לי, זה לא נכנס למשחק בכלל...[/quote]
תעשה run as administrator
למה הpbe לא עובד לי? כאילו הוא עובד, אבל כדי להיכנס אני חיייב לטעון אותו כל פעם מחדש ולעדכן את אותם הדברים.. למה? :/
מישהו רוצה משחק?
רוצה אני אתה ושחר?
בכיף..הרבה זמן יחסית לא שיחשקתי משחק מלא יענו במשחקים האחרונים התחיל לשעמם לי ועשיתי הרבה LEAVE כמובן שאני לא יעשה איתכם LEAVE והכל אבל בואו נגד בוטים..זה הרבה זמן שלא שיחקתי ד"א אני רמה 16...או 17 אני לא בדיוק בטוח והכינוי שלי זה Troll of jom
rider תרשום דף טופס אני יוסיף אותך לאנשי הקשר
האמת, הסיבה שהתלבטתי בין וולי לדיאנה היא כי כבר פחדתי שאהיה גרוע איתו, קראתי בהרבה מקומות שהוא גרוע/קשה וזה דיי.. פגע ברצון שלי.
אבל אני שמח שקניתי אותו, לדעתי הייתי לא רע איתו, דיי מהר קלטתי אילו חפצים צריך לקנות ומתתי רק פעם אחת בשני המשחקים עד עכשיו (בשניהם עשיתי קצת שטויות, אה שחר?) גם הבנתי איך לעשות איתו ג'אנגל ביעילות ובלי לצבור פער של איזה 5 רמות מאחרים
לסיכום, מרוצה, התאהבתי מחדש בדובי הזה
עריכה: עוד סיבה שפחדתי היא מזה שהוא Melee, ובהרבה מילים הייתי אפס עד עכשיו
[QUOTE=Fizz;1374038]תעשה run as administrator[/QUOTE]
ניסיתי, לא עובד.
הרגע עשיתי קרב של 53 דקות.. זה נורמלי בכלל לקרב אחד?
תגידו, איך אפשר לשלוח לאנשים הצעות חברות (שאתה מחפש)..? אני לא מוצא שום אפשרות.
שחר אני רמה 8
סונה גדולה!שיחקתי משחק רגיל [pvp] והשתמשתי בה נהרגתי פעמיים [אבוש מסריח של מוח מוזר ומאסטריי שהיה לי 200hp :( ופעם אחת טורט ו-2 צ'מפיונים ולא הצלחתי לברוח :(] הרגתי 4 יריבים ניצחנו שהייתי ברמה 16 [יחד עם עוד אחד שהיה ברמה 16 היינו ברמות הגבוהות ביותר]