אולי אין לזה משמעות?
Printable View
אולי אין לזה משמעות?
[QUOTE=Death The Kid;1325595]אולי אין לזה משמעות?[/QUOTE]
אני בספק.
אביזי, אתה תופתע לגלות שניצב בפניך אתגר חדש.
ליאון מנסה להירשם למשחק שלך...
אני לא מאמין עד כמה שהאתר הזה לא פופולרי! הכי הרבה מחוברים בו זמנית באתר הזה היה כולה 320 וב-fxp ביום רגיל יש יותר מ-1000!!
[quote=סת' קינגלר;1325596]אני בספק.
אביזי, אתה תופתע לגלות שניצב בפניך אתגר חדש.
ליאון מנסה להירשם למשחק שלך...[/quote]
אני כבר יודע את זה. ובינתיים זה לא אתגר גדול כל כך.
אהלן,איזה מפמ'ר קל היה באזרחות.
מכין סיקור חדש.
פרק תמוה בנארוטו. אז: [spoiler]
כדי להשמיד מישהו שהוחיה על ידי EDO TENSEI, עליהם לשכנע אותו שאין לו סיבה לחיות ולגרום לו בכך לעזוב את מישור הקיום הזה....?
[/spoiler]
ו-Mr.Pizza, ראית את מה שכתבתי כאן אתמול בנוגע ל"ציוד חניית לילה"?
[quote=LordAbizi;1325602]ו-Mr.Pizza, ראית את מה שכתבתי כאן אתמול בנוגע ל"ציוד חניית לילה"?[/quote]
כן. אבל אין לי ממש מה לעשות, פשוט תתעלם מהחלק הראשון של ההודעה ותתייחס רק לחלק השני (שאנחנו הולכים אל מחוץ לעיר).
[QUOTE=LordAbizi;1325602]פרק תמוה בנארוטו. אז: [SPOILER]
כדי להשמיד מישהו שהושמד על ידי EDO TENSEI, עליהם לשכנע אותו שאין לו סיבה לחיות ולגרום לו בכך לעזוב את מישור הקיום הזה....?
[/SPOILER]
ו-Mr.Pizza, ראית את מה שכתבתי כאן אתמול בנוגע ל"ציוד חניית לילה"?[/QUOTE]
אביזי, האם דימיינת משהו בסגנון אחוות מקצועות עתיקים כמו החבורה ברומח הדרקון? כי לפתע זה עלה לי בפלאש באק המשפט המוזר בספר בו נאמר ש"החברות בין הידידים ליבלבה כמו עשב שוטה בעונת הגשמים".
ואני חייב לא לדעת במשחק מה המשמעות של הדבר הזה שחברי מסדר הקוסמים אומרים למהפכנים שהם לא יכולים להיות? כי אני די בטוח שכן הבנתי מה זה, או לפחות יש לי שתי אפשרויות שאחת מהן חייבת להיות נכונה.
[quote=Mr.Pizza;1325605]כן. אבל אין לי ממש מה לעשות, פשוט תתעלם מהחלק הראשון של ההודעה ותתייחס רק לחלק השני (שאנחנו הולכים אל מחוץ לעיר).[/quote]
טוב, יש לך מה לעשות, אתה יכול להגדיר מטרה לאן אתה הולך. מחוץ לעיר זה בטח קל לצאת.
@סת' קינגלר
בדיוק קראתי את הספר שבו היה את המשפט הזה, כבשן הנשמה (זה ציטוט של הדוד גדיל).
ואת האמת אתה תגלה כשתגיע לרמה שתזכה אותך בזכות לנכוח במועצת הקוסמים.
[QUOTE=monster;1325599]אהלן,איזה מפמ'ר קל היה באזרחות.
מכין סיקור חדש.[/QUOTE]
נכון, הוא היה ממש קל
סיימתי אותו תוך שעה והלכתי הבייתה כי אני חולה
העיקר לפני כל מפמ''ר מלחיצים אותנו שהוא ממש קשה
[QUOTE=Death The Kid;1325592]בדיוק על זה דיברתי,ומה זאת אומרת מדברת בעקיפין?[/QUOTE]
שתראה את האנימה אתה תבין.למה אני אומר שזה בעקיפין מדבר על המשחק הזה
[QUOTE=סת' קינגלר;1325594]אבל ממה לקוח הכינוי שלו? גיגלתי אותו וכל מה שמצאתי זה עוד בערך 20 משתמשים בפורומים אחרים (כנראה שזה הוא בכולם) עם אותו שם בדיוק כך שלא מצאתי שום מידע לגבי הכינוי שלו.[/QUOTE]
אין לו משמעות זה כינוי שעבר איתי דיי הרבה זמן אז אני פשוט משאיר אותו יש לו ערך רגשי xD
[QUOTE=Monkey D Luffy;1325609]נכון, הוא היה ממש קל
סיימתי אותו תוך שעה והלכתי הבייתה כי אני חולה
העיקר לפני כל מפמ''ר מלחיצים אותנו שהוא ממש קשה[/QUOTE]
אותנו המורה אמרה מראש שמפמ'ר זה היה קל.
סימתי אותו תוך 40 דקות משהו כזה.
תרגיש טוב.
מחכה ליציאה למסיבת בת מצווה של אחות של מישהי שאני מכיר.. מלא מהחברים שלי הולכים Lol
[QUOTE=LordAbizi;1325607]טוב, יש לך מה לעשות, אתה יכול להגדיר מטרה לאן אתה הולך. מחוץ לעיר זה בטח קל לצאת.
@סת' קינגלר
בדיוק קראתי את הספר שבו היה את המשפט הזה, כבשן הנשמה (זה ציטוט של הדוד גדיל).
ואת האמת אתה תגלה כשתגיע לרמה שתזכה אותך בזכות לנכוח במועצת הקוסמים.[/QUOTE]
האמת היא שזה נכתב בתוך הספר דרקונים של דימדומי סתיו. היה לי ממש מוזר שמשתמשים במטאפורה של משהו שלילי לתיאור משהו חיובי.
[quote=סת' קינגלר;1325613]האמת היא שזה נכתב בתוך הספר דרקונים של דימדומי סתיו. היה לי ממש מוזר שמשתמשים במטאפורה של משהו שלילי לתיאור משהו חיובי.[/quote]
אבל אני מניח שאין אם זה שום בעיה אם יודעים שקנדר הגה את הביטוי הזה...