-
בתור פקח, עליך לעשות את מה שטוב לפורום, גם אם זה לא מתיישב טוב עם החלטה של פקח אחר. ברגע שתבין את זה, תוכל להתחיל להיות מנהיג ולא סתם בובה על חוטים.
אני בתור פקח הייתי צריך לעשות המון החלטות קשות ובכל פעם שטעיתי, הודיתי בכך, ביקשתי סליחה והחזרתי את הגלגל אחורה. משום מה, לאנשים אחרים קשה להודות בטעויות שלהם וזה המפתח לרודנות שמאפיינת כל כך הרבה אנשי הנהלה.
-
[QUOTE=snivy~;1332632]לא נרשמתי ב2012 ם:
אני כמעט בטוח שנרשמתי ב2010.
בכל מקרה, אמרתי שאני נגדך? אמרתי שאני איתו? בעקרון, לכם לא אמרתי כלום. רק אמרתי שהבאן של נדב היה מוצדק (וגם זה לא סופי, בנוגע לצמיתות אני לא בטוח)
נגיד וזה לא אלכס, נגיד וזה מישהו אחר. כל עוד הוא כנה, ועושה עבודה טובה, אין לי בעיה להישאר לצידו גם אם אני אפסיד בסופו של דבר, אלכס באמת עשה מספר טעויות, אבל במקום להביא את זה ממקום של שינוי ההתנהגות, אתם מביאים את זה למקום של שינוי הבנאדם, והורדתו. הבנאדם אשכרה נפגע מזה, תביאו את זה למקום של שינוי, אם לא תצליחו, תמשיכו להתלונן, מה אני כבר אגיד לכם.. זה לא שאני יכול לשנות מה שאתם רוצים, אני לא אצטרף אליכם למחאה נגד אלכס, אבל שוב, אני גם לא אמרתי שאני תומך [B]בכל[/B] דבר שהוא עושה.[/QUOTE]
השינוי היחיד שצריך להיות הוא שאלכס יקח כדורי הרגעה ויתחיל להבין שהוא מפשל..
-
[QUOTE=Flupy;1332633]חייקו הסתיים ?![/QUOTE]
בפורום כן, מחוצה לו - לא.
-
[QUOTE=Hit Man;1332639]בפורום כן, מחוצה לו - לא.[/QUOTE]
It is time for a bedtime story
ספר נא
-
[quote=ワンピース;1332634]אז למה אתה מנסה לחפש תשובות למה זה? פשוט תראה בעצמך.. O:
ושתוק את הפה, השמנמן היחיד פה זה אתה, שלב ההכחשה לוקח הרבה זמן אצלך[/quote]
אם אתה יודע שזה לא אמור לקחת הרבה זמן זאת אומרת שאתה יודע כמה דברים ולא מספר לנו אה?
[quote=snivy~;1332632]לא נרשמתי ב2012 ם:
בכל מקרה, אמרתי שאני נגדך? אמרתי שאני איתו? בעקרון, לכם לא אמרתי כלום. רק אמרתי שהבאן של נדב היה מוצדק (וגם זה לא סופי, בנוגע לצמיתות אני לא בטוח)
נגיד וזה לא אלכס, נגיד וזה מישהו אחר. כל עוד הוא כנה, ועושה עבודה טובה, אין לי בעיה להישאר לצידו גם אם אני אפסיד בסופו של דבר, אלכס באמת עשה מספר טעויות, אבל במקום להביא את זה ממקום של שינוי ההתנהגות, אתם מביאים את זה למקום של שינוי הבנאדם, והורדתו. הבנאדם אשכרה נפגע מזה, תביאו את זה למקום של שינוי, אם לא תצליחו, תמשיכו להתלונן, מה אני כבר אגיד לכם.. זה לא שאני יכול לשנות מה שאתם רוצים, אני לא אצטרף אליכם למחאה נגד אלכס, אבל שוב, אני גם לא אמרתי שאני תומך [B]בכל[/B] דבר שהוא עושה.[/quote]
:love: גאה בך אלונצ'יק
-
[QUOTE=snivy~;1332632]לא נרשמתי ב2012 ם:
נגיד וזה לא אלכס, נגיד וזה מישהו אחר. כל עוד הוא כנה, ועושה עבודה טובה, אין לי בעיה להישאר לצידו גם אם אני אפסיד בסופו של דבר, אלכס באמת עשה מספר טעויות, אבל במקום להביא את זה ממקום של שינוי ההתנהגות, אתם מביאים את זה למקום של שינוי הבנאדם, והורדתו. הבנאדם אשכרה נפגע מזה, תביאו את זה למקום של שינוי, אם לא תצליחו, תמשיכו להתלונן, מה אני כבר אגיד לכם.. זה לא שאני יכול לשנות מה שאתם רוצים, אני לא אצטרף אליכם למחאה נגד אלכס, אבל שוב, אני גם לא אמרתי שאני תומך [B]בכל[/B] דבר שהוא עושה.[/QUOTE]
הוא נפגע? אנחנו רק מציינים עובדות בשטח, הוא בא לנדב והתחיל להאשים אותו, ואז עוד אמר לו לבקש סליחה אבל לא מעומר , לא ממני , ממנו
-
[QUOTE=Hit Man;1332643]חפש בגוגל - פרויקט חייקו.[/QUOTE]
הוא אשכרה סיים את זה O:
אבל זה לא מעודכן כבר כמעט חודשים נראה לי..
שחר, אמרתי את זה בגלל הסרט שראיתי, היה שם שמנמן (:
-
[quote=Hit Man;1332636]בתור פקח, עליך לעשות את מה שטוב לפורום, גם אם זה לא מתיישב טוב עם החלטה של פקח אחר. ברגע שתבין את זה, תוכל להתחיל להיות מנהיג ולא סתם בובה על חוטים.
אני בתור פקח הייתי צריך לעשות המון החלטות קשות ובכל פעם שטעיתי, הודיתי בכך, ביקשתי סליחה והחזרתי את הגלגל אחורה. משום מה, לאנשים אחרים קשה להודות בטעויות שלהם וזה המפתח לרודנות שמאפיינת כל כך הרבה אנשי הנהלה.[/quote]
לא.
במקרה כזה, אני פשוט צריך לחכות לרותם
אתה מצפה שדבר כזה יעבור מהר, שהוא פשוט ייתן, אני אוריד, וה' יודע לאן זה ימשיך?
אני אשאיר את המצב ככה, אברר עם אלכס, ונחכה לרותם.
כמו שאביב הסביר, צריך לחכות לרותם. והאמת, גם אני ואלכס נמצאים בנקודה לא ידועה, הייתה את פרדת האצ'י מפעם, שאנו עדיין לא יודעים את סופה. (אני לפחות, אולי גם הוא)
הפורום החליט שצריך את רותם, וגם אנחנו רוצים לדעת מה מותר לכם ומה לא
מה בעצם אביב דרש שאנחנו לא? ועד שרותם יענה על זה, אלכס ממשיך כפי שהוא חושב, תחכו לרותם, תחכו שהוא יודיע על הכל, ואז אחרי שתראו אם אלכס השתנה תתלוננו..
אתם לא מבינים שאתם יכולים לשנות את ההתנהגות שלו, לא חייבים להילחם.
[quote=ワンピース;1332638]השינוי היחיד שצריך להיות הוא שאלכס יקח כדורי הרגעה ויתחיל להבין שהוא מפשל..[/quote]
ומה אתה מתכוון לעשות בנוגע לזה?
להמשיך לחזור על זה?..בנו"ד?
זה לא ילך...
-
-
[QUOTE=snivy~;1332646]לא.
במקרה כזה, אני פשוט צריך לחכות לרותם
אתה מצפה שדבר כזה יעבור מהר, שהוא פשוט ייתן, אני אוריד, וה' יודע לאן זה ימשיך?
אני אשאיר את המצב ככה, אברר עם אלכס, ונחכה לרותם.
כמו שאביב הסביר, צריך לחכות לרותם. והאמת, גם אני ואלכס נמצאים בנקודה לא ידועה, הייתה את פרדת האצ'י מפעם, שאנו עדיין לא יודעים את סופה. (אני לפחות, אולי גם הוא)
הפורום החליט שצריך את רותם, וגם אנחנו רוצים לדעת מה מותר לכם ומה לא
מה בעצם אביב דרש שאנחנו לא? ועד שרותם יענה על זה, אלכס ממשיך כפי שהוא חושב, תחכו לרותם, תחכו שהוא יודיע על הכל, ואז אחרי שתראו אם אלכס השתנה תתלוננו..
אתם לא מבינים שאתם יכולים לשנות את ההתנהגות שלו, לא חייבים להילחם.
ומה אתה מתכוון לעשות בנוגע לזה?
להמשיך לחזור על זה?..בנו"ד?
זה לא ילך...[/QUOTE]
כתבתי משהו על זה שאני עושה משהו? O:
בכל מקרה, בקצב הזה, עוד יפרשו, אז אין טעם להגן עליו, הוא טועה..
-
דווקא אני לא שומע שינוי מהקול האמיתי של אביב לקול שיש לו בהקלטה
אבל זה רק אני~
RANDOM IGNORE IT IF YOU CAN
[SPOILER][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=NI_fgwbmJg0[/YOUTUBE][/SPOILER]
-
אלון, אני לא מתכוון לפגוע בך כשאני אומר את זה, אבל מפאת גילי המופלג ומפאת שנותיי בפורום וההכרות שלי עם האנשים שפועלים בו, פשוט אכתוב - אין לך מושג על מה אתה מדבר.
-
[quote=ワンピース;1332645]הוא אשכרה סיים את זה O:
אבל זה לא מעודכן כבר כמעט חודשים נראה לי..
שחר, אמרתי את זה בגלל הסרט שראיתי, היה שם שמנמן (:[/quote]
ונו נהנת לראוץ שמנמנים זה מזכיר לך מישהו
-
אתה לא מבין שלשנות את ההתנהגות שלו זה משהו שאני לפחות אמרתי שאסור ?
זה בדיוק נוגד את מה שפתחתי בגללו פוסט, אנשים מתערבים בחיים של אחרים ומחליטים בשבילם ואז הם עוד רוצים שהם ישתנו.
זה באופי של אלכס עובדה שהוא תמיד חוזר למקרה הזה .
-
[QUOTE=Psychic;1332651]ונו נהנת לראוץ שמנמנים זה מזכיר לך מישהו
בטח... גוגל :wink:[/QUOTE]
כן, אותך (: