-
[QUOTE=Wendy;1399615]ראיתי סרט בשם Sora no Otoshimono Tokeijikake שרק בחצי הבנתי טיפה ממה שקורה ואז הרגו את הדמות האהובה עליי [B]פעמיים[/B]
לא הבנתי איך הסרט מסתיים ככה
מסתבר שיש לזה סדרה בגלל זה לא הבנתי כלום כי לא ראיתי את הסדרה ם:[/QUOTE]
למה ראית את זה בלי לראות את האנימה למה!?!?!?!?!?!?!?
-
Xd אני לא רואה איצ'י איצ'י זה מגעיל רק את זה כי עניין אותי לגלות מה קרהxd
לא'משך כי לא ידעתי;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
[QUOTE=Flupy;1399620]אבל יש אזכורים לשטן בתנ''ך פשוט לא לשטן המקובל...[/QUOTE]
לא מזכירים "שטן" בתור מה שאנחנו מכירים אותו. לפי היהדות אלוהים הוא האל היחיד והוא אחראי להכול. גם לדברים הרעים. לעומת זאת, השטן כמו שאנחנו מכירים אותו פשוט נהנה מרשע.
-
-
[QUOTE=Wendy;1399623]Xd אני לא רואה איצ'י איצ'י זה מגעיל רק את זה כי עניין אותי לגלות מה קרהxd
לא'משך כי לא ידעתי;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;[/QUOTE]
גרררררררררררררררררר
תראי את האנימה כי זה אחלה של דבר
-
[quote=אמאש'ך;1399628]גרררררררררררררררררר
תראי את האנימה כי זה אחלה של דבר[/quote]
תקשיבו לו הוא לא סתם יד שמאל של מנהל פורום משוב לעתיד
הוא יודע דבר או שניים על מנגות ):
-
יאללה הולך לישון, הורים מעצבנים..
ביי :-(
-
[QUOTE=Protgas D. Ace;1399617]אצ'י,שוג'ו,רומאנס,מיסטרי,פנטזי Wtf מה זה הטעם הזה באנימות?לי אין טעם כזה מוזר[/QUOTE]
מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה
כל ז'אנר שכתבת פה מצוין
תגיד אתה טיפש
-
[quote=אמאש'ך;1399632]מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה
כל ז'אנר שכתבת פה מצוין
תגיד אתה טיפש![/quote]
אני אגיד במקומו.
אתה טיפש D:
Lol
-
-
לא, סתם התעלקתי על זה שהוא לא עשה סימן שאלה...
-
[QUOTE=Wendy;1399615]ראיתי סרט בשם Sora no Otoshimono Tokeijikake שרק בחצי הבנתי טיפה ממה שקורה ואז הרגו את הדמות האהובה עליי [B]פעמיים[/B]
לא הבנתי איך הסרט מסתיים ככה
מסתבר שיש לזה סדרה בגלל זה לא הבנתי כלום כי לא ראיתי את הסדרה ם:[/QUOTE]
חחחחחחחח את אמורה לראות את הסרט אחרי העונה השנייה זאת אנימה ממש מצחיקה ממליץ עלייה.
בסרט דווקא עשו תקציר לכל הסדרה וזה ממש מעצבן...
-
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
טאשההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
-
[quote=אמאש'ך;1399639]לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
טאשההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה[/quote]
רוצים עונה שניה ):
-