-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 20 2009, 02:54 AM
[b] [b][i]The Cheshire Cat[/i][/b]
[i]"כן היה קרב טוב, הינה זה מגיעה לך" אומר ג'ולי ומושיטה לך תג, "זה תג התלתן זכית בו בכבוד" הוסיפה ג'ולי.
את לוקחת את התג ויוצאת מן המכון, את מרגישה בשמיים, לפתע את רואה את ג'וני הוא מחכה לך בחוץ.
"נו איך הלך הקרב?" הוא שואל, את מספרת לו הכל על הקרב ושניכם ניכנסים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם.
כעבור כמה דקות אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים.
"אז מה את עושה עכשיו, כי אני מתקדם לעיר הבא, את רוצה לבוא?" שאל ג'וני.[/i]
[img]http://img42.imageshack.us/img42/8305/69830695.png[/img] [/b][/quote]
"כן, למה לא?" אני שואלת בצחוק ומתחילה ללכת יחד איתו.
-
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]את וג'וני מתקרבים אל היציאה, לפתע אתם פוגשים את אוגי, "אתם עוזבים את העיר?" הוא שואל.
"כן!" עונה ג'וני.
"לכל צוות או חבורה של אנשים מהספינה שעוזבים את העיר הראשונה אני נותן שם, השם שלכם יהיה צוות צ'יקוריטה" אמר אוגי.
את וג'וני יוצאים מן העיר ומתחילים ללכת בדרך 1 הדרך היא שביל ולידו שיחים, את רואה שאין עצים באזור, את וג'וני ממשיכים ללכת לפתע חבורה ענקית של נוזפסים חוסמת לכם את הדרך.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/80/299.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 20 2009, 02:43 AM
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]מה לא פייר זו ההשפעה של היפנוזה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סטנטלר מנסה לתקוף בבילבול אבל סנדקווי חומק ובשניה שהוא קרוב לסטנטלר הוא תוקף בלהביור שפוגע חזק בסטנטלר וגורם לו לנזק רציני,לפתע סנדקוויל תוקף במתקפה מהירה ומחסל את סטנטלר.
אתה מנצח בקרב, אתה יוצא מן הזירה לפתע אתה רואה את טומי הוא ניראה שמח במיוחד.
(סנדקוויל למד מתקפה מהירה)
[/i]
[/b][/quote]
"גם אתה ניצחת?"אני שואל אותו
-
[b]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]אתה יודע מה בשבילך אני אררץ מהר יותר עם המשחק
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אתה לא הולך לבד, שרון את הולכת איתו אסור לכם ללכת לבד" אמר גרי.
"אבל!" אמרה שרון
"בלי אבל את הולכת איתו" אמר גרי.
"טוב" אמרה שרון, אתה ושרון יוצאים ממרכז הפוקימונים ואז אתה רואה שהאבן מצביעה לכיוון ההרים הרחוקים המקום שממנו הגיעה רג'יג'יגאס, אבל ההרים מאוד רחוקים יקח לך הרבה זמן להגיעה אליהם.
אתה ושרון יוצאים מן העיר, אתה לא מספיק להיפרד מאוגי, אני ניכנסים אל דרך מספר 1, בדרך הזו אין עצים, היא רק שביל שלידו יש מלא שיחים.
לפתע אתה ושרון רואים עשן שמגיע מהמשך השביל, אתם רצים במהירות לראות מה קרה ורואים קרב בין ארקניין עצבני לבין קומבאסקין אחד, השניים תוקפים במתקפות אש וגורמים לשיחים שלידם להשרף עם זה ימשך ככה תפרוץ שריפה שתיפגע בפוקימונים.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/02/059.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/19/256.png[/img] [/b][/quote]
"בואי נפריד בניהם" אני אומר ומוציא את הפוקדורים של טורטוויג ואיווי.
"איווי, תשתמש ביד עוזרת על טורטוויג, טורטוויג, עלי תער על שניהם!"
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 20 2009, 03:33 AM
[b] [i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]את וג'וני מתקרבים אל היציאה, לפתע אתם פוגשים את אוגי, "אתם עוזבים את העיר?" הוא שואל.
"כן!" עונה ג'וני.
"לכל צוות או חבורה של אנשים מהספינה שעוזבים את העיר הראשונה אני נותן שם, השם שלכם יהיה צוות צ'יקוריטה" אמר אוגי.
את וג'וני יוצאים מן העיר ומתחילים ללכת בדרך 1 הדרך היא שביל ולידו שיחים, את רואה שאין עצים באזור, את וג'וני ממשיכים ללכת לפתע חבורה ענקית של נוזפסים חוסמת לכם את הדרך.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/80/299.png[/img] [/b][/quote]
"תוכלו בבקשה לזוז?"אני שואלת אותם בחיוך ומחכה לתשובתם
-
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]"כן לא רק נצחתי, החלפתי את קווילבה הגרוע הזה שתפסתי במקדש, קבלתי במקום קווילבה בפרינפלאפ חזק במיוחד" אמר טומי, לפתע המנחה קוראת למאמנים לחזור לזירות שלהם, אתה הולך לזירה שלך בחזרה, ורואה שהפעם יש שם מאמנת היא מוציאה ביוטיפליי יפיפיה.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/13/Spr_4p_267_m.png[/img]
[i]לפתע אתה רואה שאיווי לא רוצה לחזק את טורטוויג הוא לא מאוהב אותו, איווי תוקף בחבטה וטורטוייג בעלי תער, וטורצ'יק של שרון תוקף בגחלת, אבל זה לא משפיע על השניים שתוקפים את החבורה ומחסלים את טורטוויג ופוגעים חזק בטורצי'ק, "אין סיכוי שנצליח להפריד ביניהם או לעצור אותם, צריך לתפוס אחד מהם כדי לעצור אותם, אבל אין סיכוי שאחד מאיתנו יתפוס אותם, לפתע שרון מבחינה שיש לך מאסטר בול, היא חוטפת לך אותו מהכיס.
"אנחנו חייבים להציל את הפוקימונים שבאזור הזה" אמרה שרון שעומדת לזרוק את המאסטארבול על אחד הפוקימונים.[/i]
[i]ניראה כיאלו לנוזפאסים לא מזיז בכלל, "אני העיף אותם מפה, צא גולבאט תקוף בסופה ואז במכת כנף" אמר ג'וני והוציא את הגולבאט שלו שהתחיל לתקוף בסופה ובמכת כנף אבל הנוזפאסים אל נפגעו בקושי ולא זזו בכלל.
"רק פוקימון מים יכול להעיף אותם מפה, הריי הם פוקימוני סלע" אמר ג'וני.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 20 2009, 02:45 PM
[b]
[i]ניראה כיאלו לנוזפאסים לא מזיז בכלל, "אני העיף אותם מפה, צא גולבאט תקוף בסופה ואז במכת כנף" אמר ג'וני והוציא את הגולבאט שלו שהתחיל לתקוף בסופה ובמכת כנף אבל הנוזפאסים אל נפגעו בקושי ולא זזו בכלל.
"רק פוקימון מים יכול להעיף אותם מפה, הריי הם פוקימוני סלע" אמר ג'וני.[/i] [/b][/quote]
"טוב צא טוטדייל!" אני קוראת. "תוכל להישתמש באקדח מים בשביל להעיף אותם?" אני שואלת אותו בחיוך
-
[b] [i][b]Suicide[/b][/i]
[i]"כן לא רק נצחתי, החלפתי את קווילבה הגרוע הזה שתפסתי במקדש, קבלתי במקום קווילבה בפרינפלאפ חזק במיוחד" אמר טומי, לפתע המנחה קוראת למאמנים לחזור לזירות שלהם, אתה הולך לזירה שלך בחזרה, ורואה שהפעם יש שם מאמנת היא מוציאה ביוטיפליי יפיפיה.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/13/Spr_4p_267_m.png[/img]
[/b][/quote]
"סקווירטל צא!"אני צועק ומוציא אותו,"סקווירטל תקוף באקדח מים ואז בועות ואז חבטה!"אני צועק לו.
-
[b]
[i]לפתע אתה רואה שאיווי לא רוצה לחזק את טורטוויג הוא לא מאוהב אותו, איווי תוקף בחבטה וטורטוייג בעלי תער, וטורצ'יק של שרון תוקף בגחלת, אבל זה לא משפיע על השניים שתוקפים את החבורה ומחסלים את טורטוויג ופוגעים חזק בטורצי'ק, "אין סיכוי שנצליח להפריד ביניהם או לעצור אותם, צריך לתפוס אחד מהם כדי לעצור אותם, אבל אין סיכוי שאחד מאיתנו יתפוס אותם, לפתע שרון מבחינה שיש לך מאסטר בול, היא חוטפת לך אותו מהכיס.
"אנחנו חייבים להציל את הפוקימונים שבאזור הזה" אמרה שרון שעומדת לזרוק את המאסטארבול על אחד הפוקימונים.[/i]
[/b][/quote]
נו מה? אתה מנסה לגרום לי להתמש במאסטרבול על ארקניין עלוב ועל קאמבוסקאן עלוב? :S
--
"לא!" אני צועק וחוטף את הכדור.
"אני לא מבזבז אותו על פוקימונים כאלה, אני אשתמש בו מתי שאני רוצה, זה לא החפץ שלך!" אני צועק עליה.
"איווי, תתקוף בחבטה את קאמבוסקאן, עכשיו!"
-
[i]טוטודייל לא מקשיב לך הוא מתחיל לרקוד ואז לקפוץ על ראשיהם של הנוזפאסים.
"אין סיכוי שהוא יקשיב לך לי אוה בקושי הקשיב, הזהרתי אותך מזה שטוטודייל כזה" אמר ג'וני.[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף באקדח מים אבל ביוטיפליי תוקף בסופה שפוגעת במתקפת אקדח המים והופכת למן מערבולת שפוגעת בסקווירטל ומפילה אותו על ריצפת הזירה, סקווירטל ניראה מסוחרר.[/i]
[i]אתה חוטף לה את הפוקדור מהיד, לפתע היא שולפת פוקדור מוזר וזורקת אותו על קומבאסקין שניתפס תוך שניה וארקניין בורח, אתה שם לב שהפוקדור ששרון זרקה הוא מסטארבול, רציתי לראות עם אתה מכון להקריב משהו בשביל להציל פוקימונים ואז הייתי מביאה לך את המאסטרבול שלי אבל אתה סתם מאמן גרוע" אמרה שרון ולפתע היא חטפה לך את האבן המיוחדת שהייתה לך בכיס, והתחילה לרוץ לכיוון העיר הבא.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 20 2009, 03:15 PM
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף באקדח מים אבל ביוטיפליי תוקף בסופה שפוגעת במתקפת אקדח המים והופכת למן מערבולת שפוגעת בסקווירטל ומפילה אותו על ריצפת הזירה, סקווירטל ניראה מסוחרר.[/i] [/b][/quote]
"סקווירטל תשתמש שוב באקדח מים ותשלב איתו בועות ומיד אחר כך שוב אקדח מים ואז תתקוף בחבטה!"אני צועק לו
-
[b] [i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]טוטודייל לא מקשיב לך הוא מתחיל לרקוד ואז לקפוץ על ראשיהם של הנוזפאסים.
"אין סיכוי שהוא יקשיב לך לי אוה בקושי הקשיב, הזהרתי אותך מזה שטוטודייל כזה" אמר ג'וני.[/i]
[/b][/quote]
"תחזור" אני אומרת ומחזירה אותו לפוקדור. "צאי באני תשתמשי בקרן קרח" אני קוראת
-
[b]
[i]אתה חוטף לה את הפוקדור מהיד, לפתע היא שולפת פוקדור מוזר וזורקת אותו על קומבאסקין שניתפס תוך שניה וארקניין בורח, אתה שם לב שהפוקדור ששרון זרקה הוא מסטארבול, רציתי לראות עם אתה מכון להקריב משהו בשביל להציל פוקימונים ואז הייתי מביאה לך את המאסטרבול שלי אבל אתה סתם מאמן גרוע" אמרה שרון ולפתע היא חטפה לך את האבן המיוחדת שהייתה לך בכיס, והתחילה לרוץ לכיוון העיר הבא.[/i] [/b][/quote]
"שיהיה לך בכיף לוזרית, אני פשוט חושב שאפשר לסדר את העיניינים בלי ללכוד, וד"א, את זאת שחושבת שהטורצ'יק שלה חלש, אז מי גרוע עכשיו?!" אני צועק בזמן שאני צועק אל הכיוון שהיא הולכת אליו, אבל לא רץ בשביל שזה לא יראה כאילו אני מרגל אחריה.
-
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה הולך לראפות את הפוקימונים שלך ואז כעבור כמה דקות אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לכיוון היציאה מהעיר, לאורך כל הדרך אתה מבכין שהשומרים של גרי עוקבים אחריך עד שאתה יוצא מהעיר, אתה נתיחל ללכת על דרך 1 שהיא שביל שלידו יש רק שיחים ואין שוב עץ, אתה הולך הרבה מאוד זמן ולא רואה סימן לעיר הבא, לפתע אתה מגיע מן נהר שחוסם לך את הדרך, אתה מנסה לעבור אותו אבל הזרימה שלו מאוד חזקה ואתה כל הזמן נסחף בזרם, לפתע אתה רואה עץ אחד שעומד ליד הנהר עם תפיל אותו תוכל ללכת עליו ולעבור את הנהר אתה מתקרב אל העץ אבל אתה רואה שיש עליו מלא וויפינבלים עצבניים שברגע שאתה מתקרב לעץ שלהם הם תוקפים אותך בעלי תער [/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/08/Spr_4h_070.png[/img]
[/b][/quote]
"ריי צא! מכת קרן על העץ הזה! פולי צא! אקדח בועות על הפוקימונים האלה!" אני אומר
-
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף באקדח מים שמשולב עם בועות, ביוטיפליי נפגע חזק ונופל על ריצפת הזירה.
לפתע ביוטיפליי תוקף בספיגה ושואב את האנרגיה של סקווירטל, ביוטיפליי חוזר לעצמו במהירות ומתחיל לעוף שוב.[/i]
[i]באנירי יוצאת מהפוקדור ותוקפת בקרן קרח ומקפיאה את כל הנוזפאזים, לפתע אחד מהנוזפאסים שלא קפאו קופץ ושובר את הקרח, וחוזר למצבו הקודם כמו כל הנוזפאסים.
"איזה עצבים אי אפשר לזיז אותם מפה, את חייבת לנסות להשתמש בטוטודייל." אמר ג'וני.[/i]
[i]לפתע אתה שם לב שהיא לקחה בחזרה את האבן שהיא נתנתה לך בבית חולים, היא הולכת לכיוון שעליו מצביעה האבן, גם היא שמה לב שהאבן מצביעה להרים הרחוקים, לפתע היא מתחילה לרוץ היא אפילו לא שמה לב לאן היא רצה ונופלת לתוך נחל ומתחילה להסחף "הצילו הצילו!!" היא צועקת.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן תוקף במכת קרן את העץ ושובר חתיכה ממנו, אבל הוא גורם לכמה וויפינבלים עצבנים לרדת מן העץ, הם תוקפים בעלי תער, אבל פוליוואג שבדיוק יוצא מהפוקדור מגן על רייהורן וניפצע חזק מאוד.[/i]
-
Dingo
רייהורן תוקף במכת קרן את העץ ושובר חתיכה ממנו, אבל הוא גורם לכמה וויפינבלים עצבנים לרדת מן העץ, הם תוקפים בעלי תער, אבל פוליוואג שבדיוק יוצא מהפוקדור מגן על רייהורן וניפצע חזק מאוד.
טעות..ערכתי..
----
"ריי מהר זעם רקעי! פולי היפנוזה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 20 2009, 08:14 PM
[b]
[i]לפתע אתה שם לב שהיא לקחה בחזרה את האבן שהיא נתנתה לך בבית חולים, היא הולכת לכיוון שעליו מצביעה האבן, גם היא שמה לב שהאבן מצביעה להרים הרחוקים, לפתע היא מתחילה לרוץ היא אפילו לא שמה לב לאן היא רצה ונופלת לתוך נחל ומתחילה להסחף "הצילו הצילו!!" היא צועקת.[/i]
[/b][/quote]
אני רץ אל הנחל ומתיישב לידו.
"לעזור או לא לעזור?" אני שואל אותה בלעג ומסתכל עליה.
"אממ.... הלוואי שיכולתי, אבל אני מאמן גרוע לא? מה הסיכויים שאני אצליח?"
-
[i]סקווירטל תוקף באקדח מים שמשולב עם בועות, ביוטיפליי נפגע חזק ונופל על ריצפת הזירה.
לפתע ביוטיפליי תוקף בספיגה ושואב את האנרגיה של סקווירטל, ביוטיפליי חוזר לעצמו במהירות ומתחיל לעוף שוב.[/i]
[/b][/quote]
זה לא ייגמר ככה..
--------
"סקווירטל תקוף באקדח מים ואז בנסיגה ואז בועות"אני צועק לו
-
[b]
[i]באנירי יוצאת מהפוקדור ותוקפת בקרן קרח ומקפיאה את כל הנוזפאזים, לפתע אחד מהנוזפאסים שלא קפאו קופץ ושובר את הקרח, וחוזר למצבו הקודם כמו כל הנוזפאסים.
"איזה עצבים אי אפשר לזיז אותם מפה, את חייבת לנסות להשתמש בטוטודייל." אמר ג'וני.[/i]
[/b][/quote]
"ננסה שוב" אני אומרת "טוטדייל צא!" אני קוראת. "תישתמש באקדח מים!" אני מצווה עליו
-
[b]משתמשים עם אתם רוצים לדעת את הסיפור המלא על האבנים של הרג'ים, בעמוד הראשי איפה שתוב את כל הקבוצות שבהם אתם נימצאים, כתוב מעל את המידע.[/b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
רייהורן תוקף בזעם משולב עם רקע אבל הוויפינבלים תוקפים בעלי תער ללא הפסקה ופוגעים ברייהורן חזק.
פוליוואג הפצוע קם ותוקף שוב בסטירה כפולה כמו אז במכון ופוגע בחלק מהוויפימבלים, אבל הם לא נותנים לו להמשיך לפגועה בהם הם תוקפים אותו בעלי תער שוב אבל פוליוואג חומק שוב
[i]אתה רואה שהיא נסחפת עד שהיא נעלמת באופק, אתה רואה שכדי להגיעה אל העיר אתה צריך לעבור את הנחל אבל הזרם בו חזק מדי ואתה יכול להסחף כמו שרון.
אתה רואה שאין עצים באזור ואתה לא יכול לבנות גשר או רפסודה, לפתע אתה רואה חבורת אוניקיסים ששוכבת ליד האגם הם כל כל ארוקים שבשניה אחת הם יכולים להגיעה לצד השני של האגם.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/32/Spr_4h_095.png[/img]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף באקדח מים בכל הכוח וביוטיפליי מחזיר לו בסופה שוב ופוגע בסקווירטל חזק, סקווירטל, רואה שאתה ניראה מאוכזב, לפתע הוא קופץ לגובה לכיוונו של ביוטיפליי ותוקף אותו בנשיכה בכל הכוח ומפיל את ביוטיפליי על הריצפה ואז תוקף אותו בבועות ומחסל את ביוטיפליי, אתה מנצח בקרב.
לפתע גופו של סקווירטל מתחיל לזהור, הכונחיה שלו גודלת וגם הזנב שלו שהופף ענקי, על הראש שלו גודלות שני אוזניים ענקות, סקווירטל התפתח לווטרטל
(ווטרטל למד נשיכה )
[/i][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/17/008.png[/img]
[i]טוטודייל עדיין לא מקשיב לך הוא עוד פעם רוקד, לפתע הוא מביט על שיח תופוחים קוצני הוא מנסה לקחת את אחד התפוחים אבל הוא נפגע מאחד הקוצים, ואז הוא מתחיל לבכות.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 20 2009, 09:20 PM
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף באקדח מים בכל הכוח וביוטיפליי מחזיר לו בסופה שוב ופוגע בסקווירטל חזק, סקווירטל, רואה שאתה ניראה מאוכזב, לפתע הוא קופץ לגובה לכיוונו של ביוטיפליי ותוקף אותו בנשיכה בכל הכוח ומפיל את ביוטיפליי על הריצפה ואז תוקף אותו בבועות ומחסל את ביוטיפליי, אתה מנצח בקרב.
לפתע גופו של סקווירטל מתחיל לזהור, הכונחיה שלו גודלת וגם הזנב שלו שהופף ענקי, על הראש שלו גודלות שני אוזניים ענקות, סקווירטל התפתח לווטרטל
(ווטרטל למד נשיכה )
[/i][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/17/008.png[/img]
[/b][/quote]
"כל הכבוד וורטלטל,אני גאה בך!"אני צועק לו מחזיר אותו לפוקדור והולך לבדוק מול מי אני צריך להלחם עכשיו
-
[b]
[i]טוטודייל עדיין לא מקשיב לך הוא עוד פעם רוקד, לפתע הוא מביט על שיח תופוחים קוצני הוא מנסה לקחת את אחד התפוחים אבל הוא נפגע מאחד הקוצים, ואז הוא מתחיל לבכות.[/i] [/b][/quote]
תפוחים גדלים על עץ :P
~~~~~~~~~~~~~~
"אל תבכה" אני אומרת לו בחיוך. "אתה רוצה תפןח? תשתמש עליהם באקדח מים ואני אביא לך אחד" אני מוסיפה
-
[b]
[i]אתה רואה שהיא נסחפת עד שהיא נעלמת באופק, אתה רואה שכדי להגיעה אל העיר אתה צריך לעבור את הנחל אבל הזרם בו חזק מדי ואתה יכול להסחף כמו שרון.
אתה רואה שאין עצים באזור ואתה לא יכול לבנות גשר או רפסודה, לפתע אתה רואה חבורת אוניקיסים ששוכבת ליד האגם הם כל כל ארוקים שבשניה אחת הם יכולים להגיעה לצד השני של האגם.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/32/Spr_4h_095.png[/img]
[/b][/quote]
רגע, היא מתה? D:
--
"היי, אתם יכולים בבקשה לעזור לי לחצות את האגם? אני רק צריך שתעזרו לי ואני לא אטריד אתכם יותר" אני אומר להם בזמן שאני מתקרב
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
רייהורן תוקף בזעם משולב עם רקע אבל הוויפינבלים תוקפים בעלי תער ללא הפסקה ופוגעים ברייהורן חזק.
פוליוואג הפצוע קם ותוקף שוב בסטירה כפולה כמו אז במכון ופוגע בחלק מהוויפימבלים, אבל הם לא נותנים לו להמשיך לפגועה בהם הם תוקפים אותו בעלי תער שוב אבל פוליוואג חומק שוב
[/b][/quote]
"תמשיכו להילחם! ריי זעם! פולי היפנוזה וסטירה כולה!" אני אומר
-
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה הולך לבדוק נגד מי אתה הולך להלחם בקרב הבא, לפתע אתה רואה שוב את טומי.
"זהו נצחתי בקרב עכשיו מתחיל רבע הגמר, לקחתי מספר, תיקח גם אתה עם יש משהו שהמספר שלו ושלך הם אותו הדבר זה המאמן שנגדו אתה הולך להלחם" אמר טומי.
אתה הולך ולוקח מספר, קבלתה את מספר 2, לפתע טומי רץ לכיוונך, "איזה מספר אתה כי אני 2." שאל טומי.
אתה אומר לו שגם אתה 2, ושניכם הולכים אל אחת הזירות כדי להלחם, זה יהיה קרב 2 על 2.
"זה לא הולך להיות קל, צא סטאנקי" אמר טומי והצד השני של המגרש והוציא את הסטאנקי שלו. [/i]
[i]טוטודייל מתחיל לתקוף לכל אבר ופוגע בנוזפאסים שמתחילים לברוח ומפנים לכם את השביל, את מביאה לטוטודייל הרעב תפוח והוא אוכל אותו תוך שניה, את מחזירה א טוטודייל לפוקדור ואת וג'וני ממשיכים ללכת, כעבור חצי שעה של הליכה אחרי שהם מוטשים, אתם מגיעים לפתח העיר אומגה, לפתע אתם רואים חבורה של אנשים הם עומדים ליד במה ענקית שהוקמה בעיר, אתם רצים לעבר הבמה "אז היום תתקים תחרות קרבות והמקום השני והראשון יקבלו פרסים ענקיים, ההרשמה היא ליד מרכז הפוקימונים התחרות תתחיל ב4" אמרה המנחה של התחרות, את רואה שהשעה 3 וחצי ויש עוד חצי שעה להרשם.
"הולכים להרשם?" שאל ג'וני.[/i]
[i]אולי :XD:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האויקס מסקים אתה עולה על הראש של אוניקס שמעביר אותך לצד השני של האזור בעזרת הראש שלו, אתה יורד מהראש של אוניקס ואז אתה מתחיל ללכת אל העיר, כעבור רבע שעה אתה מגיעה אל העיר אומגה, אתה רואה חבורה של מאמנים שמתקבצים ליד במה ענקית שהוקמה בעיר, אתה הולך לבדוק מה זה , "אז היום תתקים תחרות קרבות והמקום השני והראשון יקבלו פרסים ענקיים, ההרשמה היא ליד מרכז הפוקימונים התחרות תתחיל ב4" אמרה המנחה של התחרות, אתה רואה שהשעה 3 וחצי.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן בקושי מצליח לקום, פוליוואג תוקף בהיפנוזה ומרדים את חלק מהוויפינבלים ומהחלק השני הוא תוקף בסטירה כפולה ומחסל את כולם, ואז לפתע פוליווג תוקף בסטירה כפולה על העץ ומפיל אותו, אתה מחזיר את רייהורן ופוליוואג לפוקדור ועובר את הנהר בעזרת בול העץ, אתה מתחיל לרוץ בשביל שמוביל אל העיר, כעבור רבע שאתה אתה מגיעה אל העיר אומגה, אתה רואה חבורה של מאמנים שמתקבצים ליד במה ענקית שהוקמה בעיר, אתה הולך לבדוק מה זה , "אז היום תתקים תחרות קרבות והמקום השני והראשון יקבלו פרסים ענקיים, ההרשמה היא ליד מרכז הפוקימונים התחרות תתחיל ב4" אמרה המנחה של התחרות, אתה רואה שהשעה 3 וחצי.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 20 2009, 11:03 PM
[i]אתה הולך לבדוק נגד מי אתה הולך להלחם בקרב הבא, לפתע אתה רואה שוב את טומי.
"זהו נצחתי בקרב עכשיו מתחיל רבע הגמר, לקחתי מספר, תיקח גם אתה עם יש משהו שהמספר שלו ושלך הם אותו הדבר זה המאמן שנגדו אתה הולך להלחם" אמר טומי.
אתה הולך ולוקח מספר, קבלתה את מספר 2, לפתע טומי רץ לכיוונך, "איזה מספר אתה כי אני 2." שאל טומי.
אתה אומר לו שגם אתה 2, ושניכם הולכים אל אחת הזירות כדי להלחם, זה יהיה קרב 2 על 2.
"זה לא הולך להיות קל, צא סטאנקי" אמר טומי והצד השני של המגרש והוציא את הסטאנקי שלו. [/i]
[/b][/quote]
תערוך את וורטורטל..
-------
"טריקו צא!"אני צועק ומוציא אותו,"תשתמש במבט ואז בספיגה ומתקפה מהירה!"אני צועק לו
-
[b]
[i]אולי :XD:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האויקס מסקים אתה עולה על הראש של אוניקס שמעביר אותך לצד השני של האזור בעזרת הראש שלו, אתה יורד מהראש של אוניקס ואז אתה מתחיל ללכת אל העיר, כעבור רבע שעה אתה מגיעה אל העיר אומגה, אתה רואה חבורה של מאמנים שמתקבצים ליד במה ענקית שהוקמה בעיר, אתה הולך לבדוק מה זה , "אז היום תתקים תחרות קרבות והמקום השני והראשון יקבלו פרסים ענקיים, ההרשמה היא ליד מרכז הפוקימונים התחרות תתחיל ב4" אמרה המנחה של התחרות, אתה רואה שהשעה 3 וחצי.[/i]
[/b][/quote]
בו-יה! D:
--
"תחרות הא? אני אלך לבדוק מה עם התחרות" אני אגיד ואלך אל מרכז הפוקימונים במהירות, ואשאל את האחות ג'וי על מה התחרות.
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן בקושי מצליח לקום, פוליוואג תוקף בהיפנוזה ומרדים את חלק מהוויפינבלים ומהחלק השני הוא תוקף בסטירה כפולה ומחסל את כולם, ואז לפתע פוליווג תוקף בסטירה כפולה על העץ ומפיל אותו, אתה מחזיר את רייהורן ופוליוואג לפוקדור ועובר את הנהר בעזרת בול העץ, אתה מתחיל לרוץ בשביל שמוביל אל העיר, כעבור רבע שאתה אתה מגיעה אל העיר אומגה, אתה רואה חבורה של מאמנים שמתקבצים ליד במה ענקית שהוקמה בעיר, אתה הולך לבדוק מה זה , "אז היום תתקים תחרות קרבות והמקום השני והראשון יקבלו פרסים ענקיים, ההרשמה היא ליד מרכז הפוקימונים התחרות תתחיל ב4" אמרה המנחה של התחרות, אתה רואה שהשעה 3 וחצי.[/i] [/b][/quote]
"יופי!" אני אומר והולך להירשם ואז לרפות תפוקימונים
-
[b]
[i]טוטודייל מתחיל לתקוף לכל אבר ופוגע בנוזפאסים שמתחילים לברוח ומפנים לכם את השביל, את מביאה לטוטודייל הרעב תפוח והוא אוכל אותו תוך שניה, את מחזירה א טוטודייל לפוקדור ואת וג'וני ממשיכים ללכת, כעבור חצי שעה של הליכה אחרי שהם מוטשים, אתם מגיעים לפתח העיר אומגה, לפתע אתם רואים חבורה של אנשים הם עומדים ליד במה ענקית שהוקמה בעיר, אתם רצים לעבר הבמה "אז היום תתקים תחרות קרבות והמקום השני והראשון יקבלו פרסים ענקיים, ההרשמה היא ליד מרכז הפוקימונים התחרות תתחיל ב4" אמרה המנחה של התחרות, את רואה שהשעה 3 וחצי ויש עוד חצי שעה להרשם.
"הולכים להרשם?" שאל ג'וני.[/i]
[/b][/quote]
"ברור!" אני אומרת בחיוך . אנחנו הולכים למרכז להירשם.
-
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]טריקו תוקף במבט אבל סטאנקי לא נותן לו להפחיד אותו והוא תוקף בגז רעיל וגרום לטריקו לחטוף הרעלה ולא לראות כלום, אתם לא רואים איפה נימצא סטאנקי בגלל הגז, וכל כמה שניות מגיעה מכוון אחר עוקץ רעל שפוגע בטריקו.[/i]
[i]"התחרות היא תחרות קרבות בהתחלה יש שני קרבות אחד על אחד ואז אתה ניכנס לרבע הגמר ואז משם ה' גדול, אתה רוצה להרשם?" שאלה האחות ג'וי.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה נירשם לתחרות במרכז הפוקימונים ואז מרפאה את רייהורן ופוליוואג, כעבור חצי שעה אתה הולך לאזור הקרב, האנשים שאחראיים על התחרות אומרים לך לאיזה זירה ללכת, אתה הולך אל הזירה ורואה שבזירה יש מאמנת ויש לה פורט.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/06/Spr_4h_162.png[/img]
[i]את וג'וני הולכים למרכז הפוקימונים ונרשמים וגם מרפאים את הפוקימונים, כעבור חצי שעה אתם הולכים לזירות הקטנות שנימצאות ליד הבמה, העובדים שולחים כל אחד ממכם לזירה אחרת, את הולכת לזירה מולך יש מאמן ויש לו סודוודו[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b6/185.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 21 2009, 12:05 AM
[b]
[i]את וג'וני הולכים למרכז הפוקימונים ונרשמים וגם מרפאים את הפוקימונים, כעבור חצי שעה אתם הולכים לזירות הקטנות שנימצאות ליד הבמה, העובדים שולחים כל אחד ממכם לזירה אחרת, את הולכת לזירה מולך יש מאמן ויש לו סודוודו[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b6/185.png[/img] [/b][/quote]
"טוב, צאי צ'יקוריטה תתחילי בעלי טער!" אני קוראת
-
[b]
[i]"התחרות היא תחרות קרבות בהתחלה יש שני קרבות אחד על אחד ואז אתה ניכנס לרבע הגמר ואז משם ה' גדול, אתה רוצה להרשם?" שאלה האחות ג'וי.[/i]
[/b][/quote]
"אם ה' היה קיים אז אולי הוא היה גדול, אני די אתאיסט" אני אומר לאחות ג'וי ואז מוסיף "תרשמי אותי".
-
[b][SIZE=2]משתמשים בקרוב תתקיים תחרות קרבות בין המשתמשים, המנצח בה יקבל פוקימון זהור, אני לא יודע איזה, אז תגידו לי מתי הכי נוח לכם, אני הייתי שמח לעשות את התחרות בשבת הזו או בשישי.[/SIZE][/b]
[i]צ'יקוריטה תוקפת בעלי תער אבל סודוודו בשבירת סלעים שחוסמים את עלי התער, ואז הוא תוקף בבעיטה נמוך שפוגעת חזק בצ'יקוריטה ומעיפה אותה על הריצפה, סודוודו מתחיל לצחוק.[/i]
[i]האחות ג'וי רושמת אותך לתחרות, כעבור חצי שעה אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לאחת הזירות שבהם אתה עומד להלחם בקרב הראשון, אל הזירה ניכנסת מאמנת והיא מוציאה ינמאה שניראת חמודה מאוד ולא מזיקה.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b7/Spr_4h_193.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 21 2009, 06:50 AM
[b]
[i]האחות ג'וי רושמת אותך לתחרות, כעבור חצי שעה אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לאחת הזירות שבהם אתה עומד להלחם בקרב הראשון, אל הזירה ניכנסת מאמנת והיא מוציאה ינמאה שניראת חמודה מאוד ולא מזיקה.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b7/Spr_4h_193.png[/img] [/b][/quote]
שבת זה טוב O:
--
"זה אמור להיות קל, אני מקווה" אחשוב לעצמי ואוציא את איווי.
"טוב איווי, תקוף בחבטה ואז במהירות מכת חול!"
-
[i]איווי תוקף בחבטה הוא קופץ לכיוונו של ינמאה, לפתע ינמאהמנצל את הקרבה של איווי הוא תוקף בבום על קולי ופוגע חזק מאוד באיווי שנופל על ריצפת הזירה וניפגע חזק.
איווי לא מצליח לקום הוא חטף מכה ישירה באזור הרגליים, והוא לא מצליח לעמוד או לקום.
[/i]
-
[i]טריקו תוקף במבט אבל סטאנקי לא נותן לו להפחיד אותו והוא תוקף בגז רעיל וגרום לטריקו לחטוף הרעלה ולא לראות כלום, אתם לא רואים איפה נימצא סטאנקי בגלל הגז, וכל כמה שניות מגיעה מכוון אחר עוקץ רעל שפוגע בטריקו.[/i]
[/b][/quote]
"טריקו תשתמש בספיגה פעמיים ואז מתקפה מהירה!"אני צועק לו
-------------------
יום שישי או שבת מתאים לי.
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה נירשם לתחרות במרכז הפוקימונים ואז מרפאה את רייהורן ופוליוואג, כעבור חצי שעה אתה הולך לאזור הקרב, האנשים שאחראיים על התחרות אומרים לך לאיזה זירה ללכת, אתה הולך אל הזירה ורואה שבזירה יש מאמנת ויש לה פורט.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/06/Spr_4h_162.png[/img]
[/b][/quote]
"מעניין..פולי צא! היפנוזה מהר! ואקדח בועות חזק!" אני אומיחר
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 21 2009, 06:50 AM
[b] [b][SIZE=2]משתמשים בקרוב תתקיים תחרות קרבות בין המשתמשים, המנצח בה יקבל פוקימון זהור, אני לא יודע איזה, אז תגידו לי מתי הכי נוח לכם, אני הייתי שמח לעשות את התחרות בשבת הזו או בשישי.[/SIZE][/b]
[i]צ'יקוריטה תוקפת בעלי תער אבל סודוודו בשבירת סלעים שחוסמים את עלי התער, ואז הוא תוקף בבעיטה נמוך שפוגעת חזק בצ'יקוריטה ומעיפה אותה על הריצפה, סודוודו מתחיל לצחוק.[/i]
[/b][/quote]
לי לא אכפת מתי X:
~~~~~~~~~~~~~~~
"צ'יקוריטה תתאוששי ואז תשלחי שוב עלי טער!" אני קוראת
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 21 2009, 07:03 AM
[b] [i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]איווי תוקף בחבטה הוא קופץ לכיוונו של ינמאה, לפתע ינמאהמנצל את הקרבה של איווי הוא תוקף בבום על קולי ופוגע חזק מאוד באיווי שנופל על ריצפת הזירה וניפגע חזק.
איווי לא מצליח לקום הוא חטף מכה ישירה באזור הרגליים, והוא לא מצליח לעמוד או לקום.
[/i] [/b][/quote]
יאנמגה*
ואיך זה שכל פעם שפוגעים באיווי, הוא איכשהו לא יכול לקום, גם אם הוא נפגע פעם אחת >>
--
"איווי, תנסה לקום, בבקשה! שלח מכת חול על יאנמגה ואז תנסה לתקוף בחבטה!"
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 18 2009, 11:52 PM
[b] [SIZE=3]משתמשים איך המשחק עד עכשיו, יש משהו שאתם חושבים שצריך לשפר, כי הלילה אני הולך לעשות כמה שיפורים.[/SIZE]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]"חחחח, אתה חושב שאתה והפוקימונים החלשים שלך תנצחו אותי, יש ליוויוויל ולך סניזל והריולו שלי יותר חזק מהטוטודייל שלך, אפילו תג מכון עוד לא הסגתה, כאשר הפקומונים שלך יהיו יותר חזקים תדבר איתי" אמר פרולינו והלך לכיוון המלון.[/i] [/b][/quote]
"אני עוד אראה לך" אצעק עליו ואחבוט במשהו קרוב בתסכול,ואז אלך למכון