[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 03:10 PM
[b] [color=darkred][b]אנטו~[/b]
"אוקיי אני יבוא אנטו" הוא אומר והולך לאימון שלו .[/color]
[/b][/quote]
אני מתחיל ללכת למועדון.
Printable View
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 03:10 PM
[b] [color=darkred][b]אנטו~[/b]
"אוקיי אני יבוא אנטו" הוא אומר והולך לאימון שלו .[/color]
[/b][/quote]
אני מתחיל ללכת למועדון.
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 02:14 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד~[/b]
סטיב מסתובב אליך ומחייך , הוא הופך לזוהר לבן ונשאב אל תוך השרשרת שלך שמתיעלה לזהור , הגופה של ג'רוד מרוסקת על הרצפה . אבל לפתע אתה שומע את קולו של ג'רוד "ניראה לך שבקלות אתן לך להביס אותי ? זה היה רק כפיל ,אבל כל הכבוד לאביך אני מסיר את הכובע בפניו , עכשיו אחרי שכובעי מוסר , סבול את הצבא שלי . תמווווות !" הוא צועק ופתאום הצבא שלו שוב מופיע במגרשך , יחד עם הצבא שלך .[/color] [/b][/quote]
''לעזאזאל.'' אומר, 'סטיב, בוא לעזור לי..בבקשה!!!' אומר בתת המודע שלי, ואז אשתגר לצבא שלי, אגיד לג'יימס להתקשר לממלכת האש שתבוא לעזור לנו, ובנתיים אקפיא ואלחם בחייליו של ג'רוד.
[color=green][b]ג'ק ~[/b]
ארווין טוען שהוא יודע שיש פלישה גם בממלכת הקרח .
פתאום הטלפון מצלצל , זהו ג'יימס מממלכת הקרח הוא אומר שגם אצלהם יש פלישה ושהם חייבים אותכם
[b]אדוארד ~[/b]
ג'יימס מיד רץ ומתקשר לאומת האש ... אתה נלחם בחיילים , לפי מה שאתה רואה כולם אוחזים באש כחול , ששווה לקרח , תצטרך להגביר את העוצמה .[/color]
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
המועדון ריק ![/color]
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
הכל משעמם בחדר שלך .
[email]roishu@hotmail.com[/email][/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 05:31 PM
[b] [color=green][b]ג'ק ~[/b]
פתאום הטלפון מצלצל , זהו ג'יימס מממלכת הקרח הוא אומר שגם אצלהם יש פלישה ושהם חייבים אותכם
[/b][/quote]
"ארווין,האם תוכל לעזור לי ולשלוח צבא לתקוף את ג'רוד אצלנו?
ארגן לי 2-3 חיילים,אבל לא מההכי מובחרים,כי גם לנו יש צורך להגן.
אני הולך ללמלכת הקרח."
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
הכל משעמם בחדר שלך .
[email]roishu@hotmail.com[/email][/color] [/b][/quote]
אמרתי שאני הולך לישון ><
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
המועדון ריק ![/color]
[/b][/quote]
אני חושב איפו כול האנשים ואומר"יש מישהו כאן.
[b]אדוארד ~[/b]
ג'יימס מיד רץ ומתקשר לאומת האש ... אתה נלחם בחיילים , לפי מה שאתה רואה כולם אוחזים באש כחול , ששווה לקרח , תצטרך להגביר את העוצמה .[/color]
[/b][/quote]
''לעזאזאל, אני חייב להתחבר למלוא העוצמה שלי.'' אומר ואתחבר לכוח הפנימי שלי(כמו בקרב זוגות שהיה?) ואז אנסה לחסל את החיילים של ג'רוד.
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 02:28 PM
[b] [color=orange][b]ג'ו ~[/b]
שילבת את שני הצללים ושוב הם נימצאים בגל אחד אבל מופרדים , לא התערבבו .
"כל הכבוד" הוא אומר ואתה מסתכל במוזריות ולא מבין מה כל הכבוד .
"הצלחת לשלב אותם , הם כוחות שונים לכן הם לא מתערבבים אבל כאשר הם צמודים הם השתלבו כבר"[/color]
[/b][/quote]
'טמבל' אחשוב לעצמי בזמן שאשאל:"מתי נגמר האימון?".
[color=purple][b]ג'ו ~[/b]
"אתה משוחרר" המאמן אומר ומחייך .[/color]
[color=green][b]אדוארד ~[/b]
נרגעת , פיצלת את כוחותיך והפכת לאביר קרח ! בעל כנפיים מקרח ואביזרים נחמדים שעשויים מקרח . הצבא שלך הורג כמה חיילים ומאבד כמה חיילים . לבסוף כמה חיילים מאומת האש נשלחים אבל ג'רוד מעלים את החיילים שלו .
אחד החיילים ניגש אליך ואומר "ג'ק חייב את החיילים שלך הממלכה שלנו עומדת לההירס !"
[b]ג'ק~[/b]
בנתיים חיילים מאומות אחרות לא מגיעים ואתם בפיגור , החיילים של ג'רוד מחזיקים בכוח המים השחורים (עמוד 1 , הודעה 4)[/color]
[color=orange][b]ג'יי~[/b]
הלכת לישון וכשקמת שמת לב בלוח המועדון שיש מסיבה היום בידיוק ב-21:00 . הסתכלת על השעון והשעה 20:45 .[/color]
"אני פה" אתה שומע קול מוזר בחשכה .[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 07:42 PM
[b]
[b]ג'ק~[/b]
בנתיים חיילים מאומות אחרות לא מגיעים ואתם בפיגור , החיילים של ג'רוד מחזיקים בכוח המים השחורים (עמוד 1 , הודעה 4)[/color]
[/b][/quote]
"מים שחורים?! זה רע מאוד, ארווין אני נשאר פה בממלכה.
אני הולך לקרב" אקח את כל החיילים המובחרים ואלך להגן על הממלכה שלי מצבא ג'רוד
[b] [color=green][b]אדוארד ~[/b]
נרגעת , פיצלת את כוחותיך והפכת לאביר קרח ! בעל כנפיים מקרח ואביזרים נחמדים שעשויים מקרח . הצבא שלך הורג כמה חיילים ומאבד כמה חיילים . לבסוף כמה חיילים מאומת האש נשלחים אבל ג'רוד מעלים את החיילים שלו .
אחד החיילים ניגש אליך ואומר "ג'ק חייב את החיילים שלך הממלכה שלנו עומדת לההירס !"
[b]ג'ק~[/b]
בנתיים חיילים מאומות אחרות לא מגיעים ואתם בפיגור , החיילים של ג'רוד מחזיקים בכוח המים השחורים (עמוד 1 , הודעה 4)[/color] [/b][/quote]
אני משאיר את עצמי במצב הזה.
''אני בא.'' אומר ואשאיר בנתיים את לוחם האש לצידי, שיוכל להעביר אותי לממלכת האש.
''ג'יימס, תתקשר לטייסון ותגיד לו להציב חיילים בממלכה שלי, למקרה שג'רוד יחזור, לופטי וברנדון, תעמדו על המשמר עם צבא הקרח שלי, אני לוקח 20 חיילים והולך לעזור לג'ק, מלך ממלכת האש.'' אומר ואחלק את התפקידים, לאחר-מכן אחזור עם לוחמי האש ועם 20 מהלוחמים שלי לעזור לג'ק בממלכה שלו.
"אני פה" אתה שומע קול מוזר בחשכה .[/color] [/b][/quote]
אני אומר "מי זה ואיפו אתה?"
[color=green][b]ג'ק ~[/b]
אתה יוצא מהטירה והולך למגרש בו הצבא של ג'רוד ורואה את אדוארד ועוד 20 מחייליו , הצבא של ג'רוד נראה ממש חזק וכבר כמה חיילים שלך מתו , המים החזקים והשחורים מחסלים את הצבא שלך !!!
[b]אדוארד ~[/b]
אתה מגיע ורואה תוהו וובוהו בממלכת האש , חיילי המים השחורים של ג'רוד ממש חזקים ומחסלים את אומתו של ממלכת האש !!![/color]
"זה אני אני !" האיש אומר ואתה רואה את הגוף שלו , אך לא בברירות כי החושך מסתיר את פניו ובגדיו השחורים מסוואים אותו .[/color]
[quote][b][color=green][b]ג'ק ~[/b]
אתה יוצא מהטירה והולך למגרש בו הצבא של ג'רוד ורואה את אדוארד ועוד 20 מחייליו , הצבא של ג'רוד נראה ממש חזק וכבר כמה חיילים שלך מתו , המים החזקים והשחורים מחסלים את הצבא שלך !!!
[b]אדוארד ~[/b]
אתה מגיע ורואה תוהו וובוהו בממלכת האש , חיילי המים השחורים של ג'רוד ממש חזקים ומחסלים את אומתו של ממלכת האש !!![/color][/b][/quote]
''מזל שיש לי יתרון על הצבא הזה, חיילים... להתקוף!!!'' אומר ואשלח את החיילים שלי להתקיף את הצבא של ג'רוד.
בנתיים אני אלחם בעצמי בצבא של ג'רוד בכל הכוח ואקפיא אותם.
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 08:35 PM
"זה אני אני !" האיש אומר ואתה רואה את הגוף שלו , אך לא בברירות כי החושך מסתיר את פניו ובגדיו השחורים מסוואים אותו .[/color] [/b][/quote]
אני נותן אגרוף לאדמה וזורק אלו אבנים (כמו באימון).
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
החיילים שלך מסתרעים על הצבא של ג'רוד באחרי רגע קטן שהצבא שלך נכנס לקרב אתה רואה שהכוחות מתחילים להתאזן ולאט לאט חיילים של ג'רוד מתחילים למות . לפתע מגיעים עוד חיילים עם כוחות שונים - אש שחורה !
הם מאוד חזקים ומסוגלים לחסל גם את הצבא הקטן שלך ..[/color]
אתה תוקף אותו והוא זז לצד "תצטרך ללמוד להשתלט על הכוחות שלך אנטו"
הוא אומר .[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 08:47 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
החיילים שלך מסתרעים על הצבא של ג'רוד באחרי רגע קטן שהצבא שלך נכנס לקרב אתה רואה שהכוחות מתחילים להתאזן ולאט לאט חיילים של ג'רוד מתחילים למות . לפתע מגיעים עוד חיילים עם כוחות שונים - אש שחורה !
הם מאוד חזקים ומסוגלים לחסל גם את הצבא הקטן שלך ..[/color] [/b][/quote]
''אויי, זה לא טוב.''
אקרא לחייל אחד ואומר לו לגשת לאינטרקום ולתקשר עם טייסון, שיישלח לנו קצת מהצבא שלו לממלכת האש.
בנתיים אתמקד בחיילים עם האש השחורה ואנסה להקפיא אותם ולהילחם בהם בכל כוחי.
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 08:47 PM
אתה תוקף אותו והוא זז לצד "תצטרך ללמוד להשתלט על הכוחות שלך אנטו"
הוא אומר .[/color] [/b][/quote]
"מה אתה רוצה מימני" אני אומר לו.
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 08:35 PM
[/b][/quote]
"קצת עננים יסדרו פה את התוהו ובוהו!" אגיד ואשתמש בענני אש אחרי זה אשתמש באביר אש ואתקוף את חיילו של ג'רוד.
[color=green][b]אדוארד + ג'ק ~[/b]
אדוארד וחייליו מתקיפים את החיילים הראשונים שג'רוד שלח ולאט לאט מחסלים כמעט חצי מחייליו שמחזיקים במים השחורים , מאזן הכוחות נהיה שווה , אבל אז ג'רוד שלך אנשים שאוחזים בכוח האש השחור שהוא כוח מסוכן מאוד , החיילים של ג'ק נלחמים בחיילי האש השחור והחיילים של אדוארד יחד עם אדוארד נלחמים ומצליחים להביס את רוב החיילים שמחזיקים במים השחורים . אדוארד שולח חייל של ג'ק להתריע את טייסון ולשלוח אותו לממלכת האש . מיד טייסון מגיע עם 20 חיילים והם עוזרים לג'ק ולהילחם באנשי האש השחורים . הקרב קשה מאוד ואתם לא מצליחים לנהל אותו כמו שצריך .[/color]
"אני לא רוצה כלום , אתה באת לכאן , אולי אני צריך לשאול אותך מה אתה רוצה או מחפש כאן ?" הוא אומר בקול חד ומפחיד .[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 09:41 PM
[b] [color=green][b]אדוארד + ג'ק ~[/b]
אדוארד וחייליו מתקיפים את החיילים הראשונים שג'רוד שלח ולאט לאט מחסלים כמעט חצי מחייליו שמחזיקים במים השחורים , מאזן הכוחות נהיה שווה , אבל אז ג'רוד שלך אנשים שאוחזים בכוח האש השחור שהוא כוח מסוכן מאוד , החיילים של ג'ק נלחמים בחיילי האש השחור והחיילים של אדוארד יחד עם אדוארד נלחמים ומצליחים להביס את רוב החיילים שמחזיקים במים השחורים . אדוארד שולח חייל של ג'ק להתריע את טייסון ולשלוח אותו לממלכת האש . מיד טייסון מגיע עם 20 חיילים והם עוזרים לג'ק ולהילחם באנשי האש השחורים . הקרב קשה מאוד ואתם לא מצליחים לנהל אותו כמו שצריך .[/color] [/b][/quote]
אני משחרר את מלוא כוחי ואת מלוא הכוח של השרשרת, ומנסה להקפיא את כל החיים של ג'רוד בבעת אחת, כמו שסטיב עשה.
[b] [color=purple][b]ג'ו ~[/b]
"אתה משוחרר" המאמן אומר ומחייך .[/color]
[/b][/quote]
"תודה אחי" אומר לו בזמן שאצא ואלך לדירה..
אדוארד וחייליו מתקיפים את החיילים הראשונים שג'רוד שלח ולאט לאט מחסלים כמעט חצי מחייליו שמחזיקים במים השחורים , מאזן הכוחות נהיה שווה , אבל אז ג'רוד שלך אנשים שאוחזים בכוח האש השחור שהוא כוח מסוכן מאוד , החיילים של ג'ק נלחמים בחיילי האש השחור והחיילים של אדוארד יחד עם אדוארד נלחמים ומצליחים להביס את רוב החיילים שמחזיקים במים השחורים . אדוארד שולח חייל של ג'ק להתריע את טייסון ולשלוח אותו לממלכת האש . מיד טייסון מגיע עם 20 חיילים והם עוזרים לג'ק ולהילחם באנשי האש השחורים . הקרב קשה מאוד ואתם לא מצליחים לנהל אותו כמו שצריך .[/color]
[/b][/quote]
"אוקיי תנסו לסדר,מי שאש ומים תאזנו את האש השחורה מי שקרח שיאזן את המים השחורים. אל תקפצו להלחם נגד כח שהחזק עליכם!" אגיד ואתקוף במתקפת גל אש ולהבות עם הידיים את חיילי האש השחורה.
[color=green][b]אדוארד + ג'ק ~[/b]
החיילים מקשיבים לג'ק ומתפצלים לפי יכולותיהם . אדוארד השתמש בקיפאון בעזרת המחשבה והוציא מהשרשרת גל רוח שגרם לרבים להיות איטיים יותר , והצבא של אדוארד היה חד יותר מהיר יותר ואחרי שעה שלמה כל חיילי המים השחורים של ג'רוד , נהרגו ! חייל אחד של אדוארד נהרג בצער רב .[/color]
אתה חוזר לדירה ונזכר שיש לך אימון עם נוק A , אין לך הרבה זמן להתארגן .[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 10:15 PM
[b][color=green][b]אדוארד + ג'ק ~[/b]
החיילים מקשיבים לג'ק ומתפצלים לפי יכולותיהם . אדוארד השתמש בקיפאון בעזרת המחשבה והוציא מהשרשרת גל רוח שגרם לרבים להיות איטיים יותר , והצבא של אדוארד היה חד יותר מהיר יותר ואחרי שעה שלמה כל חיילי המים השחורים של ג'רוד , נהרגו ! חייל אחד של אדוארד נהרג בצער רב .[/color][/b][/quote]
''ניצחנו אותם! אך לא נתעלם מההקרבה של החיילים שמתו כאן היום.'' אומר בהשפלת ראש.
''עכשיו, בואו נעזור ללוחמי האש והמים, ונלחם באש השחורה!!!'' אומר ואזנק עם חיילי על לוחמי האש השחורה.
החיילים מקשיבים לג'ק ומתפצלים לפי יכולותיהם . אדוארד השתמש בקיפאון בעזרת המחשבה והוציא מהשרשרת גל רוח שגרם לרבים להיות איטיים יותר , והצבא של אדוארד היה חד יותר מהיר יותר ואחרי שעה שלמה כל חיילי המים השחורים של ג'רוד , נהרגו ! חייל אחד של אדוארד נהרג בצער רב .[/color]
[/b][/quote]
"כל חייל שנהרג זה מעציב. אדוארד,זה אומר שאין צבא ג'רוד נעלם מפה?" אשאל
"אני לא רוצה כלום , אתה באת לכאן , אולי אני צריך לשאול אותך מה אתה רוצה או מחפש כאן ?" הוא אומר בקול חד ומפחיד .[/color] [/b][/quote]
דבר ראשון איך אתה יודע מה השם שלי דבר שני איפו כול האנשים.
אני באתי לכן כדי ליפגוש חבר" אני אומר לו בקול רך ושקט.
אתה חוזר לדירה ונזכר שיש לך אימון עם נוק A , אין לך הרבה זמן להתארגן .[/color] [/b][/quote]
איך אם בבוקר היה?
~~~~~~~~~~~~~
אלך אליו...
[color=green][b]אדוארד וג'ק ~[/b]
חיילי המים השחורים נהרגו , לאדוארד אין עוד תועלת במלחמה , הוא עשה את תפקידו כמו שצריך ובצורה המהירה והטובה ביותר . כעת הוא חוזר למממלכה שלו לאחר שג'ק הודה מכל הלב לאדוארד ולחייליו שבאו לכאן ואפילו הקריבו חייל אחד משלהם בכדי להציל את הממלכה של ג'ק .
אדוארד אתה חוזק לממלכה שלך והכל חזר לקדמותו חוץ מהמגרש שנהרס ומהמרכזייה שמחוץ לארמון בסמוך לחדרי האימונים .
ג'ק אתה ממשיך להילחם באנשי האש השחורה והם חזקים מאוד , חיילי המיים מצליחים לנטרל מספר רב של חיילים אבל הם עדיין חזקים ! ועדיין לא הובסו[/color]
"אני יודע הכל" הוא אומר ונעלם .
ופתאום אחרי שהוא נעלם כל האנשים מופיעים כאילו לא קרה כלום , כאילו שהגעת לחדר הזה ממש עכשיו , המוזיקה נדלקה וברגע ששמעת אותה הסתובבת וכל האנשים רקדו ברחבת הריקודים שבמועדון , הכל פשוט חזר לקדמותו במסתוריות , אתה רואה את סטיב "מה שלומך אנטו ?" הוא שואל .[/color]
מה שהיה בבוקר היה רק של רוברטה וג'ולייט , עכשיו זה האימון שאתה מנהל אותו , ומאמן את חיילי נוק A . אתה מגיע ושם לב שלא כולם עדיין הגיעו .[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 10:39 PM
"אני יודע הכל" הוא אומר ונעלם .
ופתאום אחרי שהוא נעלם כל האנשים מופיעים כאילו לא קרה כלום , כאילו שהגעת לחדר הזה ממש עכשיו , המוזיקה נדלקה וברגע ששמעת אותה הסתובבת וכל האנשים רקדו ברחבת הריקודים שבמועדון , הכל פשוט חזר לקדמותו במסתוריות , אתה רואה את סטיב "מה שלומך אנטו ?" הוא שואל .[/color]
[/b][/quote]
אני אומר לו "סטיב בו אחרי" אני לוכך אותו לשולחן ואומר לו"סטיב המון דברים מוזרים כוראים כאן לילי אמרה לי שיש לי כוחות גדולים בן אדם מוזר דיבר אתי אתה יכול להסביר לי מה כורה כאן למה גיסו אותי ומה זה העולם הזה".
[b] [color=green][b]אדוארד וג'ק ~[/b]
חיילי המים השחורים נהרגו , לאדוארד אין עוד תועלת במלחמה , הוא עשה את תפקידו כמו שצריך ובצורה המהירה והטובה ביותר . כעת הוא חוזר למממלכה שלו לאחר שג'ק הודה מכל הלב לאדוארד ולחייליו שבאו לכאן ואפילו הקריבו חייל אחד משלהם בכדי להציל את הממלכה של ג'ק .
אדוארד אתה חוזק לממלכה שלך והכל חזר לקדמותו חוץ מהמגרש שנהרס ומהמרכזייה שמחוץ לארמון בסמוך לחדרי האימונים .
ג'ק אתה ממשיך להילחם באנשי האש השחורה והם חזקים מאוד , חיילי המיים מצליחים לנטרל מספר רב של חיילים אבל הם עדיין חזקים ! ועדיין לא הובסו[/color] [/b][/quote]
אחלק תפקידים לכל החיילים, ''ברנדון מאסטר נוק B, אתה תפקח על הבנייה המחודשת עם כל החיילים, תשפצו את מה שנהרס. ג'יימס מאסטר נוק C, אתה תתקן את מערך האבטחה ותציב שומרים בכל מקום, חייבים להגן על הממלכה.
לופטי, מאסטרית נוק A, בואי לחדר שלי, אני צריך לתדרך אותך למשהו חשוב.'' אומר ואקח אותה לחדר שלי.
[b]
מה שהיה בבוקר היה רק של רוברטה וג'ולייט , עכשיו זה האימון שאתה מנהל אותו , ומאמן את חיילי נוק A . אתה מגיע ושם לב שלא כולם עדיין הגיעו .[/color] [/b][/quote]
אבל לי היה בבוקר אימון.
~~~~~~~~~~~~~
טוב בינתיים עד שכולם יגיעו , תגידו לי מה למדתם עד עכשיו" אומר למי שנמצא שם.
"כדור צל שחור , קרן צל שחורה , כדור אופל וקרן אופל" כולם אומרים .[/color]
כולם מתחילים לעבוד על הורואתיך , לופטי נכנסת לחדר שלך ושואלת בתמימות וקשיחות "מה בקשתך אדוני?"[/color]
יש אדם שנקרא ג'רוד הוא רוצה להשמיד את העולם , בשביל שנוכל לעצור אותו אנחנו מאחדים את כל הממלכות ונלחמים מולו אבל לפני זה צריכים חיילים חזקים ואתה תהיה אחד מהם ! (תקרא את ההודעה הרביעית בעמוד הראשון)[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 11:20 PM
כולם מתחילים לעבוד על הורואתיך , לופטי נכנסת לחדר שלך ושואלת בתמימות וקשיחות "מה בקשתך אדוני?"[/color] [/b][/quote]
אני אנעל את הדלת ואחייך אליה.
אתקרב אליה באיטיות ואלטף לה את התחת, תוך כדי הליטוף אומר, ''לופטי..אני כבר המון זמן רוצה לעשות את זה, את ממש סקסית ומדליקה...'' אומר בקול חושני ואנשק אותה בפה.
"כדור צל שחור , קרן צל שחורה , כדור אופל וקרן אופל" כולם אומרים .[/color]
[/b][/quote]
"רוצים אולי יום חופש כי הרבה לא הגיעו?" אני שואל בחוסר ברירה מכיוון שאני יודע רק צל לבן שהם לא ידועים ...
היא מחבקת אותך ומנסה להתעלם מהנגיעות שאתה מביא לה על התחת
"אני מצטערת אדוארד , אבל הינאמורי היא חברה שלי , והיא באמת אוהבת אותך , אתה לא חושב שזה יפריע לה ? היא גם גרה איתך אני חושבת .. אגב איפה היא בכלל ?" היא אומרת וחוששת קצת..[/color]
כולם ניראים שמחים והולכים למעונות שלהם .[/color]
יש אדם שנקרא ג'רוד הוא רוצה להשמיד את העולם , בשביל שנוכל לעצור אותו אנחנו מאחדים את כל הממלכות ונלחמים מולו אבל לפני זה צריכים חיילים חזקים ואתה תהיה אחד מהם ! (תקרא את ההודעה הרביעית בעמוד הראשון)[/color] [/b][/quote]
קראתי מזמן
-------------------------
"אחי אתה יכול לעזור לי להתאמן" אני אומר לו בכול חד.
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 11:27 PM
היא מחבקת אותך ומנסה להתעלם מהנגיעות שאתה מביא לה על התחת
"אני מצטערת אדוארד , אבל הינאמורי היא חברה שלי , והיא באמת אוהבת אותך , אתה לא חושב שזה יפריע לה ? היא גם גרה איתך אני חושבת .. אגב איפה היא בכלל ?" היא אומרת וחוששת קצת..[/color] [/b][/quote]
אני נאנח ואומר בקול גברי וסקסי, ''זה לא יפריע לה, היא שכבה איתי מתי שהייתי עם עוד שתי בחורות ביחד איתה במיטה, אל תדאגי....'' אומר ואמשיך ללטף לה את התחת, ואז אגע קצת בשדיים שלה.
לופטי נאנחת ומורידה את החולצה . הציצים שלה גדולים משחשבת .
"אם ככה , אין לי שום בעיה עם זה " היא אומרת בנחישות וסקסיות וכ"כ בא לך להתחיל ![/color]
"כמובן שאני יכול , מה כבר למדת אם בכלל למדת משהו ?" הוא שואל .[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 11:27 PM
כולם ניראים שמחים והולכים למעונות שלהם .[/color] [/b][/quote]
אלך חזרה לחדר שלי, אכנס הוריד בגדים אתקלח ואראה חדשות\סרט אקשן.