-
[QUOTE=PO ZON;763985]Tiger
פלמריי משתמש בזנב שלו לקפוץ לגבוה ולהגיעה הכי גבוה שאפשר, תוך שניות המערבות עולה לגובה כמו טיל ופלמרי המופתע נפלע בתוכה, המערבולת יורדת במהירות אל תוך הבריכה, אתה מחכה כמה דקות לראות תגובה מסויימת של פלמריי או סנדסלש אבל אתה לא רואה כלום, לפתע נוצר פיצוץ חזק בזירה וסנדסלש עף מתוך הבוץ כאשר קרן אנרגיה מוזרה מעיפה אותו, לפתע פלמריי יוצא מהבוץ הוא קופץ על אחת האבנים ותוקף בקרן על חושית ושוב יוצרת האנרגיה המוזרה ופוגעת חזק בסנדסלש.
[/QUOTE]
"כ להכבוד פלמריי!תתשתמש בניקור ואז קרן על חושית!"
-
[quote=PO ZON;763922]PokeStyle
"תפרוש ילד, תפסיד בכבוד, לנצח אותי זה לא אפשרי, לפחות לא במצב שלך עם פוקימונים גרועים כאלה, מנטיינה הוא חדש אצלי אז הוא הפסיד אבל בשביל לנצח את אחד מהפוקימונים האחרים שלי זה כבר בעיה, תפרוש ותביא לי את האבן" אמר הפרופסור.[/quote]
"אני לא פורש אין שום מצב אני יסיים את הקרב הזה בניצחון!" אצעק בנחישות
"קדימה שיממה תן את כל מה שיש לך אני מאמין בך!" אצעק
-
יגאל
קאקול תוקף את היפופוטאס בחבטה ומפיל אותו על הגב ואז כאשר היפופוטאס לא יכול להגיב בחזרה קאקול תוקף בזנב ברזל ופוגע חזק בבטנו של היפופוטאס שנפגע, היפופוטאס לא מוותר הוא קם במהירות ומתחיל לירות פצצות בוץ לכל עבר.
Tiger
פלאמריי תקוף בניקור הוא מתקרב לסנדסלש שלפתע תוקף בכדור ג'יירו ופוגע חזק בפלמריי שנפגע לפני שהוא תוקף בניקור, פלאמרי נופל אל תוך הבוץ שוב, הוא תוקף בקרן על חושית אבל סנדסלש חוסם את המתקפ בסופת חול וככה מגן על עצמו.
PokeStyle
אתה מוציא את שיממה, הוא לא יודע במה לתקוף, "קדימה טורטרה קרע לשיממה הזה את הצורה בעלי תער ואז תקוף בסופת עלים." אמר הפרופסור. טורטרה עומד לתקוף בעלי תער.
-
[quote=PO ZON;765397]PokeStyle
אתה מוציא את שיממה, הוא לא יודע במה לתקוף, "קדימה טורטרה קרע לשיממה הזה את הצורה בעלי תער ואז תקוף בסופת עלים." אמר הפרופסור. טורטרה עומד לתקוף בעלי תער.[/quote]
"שיממה תשתמש במכת ברק בתור מגן ואז קפוץ ותשתמש בבעיטת וולט קדימה!"
-
PokeStyle
שיממה תוקף במכת ברק וככה מגן על עצמו מפני מתקפת עלי התער, ואז כאשר טורטרה מפסיק שיממה קופץ לגובה וכאשר הוא יורד הוא תוקף בוולט משולב עם בעיטה ופוגע ישירות בטורטרה שמתהפך על הגב ולא יכול לזוז.
-
[quote=PO ZON;765430]PokeStyle
שיממה תוקף במכת ברק וככה מגן על עצמו מפני מתקפת עלי התער, ואז כאשר טורטרה מפסיק שיממה קופץ לגובה וכאשר הוא יורד הוא תוקף בוולט משולב עם בעיטה ופוגע ישירות בטורטרה שמתהפך על הגב ולא יכול לזוז.[/quote]
"כל הכבוד שיממה עכשיו סיים את זה בבעיטת וולט פעם נוספת!"
-
PokeStyle
שיממה תוקף בוולט מושלב עם בעיטה ומעיף את טורטרה כמה מטרים, טורטרה נפגע חזק מאוד ונראה שהוא מחוסל, "עכשיו אתה הולך לקבל קרב, צא טיירניטר קצה כפול" אמר הפרופסור והוציא את הטיירניטר שלו שעומד לתקוף את שיממה בקצה כפול.
-
[quote=PO ZON;765474]PokeStyle
שיממה תוקף בוולט מושלב עם בעיטה ומעיף את טורטרה כמה מטרים, טורטרה נפגע חזק מאוד ונראה שהוא מחוסל, "עכשיו אתה הולך לקבל קרב, צא טיירניטר קצה כפול" אמר הפרופסור והוציא את הטיירניטר שלו שעומד לתקוף את שיממה בקצה כפול.[/quote]
"שיממה תתחמק ואז תשתמש במכת ברק!"
-
PokeStyle
שיממה מנסה לחמוק אבל האבנים שיוצאות מהקצה הקפול חוסמות את דרכו של שיממה ופוגעות חזק בשיממה, שיממה נפגע חזק לא מוותר הוא תוקף במכת ברק אבל היא לא משפיע בקושי על טיירניטר, טיירניטר מתחיל לרוץ לכיוונו של שיממה הוא עומד לתקוף בניב קרח.
-
[quote=PO ZON;765510]PokeStyle
שיממה מנסה לחמוק אבל האבנים שיוצאות מהקצה הקפול חוסמות את דרכו של שיממה ופוגעות חזק בשיממה, שיממה נפגע חזק לא מוותר הוא תוקף במכת ברק אבל היא לא משפיע בקושי על טיירניטר, טיירניטר מתחיל לרוץ לכיוונו של שיממה הוא עומד לתקוף בניב קרח.[/quote]
"מהר שיממה תשתמש באנרגיית חזיז שתסתובב סביבך ואז תתקוף את טיירניטר ישירות בבעיטת וולט!"
-
PokeStyle
טיירניטר ממשיך לרוץ אל שיממה שתוקף באנרגיית חזיז כדי להגן על עצמו, אבל זה לא מרתיעה את טיירניטר שתוקף בניב קרח ונושך את שיממה, אומנם טיירניטר מתחשמל מעט דבר שלא משפיעה עליו כל כך אבל שיממה נפגע חזק, וכל הצוואר שלו קופא בגלל ניב הקרח, לפתע מתחילים לצאת מהגוף של טיירניטר ניצוצות חשמל, ולפתע קורה דבר נדיר, טיירניטר חוטף שיתוק חשמלי שמדי פעם בקרב יגביל אותו מלתקוף במתקפות מסוימות.
-
[quote=PO ZON;765534]PokeStyle
טיירניטר ממשיך לרוץ אל שיממה שתוקף באנרגיית חזיז כדי להגן על עצמו, אבל זה לא מרתיעה את טיירניטר שתוקף בניב קרח ונושך את שיממה, אומנם טיירניטר מתחשמל מעט דבר שלא משפיעה עליו כל כך אבל שיממה נפגע חזק, וכל הצוואר שלו קופא בגלל ניב הקרח, לפתע מתחילים לצאת מהגוף של טיירניטר ניצוצות חשמל, ולפתע קורה דבר נדיר, טיירניטר חוטף שיתוק חשמלי שמדי פעם בקרב יגביל אותו מלתקוף במתקפות מסוימות.[/quote]
"כל הכבוד שיממה תשתמש במכת ברק על עצמך כדי להסיר את הקרח ואז תשתמש באנרגיית חזיז על טיירניטר!"
ואצביע על טיירניטר
'אולי אבל רק אולי יש לי את הכוח לנצח עכשיו בגלל שטיירניטר מחושמל' אחשוב
-
PokeStyle
שיממה תוקף במכת ברק על עצמו ומוריד את הקרח מגופו, שיממה תוקף באנרגיית חזיז שוב אבל טיירניטר חומק הוא מנסה לתקוף בפעימת אופל אבל לא מצליח בגלל השיתוק החשמלי שמונע ממנו זאת, לפתע הפרופסור מחזיר את טיירניטר, "יפה הצלחתה לחסל לי שני פוקימונים ושתקתה לי פוקימון אחד, אבל את הפוקימון הזה אתה לא תצליח לנצח, וגם עם כן טיירניטר כבר יעשה את העבודה האחרונה, צא דרפיון תקוף בניב רעל" אמר הפרופסור והוציא דרפיון ענקי שהתחיל להתקרב במהירות על שיממה.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/50/452.png[/IMG]
-
[quote=PO ZON;765596]PokeStyle
שיממה תוקף במכת ברק על עצמו ומוריד את הקרח מגופו, שיממה תוקף באנרגיית חזיז שוב אבל טיירניטר חומק הוא מנסה לתקוף בפעימת אופל אבל לא מצליח בגלל השיתוק החשמלי שמונע ממנו זאת, לפתע הפרופסור מחזיר את טיירניטר, "יפה הצלחתה לחסל לי שני פוקימונים ושתקתה לי פוקימון אחד, אבל את הפוקימון הזה אתה לא תצליח לנצח, וגם עם כן טיירניטר כבר יעשה את העבודה האחרונה, צא דרפיון תקוף בניב רעל" אמר הפרופסור והוציא דרפיון ענקי שהתחיל להתקרב במהירות על שיממה.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/50/452.png[/IMG][/quote]
'מה עוד פוקימון הייתי בטוח שטיירניטר הוא האחרון' אחשוב בדאגה
"שיממה מהר תתחמק ותשתמש במכת ברק!"
'אני לא חושב ששיממה יוכל להחזיק מעמד עוד הרבה זמן ככה הוא חלש מאוד' אחשוב בדאגה
-
PokeStyle
שיממה מותש הוא מנסה לחמוק אבל לא מצליח דרפיון תופס את שיממה בעזרת הזנב הזנב שלו ואז תוקף אותו בניב רעל ופוגע חזק בשיממה, דרפיון זורק את שיממה לאדמה, לפתע אתה רואה ששיממה חטף הרעלה, "תיפרד מהאבן הזו, עכשיו דרפיון חסל את השיממה הזה בצלבת רעל" אמר הפרופסור, דרפיון להתקרב במהירות אל שיממה הוא הצליב את הידיים שלו שהפכו סגולות ועמד לחסל סופית את שייממה, אבל לפתע שיממה קם במהירות ולפתע הוא נותן צווחה חזקה ונוצר פיצוץ חשמלי חזק שמאיר את כל הזירה ויוצר כמויות של עשן, אתה לא יודע מה עיתדו של שיממה שצווח בחוקה, תוך שניות העשן מתפזר אתה רואה ששיממה עומד ועדיין נלחם וגם דרפיון שנראה שהוא נפצע חזק, ולפתע אתה רואה שהוא קיבל גם שיתוק חשמלי, שיממה תקף באנגיית חזיז בכל הכוח והשפיעה לרעה על דרפיון.
-
[QUOTE]elbaz2008
פלאפי עוצמת עיניים אבל לא מרגישה אף זרמים חשמליים, לפתע ביש תוקפת את פלאפי בשוק חשמלי ופוגעת בפלאפי שמקבלת שיתוק חשמלי שמשתק אותה לפעמים ועוצר אותה מלתקוף.[/QUOTE]פלאפי השתמי בשוק חשמלי על עצמך!כך שיעברו גלים חשמליים בגופך!ואז השתמשי בדחיפה מחשמלת!
-
[quote=PO ZON;765643]PokeStyle
שיממה מותש הוא מנסה לחמוק אבל לא מצליח דרפיון תופס את שיממה בעזרת הזנב הזנב שלו ואז תוקף אותו בניב רעל ופוגע חזק בשיממה, דרפיון זורק את שיממה לאדמה, לפתע אתה רואה ששיממה חטף הרעלה, "תיפרד מהאבן הזו, עכשיו דרפיון חסל את השיממה הזה בצלבת רעל" אמר הפרופסור, דרפיון להתקרב במהירות אל שיממה הוא הצליב את הידיים שלו שהפכו סגולות ועמד לחסל סופית את שייממה, אבל לפתע שיממה קם במהירות ולפתע הוא נותן צווחה חזקה ונוצר פיצוץ חשמלי חזק שמאיר את כל הזירה ויוצר כמויות של עשן, אתה לא יודע מה עיתדו של שיממה שצווח בחוקה, תוך שניות העשן מתפזר אתה רואה ששיממה עומד ועדיין נלחם וגם דרפיון שנראה שהוא נפצע חזק, ולפתע אתה רואה שהוא קיבל גם שיתוק חשמלי, שיממה תקף באנגיית חזיז בכל הכוח והשפיעה לרעה על דרפיון.[/quote]
"כל הכבוד שיממה עכשיו סיים את זה בבעיטת וולט!" אצעק
'וואו מה הייתה המתקפה הזאת של שיממה?! אולי אני יגלה בעתיד' אחשוב בסקרנות
-
elbaz2008
פלאפי תוקפת את עצמה בשוק חשמלי וגורמת לעצמה להיות עוד יותר משותקפת והיא בכלל לא יכולה לזוז, "שוק חשמלי משתק את הפוקימון לא מגביר לו את הכוח, הריי למה אתה חושב שתקפתי את הפלאפי שלך בשוק חשמלי, לא שמתה לב שפלאפי חטפה שיתוק" אמרה מרינה והחלה לצחקק.
PokeStyle
שיממה תוקף בבעיטת וולט ועומד לפגוע חזק בדרפיון אבל לפתע הוא חוסם את שיממה עם הזנב שלו ומטיח אותו באדמה, שיממה נפגע חזק, ואז כאשר שיממה צמוד לאדמה דרפיון תוקף אותו בהצלבת רעל ופוגע חזק מאוד בשיממה שנראה שמצבה נהיה גרוע מרגע לרגע "קדימה גמור את העלוב הזה בניב רעל בפעם האחרונה" אמר הפרופסור, דרפיון עומד לתקוף בניב רעל.
-
[quote=PO ZON;765674]
PokeStyle
שיממה תוקף בבעיטת וולט ועומד לפגוע חזק בדרפיון אבל לפתע הוא חוסם את שיממה עם הזנב שלו ומטיח אותו באדמה, שיממה נפגע חזק, ואז כאשר שיממה צמוד לאדמה דרפיון תוקף אותו בהצלבת רעל ופוגע חזק מאוד בשיממה שנראה שמצבה נהיה גרוע מרגע לרגע "קדימה גמור את העלוב הזה בניב רעל בפעם האחרונה" אמר הפרופסור, דרפיון עומד לתקוף בניב רעל.[/quote]
'אין לי מושג מה לעשות שיממה חלש מאוד ושום מתקפה לא תעזור כאן,אני חושב שאני גמור רק נס יציל אוי' אחשוב בדאגה
"שיממה תנסה לחשמל את דרפיון במכת ברק" אצעק
-
PokeStyle
דרפיון ממשיך להתקרב במהירות אל שיממה כאשר הוא עומד לתקוף בניב רעל לפתע שיממה פותח את פיו ומוציא אנרגייה חשמלית חזקה שמעיפה את דרפיון לגובה ומפילה אותו לאדמה, דרפיון מחוסל, שיממה למד קרן טעונה. הפרופסור מחזיר את דרפיון המחוסל ומוציא שוב את טיירניטר שנראה שהוא התעושש מהשיתוק החשמלי, "לא חשבתי שמאמן שאני נתנתי לו את הפוקימון הראשון יגיעה לרמה כזו אבל עדיין לנצח אותי זה דבר בלתי אפשרי, טיירניטר סופת חול" אמר הפרופסור, טיירניטר החל לשאוג בחוזקה וליצור סופת חול ענקית.
-
[QUOTE]elbaz2008
פלאפי תוקפת את עצמה בשוק חשמלי וגורמת לעצמה להיות עוד יותר משותקפת והיא בכלל לא יכולה לזוז, "שוק חשמלי משתק את הפוקימון לא מגביר לו את הכוח, הריי למה אתה חושב שתקפתי את הפלאפי שלך בשוק חשמלי, לא שמתה לב שפלאפי חטפה שיתוק" אמרה מרינה והחלה לצחקק.[/QUOTE]פלאפי נסי להשתמש בשוק חשמלי מחדש על ביש!
-
[quote=PO ZON;765703]PokeStyle
דרפיון ממשיך להתקרב במהירות אל שיממה כאשר הוא עומד לתקוף בניב רעל לפתע שיממה פותח את פיו ומוציא אנרגייה חשמלית חזקה שמעיפה את דרפיון לגובה ומפילה אותו לאדמה, דרפיון מחוסל, שיממה למד קרן טעונה. הפרופסור מחזיר את דרפיון המחוסל ומוציא שוב את טיירניטר שנראה שהוא התעושש מהשיתוק החשמלי, "לא חשבתי שמאמן שאני נתנתי לו את הפוקימון הראשון יגיעה לרמה כזו אבל עדיין לנצח אותי זה דבר בלתי אפשרי, טיירניטר סופת חול" אמר הפרופסור, טיירניטר החל לשאוג בחוזקה וליצור סופת חול ענקית.[/quote]
'וואו איזה מתקפה חזקה שיממה למד אני לא מאמין' אחשוב בשמחה
"שיממה אתה מסוגל תשתמש באנרגיית חזיז כדי להעיף את סופת החול של טיירניטר ואז תשתמש בקרן טעונה קדימה!" אצעק
ואני מצביע על טיירניטר
-
[QUOTE=PO ZON;765397]
Tiger
פלאמריי תקוף בניקור הוא מתקרב לסנדסלש שלפתע תוקף בכדור ג'יירו ופוגע חזק בפלמריי שנפגע לפני שהוא תוקף בניקור, פלאמרי נופל אל תוך הבוץ שוב, הוא תוקף בקרן על חושית אבל סנדסלש חוסם את המתקפ בסופת חול וככה מגן על עצמו.
.[/QUOTE]
"פלמריי,תשתמש בבילבול ואז סקרן על חושית!"
-
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=blue]הודעה חשובה לכל שחקני המשחק, בימים אלה אני כותב את משחק ההמשך של מלחמת היסודות, משחק ההמשך יתחיל בסוף חודש ספטמבר, השאלה שלי אם אתם תיקחו חלק ממשחק ההמשך שימשיך את העלילה שלכם, אחרי האוונט הגדול שיהיה בסוכות שיתקיים בסוף חודש ספטמבר.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
elbaz2008
ביש חומקת ממתקפת שוק החשמלי של פלאפי, ביש זזה במהירות מפחידה, היא מתחילה לתקוף בוולט ומסתובבת סביב פלאפי במהירות, פלאפי לא יודעת מהכין היא תכה, לפתע ביש מתחילה לעוף ישר לכיוונה של פלאפי ותוקפת אותה בזנב ברזל ופגעת בפלאפי ישירות, פאלפי עפה על קיר המכון ונפגעת חזק.
PokeStyle
שיממה תוקף באנרגיית חזיז על סופת החול אבל המתקפה נבלעת בסופה ולא מצליחה לפוגג אותה, סופת החול פוגעת בשיממה ומחלישה אותו מאוד, "קדימה טיירניטר תוקף בפעימת אופל" אמר הפרופסור, טיירניטר תוקף בפעימת אופל ושיממה תוקף בקרן טעונה המתקפות פוגעות זו בזו, אף פוקימון לא מפסיק לתקוף ושניהם נראים נחושים לנצח, לפתע נוצר פיצוץ חזק מהמפגש בין המתקפות, טיירניטר מנצל את ההזדמנות הוא תוקף בקצה כפול שמאיים לחסל את שיממה.
Tiger
פלמריי תוקף בבילובול אבל סנדסלש תוקף בכדור ג'יירו ובעזרתו הוא מצליח לחמוק מהבילבול, סנדסנלש מתקרב במהירות אל פלמריי שנראה מותש הוא אוגר את כל אנרגיה שלו ותוקף בקרן על חושית השניים פוגעים זה בזה ונוצר פיצוץ אנרגתי חזק, אתה לא יודע מה עיתדו של פלמריי תוך כמה שניות העשן מתפזר ואתה רואה שפלמריי עומד ויציב, אבל סנדסלש מחוסל, ג'ני מחריזה עליך כמנצח של קרב הדוכן, כמה שניות לאחר ההכרזה פלמריי מתעלף עקב מאמץ יתר.
-
[QUOTE]elbaz2008
ביש חומקת ממתקפת שוק החשמלי של פלאפי, ביש זזה במהירות מפחידה, היא מתחילה לתקוף בוולט ומסתובבת סביב פלאפי במהירות, פלאפי לא יודעת מהכין היא תכה, לפתע ביש מתחילה לעוף ישר לכיוונה של פלאפי ותוקפת אותה בזנב ברזל ופגעת בפלאפי ישירות, פאלפי עפה על קיר המכון ונפגעת חזק.[/QUOTE]פלאפי השתמשי באותה המתקפה כמו ביום ההוא..במערת הדנטלים!זה היא מרשים!
-
[quote=PO ZON;765728][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=blue]הודעה חשובה לכל שחקני המשחק, בימים אלה אני כותב את משחק ההמשך של מלחמת היסודות, משחק ההמשך יתחיל בסוף חודש ספטמבר, השאלה שלי אם אתם תיקחו חלק ממשחק ההמשך שימשיך את העלילה שלכם, אחרי האוונט הגדול שיהיה בסוכות שיתקיים בסוף חודש ספטמבר.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
elbaz2008
ביש חומקת ממתקפת שוק החשמלי של פלאפי, ביש זזה במהירות מפחידה, היא מתחילה לתקוף בוולט ומסתובבת סביב פלאפי במהירות, פלאפי לא יודעת מהכין היא תכה, לפתע ביש מתחילה לעוף ישר לכיוונה של פלאפי ותוקפת אותה בזנב ברזל ופגעת בפלאפי ישירות, פאלפי עפה על קיר המכון ונפגעת חזק.
PokeStyle
שיממה תוקף באנרגיית חזיז על סופת החול אבל המתקפה נבלעת בסופה ולא מצליחה לפוגג אותה, סופת החול פוגעת בשיממה ומחלישה אותו מאוד, "קדימה טיירניטר תוקף בפעימת אופל" אמר הפרופסור, טיירניטר תוקף בפעימת אופל ושיממה תוקף בקרן טעונה המתקפות פוגעות זו בזו, אף פוקימון לא מפסיק לתקוף ושניהם נראים נחושים לנצח, לפתע נוצר פיצוץ חזק מהמפגש בין המתקפות, טיירניטר מנצל את ההזדמנות הוא תוקף בקצה כפול שמאיים לחסל את שיממה.
Tiger
פלמריי תוקף בבילובול אבל סנדסלש תוקף בכדור ג'יירו ובעזרתו הוא מצליח לחמוק מהבילבול, סנדסנלש מתקרב במהירות אל פלמריי שנראה מותש הוא אוגר את כל אנרגיה שלו ותוקף בקרן על חושית השניים פוגעים זה בזה ונוצר פיצוץ אנרגתי חזק, אתה לא יודע מה עיתדו של פלמריי תוך כמה שניות העשן מתפזר ואתה רואה שפלמריי עומד ויציב, אבל סנדסלש מחוסל, ג'ני מחריזה עליך כמנצח של קרב הדוכן, כמה שניות לאחר ההכרזה פלמריי מתעלף עקב מאמץ יתר.[/quote]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][I][B]כן אחי אני ישתתף בו תרשום אותי[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]-------------------------[/COLOR][/SIZE]
"שיממה לא!! תשתמש בבעיטת וולט צא!"
"בכל הכוח שיממה!" אצעק
-
elbaz2008
פלאפי מנסה ומנסה לפתע אתה רואה שמהגוף שלה נפלטים ניצוצות מוזרים אבל אז לפתע היא מתעלפת ונראה שהיא מחוסלת, נשאר לך עוד פוקימון אחד שתוכל להשתמש בו בקרב המכון.
PokeStyle
שיימה רץ במהירות כאשר הוא תוקף בוולט האבנים שעפות מהקצה הקפול פוגעות בו אבל הוא ממשיך לתקוף הוא מעיף את כל אנרגיית הוולט למתקפת הבעיטה, לשניה אחת נראה שהוא עומד לחסל את טיירניטר, אבל אז טיירניטר תוקף במגלשת סלעים ורוקע על האדמה וממנה עפות אבנים ענקיות שמוחצות את שיממה שלא הצליח לחמוק, שיממה מחוסל ואתה מפסיק בקרב, "עכשיו תביא את האבן" אמר הפרופסור כאשר חיוך זדוני על פניו. לפתע נראה שכל העולם שבוא הם ניהלו את הקרב נעלם והם חזרו למציאות, מרטין ופיבי מביטים בפניך ומבינים שהפסדתה בקרב, "נו קדימה למה אתה מחכה" צעק הפרופסור.
-
[QUOTE]elbaz2008
ביש חומקת ממתקפת שוק החשמלי של פלאפי, ביש זזה במהירות מפחידה, היא מתחילה לתקוף בוולט ומסתובבת סביב פלאפי במהירות, פלאפי לא יודעת מהכין היא תכה, לפתע ביש מתחילה לעוף ישר לכיוונה של פלאפי ותוקפת אותה בזנב ברזל ופגעת בפלאפי ישירות, פאלפי עפה על קיר המכון ונפגעת חזק.[/QUOTE]צא דנטל!השתמש בירית חוט!ואז בנה קורים בסביבתך מהר!
-
[QUOTE=PO ZON;765397]יגאל
קאקול תוקף את היפופוטאס בחבטה ומפיל אותו על הגב ואז כאשר היפופוטאס לא יכול להגיב בחזרה קאקול תוקף בזנב ברזל ופוגע חזק בבטנו של היפופוטאס שנפגע, היפופוטאס לא מוותר הוא קם במהירות ומתחיל לירות פצצות בוץ לכל עבר.
Tiger
PokeStyle
אתה מוציא את שיממה, הוא לא יודע במה לתקוף, "קדימה טורטרה קרע לשיממה הזה את הצורה בעלי תער ואז תקוף בסופת עלים." אמר הפרופסור. טורטרה עומד לתקוף בעלי תער.[/QUOTE]
אני אומר לקאקול לחמוק בריצה ואחרי זה לתקוף את היפופוטאס בשריטה
-
[QUOTE=PO ZON;765728][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=blue]הודעה חשובה לכל שחקני המשחק, בימים אלה אני כותב את משחק ההמשך של מלחמת היסודות, משחק ההמשך יתחיל בסוף חודש ספטמבר, השאלה שלי אם אתם תיקחו חלק ממשחק ההמשך שימשיך את העלילה שלכם, אחרי האוונט הגדול שיהיה בסוכות שיתקיים בסוף חודש ספטמבר.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
Tiger
פלמריי תוקף בבילובול אבל סנדסלש תוקף בכדור ג'יירו ובעזרתו הוא מצליח לחמוק מהבילבול, סנדסנלש מתקרב במהירות אל פלמריי שנראה מותש הוא אוגר את כל אנרגיה שלו ותוקף בקרן על חושית השניים פוגעים זה בזה ונוצר פיצוץ אנרגתי חזק, אתה לא יודע מה עיתדו של פלמריי תוך כמה שניות העשן מתפזר ואתה רואה שפלמריי עומד ויציב, אבל סנדסלש מחוסל, ג'ני מחריזה עליך כמנצח של קרב הדוכן, כמה שניות לאחר ההכרזה פלמריי מתעלף עקב מאמץ יתר.[/QUOTE]
לי אין בעיה כעיקרון,אבל חוץ מחופשות,אני לא יוכל להגיב יותר מידי-רק בימי שלישי בערב ושישי.
אם לא אכפת לך,אין לי בעיה להמשיך.
--
"היית נהדר פלמריי" נאי אומר ומחזיר אותו לפוכדור,ואז מכניס את הפוכדור לחגורה.
לאחר מכן אני אומר תודה למנהלת הדוכן ורץ לרפא את הפוקימונים שלי במרכז הפוקימונים.
-
[quote=PO ZON;765742]
PokeStyle
שיימה רץ במהירות כאשר הוא תוקף בוולט האבנים שעפות מהקצה הקפול פוגעות בו אבל הוא ממשיך לתקוף הוא מעיף את כל אנרגיית הוולט למתקפת הבעיטה, לשניה אחת נראה שהוא עומד לחסל את טיירניטר, אבל אז טיירניטר תוקף במגלשת סלעים ורוקע על האדמה וממנה עפות אבנים ענקיות שמוחצות את שיממה שלא הצליח לחמוק, שיממה מחוסל ואתה מפסיק בקרב, "עכשיו תביא את האבן" אמר הפרופסור כאשר חיוך זדוני על פניו. לפתע נראה שכל העולם שבוא הם ניהלו את הקרב נעלם והם חזרו למציאות, מרטין ופיבי מביטים בפניך ומבינים שהפסדתה בקרב, "נו קדימה למה אתה מחכה" צעק הפרופסור.[/quote]
"שיממה תחזור! עשית עבודה מעולה" ואני מחזיר את שיממה ואחייך
'טוב אני חייב לתת לו את האבן התערבות זו התערבות' אחשוב
"הנה האבן פרופסור התערבו זו התערבות" אגיד בעצב ואזרוק את האבן לפרופסור
"אבל שלא תחשוב שניצחת בפעם הבאה שניתראה אני ישיג אתה האבן הזאת בחזרה אתה שומע!" אצעק
ואני יסתובב וימשיך בדרכי
-
elbaz2008
דנטל מהר יוצר קורים בעזרת חוט היריה ולפתע ביש שזזה במהירות נתקעת באחד מהם ולא מצליחה לצאת בגלל שהם דביקים מאוד.
יגאל
קאקול מצליח לחמוק מכל מתקפות הבוץ ואז הוא תוקף בשריטה ופוגע ישר בראשו של היפופוטאס שנפגע ונראה שהוא מחוסל, קאקול מאוד שמח שהוא ניצח בקרב.
Tiger
לפני שאתה יוצא דנה לוקחת את הפוקדע שלך ומעדכנת בעזרתו שנצחתה בקרב הדוכן, "אני מחכה בקוצר רוח שתגיעה כבר לעיר וואטר שתוכל להלחם מולי בקרב מכון המים, אבל קודם אתה צריך לנצח בדוכן המים השני שנמצא בעיר הבא, העיר באבלס" אמרה ג'ני, אתה נפרד מדנה ומג'ני ויוצא מהדוכן, אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע אתה רואה את פיבי המאמנת שהתחלתה איתה את המסע באותו היום, וגם נלחמתה איתה נגד הפרופסור בקרב הראשון, ניראה שהיא מאכילה את הדוצ'ק שלה.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr170.png[/IMG]
PokeStyle
"עד שנתראה שוב האבן הזו תשמש אותי בלשלוט על העולם" אמר הפרופסור, ולפתע זרק כדור שיצר פיצוץ עשן שממנו נעלמו כל חברי צוות F והוא איתם, "אני לא מאמין שהפרופסור הוא מנהיג צוות F איך הוא יכול לעשות דבר כזה, הוא מנצל מאמנים כמונו לשלוט על העולם" אמר מרטין.
"כרגע אנחנו לא יכולים לעשות כלום אבל כאשר תהיה ההזדמנות נעצור אותו, אתם באים לתחרות הדייג שעל המזח? אפשר לזכות בכל מני פרסים, וגם מנהיג דוכן המים השני נמצא שם, אז אפשר על הדרך גם לנהל איתו קרב" אמרה פיבי.
-
[quote=PO ZON;766233]
PokeStyle
"עד שנתראה שוב האבן הזו תשמש אותי בלשלוט על העולם" אמר הפרופסור, ולפתע זרק כדור שיצר פיצוץ עשן שממנו נעלמו כל חברי צוות F והוא איתם, "אני לא מאמין שהפרופסור הוא מנהיג צוות F איך הוא יכול לעשות דבר כזה, הוא מנצל מאמנים כמונו לשלוט על העולם" אמר מרטין.
"כרגע אנחנו לא יכולים לעשות כלום אבל כאשר תהיה ההזדמנות נעצור אותו, אתם באים לתחרות הדייג שעל המזח? אפשר לזכות בכל מני פרסים, וגם מנהיג דוכן המים השני נמצא שם, אז אפשר על הדרך גם לנהל איתו קרב" אמרה פיבי.[/quote]
"כן אני איתך אבל אני חושב שכדאי לעצור במרכז הפוקימונים לכמה דקות אני צריך לתת לפוקימונים שלי לנוח קצת,את לא חושב?" ואחייך
ואנחנו יוצאים לדרך אל עבר תחרות הדיג
-
[QUOTE=PO ZON;766233]elbaz2008
יגאל
קאקול מצליח לחמוק מכל מתקפות הבוץ ואז הוא תוקף בשריטה ופוגע ישר בראשו של היפופוטאס שנפגע ונראה שהוא מחוסל, קאקול מאוד שמח שהוא ניצח בקרב.
[/QUOTE]
אני אומר לקאקול שנלך לחפש לו עוד קרב אבל הפעם עם פוקימון גדול יותר
-
PokeStyle
אתה עובר במרכז הפוקימונים ומרפא אתה פוקימונים שלך ואז אתה הולך אל המזח עם פיבי ומרטין.
"כדי לקבל חכה לתחרות צריך לנצח את אחד הדייגים שפה, אז שכל אחד יחפש דייג שבוא הוא יכול להלהחם" אמרה פיבי והלחה לחפש דייג שמולו היא תוכל להלחם גם מרטין הלך לחפש, אתה מסתובב במזח מחפש דייג, לפתע פונה אליך אחד הדייגים, "רוצה קרב מולי 2 על 2, אם אתה מנצח אתה מקבל חכה" אמר הדייג.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr001.png[/IMG]
יגאל
לפתע אתה רואה מאמן בעל קרנידיאוס, לפתע המאמן רץ לכיוונך, "היי אתה רוצה מולי קרב 2 על 2?" שאל המאמן, אתה מביט בקרנידיאוס שלו ורואה שהוא נראה מאומן מאוד.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer17.png[/IMG][URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:408.png"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9b/408.png[/IMG][/URL]
-
[quote=PO ZON;766253]PokeStyle
אתה עובר במרכז הפוקימונים ומרפא אתה פוקימונים שלך ואז אתה הולך אל המזח עם פיבי ומרטין.
"כדי לקבל חכה לתחרות צריך לנצח את אחד הדייגים שפה, אז שכל אחד יחפש דייג שבוא הוא יכול להלהחם" אמרה פיבי והלחה לחפש דייג שמולו היא תוכל להלחם גם מרטין הלך לחפש, אתה מסתובב במזח מחפש דייג, לפתע פונה אליך אחד הדייגים, "רוצה קרב מולי 2 על 2, אם אתה מנצח אתה מקבל חכה" אמר הדייג.
[/quote]
"אין בעיה תוציא את הפוקימונים שלך" אומר בחיוך
-
[QUOTE=PO ZON;766253]PokeStyle
יגאל
לפתע אתה רואה מאמן בעל קרנידיאוס, לפתע המאמן רץ לכיוונך, "היי אתה רוצה מולי קרב 2 על 2?" שאל המאמן, אתה מביט בקרנידיאוס שלו ורואה שהוא נראה מאומן מאוד.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer17.png[/IMG][URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:408.png"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9b/408.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר ומוציא את קאקול ושואל אותו מה השם שלו
-
PokeStyle
"בסדר אני אתחיל את הקרב עם שלוס שלי" אמר הדייג והוציא שלוס קטן שמתחיל להזיז את ראשו בצורה מוזרה.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f4/Spr_4p_422E.png[/IMG]
יגאל
"שמי נימו, פוקימון מים אה, טוב אני אתחיל דווקא עם פוקימון אחר במקום קרנידיאוס, צא אימונגה" אמר נימו שנראה מרוצה מאוד.
[IMG]http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2010/224/5/9/59fa55eb5b79ceafd2f58231c9cac0ca.gif[/IMG]
-
[QUOTE=PO ZON;766276]PokeStyle
"בסדר אני אתחיל את הקרב עם שלוס שלי" אמר הדייג והוציא שלוס קטן שמתחיל להזיז את ראשו בצורה מוזרה.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f4/Spr_4p_422E.png[/IMG]
יגאל
"שמי נימו, פוקימון מים אה, טוב אני אתחיל דווקא עם פוקימון אחר במקום קרנידיאוס, צא אימונגה" אמר נימו שנראה מרוצה מאוד.
[IMG]http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2010/224/5/9/59fa55eb5b79ceafd2f58231c9cac0ca.gif[/IMG][/QUOTE]
אני אומר לו ששמי יגאל ואחרי זה אני אומר לקאקול לתקוף אותו בזנב ברזל ואחר כך בשריטה
-
יגאל
קאקול תוקף בזנב ברזל הוא עומד לפגוע באימונגה אבל לפתע הוא תופס את הזנב של קאקול וסופג בידיו את כל הנזק של המכה, "קדימה אימונגה תראה לקאקול הזה את הכוח שלך" אמר נימו, לפתע אימונגה תוקף במכת חשמל ופוגע חזק בקאקול, תוך כמה שניות הוא עוזב את זנבו של קאקול ומפיל אותו לאדמה, קאקול נראה מסוחרר מעט.