-
[QUOTE=NivX10;994422][COLOR=Teal][U][B]בארד:[/B][/U]
רעיון יפה מאוד, אהבתי..
- - - - - - - - -
ברלום משגר את כדור האנרגיה שלו, אך אתה כבר מוכן ומזומן עליו...
"אוניקס זנב ברזל!" אתה קורא אליו בקול רועם... מיד אוניקס במבט חדור למטרה, זנבו זוהר באור לבן וחזק והוא חובט בכודר האנרגיה וחוצה ומפרק אותו!
אבל אתה לא מאבד זמן ומנצל את זה שברלום מאבד גובה ופוקד על אוניקקס עוד חבטה של זנב ברזל פוגעת ישירות עצמה ומטיחה את ברלום ברצפה.
ברלום מתעלף!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד אוניקס!"אומר בהתלהבות מהכוח של אוניקס ואז אומר לאיש:"מי הפוקימון הבא שלך?"
-
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
"קקליאון הפוך בילתי נראה והתחמק!" קורא לוקאס לקקליאון ביהירות ומיד קקליאון עושה זאת.
צ'ימצ'אר תוקף אתת גלגל הלהבה אך לא פוגע, לפתע משהוא שורט את צ'ימצ'אר, זה היה קקליאון שתוקף בחבטות זעם בלי להפסיק!
וכל פעם ז מגיע מצד אחר, אך צ'ימצ'אר אינו רואה, עוד חבטה ועוד חבטה... ואז לפתע הילה כחולה ודקה מקיפה את צ'ימצ'אר ומרימה אותו בניגוד לרצונו לאוויר ומפילה אותו, שוב ושוב.. ואז קקליאון מתגלה!
נראה כאילו הוא משתמש "בעל-חושי!".
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תתרכז בכוח החזק שלך ואז תצא מהעל חושי.לאחר שתצא מהעל חושי.תשתמש בפרץ גלגל להבה לעבר קקליאון"
-
[QUOTE=NivX10;994422]
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
"זה הזמן להתאמן על הדיוק!" אתה קורא לטרטוייג, הוא מסתכל עליך ומחכה למה שתגיד.
אתה מבקש ממינו לתקוף בעליי תער ולדייק אותם בשורה לתוך חור הראש בשריון של טורקול.. טרטוייג קופץ ומגלגל באוויר ותוך כדי מעיף עלי תער (ככה הוא עושה בסדרה נכון?!).
הוא מחמיץ כמה פעמים שוב ושוב אך לפתע מצליח לשלוט ומכניס אותם לחור!
שוב ושוב הוא ממשיך ואת מכל החורים יוצאים מטחים של עלי תער ואז טורקול יוצא מהר החוצה ומגיב בלהביור חזק במיוחד..
הוא שורף את שביל עלי התער קליל ופוגע הייטב בטרטוייג, ואז לפתע הוא מפזר מסך עשן..
עכשיו ההיתרון בידיו, הוא רואה כמעט כאילו אין עשן ואילו טרטוייג בקושי רואה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה טרטוייג ראיתי ששלטת יפה בעלי תער אז עכשיו תשתמש בעלי תער ותיצור צורה של מאוורר שיעיף את כל העשן, קדימה תתרכז אתה יכול" אגיד לטרטוייג בתקווה לטוב
-
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתה מקבל את התנאים ואתם מתחילים בקרב, אתם עומדים זה מול זה, ואנשים מתחילים להתעניין ולהביט... בערך כ-25 ילדים מרוכזים בקרב שלכם, אתה בנתיים חושב על איך תנצח, "ברונזור בין היתר סוג מתכת והתקפות רעל לא ישפיעו" אתה חושב לעצמך.
ואז עולה בראשך אסטרטגיה.. אתה קורה אל סקורפי בקול חזק ובטוח "סקורפי חפירה!" וסקורפי מיד בקפיצה קטנה מזנק לאדמה!
ברונזור מביט סביב ומנסה למצוא אותך, הוא מסתובב סביב בזירה אך אינו מבחין בדבר, סטיב קורא לו ליהיות מוכן לכל...
אתה מרגיש שזה הזמן המתאים ואתה קורה "עכשיו!" ותוך שניות האדמה מתחת לברונזור שמרחף נפרצת וממנה מזנק סקורפי ולפקודתך לוכד את ברונזור "בנשיכת חרק" חזקה!
סקורפי אוחז בוא חזק עם פיו ומנער ומכאיב, לרגע נראה כאילו זה כלב שמשחק עם צלחת מעופפת.. ואז סקורפי משליח את ברונזור לקרקע!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אווו.. אתה רואה זה מותר, וגם קטלני.. כי זה לא שילוב בין שני מתקפות (חוץ מהנשיכה בסוף, מתקפת אופל לא טובה על אדמה כמו סטיליקס)
- - - - - - - - - - - - -
"וווואוווו טוטו.. כלומר קרוקנה!" אתה מתבלבל ומופתע מאוד!
"קרוקנננהה..." הוא אומר וקורץ לך, "קדימה עכשיו נסיים את זה!" אתה קורא בעוז כאילו כוחות מחודשים בוערים בשניכם.. "קפוץ גבוהה למעלה, ואז הסתחרר ורד אל סטליקיס תוך כדי קרן בועות!"
קרוקנה יורד לעבר סטיליקס במהירות מסתחרר כמוד כדור, מזכיר גלגל להבה רק של בועות...
הוא פוגע בסטיליקס ומסיים את ההתקפה בנשיכה חזקה במיוחד, הנשיכה לא ממש משפיעה על סטיליקס ולכן הוא מצליח להתאושש!
הוא משתמש בחניקה ומלפף את זנבו לארכו של קרוקנה ומוחץ אותו, רק ראשו קצה זנבו בחוץ.
קורקנה זועק מכאב וסטיליקס לוקח נשימה עמוקה כדי לתקוף בנשימת דרקון!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[spoiler]אחי... תפתח יותר את החשיבה, הרמה עלתה בקרבות כי אתה מתקדם כבר יותר.. מזה "תשתמש כוח שלך ותשתחרר"?! הוא לא קפוא, הוא יכול לתקוף רק שקקליאון שולט בוא.. אני יקבל את זה, אבל לפעם הבאה תפתח יותר תחשיבה.. עם אתה נתקע כתוב בפרטי![/spoiler][/COLOR] [COLOR=Purple]
- - - - - - - - - - - - - - - - -[/COLOR] [COLOR=Purple]
צ'ימצ'אר צועק ומשטולל ומנסה להשתחרר בכל כוחו, עד שקקליאון מאבד שליטה על המתקפה...[/COLOR] [COLOR=Purple]
אתה מחליט לנצל את המצב ומיד שולח את צ'ימצ'אר לתקוף בגלגל להבה! הוא מתגלגל במהירות וחדות ופוגע בעצמה היישר במטרה!
קקליאון קם מסוחרר.. הוא מתנדנד מצד לצד ולפתע נופל ועיניו מראות שהוא אינו מסוגל להילחם!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
לא הבנתי למה התכנוות בתגובה שאמרת בצורת אור איך אפשר לעשות צורה של אור?![/COLOR] [COLOR=DarkRed]
- - - - - - - - - - - -
תסביר לי בפרטי או שתערוך את התגובה בבקשה...[/COLOR] [COLOR=DarkRed]:sorry:[/COLOR]
[U][B]
[COLOR=Teal]בראד:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Teal]
אתה קורא אל אוניקס קריאת כל-הכבוד והוא מחייך עליך ומעט מסמיק, נראה שהתידדתם בזמן שתפסת אותו בהתחלה...
אתה כולך בהתלהבות מהקרב ומוכן להמשיך, אתה שואל את יריבך "נו קדימה במי תשתמש?!" הוא מחייך ומתחיל לשיר שוב אחד משיריו המוזרים:
"הפוקימון הבא שלי יפתיע אותך וגם אותי יייאאאאאא!!!" ואז הוא מחזיר את ברלום ושולף פוקדור נוסף!
הוא זורק אותו וקרן אור אדומה בוקעת מתוכו, אותו אור אדום מקבל צורה של ציפור ואז אתה רואה, זה גולדאק[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=26087296.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/26087296.png[/IMG][/URL]!
תוך שנייה הוא מרים את ידיו ונוצר גל ענק, הוא גולש עליו לעבר אוניקס במהירות!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;995396][COLOR=Black][U][B]
[spoiler]אחי... תפתח יותר את החשיבה, הרמה עלתה בקרבות כי אתה מתקדם כבר יותר.. מזה "תשתמש כוח שלך ותשתחרר"?! הוא לא קפוא, הוא יכול לתקוף רק שקקליאון שולט בוא.. אני יקבל את זה, אבל לפעם הבאה תפתח יותר תחשיבה.. עם אתה נתקע כתוב בפרטי![/spoiler][/COLOR] [COLOR=Purple]
- - - - - - - - - - - - - - - - -[/COLOR] [COLOR=Purple]
צ'ימצ'אר צועק ומשטולל ומנסה להשתחרר בכל כוחו, עד שקקליאון מאבד שליטה על המתקפה...[/COLOR] [COLOR=Purple]
אתה מחליט לנצל את המצב ומיד שולח את צ'ימצ'אר לתקוף בגלגל להבה! הוא מתגלגל במהירות וחדות ופוגע בעצמה היישר במטרה!
קקליאון קם מסוחרר.. הוא מתנדנד מצד לצד ולפתע נופל ועיניו מראות שהוא אינו מסוגל להילחם!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני קופץ ממחה ואז אומר לצ'ימצ'אר"כול הכבוד ניצחת קקליאון" אני אומר ללוקאס"ניצחתי בקרב?"
-
[QUOTE=NivX10;995396][COLOR=Black][U][B][U][B]
[COLOR=Teal]בראד:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Teal]
אתה קורא אל אוניקס קריאת כל-הכבוד והוא מחייך עליך ומעט מסמיק, נראה שהתידדתם בזמן שתפסת אותו בהתחלה...
אתה כולך בהתלהבות מהקרב ומוכן להמשיך, אתה שואל את יריבך "נו קדימה במי תשתמש?!" הוא מחייך ומתחיל לשיר שוב אחד משיריו המוזרים:
"הפוקימון הבא שלי יפתיע אותך וגם אותי יייאאאאאא!!!" ואז הוא מחזיר את ברלום ושולף פוקדור נוסף!
הוא זורק אותו וקרן אור אדומה בוקעת מתוכו, אותו אור אדום מקבל צורה של ציפור ואז אתה רואה, זה גולדאק[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=26087296.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/26087296.png[/IMG][/URL]!
תוך שנייה הוא מרים את ידיו ונוצר גל ענק, הוא גולש עליו לעבר אוניקס במהירות!
"אוניקס יש לי רעיון איך להחזיר את הגל אליו!"אומר בהתרגשות ואז אוסיף:"תשתמש בזנב ברזל כדי לחתוך ולהעיף את הגל ואז תשתמש במפולת סלעים אליו בכול הכוח!"
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]אווו.. אתה רואה זה מותר, וגם קטלני.. כי זה לא שילוב בין שני מתקפות (חוץ מהנשיכה בסוף, מתקפת אופל לא טובה על אדמה כמו סטיליקס)
"וווואוווו טוטו.. כלומר קרוקנה!" אתה מתבלבל ומופתע מאוד!
"קרוקנננהה..." הוא אומר וקורץ לך, "קדימה עכשיו נסיים את זה!" אתה קורא בעוז כאילו כוחות מחודשים בוערים בשניכם.. "קפוץ גבוהה למעלה, ואז הסתחרר ורד אל סטליקיס תוך כדי קרן בועות!"
קרוקנה יורד לעבר סטיליקס במהירות מסתחרר כמוד כדור, מזכיר גלגל להבה רק של בועות...
הוא פוגע בסטיליקס ומסיים את ההתקפה בנשיכה חזקה במיוחד, הנשיכה לא ממש משפיעה על סטיליקס ולכן הוא מצליח להתאושש!
הוא משתמש בחניקה ומלפף את זנבו לארכו של קרוקנה ומוחץ אותו, רק ראשו קצה זנבו בחוץ.
קורקנה זועק מכאב וסטיליקס לוקח נשימה עמוקה כדי לתקוף בנשימת דרקון!
[b]מה תעשה?[/b][/color]
[/quote]"קרוקנה זה הסיכוי האחרון!"אצעק בחשש למצבו
"תשגר קרן בועות לעיניו כך שיסתנור ואז אקדח מים לפיו ונסה לחנוק אותו במים!"אצעק בתקווה.
-
[QUOTE=NivX10;995396][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתה מקבל את התנאים ואתם מתחילים בקרב, אתם עומדים זה מול זה, ואנשים מתחילים להתעניין ולהביט... בערך כ-25 ילדים מרוכזים בקרב שלכם, אתה בנתיים חושב על איך תנצח, "ברונזור בין היתר סוג מתכת והתקפות רעל לא ישפיעו" אתה חושב לעצמך.
ואז עולה בראשך אסטרטגיה.. אתה קורה אל סקורפי בקול חזק ובטוח "סקורפי חפירה!" וסקורפי מיד בקפיצה קטנה מזנק לאדמה!
ברונזור מביט סביב ומנסה למצוא אותך, הוא מסתובב סביב בזירה אך אינו מבחין בדבר, סטיב קורא לו ליהיות מוכן לכל...
אתה מרגיש שזה הזמן המתאים ואתה קורה "עכשיו!" ותוך שניות האדמה מתחת לברונזור שמרחף נפרצת וממנה מזנק סקורפי ולפקודתך לוכד את ברונזור "בנשיכת חרק" חזקה!
סקורפי אוחז בוא חזק עם פיו ומנער ומכאיב, לרגע נראה כאילו זה כלב שמשחק עם צלחת מעופפת.. ואז סקורפי משליח את ברונזור לקרקע!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"סקורופי מהלך מצוין! כל הכבוד!" אריע לו, "אוקיי אל תבזבז זמן ותשתמש במבט מפחיד! שיהמם את ברונזור לכמה שניות ואחר כך תשתמש מיד בנשיכת חרק נוספת! אחר כך תתרחק ממנו תוך כדי שימוש בחפירה" אומר לו
-
אחי זה לא אפשרי, הוא לא יכול "לכשף" את העלים ולהזיז אותם לאן שירצה... מה שאמרת עם כבר זה "עלים קסומים" או "ריקוד עלי כותרת"...
- - - - - - - - - - - - - - - - -
אתה מופתע מיכולת הדיוק של טרטוייג והוא מחייך עליך, אתה מחליט לקחת את זה צעד נוסף ואומר לטרטוייג "השתמש בעלי התאר במבנה מאוורר והעף את מסך העשן!".
טרטוייג מסתכל עליך במבט תמוע ואינו מבין איך לעשות זאת.. הוא מנסה אך העלים נופלים לקרקע החולית וזה לא מצליח...
מסך העשן הזה מפריע לך מאוד לתקפד עם טרטוייג, אתה אינך רואה אותו וגם לא את טורקול!
לפתע את שומע מכה חזקה ו"טרטווויייגגג.." שצועק מכאב, הוא עף מתוך ענן העשן ומתגלגל לאחור כמה פעמים.
זה היה טורקול השתמש ב"סחרור מהיר!" הסחרור המהיר של מדלל את העשן והוא ניהיה פחות סמיך וניתן לראות!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed]
[/COLOR] [U][B]
[COLOR=Black]סם:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Black]
"סקורפי מצויין!" אתה משבח אותו על המהלך, מבלי לבזבז עוד שנייה את קורא לסקורפי להשתמש במבט מפחיד!
"מהר ברונזור הפנה את גבך!" פוקד עליו סטיב בקול רוטן וברונזור מיד עושה זאת.. לפתע אתה מבחין שסקורפי משותק ומפוחד.
אינך מבין איך זה יכול לקרות, ואז סטיב מדבר עליך בטון מעט מלגלג "כשפקדתי על ברונזור להסתובב, לקחתי בחשבון שסקורפי יראה את השתקפותו בגבו החלק של ברונזור ויושפע מהמתקפה בעצמו!".
'לעזזל!' אתה חושב לעצמך ואתה מתחיל טיפה לחשוש, לפתע ברונזור תוקף בכדור ג'יירו...
הוא מסתובב במהירות אדירה עם מעגל הילה לבנה מסביבו וחובט בעצמה בסקורפי!
סקורפי עף לאחור, נמצא ממש קרוב עליך, הוא חטפ פגיעה ישירה אך עדיין השפעת המבט המפחיד לא פסקה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה קופץ משמחה מאושר "כל הכבוד צ'ימצ'אר נצחנו את קקליאון!" "צ'ימצצצ'אאא!!" הוא קורא בחיוך וקופץ עליך.
"אתה ניגש על לוקאס שמחזיר את קקליאון ואומר לו "ההית מעולה חבר כמעט נצחנו!".. אך אז הוא מביט בך אתה לוחץ לו את היד והוא מודה לך על קרב מהנה.
"זהוא הקרב נגמר?!" אתה שואל בסקרנות.. "כן זה הכל.." הוא אומר בצחקוק!
"טוב, אני הולך לראפות את הפוקימונים שלי, בעוד כחצי שעה המכון נפתח.."
[U][B]
[COLOR=Teal]בארד:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Teal]
הוא גולש על הגל לא נמצא מאחוריו.. הוא השתמש ב-surf שאתה מכיר מהמשחקים!
- - - - - - - - - -
גולדאק שגולש על הלג ממש קורב עליך..
אתה מנסה לחשוב מה לעשות, ואז אתה פוקד בהתרגשות על אוניקס "זנב ברזל על הגל!" אוניקס נועם בעצמה ואז חובט בגל ומנפץ אותו ואז הגל ממטיר כמו גשם קצר על הזירה, אוניקס כמעט ולא מושפע מזה.
אך 'רגע' אתה חושב לעצמך ותוהה איפה גולדק, לפתע אתה רואה אותו באוויר למעלה, הוא ניזק מהגל כשאוניקס חבט בוא והתחמק!
לפתע הירב שלך משתמש בסולו גיטרה ואז גולדאק מסתובב כמו סביבות באוויר וזנבו ניהיה כמו פרופלו של מסוק.. גופו מתכה מים ואז אתה קולט..
גולדאק צולל במהירות לאוניקס עם סילון אווקה, אוניקס משתמש במפולת סלעים אך גולדאק מנווט בינהם ופוגע ישירות בחזה של אוניקס!
אוניקס נופל וגולדאק עומד עליו ומנסה לחבוט בוא עם שריטות שלא ממש משפיעות..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
וואאייי ווואייי איזה רוצח אתה, לחנוק אותו במים?! XD
אתה נורא לחוץ כל שניהה סטיליקס יתקוף.. ואז אתה צועק לקורקנה ועובר הד בקול המקום "קדימה זאת ההזדמנות האחרונה!"...
"השתמש בקרן בועות לעיניו!" אתה קורא והוא תוקף, "וווורררררוווואאא" צועק בסטיליקס מכאב, עיניו שורפות והוא לא מרוכז רק מנער את פניו מצד ד לצד וזורק את קרוקנה למעלה.
אתה קורא לו להתשמש באקדח מים לפיו אך אז סטיליקס תוקף בלהביור לכל מקום כי הוא לא רואה..
אך לפתע הוא פוגע באקדח המים ומבין שקרוקנה שם, הם נלחמים זה בזה!
שני המתקפות עומדות בינהם ובנתיים אף אחת אינה גוברת על השנייה... נוצרים שוב המון אדים בזירה וזה לא מפסיק כך שאתה וברוק לא רואים שום דבר..
אך אז נשמע בום, אתה נרתע כולך בלחץ מחוסר ידע אתה וברוק עומדים שם מחכים ומחכים כמעט 20 דקות כולך מטוח וזיעה נוטפת מהמצח שלך.
אך אז האדים מתפוגגים ושניכם רואים ולא מאמינים סטיקליקס שוכב שם מעולף עם עיגולים בעיניו וקרוקנה עומד ומעליו ומתנשף!
"סטיליקס לא יכול להילחם, המנצח הוא קורקנה, הזוכה בקרב הוא אביב מהעיר סאנרייז!" קורא השופט ומניף לצד שלך דגל ירוק ומסמן שניצחת!!!
-
[QUOTE=NivX10;997255][COLOR=DarkRed][U][B][U][B]
[COLOR=Teal]בארד:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Teal]
הוא גולש על הגל לא נמצא מאחוריו.. הוא השתמש ב-surf שאתה מכיר מהמשחקים!
- - - - - - - - - -
גולדאק שגולש על הלג ממש קורב עליך..
אתה מנסה לחשוב מה לעשות, ואז אתה פוקד בהתרגשות על אוניקס "זנב ברזל על הגל!" אוניקס נועם בעצמה ואז חובט בגל ומנפץ אותו ואז הגל ממטיר כמו גשם קצר על הזירה, אוניקס כמעט ולא מושפע מזה.
אך 'רגע' אתה חושב לעצמך ותוהה איפה גולדק, לפתע אתה רואה אותו באוויר למעלה, הוא ניזק מהגל כשאוניקס חבט בוא והתחמק!
לפתע הירב שלך משתמש בסולו גיטרה ואז גולדאק מסתובב כמו סביבות באוויר וזנבו ניהיה כמו פרופלו של מסוק.. גופו מתכה מים ואז אתה קולט..
גולדאק צולל במהירות לאוניקס עם סילון אווקה, אוניקס משתמש במפולת סלעים אך גולדאק מנווט בינהם ופוגע ישירות בחזה של אוניקס!
אוניקס נופל וגולדאק עומד עליו ומנסה לחבוט בוא עם שריטות שלא ממש משפיעות..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אוניקס זנב ברזל על האדמה שתקפיץ את גולדאק ממך ואז תפיל אותו בעזרת זנב ברזל על האדמה החומה!"אומר ואז אוסיף:"אתה יכול אוניקס אני מאמין בך!"
-
[quote=NivX10;997255]
[COLOR=black][COLOR=#6c6c6c][/COLOR][B][U]סם:[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=black]"סקורפי מצויין!" אתה משבח אותו על המהלך, מבלי לבזבז עוד שנייה את קורא לסקורפי להשתמש במבט מפחיד![/COLOR]
[COLOR=black]"מהר ברונזור הפנה את גבך!" פוקד עליו סטיב בקול רוטן וברונזור מיד עושה זאת.. לפתע אתה מבחין שסקורפי משותק ומפוחד.[/COLOR]
[COLOR=black]אינך מבין איך זה יכול לקרות, ואז סטיב מדבר עליך בטון מעט מלגלג "כשפקדתי על ברונזור להסתובב, לקחתי בחשבון שסקורפי יראה את השתקפותו בגבו החלק של ברונזור ויושפע מהמתקפה בעצמו!".[/COLOR]
[COLOR=black]'לעזזל!' אתה חושב לעצמך ואתה מתחיל טיפה לחשוש, לפתע ברונזור תוקף בכדור ג'יירו...[/COLOR]
[COLOR=black]הוא מסתובב במהירות אדירה עם מעגל הילה לבנה מסביבו וחובט בעצמה בסקורפי![/COLOR]
[COLOR=black]סקורפי עף לאחור, נמצא ממש קרוב עליך, הוא חטפ פגיעה ישירה אך עדיין השפעת המבט המפחיד לא פסקה![/COLOR]
[COLOR=black][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"סקורופי!" אקרא ואנסה לחשוב על משהו, "תשתמש בחפירה! תנסה לא להיפגע עד שההשפעה תפוג!, אומר לו, "תצא אליו ותלמד אותו לקח עם נשיכת חרק!" אומר לו
-
[QUOTE=NivX10;997255][COLOR=DarkRed][U][B]
אתה קופץ משמחה מאושר "כל הכבוד צ'ימצ'אר נצחנו את קקליאון!" "צ'ימצצצ'אאא!!" הוא קורא בחיוך וקופץ עליך.
"אתה ניגש על לוקאס שמחזיר את קקליאון ואומר לו "ההית מעולה חבר כמעט נצחנו!".. אך אז הוא מביט בך אתה לוחץ לו את היד והוא מודה לך על קרב מהנה.
"זהוא הקרב נגמר?!" אתה שואל בסקרנות.. "כן זה הכל.." הוא אומר בצחקוק!
"טוב, אני הולך לראפות את הפוקימונים שלי, בעוד כחצי שעה המכון נפתח.."
[U][B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ללוקאס"היה קרב מעולה.גם אתה הולך להילחם במכון של העיר?כי גם אני הולך למכון של העיר להילחם שם?"
-
[COLOR=Teal][U][B]בראד:[/B][/U]
אחי, יש לו עוד מתקפות חוץ מזנב ברזל אתה יודע...
אתה קורא לאוניקס לשהתמש שוב בזנב ברזל ולהקפיץ את גולדאק למעלה, אוניקס מצליח להתגבר על המכה החזקה של סילון האקווה ועושה זאת.
הוא מעיף את גולדאק גבוה לאוויר וחובט אותו למטה עם עוד זנב ברזל, גולאד צולל במהירות למטה אך לפתע המאמן שלו משליח את הגיטרה הצידה ואומר לו גולדאק "פעימת מים על הקרקע מהר!"..
ואז גולדאק פוקח את עיניו ועושה זאת, פעימת המים מרכחת את הנפילה ומצילה אותו מספיגת מכה רצינית!
גולדאק ממהר להשתמש בגלישה ופוגע באוניקס מכה חזקה וקשה..
אוניקס טשוש מאוד נחבל מאוד קשה מהמכה, גולדאק רוקד "ריקוד גשם" ומתחיל לרדת גשם באיזור שמחליש את אוניקס ומחזק את גולדאק עוד יותר!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"סקורפי!" אתה קורא עליו בחשש ובנתיים חושב על תכנית.
אתה פוקד עליו להשתמש בחפירה אך הוא פשוט משותק, מפוחד ועדיין מושפע מהמבט המפחיד.. אך אתה לא מתייאש וקורא לו שוב ושוב...
"ברונזור קדימה נמשיך!" אומר סטיב בחיוך, הוא אומר לברונזור להתשמש בסופת חול, הוא מסתובב במקום ולפתע יוצר טורנאדו קטן!
זה מרים את סקורפי באוויר הוא מוצלף ונחבט בעקבות החולה והאבנים שיש בסופה.. ואז ברונזור מפסיק את זה, הוא משתמש בעל-חושי ומשליך את סקורפי לרצפה.
אתה שוב קורא בקול "סקוווררפפיי!" ואז הוא שומעע אותך ונפטר מההשפעה!
הוא רץ ומשתמש בנשיכת חרק ואוחז בברונזור בחזקה..ברונזור זז ומנסה להשתחרר אך סקורפי לא עוזב ומחכה לפקודה.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה מודה ללוקאס בחזרה על הקרב ומחמיא לו..
אתה שואל אותו עם גם הוא מתכוון להתמודד במכון ולנסות להרוויח את התאג ואתה אומר לו שגם אתה!
"מעולה אני הולך לרפות את הפוקימונים שלי.. תרצה לבוא??" הוא שואל.
-
[QUOTE=NivX10;997900][COLOR=Teal][U][B]
אתה מודה ללוקאס בחזרה על הקרב ומחמיא לו..
אתה שואל אותו עם גם הוא מתכוון להתמודד במכון ולנסות להרוויח את התאג ואתה אומר לו שגם אתה!
"מעולה אני הולך לרפות את הפוקימונים שלי.. תרצה לבוא??" הוא שואל.
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו"כן" אני הולך עם לוקאס למרכז הפוקימונים
-
[QUOTE=NivX10;997900][COLOR=Teal][U][B]בראד:[/B][/U]
אחי, יש לו עוד מתקפות חוץ מזנב ברזל אתה יודע...
אתה קורא לאוניקס לשהתמש שוב בזנב ברזל ולהקפיץ את גולדאק למעלה, אוניקס מצליח להתגבר על המכה החזקה של סילון האקווה ועושה זאת.
הוא מעיף את גולדאק גבוה לאוויר וחובט אותו למטה עם עוד זנב ברזל, גולאד צולל במהירות למטה אך לפתע המאמן שלו משליח את הגיטרה הצידה ואומר לו גולדאק "פעימת מים על הקרקע מהר!"..
ואז גולדאק פוקח את עיניו ועושה זאת, פעימת המים מרכחת את הנפילה ומצילה אותו מספיגת מכה רצינית!
גולדאק ממהר להשתמש בגלישה ופוגע באוניקס מכה חזקה וקשה..
אוניקס טשוש מאוד נחבל מאוד קשה מהמכה, גולדאק רוקד "ריקוד גשם" ומתחיל לרדת גשם באיזור שמחליש את אוניקס ומחזק את גולדאק עוד יותר!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
כן אני ידוע אבל לא היה לי רעיון באותו זמן...
-----
"אוניקס חפירה בשביל להתחמק מהגשם"אומר בתקווה שהוא יחפור ואז אוסיף בחשש:"שתגיע למתחת גולדאק תעיף את גולדאק למעלה בעזרת מפולת סלעים ואז בזנב ברזל שתחסל אותו בכול הכוח!"
-
[QUOTE=NivX10;997900][COLOR=Teal][U][B]
"סקורפי!" אתה קורא עליו בחשש ובנתיים חושב על תכנית.
אתה פוקד עליו להשתמש בחפירה אך הוא פשוט משותק, מפוחד ועדיין מושפע מהמבט המפחיד.. אך אתה לא מתייאש וקורא לו שוב ושוב...
"ברונזור קדימה נמשיך!" אומר סטיב בחיוך, הוא אומר לברונזור להתשמש בסופת חול, הוא מסתובב במקום ולפתע יוצר טורנאדו קטן!
זה מרים את סקורפי באוויר הוא מוצלף ונחבט בעקבות החולה והאבנים שיש בסופה.. ואז ברונזור מפסיק את זה, הוא משתמש בעל-חושי ומשליך את סקורפי לרצפה.
אתה שוב קורא בקול "סקוווררפפיי!" ואז הוא שומעע אותך ונפטר מההשפעה!
הוא רץ ומשתמש בנשיכת חרק ואוחז בברונזור בחזקה..ברונזור זז ומנסה להשתחרר אך סקורפי לא עוזב ומחכה לפקודה.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"סקורופי מצוין איך שנפתרת מההשפעה!" אריע לו, "עכשיו! תחזק את נשיכת החרק! תטיח אותו על הרצפה! שבעוד שהוא בשוק מהמכה תתפוס אותו במתקפת חניקה ותעיף אותו לאוויר!" אקרא אליו בחיוך
-
[/u][/b]וואאייי ווואייי איזה רוצח אתה, לחנוק אותו במים?! Xd
אתה נורא לחוץ כל שניהה סטיליקס יתקוף.. ואז אתה צועק לקורקנה ועובר הד בקול המקום "קדימה זאת ההזדמנות האחרונה!"...
"השתמש בקרן בועות לעיניו!" אתה קורא והוא תוקף, "וווורררררוווואאא" צועק בסטיליקס מכאב, עיניו שורפות והוא לא מרוכז רק מנער את פניו מצד ד לצד וזורק את קרוקנה למעלה.
אתה קורא לו להתשמש באקדח מים לפיו אך אז סטיליקס תוקף בלהביור לכל מקום כי הוא לא רואה..
אך לפתע הוא פוגע באקדח המים ומבין שקרוקנה שם, הם נלחמים זה בזה!
שני המתקפות עומדות בינהם ובנתיים אף אחת אינה גוברת על השנייה... נוצרים שוב המון אדים בזירה וזה לא מפסיק כך שאתה וברוק לא רואים שום דבר..
אך אז נשמע בום, אתה נרתע כולך בלחץ מחוסר ידע אתה וברוק עומדים שם מחכים ומחכים כמעט 20 דקות כולך מטוח וזיעה נוטפת מהמצח שלך.
אך אז האדים מתפוגגים ושניכם רואים ולא מאמינים סטיקליקס שוכב שם מעולף עם עיגולים בעיניו וקרוקנה עומד ומעליו ומתנשף!
"סטיליקס לא יכול להילחם, המנצח הוא קורקנה, הזוכה בקרב הוא אביב מהעיר סאנרייז!" קורא השופט ומניף לצד שלך דגל ירוק ומסמן שניצחת!!!
[b]מה תעשה? איך תגיב?[/b][/color] [/quote]
רוצח שכמוני..מהואהאהאהאה!!
------------
"יש"אכריז ואצעק משמחה והנפת אגרוף לאויר.
ארוץ אל קרוקנה ואחבק אותו(אני לא הומו!!)ואלחש לו:"כל הכבוד!היית הכי בעולם!"אלחש לו ואחזיר אותו לפוקדור.
אלך אל ברוק ואלחץ לו את היד ואומר:"זה הקרב הטוב ביותר בחיי!נלחמת מעולה"
-
[QUOTE=NivX10;997255][COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
אחי זה לא אפשרי, הוא לא יכול "לכשף" את העלים ולהזיז אותם לאן שירצה... מה שאמרת עם כבר זה "עלים קסומים" או "ריקוד עלי כותרת"...
- - - - - - - - - - - - - - - - -
אתה מופתע מיכולת הדיוק של טרטוייג והוא מחייך עליך, אתה מחליט לקחת את זה צעד נוסף ואומר לטרטוייג "השתמש בעלי התאר במבנה מאוורר והעף את מסך העשן!".
טרטוייג מסתכל עליך במבט תמוע ואינו מבין איך לעשות זאת.. הוא מנסה אך העלים נופלים לקרקע החולית וזה לא מצליח...
מסך העשן הזה מפריע לך מאוד לתקפד עם טרטוייג, אתה אינך רואה אותו וגם לא את טורקול!
לפתע את שומע מכה חזקה ו"טרטווויייגגג.." שצועק מכאב, הוא עף מתוך ענן העשן ומתגלגל לאחור כמה פעמים.
זה היה טורקול השתמש ב"סחרור מהיר!" הסחרור המהיר של מדלל את העשן והוא ניהיה פחות סמיך וניתן לראות!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed]
[/QUOTE]
"טרטוייג תשתמש בעלי תער, ותירה על אחד מעלים זרע עלוקה שיפגע בטורקול" אגיד לטרטוייג.
- - - - - - -
זה מה שהיה לי לכתוב מצטער עם זה קצת....
-
אתה אומר שברצון והולך אחריו למרכז... שניכם מביאים את הפוקימונים שלכם לאחות ג'וי והיא מייד מתחילה את העבודה.. אתם בנתיים יושבים ומדברים זה עם זה על כל מיני דברים ומכירים יותר טוב זה את זה...
ולאחר 10 דקות היא מחזירה אותם, אתם יוצאים יחד מהמרכז ומסתכלים ומולכם עומד מרכז הקניות האדיר!
לוקאס שואל אותך עם תרצה לבוא איתו ל-10 דקות לקנות אוכל להמשך הדרך שלך ועוד כל מיני דברים.
אתה ממהר לחשוב על רעיון ואז זה עולה בראשך, "אוניקס חפירה!" אתה קורא לו בחשש אך הוא מצליח לעשות זאת.
גולדאק נראה מאוד חושש, הוא אינו יודע איפה אוניקס ומתחיל להריתע מכך...
ואז לפתע אוניקסס מוציא את הקרן של ראשו מהאדמה מתחת לגולדאק פורץ בכוח אדיר מהאדמה ומכה אותו בעצמה!
סלעים רבים פוגעים בגולדאק ואז אוניקס מסיים אותו עם מתקפת זנב ברזל חזקה, הוא שוכב שם מעולף!
אתה שואג משמחה ומניף אגרוף לאוויר כאות לנצחון, קרוקנה שלך מחייך עליך, חיוך מלא עייפות וטשישות מהקרב..
אתה רץ לחבק אותו ומשבח ומחמיא לו, אך שאתה בא לעזוב אותו אתה רואה שהוא נרדם לך על הכתף!
אתה מחייך עליו וחושב לעצמך "מגיעה לך השינה הזאת!" ואתה מחזיר אותו לפוקדור..
לאחר מכן אתה ניגש אל ברוק ומודה לו "זה היה קרב נפלא, הטוב ביותר בחיי!" "נלחמת מעולה" אתה מוסיף.
הוא מחייך עליך ולוחץ את ידך לחיצה חזקה "ההית יריב מדהים הרבה זמן לא התרגשתי ככה בקרב!" הוא אומר..
לאחר מכן הוא מסמן לך עם היד לחכות והולך, ואז הוא חוזר עם תיבה קטנה וחומה ומוציא משם תג!
"זהוא תג הסלע[/COLOR][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/gn0yzwujyzyy.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkGreen], על נצחון בקרב וחשוב מכך על הנחישות והתמדה ודביקות במטרה!" אומר ברוק מחייך לך...
התגובות שלך ממש יצירתיות, אבל מוזרות.. חחח אני יכתוב את העדכון ותכתוב לי בפעם הבאה עם הבנתי אותך נכון!
- - - - - - - - - - - - - -
אתה אומר לטרטוייג לתקוף עכשיו עם עלי תער, הוא עושה זאת אך מתקפה שכזו מסוג עשב אינה ממש משפיעה על פוקימון כמו טורקול..
אך אז אתה חושב על רעיון וקורא לטרטוייג לשלח על אחד העלי זרע עלוקה, והוא מצליח..
העלים עפים עליו בזה אחר זה וטורקול נראה יציב.. אך אז העלה עליו הזרע פוגע בוא!
מיד הוא נפתח וקושר את טורקול הדוק ומונע ממנו לזוז, לפתע מופיעה הילה כחולה ששואבת מטורקול את האנרגיה..
הזרע צורב לו מציק לו ואט אט מחליש אותו..
הוא מאבד בטחון ונראה טשוש!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"נפתרת מההשפעה, מצויין סקורפי!" אתה מריע לו והוא מחייך עליך..
אתה פוקד עליו לחזק את אחיזת נשיכת החרק עוד יותר והוא מנסה עד כמה שהוא יכול, ואז הוא מסתובב במקום כאשר ברונזור בפיו והוא מטיח אותו על רצפת הזירה בעצמה!
"קום ברונזור!" קורא סטיב בעצבים אך ברונזור מתקשה ועושה זאת לאט.. אתה מנצל את ההזדמות וקורה לסקורפי להשתמש בחניקה.
הוא מנסה למהר למרות רגליו הקטנות ומצליח לאחוז בוא, אך בגלל צורה של ברונזור הוא אינו מצליח ממש טוב!
אך אז ברונזור מתמש בבילבול ואז ב"קרן הבזק" (signal beam בסרבי..) ופוגע בעצמה ישירות מטווח אפסי..
סקורפי אינו מסוגל להילחם!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR=#006400][B][U]אביב:
[/U][/B]אתה שואג משמחה ומניף אגרוף לאוויר כאות לנצחון, קרוקנה שלך מחייך עליך, חיוך מלא עייפות וטשישות מהקרב..
אתה רץ לחבק אותו ומשבח ומחמיא לו, אך שאתה בא לעזוב אותו אתה רואה שהוא נרדם לך על הכתף!
אתה מחייך עליו וחושב לעצמך "מגיעה לך השינה הזאת!" ואתה מחזיר אותו לפוקדור..
לאחר מכן אתה ניגש אל ברוק ומודה לו "זה היה קרב נפלא, הטוב ביותר בחיי!" "נלחמת מעולה" אתה מוסיף.
הוא מחייך עליך ולוחץ את ידך לחיצה חזקה "ההית יריב מדהים הרבה זמן לא התרגשתי ככה בקרב!" הוא אומר..
לאחר מכן הוא מסמן לך עם היד לחכות והולך, ואז הוא חוזר עם תיבה קטנה וחומה ומוציא משם תג!
"זהוא תג הסלע[SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/gn0yzwujyzyy.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE], על נצחון בקרב וחשוב מכך על הנחישות והתמדה ודביקות במטרה!" אומר ברוק מחייך לך...
[/QUOTE]
"וואו!"אתפעל משמחה,"תודה רבה!"אומר ואחייך אל ברוק ואצא מן המכון.
אלך אל מרכז הפוקימונים הקרוב וארפה את פוקימוניי....
-
[QUOTE=NivX10;999375][COLOR=Purple][U][B]
"נפתרת מההשפעה, מצויין סקורפי!" אתה מריע לו והוא מחייך עליך..
אתה פוקד עליו לחזק את אחיזת נשיכת החרק עוד יותר והוא מנסה עד כמה שהוא יכול, ואז הוא מסתובב במקום כאשר ברונזור בפיו והוא מטיח אותו על רצפת הזירה בעצמה!
"קום ברונזור!" קורא סטיב בעצבים אך ברונזור מתקשה ועושה זאת לאט.. אתה מנצל את ההזדמות וקורה לסקורפי להשתמש בחניקה.
הוא מנסה למהר למרות רגליו הקטנות ומצליח לאחוז בוא, אך בגלל צורה של ברונזור הוא אינו מצליח ממש טוב!
אך אז ברונזור מתמש בבילבול ואז ב"קרן הבזק" (signal beam בסרבי..) ופוגע בעצמה ישירות מטווח אפסי..
סקורפי אינו מסוגל להילחם!
"סקורופי לא,איך זה קרה?" אומר אבל אחייך, "היית מצוין" אומר ואחזיר אותו לפוכדור, "הגיע הזמן להעלות רמה" אמלמל, "טריקו! אני צריך אותך!" אקרא ואוציא אותו מהפוכדור, "תשתמש מהר במהירות בעודך רץ לברונזור,תוך כדי הריצה תשתמש בקליע זרעים" אומר לו
-
[QUOTE=NivX10;999375][COLOR=Purple][U][B][COLOR=Teal][U][B]בראד:[/B][/U]
אתה ממהר לחשוב על רעיון ואז זה עולה בראשך, "אוניקס חפירה!" אתה קורא לו בחשש אך הוא מצליח לעשות זאת.
גולדאק נראה מאוד חושש, הוא אינו יודע איפה אוניקס ומתחיל להריתע מכך...
ואז לפתע אוניקסס מוציא את הקרן של ראשו מהאדמה מתחת לגולדאק פורץ בכוח אדיר מהאדמה ומכה אותו בעצמה!
סלעים רבים פוגעים בגולדאק ואז אוניקס מסיים אותו עם מתקפת זנב ברזל חזקה, הוא שוכב שם מעולף!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אוניקס אתה גדול ניצחת פוקימון שחזק פי4!!!"אומר בהתרגשות ואחזיר אותו לפוקדור.
אני אגיד לאיש:"היה קרב מצוין,ביי!"ואז אלך לשוק לקנות מעיל מתכת כמתנה לאוניקס.
-
[QUOTE=NivX10;999375][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אתה אומר שברצון והולך אחריו למרכז... שניכם מביאים את הפוקימונים שלכם לאחות ג'וי והיא מייד מתחילה את העבודה.. אתם בנתיים יושבים ומדברים זה עם זה על כל מיני דברים ומכירים יותר טוב זה את זה...
ולאחר 10 דקות היא מחזירה אותם, אתם יוצאים יחד מהמרכז ומסתכלים ומולכם עומד מרכז הקניות האדיר!
לוקאס שואל אותך עם תרצה לבוא איתו ל-10 דקות לקנות אוכל להמשך הדרך שלך ועוד כל מיני דברים.
[COLOR=Teal][U[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו"סבבה בוא נלך לקניות" אני למרכז קניות עם לוקאס
-
[QUOTE=NivX10;999375]
התגובות שלך ממש יצירתיות, אבל מוזרות.. חחח אני יכתוב את העדכון ותכתוב לי בפעם הבאה עם הבנתי אותך נכון!
אתה אומר לטרטוייג לתקוף עכשיו עם עלי תער, הוא עושה זאת אך מתקפה שכזו מסוג עשב אינה ממש משפיעה על פוקימון כמו טורקול..
אך אז אתה חושב על רעיון וקורא לטרטוייג לשלח על אחד העלי זרע עלוקה, והוא מצליח..
העלים עפים עליו בזה אחר זה וטורקול נראה יציב.. אך אז העלה עליו הזרע פוגע בוא!
מיד הוא נפתח וקושר את טורקול הדוק ומונע ממנו לזוז, לפתע מופיעה הילה כחולה ששואבת מטורקול את האנרגיה..
הזרע צורב לו מציק לו ואט אט מחליש אותו..
הוא מאבד בטחון ונראה טשוש!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"קדימה טרטוייג זה הזמן לגמור את הקרב הזה תשתמש במתקפה מהירה שטורקול לא יצליח לקום בזמן" אגיד לטרטוייג.
- - - - - - -
אכן הבנת אותי התכוונתי שזרע יפגע באחד העלים ופשוט יפגע בטורקול
-
[SIZE=5][COLOR=Red][B]אני עוצר את התקדמות המשחק לכמה ימים כי יש לי המון מבחנים... מצטער שזה ככה![/B][/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR=Red][B]אוקייי החזרתי את המשחק.. כי חזר לי החשק:
מרוצה מאוד מהקבוצה שנשארה לי פה:
שזה אביב, בר, שלומי, תומר, וליאור.. כל אחד מכם שחקן נפלא ועם תפרשו לי באמת שהמשחק כבר לא שווה דבר![/B][/COLOR]
[COLOR=DarkSlateGray][SIZE=3][B][U]*למנהלים:[/U][/B][/SIZE][B] לא לנעול.. כי לפי החוק יש שבועיים שאני רשאי לא להגיב בהם, ומה גם שזאת לא ממש הקפצה כי המשחק בדף באמצע הדף הראשון![/B][/COLOR]
סליחה מראש שאני לא מרחיב על זה.. זה סתם בזבז זמן של העדכון.
"וואוו.. תודה רבה!" אתה מודה מאוד לברוק בחיוך, בקושי מוצא מה לומאר...
"הכבוד הוא כולו שלי.." הוא מחייך עליך חיוך שמחדיר בך בטחון להמשך, אתה הולך מחוייך יוצא מן המכון ומנופף לברוק לשלום...
אתה פוסע לך בצעדים מהירים לכיוון מרכז הפוקימונים נכנס ומרפא אותם, יושב ומחכה ולאחר זמן קצת מגיעה חזרה האחות ג'וי עם מגש פוקדורים מביאה לך שלושה מהם ואומרת "אלה שלך, המשך יום נעים!".
אתה מודה לה ויוצא לדרך..
אתה מביט מימנך ורואה מרחוק שלט עם הכתוב "דרך המשחק דרך 002"!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"סקורפי!!" אתה צועק ואינך מבין איך זה קרה... אך אתה נושם נשימה עמוקה ולוקח זאת בחיוך... אתה מודה לו על הקרב ומכניס אותו לפוקדור!
לפתע סטיב קורה "ברונזור זה לא היה מספיק טוב הוא כמעט ניצח יש לך מזל שאתה ממושמע!" מעיר לו סטיב ואז מוסיף לקרוא לך "1-0 לוזר!" ומחייך חיוך מרגיז.
אתה מבין שהגיעה זמן להעלות רמה ומוציא את טריקו לזירה "אני צריך את עזרתך אתה קורא" והוא קורץ לך בחיוך מאחורי גבו...
אתה פוקד עליו להשתמש במהירות ותוך כדי בקליע זרעים שפוגעים היטב בברונזור, אבל אז הוא משתמש בכדור ג'יירו במקום ומעיף אותם לכל עבר!
"וואווו אוניקס אתה ענקקק!" אתה אומר ולא מאמין שהצלחתם נגד פוקימון שחזק פי ארבעה עליכם!
אתה מודה לאיש על הקרב ואומר לו להתראות.. אתה מסתובב ומתחיל לפסוע ואז הוא נוגע לך בכתף ואומר "זה לא הסוף אני לא מתייאש ובליגה הגדולה אנחנו עוד ניפגש.. יאההה!"
הוא אומר והולך גם הוא תוך כדי שהוא מנגן..
אתה הולך ועומד בין המכון ולמרכז הקניות, אתה מביט בשעון (זוכר הבטחת שתיפגש עם רוני בשעה 14:45 במרכז) ואתה רואה את השעה 14:29!
[U][B]
[COLOR=Purple]לי:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Purple]
אתה מסכים ואתם הולכים לקניון לעשות קניות ליפני המכון, אתם עומדים מול הדלת ואז היא נפתחת!
ואז אתה רואה בניין ענק ומפואר עם 4 קומות של מרכזי קניות!
בקומה הראשון: חנות תרופות ופוקדורים.
בקומה השנייה: חפצי פיתוח ודברים נדירים.
בקומה השלישית: קומת קניית בגדים וציוד.
בקומה הרביעית: מרדכים ללימוד מתקפות ומרכז החלפת פוקימונים.
"נו לאן אתה רוצה ללכת קודם, אתה בוחר ראשון!" אומר לוקאס וקורץ לך...
סיום מעולה אהבתי!
- - - - - - -
אתה מחייך בטחון "בוא נגמור את זה!" אתה צועק בחיוך, "טרטויייגג!" הוא מחייך ברצינות ומלא בטחון!
אתה פוקד עליו לתקוף במתקפה מהירה, טרטוייג הולך תוך כדי קפיצות קטנות בכמה צעמים ואז רץבכל המהירות..
מרוב מהירות הוא מעיף חול לצדדים... ואז הוא מגיע לטורקול ומתנגש בראשו בעצמה ומעיף אותו לאחור..
טורקול מתעלף.
-
[QUOTE=NivX10;1005234][COLOR=Red][B]
"וואווו אוניקס אתה ענקקק!" אתה אומר ולא מאמין שהצלחתם נגד פוקימון שחזק פי ארבעה עליכם!
אתה מודה לאיש על הקרב ואומר לו להתראות.. אתה מסתובב ומתחיל לפסוע ואז הוא נוגע לך בכתף ואומר "זה לא הסוף אני לא מתייאש ובליגה הגדולה אנחנו עוד ניפגש.. יאההה!"
הוא אומר והולך גם הוא תוך כדי שהוא מנגן..
אתה הולך ועומד בין המכון ולמרכז הקניות, אתה מביט בשעון (זוכר הבטחת שתיפגש עם רוני בשעה 14:45 במרכז) ואתה רואה את השעה 14:29!
[U][B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אלך במהירות לקנות מעיל מתכת לאוניקס ואז אלך לרוני ואגיד לו:"אוניקס ניצח פוקימון שחזק אליו פי 4!!!אדיר נכון?!"
-
"סקורפי!!" אתה צועק ואינך מבין איך זה קרה... אך אתה נושם נשימה עמוקה ולוקח זאת בחיוך... אתה מודה לו על הקרב ומכניס אותו לפוקדור!
לפתע סטיב קורה "ברונזור זה לא היה מספיק טוב הוא כמעט ניצח יש לך מזל שאתה ממושמע!" מעיר לו סטיב ואז מוסיף לקרוא לך "1-0 לוזר!" ומחייך חיוך מרגיז.
אתה מבין שהגיעה זמן להעלות רמה ומוציא את טריקו לזירה "אני צריך את עזרתך אתה קורא" והוא קורץ לך בחיוך מאחורי גבו...
אתה פוקד עליו להשתמש במהירות ותוך כדי בקליע זרעים שפוגעים היטב בברונזור, אבל אז הוא משתמש בכדור ג'יירו במקום ומעיף אותם לכל עבר!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טריקו! תשתמש מהר במהירות בשביל להתקרב לברונזור,אחר כך תשתמש מהר בחבטה! ואז בלי לחכות קליע זרעים ישר אליו! אתה יכול קדימה!" אומר לו ואחשוב 'אסור לי להפסיד!'
-
אתה מסכים ואתם הולכים לקניון לעשות קניות ליפני המכון, אתם עומדים מול הדלת ואז היא נפתחת!
ואז אתה רואה בניין ענק ומפואר עם 4 קומות של מרכזי קניות!
בקומה הראשון: חנות תרופות ופוקדורים.
"נו לאן אתה רוצה ללכת קודם, אתה בוחר ראשון!" אומר לוקאס וקורץ לך...
[[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ללוקאס"קומה רביעית אני רוצה ללמד את הפוקינוים שלי מתקפות חדשות ואלי להחליף עם מישהו פוקימון"
-
אתה לא מאבד קור רוח, אתה קורא לטריקו להשתמש שוב במהירות ואז לחבוט בוא, טריקו מהנהן בראשו לשנייה רץ עליו במהירות אדירה!
ברונזור משתמש בעל חושי ומרים כמה אבנים בזירה שיפגעו בטריקו אך הוא מתחמק מהם, מתכופף מתחת לראשונה מנזק לימין מהשנייה ושוב מתכופף מהשלישית...
הוא ממשיך לרוץ וחובט בעצמה רבה בברונזור, אתה רואה במכה הזאת כמה טריקו התחזק מאז תחילת המסע שלכם...
החבטה מעיפה את ברונזור חזק לאחור, הוא משתפשף קצת ברצפה ופוגע בכמה סלעים קטנים בדרך.
ואז טריקו עומד במקומו לוקח נשימה ושולח קליע זרעים, ברונזור משתמש בהגנת ברזל ואז בעל-חושי ומנסה לעצור אותם במקום אך טריקו ממשיך לירות והוא לא עומד בכמות!
כולם פוגעים בוא, נוצר פיצוץ לא קטן שמעיף אבק ועשן.. לכל עבר.. ושם את רואה את ברונזור שוכב מעולף עם שני העיגולים בעיניו!
רצת יותר מידי בעדכון.. ושכחתי להזכיר.. נפגשת איתו במרכז הפוקימונים, ומזל-טוב אמרתי גם בסקייפ!
- - - - - - - - - - - - - - -
אתה חושב לך קצת ואז מחליט שהגיע הזמן לפתח את אוניקס, את רץ לשם במהירות ואתה ממש מתרגש... בתור ילד שבא מעיירה כפרית בחיים לא ההית בקניון!
אתה עומד שם יחד עם עוד מלא אנשים שיוצאים ונכנסים כל הזמן.. הדלת החשמלית נפתחת ולפתע אתה [/COLOR][COLOR=Teal]מבחין מבפנים.. במרכז קניות ענק!!!
מפואר, יפה ומעוצב.. המון חניות כאשר בכל קומה מתרכז משהוא אחר:
[/COLOR][COLOR=Teal]בקומה הראשון: חנות תרופות ופוקדורים.
אתה עולה במהירות לקומה השנייה במדרגות הנאות, שם יש כמה חנויות ואתה מיד ניגש לאחת!
שם עומד מוכר דיי צעיר[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=99879605.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/99879605.png[/IMG][/URL]ומברך אותך: שלום לך, הגעת לחנות החפצים של טד, אני טד ואשמח לעזור לך, יש לי כאן המון דברים נדירים כמו אבני פיתוח וחפצים מחזקים אחרים!"
אתה אומר ללוקאס שאתה מעוניין ללכת לקומה הרביעית, לבדוק איזה מדריכים תוכל לקנות ודרכם ללמד את הפוקימונים שלך משהוא ומי יודע.. אולי להחליף פוקימון אחד!
"יאללה אז למעה אנו מחכים?!" שואל לוקאס בשאלה רטורית ושניכם צוחקים ואז עולים.. בתור אחד שבא מעיירה כמו סאנרייז.. מעולם לא ההית בקניון אתה מטיב לכל כיוון ומתפעל...
אתה עולה על המדרגות הנאות ומגיע לקומה הרביעית, אתה ולוקאס ניגשים שם לאחד הודכנים:
שם עומד איש זקן[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=12173324.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/12173324.png[/IMG][/URL]שאומר לכם בחיוך רחב "שלום לכם.. הגעתם לחנור של ג'אק בא כל מדריך הוא מספק!" אתם מחייכים עליו בחזרה..
ואז הוא מוסיף "הגידו לי איזה פוקימונים אתם מעוניינים ללמד ואני אתן לכם את המדריכים המתאימים לפוקימונים ההלו!"
-
[QUOTE=NivX10;1005964][COLOR=Black][U][B] [COLOR=Teal][U][B]בראד:[/B][/U]
רצת יותר מידי בעדכון.. ושכחתי להזכיר.. נפגשת איתו במרכז הפוקימונים, ומזל-טוב אמרתי גם בסקייפ!
- - - - - - - - - - - - - - -
אתה חושב לך קצת ואז מחליט שהגיע הזמן לפתח את אוניקס, את רץ לשם במהירות ואתה ממש מתרגש... בתור ילד שבא מעיירה כפרית בחיים לא ההית בקניון!
אתה עומד שם יחד עם עוד מלא אנשים שיוצאים ונכנסים כל הזמן.. הדלת החשמלית נפתחת ולפתע אתה [/COLOR][COLOR=Teal]מבחין מבפנים.. במרכז קניות ענק!!!
מפואר, יפה ומעוצב.. המון חניות כאשר בכל קומה מתרכז משהוא אחר:
[/COLOR][COLOR=Teal]בקומה הראשון: חנות תרופות ופוקדורים.
אתה עולה במהירות לקומה השנייה במדרגות הנאות, שם יש כמה חנויות ואתה מיד ניגש לאחת!
שם עומד מוכר דיי צעיר[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=99879605.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/99879605.png[/IMG][/URL]ומברך אותך: שלום לך, הגעת לחנות החפצים של טד, אני טד ואשמח לעזור לך, יש לי כאן המון דברים נדירים כמו אבני פיתוח וחפצים מחזקים אחרים!"
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"שלום טד אני רוצה מעיל מתכת לאוניקס שלי ואם יש לך תן לי את זה מהר אני פשוט ממהר"אגיד לו בנחמדות
ואז אוסיף בשאלה:"כמה עולה מעיל מתכת?"
-
[quote=NivX10;1005964]
אתה אומר ללוקאס שאתה מעוניין ללכת לקומה הרביעית, לבדוק איזה מדריכים תוכל לקנות ודרכם ללמד את הפוקימונים שלך משהוא ומי יודע.. אולי להחליף פוקימון אחד!
"יאללה אז למעה אנו מחכים?!" שואל לוקאס בשאלה רטורית ושניכם צוחקים ואז עולים.. בתור אחד שבא מעיירה כמו סאנרייז.. מעולם לא ההית בקניון אתה מטיב לכל כיוון ומתפעל...
אתה עולה על המדרגות הנאות ומגיע לקומה הרביעית, אתה ולוקאס ניגשים שם לאחד הודכנים:
שם עומד איש זקן[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=12173324.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/12173324.png[/IMG][/URL]שאומר לכם בחיוך רחב "שלום לכם.. הגעתם לחנור של ג'אק בא כל מדריך הוא מספק!" אתם מחייכים עליו בחזרה..
ואז הוא מוסיף "הגידו לי איזה פוקימונים אתם מעוניינים ללמד ואני אתן לכם את המדריכים המתאימים לפוקימונים ההלו!"
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/quote]
אני רוצה לג'אק"אני רוצה ללמד את כול 4 הפוקימונים שלי מתקפה אחת חדשה"
-
[/u][/b]סליחה מראש שאני לא מרחיב על זה.. זה סתם בזבז זמן של העדכון.
"וואוו.. תודה רבה!" אתה מודה מאוד לברוק בחיוך, בקושי מוצא מה לומאר...
"הכבוד הוא כולו שלי.." הוא מחייך עליך חיוך שמחדיר בך בטחון להמשך, אתה הולך מחוייך יוצא מן המכון ומנופף לברוק לשלום...
אתה פוסע לך בצעדים מהירים לכיוון מרכז הפוקימונים נכנס ומרפא אותם, יושב ומחכה ולאחר זמן קצת מגיעה חזרה האחות ג'וי עם מגש פוקדורים מביאה לך שלושה מהם ואומרת "אלה שלך, המשך יום נעים!".
אתה מודה לה ויוצא לדרך..
אתה מביט מימנך ורואה מרחוק שלט עם הכתוב "דרך המשחק דרך 002"!
[b]מה תעשה?[/b][/color]
[/quote]'נשמע מגניב..'אחשוב לעצמי
"קדימה טוטודייל!בוא נצא לדרך!"אומר אליו ואצעד לשם.
-
[QUOTE=NivX10;1005234]
סיום מעולה אהבתי!
- - - - - - -
אתה מחייך בטחון "בוא נגמור את זה!" אתה צועק בחיוך, "טרטויייגג!" הוא מחייך ברצינות ומלא בטחון!
אתה פוקד עליו לתקוף במתקפה מהירה, טרטוייג הולך תוך כדי קפיצות קטנות בכמה צעמים ואז רץבכל המהירות..
מרוב מהירות הוא מעיף חול לצדדים... ואז הוא מגיע לטורקול ומתנגש בראשו בעצמה ומעיף אותו לאחור..
טורקול מתעלף.
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טוב מאוד טרטוייג מגיע ך מנוחה גדולה היית מעולה כעת חזור" אגיד ואחזיר אותו פוכדור שלו.
"ינמה צא!, קדימה תורך להתאמן" אגיד והוציא אותו מהפוכדור שלו.
לאחר מכן אגיד לו: "ינמה תקשיב עכשיו אתה הולך להלחם בקרב הראשון שלך קדימה תעוף לידי ונלך לחפש פוקימונים להלחם בהם קדימה בוא נזוז" אגיד לו ונלך ביחד לחפש פוקימונים להתאמן איתם
- - - - - - -
חח ככה ילד קטן אומר: בחלומות שלך אני אפרוש
-
[QUOTE=NivX10;1005964][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתה לא מאבד קור רוח, אתה קורא לטריקו להשתמש שוב במהירות ואז לחבוט בוא, טריקו מהנהן בראשו לשנייה רץ עליו במהירות אדירה!
ברונזור משתמש בעל חושי ומרים כמה אבנים בזירה שיפגעו בטריקו אך הוא מתחמק מהם, מתכופף מתחת לראשונה מנזק לימין מהשנייה ושוב מתכופף מהשלישית...
הוא ממשיך לרוץ וחובט בעצמה רבה בברונזור, אתה רואה במכה הזאת כמה טריקו התחזק מאז תחילת המסע שלכם...
החבטה מעיפה את ברונזור חזק לאחור, הוא משתפשף קצת ברצפה ופוגע בכמה סלעים קטנים בדרך.
ואז טריקו עומד במקומו לוקח נשימה ושולח קליע זרעים, ברונזור משתמש בהגנת ברזל ואז בעל-חושי ומנסה לעצור אותם במקום אך טריקו ממשיך לירות והוא לא עומד בכמות!
כולם פוגעים בוא, נוצר פיצוץ לא קטן שמעיף אבק ועשן.. לכל עבר.. ושם את רואה את ברונזור שוכב מעולף עם שני העיגולים בעיניו!
[COLOR=Teal][U][B][/B][/COLOR][/QUOTE]
"טריקו זה היה מהלך מצוין,המשך כך!" אשבח אותו על המהלך ואחכה לפוקימון הבא של סטיב
-
אתה מבקש מעיל מתכת לאוניקס, אתה רוקע ברגלך.. לחוץ מאוד כי הזמן אוזל!
הוא מחפש כמה שניות ואז לפתע אתה שומע "הווו.. הינה זה!", הוא חוזר ושם את זה על הדלפק...
אתה ממהר להוציא כסף והוא אומר "זה יעלה לך כ-450 דולרים.. זה מצרח יקר!".
אתה מדפדף בשטרות הכסף שלך ומוציא את הכסף הנדרש ומשלם לא (516=1011-450)
אתה מודה לאיש ורץ בחזרה למטה... אתה יוצא מהקניון וממהר למרכז הפוקימונים, שם הבטחת לפגוש את רוני ולפי השעון אתה מאחר!
אתה רץ ומגיע ולפתע את רואה אותו[/COLOR][COLOR=Teal][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/lm5zdnqmmywt.png[/IMG][/URL], הוא מנופף לך לשלום וקורא לך..אתם נפגשים מביאים כיף אחד לשני ואז הוא שואל בחיוך "נו מה השתנה?!"
אתה מבקש ממנו לתת לך מדריכים לכל אחד מן הפוקימונים שלך, הוא שואל באיזה פוקימונים מדובר ואתה מוציא את כולם ומראה לו אותם!
"ווווואוווו אלו פוקימונים חזקים ובריאים.. רואים שאתה מאמן שדואג להם!" הוא אומר ומחייך עליך בחיוך רחב... צ'ימצ'אר: הוא אינו יכול ללמוד דבר.. הוא מכיר כבר את כל המתקפות שהוא יכול לדעת בתור צ'ימצ'אר.
ארון: הוא יכול ללמוד "ציפורן דרקון", ו"סופת חול" כרגע..
באנט: הוא יכול ללמוד "לקיחה", "מתקפת עילפון", "קללה".
גולבאט: הוא יכול ללמוד "ניב רעל", "בלבול", "רוח כסופה".
"נווו מעוניין במשהוא?!" שואל גאק בסקרנות..
הטעתי אותך קצת, היה אמור ליהיות כתוב בשלט "המשך דרך 002"... ואחי תתרגל שכבר אין לך טוטודייל :)
- - - - - - - - - - -
נלהב להמשיך אתה וקרוקנה צועד לשם בבטחון, מתחיל להריץ מחשבות על מה שתפגוש שם.
לפתע שאתה מתקרב יותר אתה רואה שם משהוא.. יותר נכון מישהוא.. בגלל המרחק אתה לא מצליח לזהות אך הוא נראה לך מוכר!
ואז לפתע הוא הולך ונעלם לתוך הדרך, אתה סקרן מאוד חושב שעוד תצליח להדביק אותו ולראות מיזה...
אתה מתחיל רוץ ואתה נכנס לתוך הדרך ומעמיק בפנים קצת יותר אך אתה לא רואה דבר...
אתה מחליט לרדת מהעניין לעת עתה, אתה מסתכל כאן על הצמחייה והמקום, היא מזכירה מאוד את הדרך הראשון רק שהיא "אפורה" יותר.
לפתע צץ לו מבין השיחים בלספראוט[/COLOR][SIZE=2][COLOR=DarkGreen][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=40356596.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/40356596.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkGreen]שמביט בך בתמיהה, ואילו על העצים יש כמה סידוטים[/COLOR][SIZE=2][COLOR=DarkGreen][U][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/l1mijymnzgug.png[/IMG][/URL][/U][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkGreen]שנחים להם בשקט!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
נלחמת כבר בניב? אני מתכוון ליריב של המשחק.
- - - - - -
אתה קורא בקול משמחה, מריע לטרטוייג ומשבח אותו.. הוא מטה את ראשו הצידה ומסתכל עליך במבט מעט נבוך..
"אוקיי טרטוייג, על הקרב המצויין הזה מגיע לך מנוחה טובה!" אתה אומר לו בחיוך ומחזיר אותו לפוקדור.
לאחר מכן אתה מביט קצת מסביב ומחליט שעכשיו זה הזמן לאמן את יאנמה ומוציא אותו החוצה!
אתם מסתובבים קצת לחפש לכם קרב שלפתע אתם שומעים קולות שמרמזות על קרב פוקימונים, והם מגיעים מאחוריי גבעת החול שנמצאת לפניכם.
"קדימה יאנמה!" אתה אומר לו ללא היסוס ואתם רצים לשם, יאנמה עף צמוד עליך, אתם עוברים את הגבעה ורואים למטה את הילד הזה...
הילד עם השיער האדום והבגדים השחורים שפגשתם בהתחלה[/COLOR] [SIZE=4][COLOR=DarkRed][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/agy2tzhyotl0.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkRed]השחצן ההוא!
הוא והצ'ימצ'אר[/COLOR] [SIZE=4][COLOR=DarkRed][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/jjznrw1jnmuo.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkRed]שלו עורכים קרב עם זוג זאנגוסים[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/twzjynl3tqzh.png[/IMG][/URL][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/twzjynl3tqzh.png[/IMG][/URL]פראיים!
"מעולה טריקו זה היה מהלך מצויין!" אתה משבך את טריקו ומחייך עליו, הקרב נעשה צמוד ומותח יותר והבטחון שלך עולה..
"ררררררר.. לא יכול להיותתתת!!! פששווטטט פפווקס!" קורא סטיב עצבני וטורן ומחזיר את ברונזור...
לאחר מכן הוא מוציא פוקדור מהחגורה, מביט בוא קצת ואומר לך לפתע "את הפוקימון הזה אתה בטוח תזכור.. הוא עמד לקרוע אותך אז ביער!" ואז מחייך.
הוא זורק את הפוקדור וממנו יוצא נוזליף[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/vjnjyzme1jk2.png[/IMG][/URL]!
הוא רץ לעבר טריקו עם שבירת לבנים, אתה רואה את כמה הוא הוא מהיר, ממוקד ובריא... הוא מאומן היטב!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1006634][COLOR=Teal][U][B]בראד:[/B][/U]
אתה מבקש מעיל מתכת לאוניקס, אתה רוקע ברגלך.. לחוץ מאוד כי הזמן אוזל!
הוא מחפש כמה שניות ואז לפתע אתה שומע "הווו.. הינה זה!", הוא חוזר ושם את זה על הדלפק...
אתה ממהר להוציא כסף והוא אומר "זה יעלה לך כ-450 דולרים.. זה מצרח יקר!".
אתה מדפדף בשטרות הכסף שלך ומוציא את הכסף הנדרש ומשלם לא (516=1011-450)
אתה מודה לאיש ורץ בחזרה למטה... אתה יוצא מהקניון וממהר למרכז הפוקימונים, שם הבטחת לפגוש את רוני ולפי השעון אתה מאחר!
אתה רץ ומגיע ולפתע את רואה אותו[/COLOR][COLOR=Teal][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/lm5zdnqmmywt.png[/IMG][/URL], הוא מנופף לך לשלום וקורא לך..אתם נפגשים מביאים כיף אחד לשני ואז הוא שואל בחיוך "נו מה השתנה?!"
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"הרבה השתנה!"אומר לרוני
ואז אוסיף:"אוניקס שלי ניצח פוקימון שכפול אליו פי 4!!!וגם קניתי לו מעיל מתכת בשביל הניצחון"
ואז אזרוק את הפוקדור של אוניקס,אגיד לאוניקס:"זה מתנה חבר,אתה תהפוך לסטיליקס בעזרת זה!"ואז אתן לאוניקס את המעיל מתכת ואצפה במחזה שאוניקס יתפתח לסטיליקס.
וגם אגיד לאוניקס:"זה מתנה חבר,אתה תהפוך לסטיליקס בעזרת זה!"
-
[QUOTE=NivX10;1006634][COLOR=Teal][U][B]
אתה מבקש ממנו לתת לך מדריכים לכל אחד מן הפוקימונים שלך, הוא שואל באיזה פוקימונים מדובר ואתה מוציא את כולם ומראה לו אותם!
"ווווואוווו אלו פוקימונים חזקים ובריאים.. רואים שאתה מאמן שדואג להם!" הוא אומר ומחייך עליך בחיוך רחב... צ'ימצ'אר: הוא אינו יכול ללמוד דבר.. הוא מכיר כבר את כל המתקפות שהוא יכול לדעת בתור צ'ימצ'אר.
ארון: הוא יכול ללמוד "ציפורן דרקון", ו"סופת חול" כרגע..
באנט: הוא יכול ללמוד "לקיחה", "מתקפת עילפון", "קללה".
גולבאט: הוא יכול ללמוד "ניב רעל", "בלבול", "רוח כסופה".
"נווו מעוניין במשהוא?!" שואל גאק בסקרנות..
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לג'אק"אני רוצה ללמד את ארון ציפורן דרקון,באנט ללמד את קללה,ותלמד את גולבאט ניב רעל ורוח כסופה"
-
[QUOTE=NivX10;1006634][COLOR=Teal][U][B]
"מעולה טריקו זה היה מהלך מצויין!" אתה משבך את טריקו ומחייך עליו, הקרב נעשה צמוד ומותח יותר והבטחון שלך עולה..
"ררררררר.. לא יכול להיותתתת!!! פששווטטט פפווקס!" קורא סטיב עצבני וטורן ומחזיר את ברונזור...
לאחר מכן הוא מוציא פוקדור מהחגורה, מביט בוא קצת ואומר לך לפתע "את הפוקימון הזה אתה בטוח תזכור.. הוא עמד לקרוע אותך אז ביער!" ואז מחייך.
הוא זורק את הפוקדור וממנו יוצא נוזליף[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/vjnjyzme1jk2.png[/IMG][/URL]!
הוא רץ לעבר טריקו עם שבירת לבנים, אתה רואה את כמה הוא הוא מהיר, ממוקד ובריא... הוא מאומן היטב!
"מהר מהירות ותתחמק לצד" אומר לו, "גם טריקו מהיר" אמלמל לעצמי.
"טריקו שאתה מתחמק ממנו תפתיע אותו בחבטה ובלימה מהצד,תישאר ממוקד" אומר לו
-
[I][SIZE=3][COLOR=Red][B]שימו לב, כל האנשים שבעיר השנייה, קנו פוקדורים, מזון ודברים להמשך המסע שלכם!!! העלתי את הכסף בצורה ממשית לכולם![/B][/COLOR][/SIZE][/I]
[U][B]
ווואייי וווואייי מצטער.. באמת מצטער עם איכזבתי אותך אבל התכוונתי אצל ארון ל-"ציפורן מתכת" מצטער באמת שכן!
אתה מבקש ממנו ללמד את ארון ציפורן מתכת, את באנט קללה, ואת גולבאט ניב רעל ורוח כסופה!
הוא לוקח אותם איתו לפתח מאחוריי הדלפק מוסתר בווילון שחור ואומר לכם להמתין...
אתם עומדים שם משתעממים ומחכים כ-20 דקות ואז הוא יוצא קצת מסמיק ומגרד בראשו, הוא מתנצל על הזמן שלקח לו..
ואז הוא אומר "תשמע לי, גולבאט לא הצליח ללמוד רוח כסופה, אז הינה כך את הספרון הזה, זה המדריך ללימוד המתקפה.. אני מקווה שתעבוד איתו על זה!"
אתה מודה לו ומוציא כסף.. הוא אומר לך "זה עולה 600 דולר, אך אני יעשה הנחה בעקבות הרוח הכסופה.. 470 דולרים!"
אתה משלם לו ויוצאים מהחנות..
"לא רצית ללכת למרכז ההחלפות?!" שואל לוקאס בחיוך, אתה מהנהן בראשך והוא מבציע ימינה לעבר מכונה גדולה כאשר שתי טורים של אנשים משמאל ומימין עומדים זה אחר זה ומחליפים!
אתה לא מאבד קור-רוח... אתה קורא בבטחון לטריקו להתחמק ולזנק הצידה.
טריקו מנסה לקפוץ אך לפתע מהצד השני של הזירה את מבחין בסטיב שהעלה חיוך, "האהאהא.. נפלת למלכודת שלי!" קורא סטיב במבט זדוני...
אתה אינך מבין ולפתע הוא צועק "נוזליף תוסיף קשר עשב!" קורא סטיב ולפתע יוצא מהאדמה שני עשבי דשא שאוחזים ברגלו של טריקו, הוא מאבד שיווי משקל ונופל!
נוזליף מנצל את זה ומגביר מהירות, הוא מצליח להגיע לטריקו ונותן לו מכה חזקה בפניו ומעיף אותו בעצמה לאחור עד שכמעט יוצא מהזירה.
הוא לא מאבד זמן הוא מזנק לאוויר מסובב את ראשו אחורה וקדימה ומעיף מטח עלי תער!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
לידע כללי, מעיל מתכת אתה שם כמו סלוטייפ, אתה פותח ועותף בזה את אוניקס/סייטר והוא מתפתח!
- - - - - - - - - - -
אתה מחייך על רוני ואומר הרבה השתנה... הוא מביט בך בפרצוף סקרן ואתה מספר לו על הקרב שלך ושל אוניקס..ושקנית לו מעיל מתכת.
"ווואווו הוא התפתח?!" שואל רוני בהתלהבות ואתה עונה לו שזה הולך לקרות ממש ברגע זה!
אתה מוציא החוצה את אוניקס ואומר לו "שלום לך חבר, אנחנו צוות נהדר ויש לי הפתעה בשבילך... זה מעיל מתכת, איתו תוכל להתפתח לסטיליקס ולהתחזק!" אתה מסביר לו בחיוך...
הוא מחייך עליך בחזרה, אתה פותח את מעיל המתכת כמו סלוטייפ, עוטף ומלפף את זה סביב אוניקס, מתחילת זנבו עד קצה ראשו.
ואז הוא שואג ולפתע הוא מתמלא הילה לבנה וקורנת שמקיפה אותו, אתה ורוני שמסתכלים מקרוב מעט מסתנוורים אך אתה מצליח ליראות איך הוא משתנה...
הוא גודל ומתארך, ראשו ניהיה רחב יותר, וחוליות הסלעים שלו מקבלים מן "קוצי אבן" שכאלה.
ואז האור לאט לאט פוסק ואתה רואה לפניך את סטיליקס שואג בעצמה ואז מחייך עליך!