יאיר- זה לא המשחק משל נינטנדןו.. עם אתה רוצה ללמד אותם משו תאמן
סטיב- בסטארלי מחייך ואומר ''הזכרתי שאני כבר יודע להשתמש בזבה'' אומר ויוצא בזעם דרקון אימתני שפוגע
Printable View
יאיר- זה לא המשחק משל נינטנדןו.. עם אתה רוצה ללמד אותם משו תאמן
סטיב- בסטארלי מחייך ואומר ''הזכרתי שאני כבר יודע להשתמש בזבה'' אומר ויוצא בזעם דרקון אימתני שפוגע
[QUOTE=ttrrtte;1221424]אופק-בלה משתנה לדרגוניייט ועפה למעלה באותו רגע היא מתחילה להשתמש בסופה שתי הסופות מתנגשות ויוצרות מערבולת עומה מתפרשת על כל הזירה אתה מרגיש שאתה ע,אתה נסח למערבולת!!
יאיר-תג[/QUOTE]
אני אומר לבלה שתוציא אותי מהמערבולת
[quote]
תומר-דיטו מנסה להשתנות אלב התוצאה היא מיילוטיק עם ראש של סאלאמנס!! דיטו מתעלף [/quote]
אני אקח את דיטו למרכז הפוקימונים בזמן שאומר למנהיג שנמשיך בפעם אחרת
:( לא נורא אני הולך למרפאה
אופק- בלה מוציאה אותך בלי בעיה ואתה חוזר לעמדתך
תומר- האחות ג'וי מסתכל ת על דיטו בדאגה ואומרת ''הוא חלה בדילה'' זאת מחלת דיטו נדירה מאוד ששתוקפת תינוקות דיטו. עם הוא לא יתרפא הוא ימות
יאיר-אתה מרפא
[QUOTE=ttrrtte;1221439]אופק- בלה מוציאה אותך בלי בעיה ואתה חוזר לעמדתך
תומר- האחות ג'וי מסתכל ת על דיטו בדאגה ואומרת ''הוא חלה בדילה'' זאת מחלת דיטו נדירה מאוד ששתוקפת תינוקות דיטו. עם הוא לא יתרפא הוא ימות
יאיר-אתה מרפא[/QUOTE]
איזה מתקפות יש לדרגונייט
אופק-קרן על,סופה,חפירה זעם דרקון
צריך לחכות שהם יתרפאו?
[quote]
[/quote]
אני אבדוק אם יש איזה משהו בספר שקניתי ואקווה שדיטו יהיה בסדר
[QUOTE=ttrrtte;1221444]אופק-קרן על,סופה,חפירה זעם דרקון[/QUOTE]
אני אומר לבלה להשתמש בקרן על
יאיר-לא
תומר- אתה קורא בספר-
''.... המחלה קשה מאוד וכמעט בילתי ניתנת לריפוי. עד עכשיו ידועים כ5000 דיטואים שחלו באב בגילאים 0-10 ימים רק 20 מהם שרדו. הדרך לרפ את הדיטו מהמחלה היא להשיג את ''אבן המיניה'' אבן כחולה ויפה בעלת סגולות ריפוי מיוחדות. הפעם האחרונה שבא דווח על אבן כזו הייתה לפני כ8 שנים. האבן נמצאה באזור עיר מכון הדרקון אבל כעט לא ניראה שנותרו ממנה. ולכן לכל מאמאן שדיטו שלו נדבק צריך לקוות ולהאמין...''
אופק- בלה משתמשת בקרן על ודראוגנייט מתעךל
[QUOTE=ttrrtte;1221453]יאיר-לא
תומר- אתה קורא בספר-
''.... המחלה קשה מאוד וכמעט בילתי ניתנת לריפוי. עד עכשיו ידועים כ5000 דיטואים שחלו באב בגילאים 0-10 ימים רק 20 מהם שרדו. הדרך לרפ את הדיטו מהמחלה היא להשיג את ''אבן המיניה'' אבן כחולה ויפה בעלת סגולות ריפוי מיוחדות. הפעם האחרונה שבא דווח על אבן כזו הייתה לפני כ8 שנים. האבן נמצאה באזור עיר מכון הדרקון אבל כעט לא ניראה שנותרו ממנה. ולכן לכל מאמאן שדיטו שלו נדבק צריך לקוות ולהאמין...''
אופק- בלה משתמשת בקרן על ודראוגנייט מתעךל[/QUOTE]
אני אומר לבלה שהיא עשתה עבודה טובה
אופק- בלה מאושרת מאוד ומנהיג המכון אומר ''הוכחתה את עצמך הקרב ניפסק ניצחתה!''
נמשיך מחרתיים אופק אני עדיין יגיב בשלך פשוט אין לי כוח לזה עכשיו (למשחק שלי)
[
סטיב- בסטארלי מחייך ואומר ''הזכרתי שאני כבר יודע להשתמש בזבה'' אומר ויוצא בזעם דרקון אימתני שפוגע[/quote]
אני אומר לסטארלי להשתמש במתקפת כנף על גיבל וברגע שהוא יתקרב שישתמש בזעם דרקון.
יופי אז אני ממשיך בדרך לעיר הבאה
[QUOTE=ttrrtte;1221460]אופק- בלה מאושרת מאוד ומנהיג המכון אומר ''הוכחתה את עצמך הקרב ניפסק ניצחתה!''
נמשיך מחרתיים אופק אני עדיין יגיב בשלך פשוט אין לי כוח לזה עכשיו (למשחק שלי)[/QUOTE]
אני לוקח את התג והלך עם שרה לרפות ולקחת חדר ללילה
[QUOTE=ttrrtte;1221189]אהד- אתה רואה מתג כחול-שחור על כל מיכל
אפק- הילדה בוהה בך כלא מבינה ואז רואה בליטה בצד ראשך ובבכי מר אומרת ''לא!!! הם מחקו לך את הזיכרון!''
תומר-בסדר,אבל איפה היינו כי אני לא זוכרת כי לא גבתה חח
סטיב-
איווי יוצא לעבר כאסכון בזנב ברזל אבל כאסכון חוסם אותו בירי חוטים,איווי תקוע בתוך תסבוכת החוטים ש כאסכוןו..... מתחיל להתפח!!!! הוא מתחיל לזהור ולגדול ובמקומו מופיעה פוקימון סגול זה... אספאון!! אספיאון משתמש בעל חושי ומסיים מיד את הקרב.[/QUOTE]
אני אומר לעצמי שאין מה לסכן וקורא לקינגדרה להשתמש במכת ברק על הכפתור
[quote]
תומר- אתה קורא בספר-
[/quote]
אני אלך למכון הדרקון לשאול את המנהיג על האבן ואבקש ממנו לעזור לי בחיפוש
סטיב-סטארלי משתנמש במכת כנ ואז זעם דרקון שמעלפים את גיבל!!!
יאיר-אתה מגיעה בלי בעיות מיוחדות לעיר,בפתח העיר אתה רואה 5 פיצ'ואים קטנים בקופסא ועלייה כתוב פתק-
''נולדנו למשפחה שלא רצתה אותנו קחו אותנו בבקשה!''-
1)פיצ'ו קטן ובעל הבעה תמימה
2)פיצ'ו זוהר וקטן ביחס לשאר
3)פיצ'ו עם הבעה יוקדת
4)פיצ'ו די גדול ובוגר מאחיו
5)ביצת פיצ'ו
אופק-שרה אומרת לך ללכת,אחרי כחצי שעה היא חוזרת והתג בידיה!!
אוהד-קיגדרה מסתכל עלייך ובמקום לתקו מוריד את המתג למטה ודאנספרס משתחרר!!
תומר-בעל המכון יאמר לך שהוא עסוק ושאתה לבד בעסק הזה.
אה.
אני לוקח את דאנספרס, משחרר גם את כל שאר הפוקימונים, ובודק אם יש שם איזה דרקון נחמד שאפשר לשמור לי.
אני יוצא מהמטוס, וכשאני לפני היציאה אני אומר לכל הלא מעופפים לעלות על כן מעופפים(כולל אותי), אני שואל את דאנספרס אם קרוב משפחה שלו היה מעופף ואם הוא יכול לעוף.
כשאני בחוץ, אני אומר לכל הפוקימונים שלי ביחד לפוצץ את המטוס הזה, ואת כל מי שבו.
[QUOTE=ttrrtte;1221651]סטיב-סטארלי משתנמש במכת כנ ואז זעם דרקון שמעלפים את גיבל!!!
יאיר-אתה מגיעה בלי בעיות מיוחדות לעיר,בפתח העיר אתה רואה 5 פיצ'ואים קטנים בקופסא ועלייה כתוב פתק-
''נולדנו למשפחה שלא רצתה אותנו קחו אותנו בבקשה!''-
1)פיצ'ו קטן ובעל הבעה תמימה
2)פיצ'ו זוהר וקטן ביחס לשאר
3)פיצ'ו עם הבעה יוקדת
4)פיצ'ו די גדול ובוגר מאחיו
5)ביצת פיצ'ו
אופק-שרה אומרת לך ללכת,אחרי כחצי שעה היא חוזרת והתג בידיה!!
אוהד-קיגדרה מסתכל עלייך ובמקום לתקו מוריד את המתג למטה ודאנספרס משתחרר!!
תומר-בעל המכון יאמר לך שהוא עסוק ושאתה לבד בעסק הזה.[/QUOTE]
אני לוקח חדר לילה ואשאל את שרה עם היא רוצה מיטה זוגית או שתיים נפרדות
אוהד- אין, דאנספרס אומר בשחצנות ''סבתא רבא רבא רבא שלי הייתה פלייגון אבל לא קיבלתי את יכולת התעופה'' לפתע כ30 חיילים הקיפו אותכם.
אופק- שרה מסמיקה ואומרת שתה תבחר
אוקיי כולם, אני כל כך מעוצבן עכשיו...
כולם, השתמשו בהתקפה החזקה ביותר שלכם על חוטי החשמל של המטוס!
בואו נגרום לעומס יתר!!!
אוהד- אתם מנסים אבל שום התקפה לא עובדת!! אחד החיילים מגכך ואומר ''שום מתקפה לא פועלת פה רק מתקפות מים ואני לא רואה פוקימו מיםאיתך
טופס הרשמה
~~~~~~~~~~~~~~
[B][U]שם: [/U][/B]JimiJuri (יונתן)
[B][U]כינוי במשחק: [/U][/B]ג'ון
[B][U]גיל במשחק:[/U][/B] 13
[B][U]מראה:[/U][/B] ג'ון הוא נער גבוה, 172 סנטימטרים, בעל עיניים ירוקות כזית הנוצצות כל פעם שמסתכלים אליו. חיוכו מתנוסס תמיד לא משנה באיזה מצב, גם הגרועים ביותר. הוא בעל שיער חום ארוך מעט שמחסה חלק מעניו ואת עורפו. הוא חסון מעט ובעל שרירים ממוצעים, גופו מעט מצולק בשריטות ומכות שחטף בעברו. ג'ון תמיד מסתובב עם ג'ינס שחורים, חולצה לבנה וכובע מצחייה הפוך בצבע אפור כהה.
[B][U]רקע:[/U][/B] ג'ון הוא ילד נחמד, חייכן ובעל הרבה חברים, כולם אוהבים אותו והוא תמיד משתדל להתרחק מצרות.
במשפחתו יש 4 נפשות, הוא, אימו, אביב ואותו הגדולה. ג'ון תמיד אהב להיות בחוץ, בטבע, לטייל על גבעות וכל מיניי, מה שגרם לא להחבל לא מעט, אך הוא תמיד הסתדר. ג'ון תמיד אהב לעבוד על אנשים בעצעות בדיחות מיושניות אך שנונות שכולם אוהבים, כולם חוץ מאחותו כמובן, שהוא ממש לא אוהב, שהחליטה לוותר על מסע פוקימונים למתרות גידול צמחים. באותו יום שג'ון הלך לקחת את הפוקימון הראשון שלו, הוא ראה את החדשות הרעות על הילד, ומיד התמלא בכעס הכי חמור שחווה בחיים על האנשים שהרגו פוקימון ונשבע שהוא ידאג שהם ישלמו.
[B][U]כסף:[/U][/B] 3000 ש''ח
[B][U]הערות:[/U][/B] אשמח לתפוס איווי
אה, כן?
דראגונייר, אקדח מים!!
ג'ון-
אני מעדכנת הכל ביום שבת אל תדאג אז ארשום אותך
תגיב להתחלה
אוהד-דרגנייא משתמש באקדח מים ואמר-
פוקימוני דרקון לא משנה עם הם מתקיפים עם מים או לא המתקפות לא ייפעלו כיוונו את המערכות כך שרק פוקימון ששהא יותר מ4 סוגים יוכל ואין כזה פוקיומן
כן?
כנראה שעוד לא פגשתם את דאנספרס, שיש לו בערך... אינסוף סוגים!
דאנספרס, אמרת שקרוב שלך היה ואפוריון, נכון?
אקדח מים!
אוהד-דאנספרס משתמש באקדח מים כל כך חזק עד שהספינה מתחילה לצנוח
כל הכבוד דאנספרס!
כולם, לקפוץ על שני הדראגונייט! אנחנו עפים מכאן!!
כשאנחנו יוצאים, אני אומר לכל מי שיכול להשתמש בהתקפה "קרן על!!!!!!" שישתמש בה על הצפלין, כדי שיתפוצץ.
"הציידת ג'יי עומדת לשלם!" אני קורא
[QUOTE=ttrrtte]עלילה
ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
מנחה:שלום לך מה שמך?
ילד:תומר
מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?[/QUOTE]
אני רואה את החור בקיר, לא הספקתי אפילו להסתקל על מי שהיה שם, אך החלטתי לעשות משהו.
אני לוקח את הפוקדור של סינדקוויל מהעמדה ומשגר אותו לאוויר.
אוהד-כולם משתמשים בקרן על והספינה מתפוצצת
גון-תסתכל בהתחלתיים אין סינדקוויל
יופי, הצלחנו להחזיר קצת שלווה לעולם.
אני נוחת עם כולם על האדמה.
מה עם הפוקימונים שהצלתי? את מי הצלחתי להציל?
באמת -.- רק שולשה פוקימונים -.-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני לוקח את הפוקדור של טורצ'יק ומניף אותו לאוויר וצועק בגאוותנות:"טוריצ'יק - צא!"
אוהד-אתה קולט שפוצצתה גם את הפוקימונים הקפואים!!!
אתה מסתובב ורואה את ג'יי
ג'ון0- טורצ'יק יוצא ושלוש דמויות מופיעות
נמשיך יום שבת אני הרוסה
[QUOTE=ttrrtte;1221702]אוהד- אין, דאנספרס אומר בשחצנות ''סבתא רבא רבא רבא שלי הייתה פלייגון אבל לא קיבלתי את יכולת התעופה'' לפתע כ30 חיילים הקיפו אותכם.
אופק- שרה מסמיקה ואומרת שתה תבחר[/QUOTE]
טוב אז מיטה זוגית
לא, אמרתי קודם שאני משחרר את כל הפוקימונים ובורח איתם -_-
אני מסתכל על ג'יי בזעם, כשאני אומר "את יודעת שאני עומד להוציא כל טיפת דם שיש בגוף שלך, נכון?"
[QUOTE=ttrrtte;1221717]
ג'ון0- טורצ'יק יוצא ושלוש דמויות מופיעות
[/QUOTE]
אני אומר לטורצ'יק:"ברוך הבא טורצ'יק! אני המאמן שלך מעכשיו. השתמש בשריטה על האוייבים מהר" ומחכה לראות באיזה מתקפה יבחר טורצ'יק
[QUOTE=ttrrtte;1221651]סטיב-סטארלי משתנמש במכת כנ ואז זעם דרקון שמעלפים את גיבל!!!
אני צועק יש ומחכה לפוקימון הבא שהוא יוציא.
אני יוצא מהמכון אם התג החדש וחושב אם ללכת ללן לקבל
משימה כלשהיא