אופק-אתה יוצא החוצה אבל רואה שכבר ממש מאוחר
Printable View
אופק-אתה יוצא החוצה אבל רואה שכבר ממש מאוחר
ריאלו תעלה למלעה יש לי חשבון לסגור עם מישהו
אופק-ריאלו עולה למעלה ואתהנשאר לבגד
אני יהפוך לסקיטי ואתחיל לחפש את טורציק
אופק-אתה מוצא את טורצ'יק בלי בעיהאתה רואה שהוא בדיוק פותר ריב בין שני ווידל שרבים על תפוח הוא מסיים ואומר ''נו אתה אומר לי מה קרה?''
"לא אני לא אידיוט" אומר ואשתמש לפניי שהוא ישיםלב באגרוף ברק
אופק-טורצ'יק מחמק בלי בעיה ושואל למה אתה תוקף אותו
[QUOTE=ttrrtte;1231824]אופק-אתה לוקח את הילדה לג'וי שמטפלת בא והאחות ג'וי אומרת לך לשים אותה ביינתים בחדר שלך ליד כל הפוקימונים שלא תרגיש לבד
ג'ון- אתה הוך לישון וקם שאתה רואה את תאליה לידך מכינה חביתה[/QUOTE]
היי תאליה אומר לה איך נכנסת לפה?
"לסגור חשבון על בילבולי שכל"
ג'ון-''דרך הדלת כמובן'' ומושיטה לך חביתה עם סלט בצד וגם ללילה ולפוקימונים
אופק-אוייש נו..... אומר טורצ'יק ומגלגל עיינים אתה מקבל פיתאום שיחה
אני יהפוך לבן אדם ויענה
אופק- אתה עונה ושומע את מיי ''אופק אתה חייב לבוא לפה הגלאסיאון שהבאתה משתגעת! היא ברחה דרך החלון אבל הפצעים שלה א החלימו לגמרי,יש לה חום גבוהה היא הוזה!'' אתה מנתק ורואה תנועה בים השיחים
[QUOTE=ttrrtte;1231874]ג'ון-''דרך הדלת כמובן'' ומושיטה לך חביתה עם סלט בצד וגם ללילה ולפוקימונים
[/QUOTE]
טוב הייתי צריך לדעת אומר ואז אתנפל על החביתה.
אינ הולך לשיחים ואבדוק מי שם
ג'ון-אתה גומר את החביתה בשנייה ותאליה אומרת ''חתיכת תאבון בריא יש לך.. עוד?''
אופק-אתה רואה את הילדה שנראת יותר ממוקדת ממקודם אתה שומע אותה שואלת כמה אודישים ''היי אתם יודעים איפה דרך 5? ריק וטינה שוב מנסים לתפוס אותי.... אני לא מבינה מה הם רוצים ממני..'' היא תאמר בבכי
[QUOTE=ttrrtte;1231891]ג'ון-אתה גומר את החביתה בשנייה ותאליה אומרת ''חתיכת תאבון בריא יש לך.. עוד?''[/QUOTE]
בטח אומר.
אני יהפוך לסקיטי כדי שהיא לא תזה אותי ואומר לה "ריק וטינה שעמתי עליהם הרבה דרך 5 זה אחריי העיר הבאה"
ג'ון- תאליה מכינה לך עוד מנה ואתה כומר גם אותה והיא אומרת רוצה לראות את הפוקימונים שלי?
אופק-גלאסיון מתקרבת אלייך ואומרת ''שלום אני גלי,אתה יודע איפה דרך 5? רודפים אחריי האנשים של רון הפעם הם שלחו חיילים מחופשים לחבירים סקיטי!!! טוב שלא הסכמתי לבוא איתם אחרי הפעם שעברה.....'' ואז תישאל עם תוכל ללוות אותה לדרך 5 כי היא חייבת למצא מקום מסתור
"אוי היא חושבת שאנחנו חילים שלהם" אומר לעצמי "כן אני יודעת בואי איתי"
אופק-גלי תעקוב אחרייך מעט צולעת בגלל פצע ברגל שלה ותאמר ''שמעתי על כמה חיבירים חדשים אני מחפשת אותם כי אני ממש רוצה להצטרף אליהם אני לא יכולה להיות לבד יותר,שנה שעברה הייתי בגן ואז נהפחתי לחצוייה ועכשיו אני בורחת מטינה וריק........ חבל...... ואז תשאל איך קוראים לך?
"קוראים לי מיי" אומר ואז אחשוב "איפה טורציק זה לא התפקיד שלי"
אופק- גלי תמשיך לדבר איתך ותספר לך מה קרה לה בפעם האחרונה שהיא נתפסה ''בדיוק חיפשתי את החיבירים ששמעתי עליהם ואז ראיתי אותם שני חיבירים עם זנבות זיגזגון,הייתי די פצוע אז הם לקחו אותי לג'וי,התיישבתי על השולחן במרפאה וחיכיתי,ג'וי באה אבל אז היא הורידה חליפה וראיתי שזאת הייתה תחפושת ג'וי לפני שעשיתי משהו הם הרדימו אותי והתעוררתי אצל רון וטינה... בקושי ברחתי.... ומה איתך מיי? איך החיים ביער?''
"בסדר אומר יש לנו את טורציק ששומר על היער"
אופק- ''יפה'' תאמר גלי ותשאל עם [b]את[/b] יודעת משהו על החויים א ו החיבירים החדשים
"כן" "אני יודעת על החווירים אחד של טוטודייל והשנייה חצוית סקיטי גם החיביר הוא חצוי סקיטי"
[QUOTE=ttrrtte;1231907]ג'ון- תאליה מכינה לך עוד מנה ואתה כומר גם אותה והיא אומרת רוצה לראות את הפוקימונים שלי?
[/QUOTE]
בטח, אני בטוח שיש לך פוקימונים חזקים.
אופק- ''באמת?'' תשאל גלי ותאמר ''הלוואי שאני אפגוש אותם...''
ג'ון-תאליה משילה דרוול וחושפת מכשיר של רייג'נר
"את רוצה לפגוש אותם?" "טוב הנה את פוגשת" אומר ואהפוך לבן אדם "אני לא חייל של רון כמו שבטח חשבת"
ואז אתקשר למיי ויגיד לה שתבוא
אופק- חייל של [b]רון?[/b] התבלבלתה ריק וטינה
גלי תהסס קצת ותאמר '' טוב.. באמת השתנתה לסקיטי.. אני מצטערת ששרתטי ונשכתי אותך קודם..''
"חכי תתנצלי גם לפניי מיי היא מגיעה"
כן לפעמים אני מתבלבל בין המשחקים
אופק-מיי מגיע וגלי מתנצלת והיא שואלת עם אפשר להצטרף אליכם
"כן אפשר"
אופק-גלי ממש תשמח ותאמר שהיא מעדיפה להישאר בתור גלאסיון כי ככה היא אוהבת להישאר יותר
[QUOTE=ttrrtte;1231960]אופק- ''באמת?'' תשאל גלי ותאמר ''הלוואי שאני אפגוש אותם...''
ג'ון-תאליה משילה דרוול וחושפת מכשיר של רייג'נר[/QUOTE]
וואו את פוקימון ריינג'ר מה, יש לך פוקימון ראשון או שרק ריינג'ר אשאל אותה.
טוב אומר ואחפש את טורציק
ג'ון- תאליה תאמר שיש לה אחד,היא תפתח תא מיוחד במכשיר שביד שלה ותשלוף פוקדור היא תוציא ממנו....,ג'ראפריג
אופק- אתה מוצא את טורצ'יק בין השיחים פותר כמה ריבים
[QUOTE=ttrrtte;1232003]ג'ון- תאליה תאמר שיש לה אחד,היא תפתח תא מיוחד במכשיר שביד שלה ותשלוף פוקדור היא תוציא ממנו....,ג'ראפריג
[/QUOTE]
וואו איזה פוקימון מעולה.
אני רץ לראות מה קרה שם
אני תפסתי את פיצ'ו?
ג'ון-תאליה תגיד ''אני יודעת'' אתם תסלכלו על הזריחה אתם רואים כ5 חיילים של טינה וריק הולכים ולידם כלוב ובוא-
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRLxnDS26Uei49l0l4Z2gz8gXPu1fx5TE1PQO5-pdFbOWa6fMJw3A[/IMG]
אנדי-מלא זמן לא הגבתה אתה יכול להזכיר לי איפה היינו?
אני אצטט
[QUOTE=ttrrtte;1229341]אופק וג'ון-
אופק אתה פוגע ברייצ'ל שמועדת ומשתמשת בכדור הילה שוב
אנדי-אתה רואה משהו מפוצץ מרחוק[/QUOTE]
אני רץ לראות מה קורה שם
פיצ'ו שלי?
סליחה שלא הגבתי