פשוט התאהבתי באנימה של ואנגארד!!!!!
Printable View
פשוט התאהבתי באנימה של ואנגארד!!!!!
[QUOTE=~prinny;1310743]*הודעה זו נועדה על מנת לראות כמה הודעות יש לי במונה כי אני עצלן מידי כדי להכנס לפרופיל*[/QUOTE]
אתה מתכוון כמה הודעות +1
עידן! לאחר מחקר צימצמתי את מספר החשודים שלי לשניים... ומחר, זה יהיה אחד! מוחעחעחעחעחע!!!!!!!!!!!!!!!!!
חזרתי D:
לפחות עכשיו לא יודעים שאני קירא.. או שאני כן.. P:
ליאון זה קצת..
היה לי 30 דקים לפני המחיקות..
דניס, ממתי חזרת להיות מנהל ירוק..?
[QUOTE=Chopper;1310756]ליאון זה קצת..
היה לי 30 דקים לפני המחיקות..[/QUOTE]
אתה לא יודע כמה דקים יש לי, ואתה לא יודע מה הדק הכי עדיף שלי?
מאתמול
אני אגיד לך בפרטי מה האהוב עליך, אבל אין לי מושג כמה יש לך.
אתה חושב שעידן היחיד שמקבל מסרים מקירא?, אני קיבלתי ממנו והוא הצליח להסוות את זה בהודעה שקיבלתי ממך(לא כחלק מההודעה, כי רק בפעם השנייה ראיתי)
[quote=קירא] אני אומר לכולכם בקרוב מה הדק שלי ורק לנרצח [/quote]
[quote=מאסטר ליאון;1310763]אתה חושב שעידן היחיד שמקבל מסרים מקירא?, אני קיבלתי ממנו והוא הצליח להסוות את זה בהודעה שקיבלתי ממך(לא כחלק מההודעה, כי רק בפעם השנייה ראיתי)[/quote]
אני אהיה אובייקטיבי לגמרי, ואני אגיד לך שאין לי מושג מה אתה מנסה להשיג במהלך הזה.
אוקיי? 0.0
ושמע אין לי מושג, בלי להעליב לרוב אני מנצח אותך לפני שאני שם לב באיזה דק אתה משתמש..
[QUOTE=LordAbizi;1310765]אני אהיה אובייקטיבי לגמרי, ואני אגיד לך שאין לי מושג מה אתה מנסה להשיג במהלך הזה.[/QUOTE]
רציתי לעזור למישהו, מה אתה אומר על ההודעה שכתבתי בסוף העמוד הקודם
אם ככה, תעביר אליי את ההודעה בבקשה
ליאון, הקטע בחתימה שלך הוא שהוא לא רוצה לפרוש בגלל משתמש אחד, והוא רוצה בגלל זה [b]שאתה[/b] תפרוש ..
אני גם רוצה שתפרוש, אבל אתה לא צריך לשים על אף אחד.. תעשה מה שאתה רוצה, ואל תיתן לנו להפריע לך.
[quote=מאסטר ליאון;1310769]רציתי לעזור למישהו, מה אתה אומר על ההודעה שכתבתי בסוף העמוד הקודם[/quote]
בטח לא לעצמך..
מבחינתי תעשה מה שאתה רוצה, כל עוד אתה יודע בערך מה אתה רוצה...
הלכתי לאכול
[QUOTE=LordAbizi;1310773]בטח לא לעצמך..
מבחינתי תעשה מה שאתה רוצה, כל עוד אתה יודע בערך מה אתה רוצה...[/QUOTE]
בסדר, רק תוכל לשלוח לי את הדרך שרצית שאשכתב את המ"ת?(רק הדרך)
איתי, הוא שולח לי בהכול כחלון, כמו מה שקורה כשאתה לוחץ על הסימן של המסנג'ר אצל משתמש
[quote=מאסטר ליאון;1310776]בסדר, רק תוכל לשלוח לי את הדרך שרצית שאשכתב את המ"ת?(רק הדרך)
איתי, הוא שולח לי בהכול כחלון, כמו מה שקורה כשאתה לוחץ על הסימן של המסנג'ר אצל משתמש[/quote]
נו, לא צריך ללמוד את זה בעל פה, זה סך הכל הגיון פשוט: אתה מפרט את הארועים באופן הגיוני ומסודר מההתחלה לסוף, כשאתה נכנס רק לפרטים שרלוונטיים למושג מסויים כדי שהוא יהיה מובן. את כל שאר הפרטים הטכניים דוחפים בכל מיני סעיפים אחרים בדף הפתיחה, אך לא בעלילה.
[QUOTE=LordAbizi;1310780]נו, לא צריך ללמוד את זה בעל פה, זה סך הכל הגיון פשוט: אתה מפרט את הארועים באופן הגיוני ומסודר מההתחלה לסוף, כשאתה נכנס רק לפרטים שרלוונטיים למושג מסויים כדי שהוא יהיה מובן. את כל שאר הפרטים הטכניים דוחפים בכל מיני סעיפים אחרים בדף הפתיחה, אך לא בעלילה.[/QUOTE]
לדוגמה:
"האמת היא שיש קרוב למיליון חוקים, אבל רק 10 בסיסיים"
אני לא מפרט כאן ומחר אשלח
עומר כתב שיש לו שיער של אימו אבל הוא לא חותך וורידים, אבל אין שום קשר בין שני הדברים..
מזוכיסטים חותכים וורידים.. ואני מזוכיסט אז אני בקיע בעניין ^^*
[QUOTE=~prinny;1310793]עומר כתב שיש לו שיער של אימו אבל הוא לא חותך וורידים, אבל אין שום קשר בין שני הדברים..
מזוכיסטים חותכים וורידים.. ואני מזוכיסט אז אני בקיע בעניין ^^*[/QUOTE]
דת' נוט עוזר לי מאוד במ"ת החדש שלי
מזתומרת..? אתה מזוכיסט? אתה חותך וורידים?
וגם אימו חותכים.. לא שאני מבין מזה מזוכיסט בכלל.
הנה הוכחה שמצאתי בf** עכשיו, לדוגמא.
"אימו זאת תנועה של אנשים ששומעים מוזיקה דיכאונית באנגלית...
הם חותכים לעצמם את הוורידים וכל מיני דברים מפחידים ומוזרים כאלה.....
אבל למרות הכל התספורת שהם בדרך כלל עושים מזה יפה!! אני עכשיו מאריך שיער כדי לעשות את זה גם..... זה אחד היפים!!!!!!"
ציטוט של מישהו.
מזוכיסט זה נראה לי אחד שנהנה להסב לעצמו סבל. ואם אני צודק, אז אני מזוכיסט אך מסוג אחר, אני (בדרך כלל) לא מסב לעצמי סבל פיזי, אלא סבל נפשי.
[QUOTE=הנואש לווינר;1310797]מזתומרת..? אתה מזוכיסט? אתה חותך וורידים?
וגם אימו חותכים.. לא שאני מבין מזה מזוכיסט בכלל.
הנה הוכחה שמצאתי בf** עכשיו, לדוגמא.
"אימו זאת תנועה של אנשים ששומעים מוזיקה דיכאונית באנגלית...
הם חותכים לעצמם את הוורידים וכל מיני דברים מפחידים ומוזרים כאלה.....
אבל למרות הכל התספורת שהם בדרך כלל עושים מזה יפה!! אני עכשיו מאריך שיער כדי לעשות את זה גם..... זה אחד היפים!!!!!!"
ציטוט של מישהו.[/QUOTE]
אימואים הם סתם מוזרים... אצל מזוכיסט זה דחף... מזוכיסט זה אחד שנהנה מכאב.. הקטע של החתיכת וורידים, יש לי תיאור מתאים אבל אתה קטן מידי כדי להבין אותו..
[QUOTE=LordAbizi;1310798]מזוכיסט זה נראה לי אחד שנהנה להסב לעצמו סבל. ואם אני צודק, אז אני מזוכיסט אך מסוג אחר, אני (בדרך כלל) לא מסב לעצמי סבל פיזי, אלא סבל נפשי.[/QUOTE]
אתה בעצם אומר, ותן לי לנסח את כך, שאתה נהנה להסב לך סבל נפשי?
[QUOTE=LordAbizi;1310798]מזוכיסט זה נראה לי אחד שנהנה להסב לעצמו סבל. ואם אני צודק, אז אני מזוכיסט אך מסוג אחר, אני (בדרך כלל) לא מסב לעצמי סבל פיזי, אלא סבל נפשי.[/QUOTE]
אתה מתכוון שאתה אוהב לבדדוק את המ"תים שלי וזה גורם לך סבל
[quote=הנואש לווינר;1310803]אתה בעצם אומר, ותן לי לנסח את כך, שאתה נהנה להסב לך סבל נפשי?[/quote]
כן.
[quote=מאסטר ליאון;1310805]אתה מתכוון שאתה אוהב לבדדוק את המ"תים שלי וזה גורם לך סבל[/quote]
זו רק דוגמא אחת מבין רבות. אני עושה דברים הרבה יותר מסבילים מזה. ואני לא כל כך אוהב לבדוק לך את משחקי התפקידים למען הסר ספק והסדר הטוב.
[QUOTE=~prinny;1310802]אימואים הם סתם מוזרים... אצל מזוכיסט זה דחף... מזוכיסט זה אחד שנהנה מכאב.. הקטע של החתיכת וורידים, יש לי תיאור מתאים אבל אתה קטן מידי כדי להבין אותו..[/QUOTE]
דחף..? זה כמו לדוגמא, שאני נהנה לנדנד שן חזק שהיא כבר בערך עומדת לצאת? כי זה מסב כאב טוב.. D:
באמת אל תסביר לי את הקטע של הוורידים... נמאס לי לחשוב על זה, אני מרגיש צמרמורת וחולשה שאני חושב על לחתוך את הוורידים שלי.
[quote=הנואש לווינר;1310807]דחף..? זה כמו לדוגמא, שאני נהנה לנדנד שן חזק שהיא כבר בערך עומדת לצאת? כי זה מסב כאב טוב.. D:
באמת אל תסביר לי את הקטע של הוורידים... נמאס לי לחשוב על זה, אני מרגיש צמרמורת וחולשה שאני חושב על לחתוך את הוורידים שלי.[/quote]
אני מתכוון שהייתי משתמש במושג אחר אבל שוב, אתה לא תבין...
ואל תחשוב על לחתוך וורידים, זה לא טוב..
סוף סוף מחשב. בחדר שבמלון ברומא.
אתה מדבר על דוגמא להסבת כאב אחרת מלחתוך ווריד..?
תגיד, אבל אל תנסה לפרט, למה השיחה נהיית לי כואבת, למרות שהיא מעניינת.
[quote=הנואש לווינר;1310811]אתה מדבר על דוגמא להסבת כאב אחרת מלחתוך ווריד..?
תגיד, אבל אל תנסה לפרט, למה השיחה נהיית לי כואבת, למרות שהיא מעניינת.[/quote]
לא, אלא מנושא אחר לגמרי..
יש לי הסבר אחר שחשבתי עליו אבל הוא מתאר פחות טוב..
זה כמו שמגרד לך בכתף ובשלב מסויים אתה לא יכול לעמוד בזה ואתה מתחיל לגרד.. זה משהו כזה..
[quote=הנואש לווינר;1310811]אתה מדבר על דוגמא להסבת כאב אחרת מלחתוך ווריד..?
תגיד, אבל אל תנסה לפרט, למה השיחה נהיית לי כואבת, למרות שהיא מעניינת.[/quote]
אני מכיר את התחושה, למשל כל אימת שמסבירים דברים על התקפי לב אני חש שאני עובר התקף לב בעצמי. זה לא נעים במיוחד.
[QUOTE=~prinny;1310814]לא, אלא מנושא אחר לגמרי..
יש לי הסבר אחר שחשבתי עליו אבל הוא מתאר פחות טוב..
זה כמו שמגרד לך בכתף ובשלב מסויים אתה לא יכול לעמוד בזה ואתה מתחיל לגרד.. זה משהו כזה..[/QUOTE]
אה, עכשיו אני מתחיל להבין.. זה דוגמא עדינה אני מניח להסבר..
~~~~~~
שיט אני צריך לפרוץ את הPS2 שלי הוא לא פרוץ..
כיף לך, יש לך ps2... ביום הולדת אני קונה ps3..
אהלן,
לכמה דקות,
זה ממש מתיש העבודה הערורה בהיסטוריה.
לא, פשוט קנינו מלא משחקים פרוצים בדרוזי וילג' לps2, שחזרנו מהצימר.
הבעיה היא שלא פרוץ לנו.. ואין לנו מושג איך לפרוץ.. צריך להביא מישהו מיוחד, או לקנות משהו שיפרוץ..?
מי אוהב דת' נוט
הלכתי.. לבדוק אצל הרופא אם אני יכול לחזור לשחק טניס (הוא בודק אם הרגל התאחתה)
ביי עומר, בהצלחה,
עוד מעט גם הולך.
[quote=מאסטר ליאון;1310824]מי אוהב דת' נוט[/quote]
אני אוהב זאת, למה אתה שואל?