שאני לא ידע?
[url]http://cardfight.wikia.com/wiki/Cardfight!!_Vanguard_Wiki[/url]
Printable View
שאני לא ידע?
[url]http://cardfight.wikia.com/wiki/Cardfight!!_Vanguard_Wiki[/url]
ליאון מפחד מידי מהשאלה שלי אז הוא לא עונה Xd
שמתי לב שהוא שואל [b]אותי[/b] כל שאלה שעולה לו בראש!הוא שאל אותי אם כדאי שמישהו יצטרף למשחק שלו, טוב אני לא אעליב אותו אני לא רוצה עוד אזהרה..
יופי עכשיו ליאון שולח לי עוד ה"פ עם שאלה, איזה כיף :-(
לי - מבטיח לך, שואנגארד זה טוב. מבטיח. אשכרה תופתע מתוצאות קרבות, זה לא יוגי מנצח את כולם. באמת.
---
עומר התכוונתי להתבלט ממשהו טוב לא משנה מה.
אייל אדם טוב שלא עשה רע לאף אחד. ועל פי זה מגיע לו היחס. כל מי שמדבר עליו יוצא קטן.
ועמית העיקר היה לך חלק גדול בזה שאיתי חטף באן בגלל חתימה של אהבה ושלום ושטויות, אז אתה הולך ומדבר על אחרים? מי אתה ואמונותיך? אני אשים עכשיו חתימה של מרץ ותוך כדי אקלל שמאלנים, הגיוני? העיקר אתה מוכרח להראות לכולם תדברי שלום המטומטמים נכון?
[QUOTE=Kurohige;1328883]לי - מבטיח לך, שואנגארד זה טוב. מבטיח. אשכרה תופתע מתוצאות קרבות, זה לא יוגי מנצח את כולם. באמת.
---
אייל אדם טוב שלא עשה רע לאף אחד. ועל פי זה מגיע לו היחס. כל מי שמדבר עליו יוצא קטן.
ועמית העיקר היה לך חלק גדול בזה שאיתי חטף באן בגלל חתימה של אהבה ושלום ושטויות, אז אתה הולך ומדבר על אחרים? מי אתה ואמונותיך? אני אשים עכשיו חתימה של מרץ ותוך כדי אקלל שמאלנים, הגיוני?[/QUOTE]
אתה מדבר אליי או אל עמית השני?
אדם טוב אבל שקרן,לפני שעתיים קראו לו אייל ועכשיו קוראים לו אוהד :punch:
ואכפת לך להגיב גם לגביי ה:
[quote]
אתה בעצמך אמרת,יוגי הו בפורום כבר אבוד,מילא איתי היה,עכשיו זה רק אתה ואני
למה להשקיע?
עריכה:
נזכרתי,אמרת שאתה סוג של פורש מהיוגי הו לא?
אז מי נשאר,אני,את הדברים שאותם אני מפרסם אני כבר יודע -_-
[/quote]
שלי?
עמית,אתה רבת עם איתי או עמית השני?
[QUOTE=Tron;1328881]שאני לא ידע?
[url]http://cardfight.wikia.com/wiki/Cardfight!!_Vanguard_Wiki[/url][/QUOTE]
יופי תודה.עכשיו אני יודע מי זה הבחור/ה עם שיער האדום שבחתימה שלך. רגע זה בן?בת? או דו מיני?
[QUOTE=Kurohige;1328883]לי - מבטיח לך, שואנגארד זה טוב. מבטיח. אשכרה תופתע מתוצאות קרבות, זה לא יוגי מנצח את כולם. באמת.
---
ועמית העיקר היה לך חלק גדול בזה שאיתי חטף באן בגלל חתימה של אהבה ושלום ושטויות, אז אתה הולך ומדבר על אחרים? מי אתה ואמונותיך? אני אשים עכשיו חתימה של מרץ ותוך כדי אקלל שמאלנים, הגיוני? העיקר אתה מוכרח להראות לכולם תדברי שלום המטומטמים נכון?[/QUOTE]
אני עדין לא מאמין שאתה קורא לי ליXD.
עשית לי קצת חשק להמשיך לקראות תקרבות/אנימה.
תגיד למה בלייד בלאסטר נחשב קלף נדיר?,אין לו הרבה נקודות התקפה וא רק דרגה 2.
[quote=monster;1328886]יופי תודה.עכשיו אני יודע מי זה הבחור/ה עם שיער האדום שבחתימה שלך. רגע זה בן?בת? או דו מיני?
אני עדין לא מאמין שאתה קורא לי ליXD.
עשית לי קצת חשק להמשיך לקראות תקרבות/אנימה.
תגיד למה בלייד בלאסטר נחשב קלף נדיר?,אין לו הרבה נקודות התקפה וא רק דרגה 2.[/quote]
רן סוזומרי [או משהו כזה] הוא בן [COLOR=yellow]משתמש בדק דארק פאלדין והיה חבר צוות של קאי לפני כמה שנים. [/COLOR][COLOR=black]ועד כמה שידוע לי,הוא אוהב בנות [אני חושב] [/COLOR]
[COLOR=black]וגם לי זה לא ממש ברור,אבל מצד שני גם בלו אייס וויט דרגון נחשב קלף נדיר ביוגי הו [/COLOR]
[QUOTE=Tron;1328887]רן סוזומרי [או משהו כזה] הוא בן [COLOR=yellow]משתמש בדק דארק פאלדין והיה חבר צוות של קאי לפני כמה שנים. [/COLOR][COLOR=black]ועד כמה שידוע לי,הוא אוהב בנות [אני חושב] [/COLOR]
[COLOR=black]וגם לי זה לא ממש ברור,אבל מצד שני גם בלו אייס וויט דרגון נחשב קלף נדיר ביוגי הו [/COLOR][/QUOTE]
יעני הוא קוקסינל?
[QUOTE=Lambo;1328889]יעני הוא קוקסינל?[/QUOTE]
לא... הדמות הראשית היא הקוקסינל/הומו
[QUOTE=Tron;1328887]רן סוזומרי [או משהו כזה] הוא בן [COLOR=yellow]משתמש בדק דארק פאלדין והיה חבר צוות של קאי לפני כמה שנים. [/COLOR][COLOR=black]ועד כמה שידוע לי,הוא אוהב בנות [אני חושב] [/COLOR]
[COLOR=black]וגם לי זה לא ממש ברור,אבל מצד שני גם בלו אייס וויט דרגון נחשב קלף נדיר ביוגי הו [/COLOR][/QUOTE]
אתה בטוח שהוא לא קרוב משפחה של איואנקוב או מר 2?
[QUOTE=Lambo;1328889]יעני הוא קוקסינל?[/QUOTE]
חח,בוואן פיס יש מלא קוקסינלים.
---
ועמית העיקר היה לך חלק גדול בזה שאיתי חטף באן בגלל חתימה של אהבה ושלום ושטויות, אז אתה הולך ומדבר על אחרים? מי אתה ואמונותיך? אני אשים עכשיו חתימה של מרץ ותוך כדי אקלל שמאלנים, הגיוני? העיקר אתה מוכרח להראות לכולם תדברי שלום המטומטמים נכון?[/QUOTE]
אם אתה מדבר אלי אז אני לא אמרתי שם דבר רע רק אמרתי שהוא דינה את השם שלו לאוהד
[quote=Lambo;1328889]יעני הוא קוקסינל?[/quote]
לא הוא בן שלא עבר שום שינוי במהלך חייו,אבל הוא טיפה דפוק
ותגיד בדמות VS דמות,שכחת את יוקיו אוקומורה לא?
טוב סליחה חשבתי שהתכוונת ליותר.
עומר - עניתי לך שהיוגיהו זו דוגמא וכן הוא מת כאן
לי - הוא נדיר בעולם האנימה ובמציאות עולה 12$ אז הוא לא סתם קלף Xd ויש לו אפקט ש"הורג" ליריב יחידה חזקה, יכולת חזקה
[QUOTE=Tron;1328893]לא הוא בן שלא עבר שום שינוי במהלך חייו,אבל הוא טיפה דפוק
ותגיד בדמות VS דמות,שכחת את יוקיו אוקומורה לא?[/QUOTE]
וואלה שכחתי :-)
שכחתי גם עוד כמה חברים מריבורן ונארוטו, אני מוסיף.
[QUOTE=Lambo;1328895]וואלה שכחתי :-)
שכחתי גם עוד כמה חברים מריבורן ונארוטו, אני מוסיף.[/QUOTE]
תנסה להוסיף דמויות אחרות שהם לא מריבורן או נארוטו.
[QUOTE=monster;1328897]תנסה להוסיף דמויות אחרות שהם לא מריבורן או נארוטו.[/QUOTE]
הוספתי ממגרש השדים הכחול,יש לי מדיגריימן ושמתי מהנוקמים, מספיק טוב?
[QUOTE=Lambo;1328898]הוספתי ממגרש השדים הכחול,יש לי מדיגריימן ושמתי מהנוקמים, מספיק טוב?[/QUOTE]
קורמה הכונה לקיובי?
קח בחשבון שלא אכניס את כל הדמויות הבאת מריבורן.-הבאת יותר מידי.
הגבתי במ"ת שלי.
ישלי מצברוח טוב למרתון טוב
[QUOTE=monster;1328899]קורמה הכונה לקיובי?
קח בחשבון שלא אכניס את כל הדמויות הבאת מריבורן.-הבאת יותר מידי.[/QUOTE]
טוב בסדר.
אבל את ריבורן וזאנזאס אתה מכניס טוב?
אחרי פרק ב"היפה והחנון" אני מרגיש חכם יותר XD
[QUOTE=Lambo;1328912]טוב בסדר.
אבל את ריבורן וזאנזאס אתה מכניס טוב?
אחרי פרק ב"היפה והחנון" אני מרגיש חכם יותר XD[/QUOTE]
יש סיכוי.
חח איזה מצחיק היה בפרק של היפה של החנות.היפות כאלו מטומטמות אבל כוסיות.
הרג אותי הפרק.
מי רואה היפה והחנון 3?
יש איזה מכוער אחד בשם אולג שכטר חחחח...ביפה והחנון 3....
אלכס אני מקווה שראית שהזהרתי שאין יותר אזהרות בעל פה בנוגע לדאבל פוסטים.
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1328914]יש איזה מכוער אחד בשם אולג שכטר חחחח...ביפה והחנון 3....[/QUOTE]
הוא צריך פסכיאטר. מסתבר שהוא אוהב אנימות
[QUOTE=Kurohige;1328870]זה בסדר שקד יש המון במה שאתה אומר, זו דמות שנשמעת מאוד דומה אבל פשוט נבנתה על המגבלה המסויימת שממנה נוצר המצב הזה, אם ייצא לי לכתוב על זה ותראה תוכל להבין יותר לעומק[/QUOTE]
תכתוב אז אני אקרא 3:
[QUOTE=monster;1328871]שקד ,עידן מה אם להגיב במשחק שלי אולי?[/QUOTE]
אין לי כוח, אני מת מהצו ראשון החרא הזה, שונא את הצבא O:
ועוד מחר אני צריך להתקשר אליהם ולבקש דחייה למועד של ההשלמות..
[quote=ワンピース;1328918]תכתוב אז אני אקרא 3:
אין לי כוח, אני מת מהצו ראשון החרא הזה, שונא את הצבא O:
ועוד מחר אני צריך להתקשר אליהם ולבקש דחייה למועד של ההשלמות..[/quote]
טוב אז תגיב מתישהוxd.
מה קורה?
---
אני מזכיר שהמ"ת החדש שלי נפתח!
תירשמו!
נרשמתי יאללה תתחיל אותו Ddd:
דניאל ישלך סקייפ או מסן'?
ככה זה צבא חח... יהיו לך הרבה בעיות איתם...הם סתומים...
לילה טוב
אלכס כתבתי לך ה"פ כנס זה חשוב
איזה כיף, יום שבת יםם :)
[quote=Pooh;1328921]מה קורה?
---
אני מזכיר שהמ"ת החדש שלי נפתח!
תירשמו![/quote]
דווקא כתבתי לך בנוד וואחד תגובה חח בהצלחה בשירות
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1328914]יש איזה מכוער אחד בשם אולג שכטר חחחח...ביפה והחנון 3....[/QUOTE]
יאוו ראית את זה?!
אני עד עכשיו צוחק ממנו! XD
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1328929]איזה כיף, יום שבת יםם :)[/QUOTE]
אבל היום יום חמישי ומחר שישי, לא שבת XD
[QUOTE=Lambo;1328935]אבל היום יום חמישי ומחר שישי, לא שבת XD[/QUOTE]
ו..? חח.. דיברתי על יום שבת..
אם אני רואה גיא פינס כל ערב זה הופך אותי לגיי? אם אני שומע רק דנה אינטרנשיונל זה הופך אותי לגיי? אם אני מסתכל על רוקדים עם כוכבים רק בגלל הגברים עם הטייטס זה הופך אותי לגיי?
[QUOTE=Kurohige;1328940]אם אני רואה גיא פינס כל ערב זה הופך אותי לגיי? אם אני שומע רק דנה אינטרנשיונל זה הופך אותי לגיי? אם אני מסתכל על רוקדים עם כוכבים רק בגלל הגברים עם הטייטס זה הופך אותי לגיי?[/QUOTE]
אתה הטרוסקסואל גאה D:
אם היה עומד לך מדנה\גיא פינס\ מהגברים החטובים של רוקדים עם כוכבים אתה צריך לחשוש~
[QUOTE=Kurohige;1328940]אם אני רואה גיא פינס כל ערב זה הופך אותי לגיי? אם אני שומע רק דנה אינטרנשיונל זה הופך אותי לגיי? אם אני מסתכל על רוקדים עם כוכבים רק בגלל הגברים עם הטייטס זה הופך אותי לגיי?[/QUOTE]
אתה עושה את כל זה? O:
שחר ועידן הורסים לי ת'ילדות :\
ואם אני מביא *** כשאני רואה גברים כדי שהם י******* כי אני מאוד אוהב ****** ול*** אחרים ***?
מה?! מה יש לכם! זה בלי צנזור:
ואם אני מביא ספר כשאני רואה גברים כדי שהם יתעניינו כי אני מאוד אוהב ספרים ולשתף אחרים בזה?