[QUOTE=Dinoz;1415361]גריל פיצה או שמנת בצל?[/QUOTE]
פיצה.
Printable View
[QUOTE=Dinoz;1415361]גריל פיצה או שמנת בצל?[/QUOTE]
פיצה.
[QUOTE=PizzaBlaster;1415363]פיצה.[/QUOTE]
אוקיי פיצה פיצה
וואו ואני חשבתי שאני נוב S: הפסדנו לבוטים בלימוד משחק לאח שלי
[QUOTE=Dr. Pizza;1415367]וואו ואני חשבתי שאני נוב S: הפסדנו לבוטים בלימוד משחק לאח שלי[/QUOTE]
חחחחחחח לא נעים
דווקא לא כזה נורא...
חח אבל בעסה.
דר איזה רמה אתה??
שמע אם מישהו עושה פיד זה אפשרי להפסיד לבוטים של Intermediate אבל אי אפשר להפסיד לbegginers.. רק אם אתה ממש ממש גרוע.. וכך כל הקבוצה.. עשתה פיד מטורף..
[QUOTE=Dr. Pizza;1415370]דווקא לא כזה נורא...
חח אבל בעסה.
דר איזה רמה אתה??[/QUOTE]
21 אבל קיבלתי באן ל24 שעות עד 11 בבוקר בגלל שהוצאתי את הכלב שלי לטיול בזמן קרב ועשו עליי REPORT
טוב לא נורא רק 24 שעות לפחות לכלב שלי עשו טיפול שיניים וזה סוג של נקמה מאוחרת (עשו לו את זה לפניי כמה ימים)
ובשביל מה יש PBE אהה?
[QUOTE=Dinoz;1415372]21 אבל קיבלתי באן ל24 שעות עד 11 בבוקר בגלל שהוצאתי את הכלב שלי לטיול בזמן קרב ועשו עליי REPORT[/QUOTE]
חחח נשמע בעסה חח
אני עוד שניה רמה 10 P:
[QUOTE=Ilan;1415371]שמע אם מישהו עושה פיד זה אפשרי להפסיד לבוטים של Intermediate אבל אי אפשר להפסיד לbegginers.. רק אם אתה ממש ממש גרוע.. וכך כל הקבוצה.. עשתה פיד מטורף..[/QUOTE]
אבל אח שלי ממש גרוע, ושיקתי נגד נאסוס ווקונג כשאיתי הייתה סונה…
תמבין?
ערוץ הילדים ערוץ של דיסקלטים.
ראיתי את הבליביד החדש ואני רואה שהם גם מראים מה יהיה בפרק הבא (זה מה שערוץ הילדים לא עשו אי פעם לאנימה- אם זכור לי נכון).
מה שדפוק בקטע שמראים מה יהיה בפרק הבא- פשוט הראו את כל מה שיקרה בו -חסכו לנו לצופם לדעת מה יהיה בפרק הבא.
כבר ידענו לנו כל הפרק.
בקיצור הבנתם תמסר.
[QUOTE=Dinoz;1415372]21 אבל קיבלתי באן ל24 שעות עד 11 בבוקר בגלל שהוצאתי את הכלב שלי לטיול בזמן קרב ועשו עליי REPORT
טוב לא נורא רק 24 שעות לפחות לכלב שלי עשו טיפול שיניים וזה סוג של נקמה מאוחרת (עשו לו את זה לפניי כמה ימים)
ובשביל מה יש PBE אהה?[/QUOTE]
חחחחחח
pbe לבדוק דמויות, יש שם הרבה לאגים עזוב.
אתה משחק איתנו מהפורום? יש לך סקייפ?
[QUOTE=Dr. Pizza;1415375]חחח נשמע בעסה חח
אני עוד שניה רמה 10 P:
אבל אח שלי ממש גרוע, ושיקתי נגד נאסוס ווקונג כשאיתי הייתה סונה…
תמבין?[/QUOTE]
נאסוס לא כזה מאיים אם מתרחקים ממנו כשהוא עושה אולטי..
וסונה דווקא שמעתי שהיא טובה.. אבל היא סופורט.. למה אתה לוקח סופורט לשחקן חדש? סופורט נועד כדי לעזור לשחקנים אחרים.. אבל הם צריכים להיות טובים..
[QUOTE=monster;1415377]ערוץ הילדים ערוץ של דיסקלטים.
ראיתי את הבליביד החדש ואני רואה שהם גם מראים מה יהיה בפרק הבא (זה מה שערוץ הילדים לא עשו אי פעם לאנימה- אם זכור לי נכון).
מה שדפוק בקטע שמראים מה יהיה בפרק הבא- פשוט הראו את כל מה שיקרה בו -חסכו לנו לצופם לדעת מה יהיה בפרק הבא.
כבר ידענו לנו כל הפרק.
בקיצור הבנתם תמסר.[/QUOTE]
חחחח תזכיר לי מה זה אנימה?
[QUOTE=Bamba Style;1415380]חחחח תזכיר לי מה זה אנימה?[/QUOTE]
GTFO!
מי רעב?
1
[IMG]http://i49.tinypic.com/29p9q39.jpg[/IMG]
2
[IMG]http://i49.tinypic.com/fp76e9.jpg[/IMG]
3
[IMG]http://i49.tinypic.com/2s8i91w.jpg[/IMG]
אין פשוט אין על רולדין
[QUOTE=monster;1415377]ערוץ הילדים ערוץ של דיסקלטים.
כבר ידענו לנו כל הפרק.
בקיצור הבנתם תמסר.[/QUOTE] חחחחחחח איזה דבילים
[QUOTE=Bamba Style;1415378]חחחחחח
pbe לבדוק דמויות, יש שם הרבה לאגים עזוב.
אתה משחק איתנו מהפורום? יש לך סקייפ?[/QUOTE]
אז מה לעשות לא לשחק 24 שעות?
והסקייפ שלי זה dar-benudiz
השם בLOL IsseiDar
ב PBE זה IsseiDinoz
אתה פשוט לא אמרת את זה
[QUOTE=Ilan;1415379]נאסוס לא כזה מאיים אם מתרחקים ממנו כשהוא עושה אולטי..
וסונה דווקא שמעתי שהיא טובה.. אבל היא סופורט.. למה אתה לוקח סופורט לשחקן חדש? סופורט נועד כדי לעזור לשחקנים אחרים.. אבל הם צריכים להיות טובים..[/QUOTE]
סונה op
דור לא, היא גם סופורט וגם יש לה קצת דמג'
ווקונג בוט ממש סקוושי דור זה לא חוכמה )):
[QUOTE=Dinoz;1415382]מי רעב?
1
[IMG]http://www.siz.co.il/my/1zdyzhyn2xyn.jpg[/IMG]
2
[IMG]http://www.siz.co.il/my/oxjtjngccyzz.jpg[/IMG]
3
[IMG]http://www.siz.co.il/my/jtnhqzyt4zig.jpg[/IMG]
אין פשוט אין על רולדין[/QUOTE]
התמונות שלך לא עובדות...
[QUOTE=DragonPlatypus;1415381]GTFO![/QUOTE]
רגע עומר יוגיהו ואתה עדיין רואים אנימותת?
תשחקו בלוול כברר
[QUOTE=DragonPlatypus;1415384]התמונות שלך לא עובדות...[/QUOTE]
עכשיו כן תבדוק שוב
[QUOTE=Bamba Style;1415385]רגע עומר יוגיהו ואתה עדיין רואים אנימותת?
תשחקו בלוול כברר[/QUOTE]
אני גם רואה אנימות וגם משחק בLOL
אני לא ראיתי אנימות חוץ מsao ווואן פיס לאחרונה.. אני בכלל לרוב קורא מנגות..
[QUOTE=Ilan;1415387]אני לא ראיתי אנימות חוץ מsao ווואן פיס לאחרונה.. אני בכלל לרוב קורא מנגות..[/QUOTE]
אני מציע לך את FMA FMAB וKatekyo Hitman Reborn
זה ירענן את הזכרון שלך
[IMG]http://otakumeme.com/wp-content/uploads/2012/09/Anime_Demotivator_by_Migoto_jin-600x453.jpg[/IMG]
[IMG]http://global3.memecdn.com/anime_o_134703.jpg[/IMG]
מה הראיתי עד כמה אח שלי לוזר ))): איך קפצתם למסקנות??
אבל מה שכן, לקראת סוף המשחק לקחתי לאחי את המחשב והשגתי דאבל קיל D:
בכל זאת, בראנד...
היי שוב
משחק מישו?
והיי גיל (:
[QUOTE=Dinoz;1415388]אני מציע לך את FMA FMAB וKatekyo Hitman Reborn[/QUOTE]
תוסיף את legend of the legendary heroes (שכחתי את השם ביפנית)
BLACK CAT
BTOOM
HUNTERXHUNTER
ועוד
וכמו בכל פעם שיש צפיפות שמות של אנימות גבוהה, אני אוסיף, בלי שום קשר לשום דבר: Code Geass.
[QUOTE=LordAbizi;1415397]וכמו בכל פעם שיש צפיפות שמות של אנימות גבוהה, אני אוסיף, בלי שום קשר לשום דבר: Code Geass.[/QUOTE]
כן זאת האנימה כמעט הכי טובה שראיתי אחרי SAO עד פרק 14 וFMAB
[quote=Birds;1415398]כן זאת האנימה כמעט הכי טובה שראיתי אחרי SAO עד פרק 14 וFMAB[/quote]
אני יודע שאני אשמע כמו הפנאטים האלו שאומרים שאנימה אחת עדיפה על אנימה אחרת מבלי שהם ראו את האחרת, אבל קוד גיאס מתחת ל-FMAB? נו באמת. (וככל הנראה אני גם אגיד אותו דבר על SAO)
The power of kings cannot defeat the gods!
It's not about winning, it's a request. Yes, right now... I know myself... Gods! Collective unconciousness! Don't stop the march of time!
There is no way it can work... on gods... on human themselves....
Yet... I want tomorrow!
Sigfried מתחיל להתנגן.
[QUOTE=LordAbizi;1415400]אני יודע שאני אשמע כמו הפנאטים האלו שאומרים שאנימה אחת עדיפה על אנימה אחרת מבלי שהם ראו את האחרת, אבל קוד גיאס מתחת ל-FMAB? נו באמת. (וככל הנראה אני גם אגיד אותו דבר על SAO)
It's not about winning, it's a request. Yes, right now... I know myself... Gods! Collective unconciousness! Don't stop the march of time!
Yet... I want tomorrow!
Sigfried מתחיל להתנגן.[/QUOTE]
אם אתה רוצה נאומים כאלה לך תראה את הדיבייטים של אובמה נגד מיט רומני.
[quote=Birds;1415401]אם אתה רוצה נאומים כאלה לך תראה את הדיבייטים של אובמה נגד מיט רומני.[/quote]
שום דבר מציאותי לא יכול להתקרב לעומק של זה.
[QUOTE=LordAbizi;1415403]שום דבר מציאותי לא יכול להתקרב לעומק של זה.[/QUOTE]
לך לקעקרית הים אם אתה רוצה עומק אמיתי
[QUOTE=Birds;1415401]אם אתה רוצה נאומים כאלה לך תראה את הדיבייטים של אובמה נגד מיט רומני.[/QUOTE]
חחחחחחחחחח צודק
טוב יש לי בלי סוף אורחים חופרים בבית שבקושי אני מכיר רבע מהם ואני לא יכול להיות במחשב בגלל שיש אורחים ויש לי באן במשתמש הראשי שלי בLOL לפחות פתחתי משתמש חדש למקרים כאלו ומזל שבראנד בFW
[QUOTE=Birds;1415406]לך לקעקרית הים אם אתה רוצה עומק אמיתי[/QUOTE]
הנאום היחיד שיצא מיזה זה נאום הצוואה
ואם כבר מדברים על אנימות, אז בשיטת אביזי אני אוסיף את Ao No Exorcist..
[QUOTE=LordAbizi;1415400]אני יודע שאני אשמע כמו הפנאטים האלו שאומרים שאנימה אחת עדיפה על אנימה אחרת מבלי שהם ראו את האחרת, אבל קוד גיאס מתחת ל-FMAB? נו באמת. (וככל הנראה אני גם אגיד אותו דבר על SAO)
Yet... I want tomorrow!
Sigfried מתחיל להתנגן.[/QUOTE]
Pirates are evil? The Marines are righteous? These terms have always changed throughout the course of history! Kids who have never seen peace and kids who have never seen war have different values! Those who stand at the top determine what's wrong and what's right! This very place is neutral ground! Justice will prevail, you say? But of course it will! Whoever wins this war becomes justice!
[quote=Flupy;1415411]Pirates are evil? The Marines are righteous? These terms have always changed throughout the course of history! Kids who have never seen peace and kids who have never seen war have different values! Those who stand at the top determine what's wrong and what's right! This very place is neutral ground! Justice will prevail, you say? But of course it will! Whoever wins this war becomes justice![/quote]
כן, אני מכיר את זה, זה היה לפחות אינסוף זמן בחתימה של עומר D.SexStyle...
[QUOTE=LordAbizi;1415412]כן, אני מכיר את זה, זה היה לפחות אינסוף זמן בחתימה של עומר D.SexStyle...[/QUOTE]
מה
לא
זה היה אצלי
כן, גם אצלך (בהודעה הקודמת שכחתי לבדוק אם אתה פלופי או נדב, ולכן לא כתבתי), אבל אצלו זה עדיין בחתימה, ולראיה [URL]http://www.myforum.co.il/member.php?u=120[/URL]
האורחים עפו יאללה מי בא לאמן אותי במשתמש לבאנים
השם שלי שמה זה kokokikakoko
עד שהבאן נעלם אני אהייה במשתמש הזה
טחנתי סופגניות מרולדין איזה טעיםםםםםםםםםםםם
זיו נשארו כל ה3 פרינגלסים
שמנת בצל
פיצה
BBQ
תבוא מתישהו
אוף אין מה לראות בvod יס... הכל ישן רצח שכולל מלא סרטים כבר מזמן מאוד ראיתי...
אני מומיה שהיא פריקין אוסום