-
טוב, אז יש לנו דור חמש. בינתיים אני לא ממש יודע עליו הרבה, אבל כל פוקימון שאני אקבע שאני יודע לגביו מספיק, אני אוסיף אותו למשחק.
ונמאס לי להדגיש דברים, אז אני פשוט כותב מה שבא לי.
ג'וני
אתה ממשיך בדרך לאורך הנהר, ושום דבר מעניין לא קורה, אבל אתה מגיע למקום שבו הנהר מתפצל. אחד הכיוונים זה כיוון הזרימה המקורי של הנהר, וזה כנראה מוביל למקור שלו, והכיוון השני נראה כמו תעלה מלאכותית.
תמיר
"קורסולה, נסי להפריע לגפן המצליפה עם אקדח מים. אם את רואה שזה לא עובד מיד תתחילי לחפור. נידורינו, בין אם הוא תופס אותך ובין אם לא תירה תירה עוקצי רעל על מי שיהיה קל יותר" אומר המאמן. הנדוואר יורה כדור צל ובמקביל בלבאזור מתחיל להכין את הגפנים. קורסולה שולחת אקדח מים אך בלבאזור מפתל את הגפנים וגורם לגפנים להתחמק מאקדח המים. נידורינו קופץ מכדור הצל ובורח ממנו, אך לא שם לב לגפנים שבאים ותופסים אותו. נידורינו יורה באקראיות עוקצי רעל שחלקם פוגעים בהנדוואר וחלקם בבלבאזור. קורסולה מתחילה לחפור עם אקדח המים, אך נידורינו נזרק עליה מהר מדי, והיא כמעט מספיקה לחפור אך היא נפגעת ושניהם מוטלים זה בסמוך לזה.
דן
צ'ארמנדר מנסה שוב. הפעם יש קצת פחות עשן, אבל הוא עדיין לא ממש מצליח לגרום לגיצים לעוף קדימה בכח.
לי
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להכין מטרונום ומונפורנו שולח אליה להביור. קלפייבל נפגעת ואז מסיימת לטעון את המטרונום. קלפייבל לפתע מקיאה אדמה שהודפת את הלהביור של מונפורנו ופוגעת. לבסוף מונפורנו קופץ וחובט בקלפייבל עם זנבו.
-
[QUOTE=LordAbizi;813840]טוב, אז יש לנו דור חמש. בינתיים אני לא ממש יודע עליו הרבה, אבל כל פוקימון שאני אקבע שאני יודע לגביו מספיק, אני אוסיף אותו למשחק.
לי
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להכין מטרונום ומונפורנו שולח אליה להביור. קלפייבל נפגעת ואז מסיימת לטעון את המטרונום. קלפייבל לפתע מקיאה אדמה שהודפת את הלהביור של מונפורנו ופוגעת. לבסוף מונפורנו קופץ וחובט בקלפייבל עם זנבו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"להביור ואגרופי מאך"
-
[QUOTE=LordAbizi;813840]טוב, אז יש לנו דור חמש. בינתיים אני לא ממש יודע עליו הרבה, אבל כל פוקימון שאני אקבע שאני יודע לגביו מספיק, אני אוסיף אותו למשחק.
תמיר
"קורסולה, נסי להפריע לגפן המצליפה עם אקדח מים. אם את רואה שזה לא עובד מיד תתחילי לחפור. נידורינו, בין אם הוא תופס אותך ובין אם לא תירה תירה עוקצי רעל על מי שיהיה קל יותר" אומר המאמן. הנדוואר יורה כדור צל ובמקביל בלבאזור מתחיל להכין את הגפנים. קורסולה שולחת אקדח מים אך בלבאזור מפתל את הגפנים וגורם לגפנים להתחמק מאקדח המים. נידורינו קופץ מכדור הצל ובורח ממנו, אך לא שם לב לגפנים שבאים ותופסים אותו. נידורינו יורה באקראיות עוקצי רעל שחלקם פוגעים בהנדוואר וחלקם בבלבאזור. קורסולה מתחילה לחפור עם אקדח המים, אך נידורינו נזרק עליה מהר מדי, והיא כמעט מספיקה לחפור אך היא נפגעת ושניהם מוטלים זה בסמוך לזה.
[/QUOTE]
בקשר לדור 5-
אם אתה רוצה תמונות,בסרבי מחקו,אבל [URL="http://thegamemaster27.deviantart.com/art/All-the-5th-Gen-PKMN-Sprites-179568824?q=favby:XSilverEyeX/11790089&qo=3/"]פה[/URL] יש.
מידע אין שם,אז תצטרך ללכת לסרבי...
מקווה שזה יעזור לזרז קצת את העניינים :big_wink:
--
"הנדוואר,להביור בכל הכוח על שניהם!בולבאזור,בו מזווית אחרת ותשתדל למנוע מהם לזוז ע"י גפן מצליפה או עלי תער!"
-
[QUOTE=LordAbizi;813840]
דן
צ'ארמנדר מנסה שוב. הפעם יש קצת פחות עשן, אבל הוא עדיין לא ממש מצליח לגרום לגיצים לעוף קדימה בכח.
.[/QUOTE]
אומר לו לנסות ולהעלות אש לפה, אבל לא לירוק ישר, לחכות שתהיה כמות גדולה ואז לירוק בכל הכוח ולכוון .
-
לי
"קלפייבל, תקפי אותו בחבטת גוף ובעיטת מגה!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה לרוץ אל מונפורנו. מונפורנו שולח להביור ופוגע בקלפייבל. קלפייבל קופצת קדימה ופוגעת במונפורנו. מונפורנו מתאושש מהמכה ואז נותן כמה אגרופים לקלפייבל. קלפייבל סופגת את המכות ואז נותנת בעיטה למונפורנו.
תמיר
אני, כסטודנט של האו"פ, יודע שצריך ללמוד כל דבר על בשרי. לכן, ברגע שאני גם אדע את השמות של הפוקימונים שאני פוגש במשחק (ובשביל זה צריך פאץ' לאנגלית) ואני גם אשחק מספיק, אז אני אוכל להכניס פוקימונים.
--
"קרוסולה, נסי להחזיק מעמד עם אקדח מים, ונידורינו בינתיים תחפור. ברגע שנידורינו מסיים לחפור כנסי מייד אחריו! לאחר מכן תצאו עליהם!" אומר המאמן. הנדואור מתחיל לשלוח את האש, ובלבאזור עושה מצור של גפן מצליפה. נידורינו נכנס למה שקרסולה בינתיים הספיקה לחפור וממשיך לחפור שם. קורסולה אל אף שהיא קשורה עוצרת את הלהביור עם אקדח מים. נידורינו מסיים לחפור ואז קורסולה נאבקת מעט בבלבאוזר (ולכן נפגעת מהלהביור) ואז משתחררת ממנו וקופצת אחרי נידורינו. בלבאזור והנדוואר נדרכים. כעבור מספר רגעים ליד הנדוואר יוצא חור ומשם מופיע קורסולה שיורה אקדח מים. בלבאזור מופתע מעט ומסתכל לשם, ובינתיים גם מולו נוצר חור וממנו יוצא נידורינו, שתופס בבלבאזור עם רגליו ויורה עליו עוקץ רעל.
דן
צ'ארמנדר אוגר את האש בפיו, ואז יורה כדור אש קטן, אך יציב, שמגיע אל ספירו ופוגע בו, שכן ספירו לא ממש ציפה לזה שתתקוף אותו. ספירו יוצא לכיוון צ'ארמנדר וטס אליו, ונראה שהוא מתכוון לנקרו.
-
[QUOTE=LordAbizi;814917]לי
"קלפייבל, תקפי אותו בחבטת גוף ובעיטת מגה!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה לרוץ אל מונפורנו. מונפורנו שולח להביור ופוגע בקלפייבל. קלפייבל קופצת קדימה ופוגעת במונפורנו. מונפורנו מתאושש מהמכה ואז נותן כמה אגרופים לקלפייבל. קלפייבל סופגת את המכות ואז נותנת בעיטה למונפורנו.
[/QUOTE]
תודה
"מונפרנו תשתמש באגרופי מאך ואז להביור על קלפיבל"
-
[QUOTE=LordAbizi;814917]
תמיר
אני, כסטודנט של האו"פ, יודע שצריך ללמוד כל דבר על בשרי. לכן, ברגע שאני גם אדע את השמות של הפוקימונים שאני פוגש במשחק (ובשביל זה צריך פאץ' לאנגלית) ואני גם אשחק מספיק, אז אני אוכל להכניס פוקימונים.
--
"קרוסולה, נסי להחזיק מעמד עם אקדח מים, ונידורינו בינתיים תחפור. ברגע שנידורינו מסיים לחפור כנסי מייד אחריו! לאחר מכן תצאו עליהם!" אומר המאמן. הנדואור מתחיל לשלוח את האש, ובלבאזור עושה מצור של גפן מצליפה. נידורינו נכנס למה שקרסולה בינתיים הספיקה לחפור וממשיך לחפור שם. קורסולה אל אף שהיא קשורה עוצרת את הלהביור עם אקדח מים. נידורינו מסיים לחפור ואז קורסולה נאבקת מעט בבלבאוזר (ולכן נפגעת מהלהביור) ואז משתחררת ממנו וקופצת אחרי נידורינו. בלבאזור והנדוואר נדרכים. כעבור מספר רגעים ליד הנדוואר יוצא חור ומשם מופיע קורסולה שיורה אקדח מים. בלבאזור מופתע מעט ומסתכל לשם, ובינתיים גם מולו נוצר חור וממנו יוצא נידורינו, שתופס בבלבאזור עם רגליו ויורה עליו עוקץ רעל.
[/QUOTE]
שיט.
אבל אתה לא יכול להאשים אותי שניסיתי...
חוץ מזה,עדיין אין שמות אמריקאים לפוקימונים...
--
"בולבאזור,גפן מצליפה כדי להרים את נידורינו ולזרוק אותו על קורסולה!הנדוואר,כדור צל על קורסולה וכאשר נידורינו נזרק לשם(אם הוא יזרק לשם) להביור על שניהם!"
-
[QUOTE=LordAbizi;813840]
ג'וני
אתה ממשיך בדרך לאורך הנהר, ושום דבר מעניין לא קורה, אבל אתה מגיע למקום שבו הנהר מתפצל. אחד הכיוונים זה כיוון הזרימה המקורי של הנהר, וזה כנראה מוביל למקור שלו, והכיוון השני נראה כמו תעלה מלאכותית.
[/QUOTE]
אני ממשיך לתעלה המלאכותית
-
[QUOTE=LordAbizi;814917]
דן
צ'ארמנדר אוגר את האש בפיו, ואז יורה כדור אש קטן, אך יציב, שמגיע אל ספירו ופוגע בו, שכן ספירו לא ממש ציפה לזה שתתקוף אותו. ספירו יוצא לכיוון צ'ארמנדר וטס אליו, ונראה שהוא מתכוון לנקרו.[/QUOTE]
מכניס את צארמנדר לפוקדור שלו ובורחח מספירו
-
לי
"מטרונום!" אומר פול מורפי. מונפורנו רץ אל קלפייבל ומתחיל להכות בה מספר פעמים, בזמן שקלפייבל מכינה את המטרונום. קלפייבל מסיימת את המטרונום, ואז היא בוהקת באופל (עד כמה שזה אפשרי) והיא תוקפת את מונפורנו (זה תיאור של פעימת אופל). מונפורנו נפגע ואז שולח להביור אל קלפייבל, ופוגע בה.
תמיר
ממתי אני מאשים מישהו? ולא ממש משנה לי אם השמות אמריקאיים או יפניים, העיקר שתהיה לי במח התאמה חד חד ערכית מקבוצת השמות [b]על [/b]קבוצת התמונות של הפוקימונים. בינתיים קשה לי מאוד לבנות דבר כזה...
--
"נידורינו, אם אתה יש לך נעילה טובה עליו תמשיך לירות עוקצי רעל. קורסולה, ברגע שנידורינו נזרק, תנסי להדוף אותו עם אקדח מים כדי שלא יעוף אליך!" אומר המאמן. נידורינו ממשיך לירות עוקצי רעל בזמן שבלבאזור שולח אליו את הגפנים. הנדוואר יורה כדור צל אל קורסולה ופוגע בה. בלבאזור תופס את נידורינו ומרים אותו, בזמן שנידורינו ממשיך לירות את עוקץ הרעל. הוא זורק אותו לכיוון קרוסולה. קורסולה שולחת אקדח מים שמאט את נידורינו וגורם לו ליפול לא על קורסולה. הנדוואר שולח להביור אל קורסולה ופוגע בה. נידורינו מתחיל להתעייף.
ג'וני
אתה ממשיך להתקדם לאורך התעלה המלאכותית, ואתה (שומע את פכפוכי המים מה שמשרה עליך שלוות נפש). אתה מבחין בכך שממרחק יש אתר בנייה, ואתה רואה קבוצה של אנשים בבגדים שחורים באופן מחשיד מתדינים ביניהם.
דן
למה לא להלחם?
--
אתה בורח מספירו בהצלחה. אתה ממשיך לטייל שם עוד זמן מה ואתה רואה מנקי.
-
[QUOTE=LordAbizi;816546]
תמיר
ממתי אני מאשים מישהו? ולא ממש משנה לי אם השמות אמריקאיים או יפניים, העיקר שתהיה לי במח התאמה חד חד ערכית מקבוצת השמות [b]על [/b]קבוצת התמונות של הפוקימונים. בינתיים קשה לי מאוד לבנות דבר כזה...
--
"נידורינו, אם אתה יש לך נעילה טובה עליו תמשיך לירות עוקצי רעל. קורסולה, ברגע שנידורינו נזרק, תנסי להדוף אותו עם אקדח מים כדי שלא יעוף אליך!" אומר המאמן. נידורינו ממשיך לירות עוקצי רעל בזמן שבלבאזור שולח אליו את הגפנים. הנדוואר יורה כדור צל אל קורסולה ופוגע בה. בלבאזור תופס את נידורינו ומרים אותו, בזמן שנידורינו ממשיך לירות את עוקץ הרעל. הוא זורק אותו לכיוון קרוסולה. קורסולה שולחת אקדח מים שמאט את נידורינו וגורם לו ליפול לא על קורסולה. הנדוואר שולח להביור אל קורסולה ופוגע בה. נידורינו מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"בולבאזר,עלי תער על קורסולהואז גפן מצליפה!הנוודאר,כדורצל על קורסולה ואז להביור על נידורינו!"
-
[QUOTE=LordAbizi;816546]
ג'וני
אתה ממשיך להתקדם לאורך התעלה המלאכותית, ואתה (שומע את פכפוכי המים מה שמשרה עליך שלוות נפש). אתה מבחין בכך שממרחק יש אתר בנייה, ואתה רואה קבוצה של אנשים בבגדים שחורים באופן מחשיד מתדינים ביניהם.
[/QUOTE]
אתקרב אל האנשים לאט,אנסה לראות מה הם עושים,אוציא את סקווירטל מהפוכדור
-
[QUOTE=LordAbizi;816546]לי
"מטרונום!" אומר פול מורפי. מונפורנו רץ אל קלפייבל ומתחיל להכות בה מספר פעמים, בזמן שקלפייבל מכינה את המטרונום. קלפייבל מסיימת את המטרונום, ואז היא בוהקת באופל (עד כמה שזה אפשרי) והיא תוקפת את מונפורנו (זה תיאור של פעימת אופל). מונפורנו נפגע ואז שולח להביור אל קלפייבל, ופוגע בה.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"להביור חזק על קפליבל"
-
תמיר
"נידורינו, עצור את עלי התער עם עוקץ רעל, ונסה להדוף גם את הגפן המצליפה! קורסולה, כשהנדוואר משתמש בכדור צל תירי עליו מכת בוץ! כשהוא יורה להביור על נידורינו עצרי את הלהביור עם אקדח מים!" אומר המאמן. בלבאזור שולח עלי תער ונידורינו קופץ ושולח עוקצי רעל שעוצרים את רובם. הנדוואר שולח כדור צל ופוגע בקורסולה. קרוסולה שולחת מכת בוץ שפוגעת בהנדוואר. בלבאזור שולח שני גפנים מצלפיות. נידורינו מנסה לעצור אותן אך בלבאזור כוכרך סביבו את אחת הגפנים, ועם הגפן השנייה מצליף בקורסולה. הנדוואר שולח להביור אל נידורינו הכבול, אבל קוסולה שולחת אקדח מים אל הלהביור ועוצרת אותו.
ג'וני
קשה לך לשמוע ממש בבירור, אבל אתה שומע משהו בסגנון "הצוות הקודם מלפני שבוע נכשל בגלל איזה קוף אדם אחד עם סנסלש, ואנחנו כל רגע צריכים לקבל את האות" (זה לא בדיוק מה שהם אמרו, זה סיכום מה ששמעת)
לי
שים לב שיש סתירה פנימית בחתימה שלך. (בדוק זאת!)
--
"קלפייבל, תקפי אותו בבעיטת מגה!" אומר פול מורפי. מונפורנו שולח להביור ופוגע בקלפייבל. קלפייבל רצה כנגד הלהביור אל קלפייבל, ובועטת בו בחזקה.
-
[QUOTE=LordAbizi;817137]
לי
שים לב שיש סתירה פנימית בחתימה שלך. (בדוק זאת!)
--
"קלפייבל, תקפי אותו בבעיטת מגה!" אומר פול מורפי. מונפורנו שולח להביור ופוגע בקלפייבל. קלפייבל רצה כנגד הלהביור אל קלפייבל, ובועטת בו בחזקה.[/QUOTE]
שמתי לב
אני אומר למונפרנו"גמור תקרב גמר בלהביור ואגרופי מאך"