[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 02:35 PM
[b] עומר-
אתה מוציא את הפוכדור, ממנו יוצא נוקטאול-[img]http://i27.tinypic.com/2vwvjf5.png[/img] [/b][/quote]
"טוב תוכל להטיס אותו לורידיאן?" אני שואל אותו.
Printable View
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 02:35 PM
[b] עומר-
אתה מוציא את הפוכדור, ממנו יוצא נוקטאול-[img]http://i27.tinypic.com/2vwvjf5.png[/img] [/b][/quote]
"טוב תוכל להטיס אותו לורידיאן?" אני שואל אותו.
עומר-
נוקטאול מהנהן ומעלה אותך על גבו. אתם עפים גבוה באוויר אל ורידיאן, מרוב הגובה לא רואים כלום. הטיסה נעימה והאוויר צח, לפתע נוקטאול נוחת המהירות עצומה שאתה כמעט נופל ממנו. עיניו של נוקטאול משחירות, הוא מתקרב לאדמה, מפיל אותך ובורח. אתה רואה שאתה מגיע לורידיאן-אבל בלגן נוראי יש שם. פוריגון2 וגולדק של גרין הורסים בתים, שוברים קירות, ורודפים אחרי אנשים, אתה מסתכל לצד ורואה את הרידון של גרין מכוון לכיוונו אגרוף
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 02:42 PM
[b] עומר-
נוקטאול מהנהן ומעלה אותך על גבו. אתם עפים גבוה באוויר אל ורידיאן, מרוב הגובה לא רואים כלום. הטיסה נעימה והאוויר צח, לפתע נוקטאול נוחת המהירות עצומה שאתה כמעט נופל ממנו. עיניו של נוקטאול משחירות, הוא מתקרב לאדמה, מפיל אותך ובורח. אתה רואה שאתה מגיע לורידיאן-אבל בלגן נוראי יש שם. פוריגון2 וגולדק של גרין הורסים בתים, שוברים קירות, ורודפים אחרי אנשים, אתה מסתכל לצד ורואה את הרידון של גרין מכוון לכיוונו אגרוף [/b][/quote]
"צא גנגר! תשתמש עליו בעל חושי!" אני קורא ומקווה שזה יעצור אותו.
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 02:16 PM
[b] פטריק-
"זנב ברזל" קורא הבחור. פוריגון קופץ כאשר זנבו קשה כברזל, לפתע סווינב משחרר גושי קרח קטנים ונעים לעבר פוריגון ומעיפים אותו לאחור-סווינב למד כוח קרח, ופוריגון2 מתחיל להסתחרר [/b][/quote]
"יש!@!" אני קורן משחמה ורץ לחבק את סווינב.
"יפה מאוד חבר! עכשי ובוא נסיים אותו, תשתמש בהשלכת בוץ ותסה הלקפיא אותה עם כוח קרח ככה שתיהיה יותר כואבת".
אני מביט בסווינב מווצע את הפעולה ואז בנער ע םהפוריגון 'יש לי סיכוי לנצח אותו!'
עומר-
"לא להשתמש בפוקימונים!" צועק גרין, אך מאוחר מדי וגנגר יוצא. אתה מסתכל על גנגר, עיניו שחורות כמו אצל רידון, פוריגון2, גולדאק ורידון. גנגר מסתובב אליך בחיוך מרושע, מרים אותך בעל חושי ואז זורק אותך באוויר. גרין בורח מרידון תופס את ידך ושניכם נכנסים למכון להתחבא בתוכו
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 9 2009, 11:00 PM
[b] פטריק-
לא תרצה להילחם במכון?
-------------------------
אתה הולך לאחות ג'וי ומגיש לה את הפוקימונים. אחרי דקה מצומצמת של המתנה היא מגיעה, מגישה לך את הפוקימונים ושואלת:"עוד משהו?"
ליאור-
"נחת על סנורלאקס בחבטת גוף" אומרת אנבל [/b][/quote]
"סנורלאקס, תחכה לרגע האחרון ואז תשתמש בהגנה!" אני קורא
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 02:50 PM
[b] עומר-
"לא להשתמש בפוקימונים!" צועק גרין, אך מאוחר מדי וגנגר יוצא. אתה מסתכל על גנגר, עיניו שחורות כמו אצל רידון, פוריגון2, גולדאק ורידון. גנגר מסתובב אליך בחיוך מרושע, מרים אותך בעל חושי ואז זורק אותך באוויר. גרין בורח מרידון תופס את ידך ושניכם נכנסים למכון להתחבא בתוכו [/b][/quote]
"מה לכל הרוחות קורא כאן?" אני שואל אותו בכעס.
עומר-
"אני לא יודע" אומר גרין "משום מה כל מיני פוקימונים מתנהגים בצורה מוזרה"
לון-
סנורלאקס של אנבל קופץ על הסנורלאקס שלך בחבטת גוף, כאשר הוא נוחת עליו הוא מפיל אותו ואז מהבטן השמנמנה שלו חוזר לעמידה בקפיצה-המהלך יצא מרשים
סנורלאקס(שלך)-95%
סנורלאקס(אנבל)-100%
פטריק-
"הדוף את הבוץ בזנב ברזל ואז חבטת גוף" אומר גרין. סווינב זורק על פוריגון2, פוריגון2 מקשה את זנבו לזה של ברזל והודף את הבוץ, אחר כך פוריגון2 יוצא אל סווינב בחבטה אך כוח הקרח מעיף אותו לאחור שוב
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 03:00 PM
[b] עומר-
"אני לא יודע" אומר גרין "משום מה כל מיני פוקימונים מתנהגים בצורה מוזרה" [/b][/quote]
"מתי זה התחיל?" אני שואל בהיסוס.
[b] פטריק-
"הדוף את הבוץ בזנב ברזל ואז חבטת גוף" אומר גרין. סווינב זורק על פוריגון2, פוריגון2 מקשה את זנבו לזה של ברזל והודף את הבוץ, אחר כך פוריגון2 יוצא אל סווינב בחבטה אך כוח הקרח מעיף אותו לאחור שוב [/b][/quote]
"שוב. אותו הדבר עכשיו כשהוא נפגע שוב!" אני קורה אל סווינב.
[b] לון-
סנורלאקס של אנבל קופץ על הסנורלאקס שלך בחבטת גוף, כאשר הוא נוחת עליו הוא מפיל אותו ואז מהבטן השמנמנה שלו חוזר לעמידה בקפיצה-המהלך יצא מרשים
סנורלאקס(שלך)-95%
סנורלאקס(אנבל)-100% [/b][/quote]
"נו באמת, זה הכל?" אני שואל "סנורלאקס, שירה"
עומר-
"פחות או יותר בשעה האחרונה" אומר גרין
פטריק-
"התחמק בצוות כפול" אומר גרין. פוריגון2 יוצר לו כפילים שעומדים בשורה, סווינב זורק בוץ על אחד הכפילים-אך רק אחד מהם נמחק. אחר כך סווינב משתמש בכוח קרח, כוח הקרח מחסל רק כמה כפילים ועדיין נשארים שלושה. "עכשיון זנב ברזל" צועק גרין, שלושת הפוריגונים2 מזנקים על סווינב ומכים אותו בזנב ברזל משולש, אחר כך הם נסוגים לאחור
לון-
"נסה לא להקשיב" אומרת אנבל. סנורלאקס שלך מתחיל לשיר, סנורלאקס של אנבל מנסה להתעלם משירתו של סנורלאקס שלך אבל אינו מצליח ובסופו של דבר הוא נרדם
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 03:09 PM
[b] פטריק-
"התחמק בצוות כפול" אומר גרין. פוריגון2 יוצר לו כפילים שעומדים בשורה, סווינב זורק בוץ על אחד הכפילים-אך רק אחד מהם נמחק. אחר כך סווינב משתמש בכוח קרח, כוח הקרח מחסל רק כמה כפילים ועדיין נשארים שלושה. "עכשיון זנב ברזל" צועק גרין, שלושת הפוריגונים2 מזנקים על סווינב ומכים אותו בזנב ברזל משולש, אחר כך הם נסוגים לאחור [/b][/quote]
"חזור!" אני קורה ומחזיר את סווינב לפוקדור.
"צא ספירוו צווחה וניקור!" אני קורה ומזורק את הפכודור של הספירוו שלי באוויר.
[b] עומר-
"פחות או יותר בשעה האחרונה" אומר גרין
פטריק-
"התחמק בצוות כפול" אומר גרין. פוריגון2 יוצר לו כפילים שעומדים בשורה, סווינב זורק בוץ על אחד הכפילים-אך רק אחד מהם נמחק. אחר כך סווינב משתמש בכוח קרח, כוח הקרח מחסל רק כמה כפילים ועדיין נשארים שלושה. "עכשיון זנב ברזל" צועק גרין, שלושת הפוריגונים2 מזנקים על סווינב ומכים אותו בזנב ברזל משולש, אחר כך הם נסוגים לאחור
לון-
"נסה לא להקשיב" אומרת אנבל. סנורלאקס שלך מתחיל לשיר, סנורלאקס של אנבל מנסה להתעלם משירתו של סנורלאקס שלך אבל אינו מצליח ובסופו של דבר הוא נרדם [/b][/quote]
"טוב מאוד!" אני אומר "עכשיו סנורלאקס, תשתמש בלי..." אני מתחיל לומר ואז נזכר שאין למתקפות מסוג רוח השפעה על סוג רגיל. "אוקיי, קפוץ עליו ותשתמש תוך כדי זה בהגנה כדי להכפיל את הנזק!"
[b] עומר-
"פחות או יותר בשעה האחרונה" אומר גרין [/b][/quote]
"מוזר..." אני אומר "איזו סיבה נראה לך תגרום לזה?" אני שואל בתמיהה.
זה קשור למה שכתוב בדף הראשי? O: