-
[QUOTE=LordAbizi;817137]
ג'וני
קשה לך לשמוע ממש בבירור, אבל אתה שומע משהו בסגנון "הצוות הקודם מלפני שבוע נכשל בגלל איזה קוף אדם אחד עם סנסלש, ואנחנו כל רגע צריכים לקבל את האות" (זה לא בדיוק מה שהם אמרו, זה סיכום מה ששמעת)
[/QUOTE]
אני אל אהיה פעיל עד יום שבת כי אני הולך לשייט לרודוס וקפריסין,אני יוצר לנמל עוד שעה וחצי ככה,אם יהיה מחשב על האונייה אני אוכל להגיב כמה פעמים....
"עצרו הכל!" אקרא בקול ואצביע עליהם "אתם לא תצליחו לעשות פה פשע!" אומר להם
-
[QUOTE=LordAbizi;817137]תמיר
"נידורינו, עצור את עלי התער עם עוקץ רעל, ונסה להדוף גם את הגפן המצליפה! קורסולה, כשהנדוואר משתמש בכדור צל תירי עליו מכת בוץ! כשהוא יורה להביור על נידורינו עצרי את הלהביור עם אקדח מים!" אומר המאמן. בלבאזור שולח עלי תער ונידורינו קופץ ושולח עוקצי רעל שעוצרים את רובם. הנדוואר שולח כדור צל ופוגע בקורסולה. קרוסולה שולחת מכת בוץ שפוגעת בהנדוואר. בלבאזור שולח שני גפנים מצלפיות. נידורינו מנסה לעצור אותן אך בלבאזור כוכרך סביבו את אחת הגפנים, ועם הגפן השנייה מצליף בקורסולה. הנדוואר שולח להביור אל נידורינו הכבול, אבל קוסולה שולחת אקדח מים אל הלהביור ועוצרת אותו.
[/QUOTE]
"בולבאזור,תמשיך להחזיק אותו באוויר,ותשלח גפן מצליפה אחת לקורסולה ותתפוס אותה,ואז עלי תער עליהם בזמן שאתה מחזיק אותם!הנדוואר,להביור על שניהם,ובמיוחד על נידורינו!"
-
[QUOTE=LordAbizi;816546]
דן
למה לא להלחם?
--
אתה בורח מספירו בהצלחה. אתה ממשיך לטייל שם עוד זמן מה ואתה רואה מנקי.[/QUOTE]
כי צארמנדר עדין לא שולט בזה ולוקח לו שעתיים לעשות כדור,
--
מנסה למצוא שטח שאין אף פוקימון שאני יוכל להתאמן
-
לי
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להכין את המטרונום ומונפורנו שולח עליה להביור. קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך ל"קשר עשב" (Grass knot) שפוגע במונפורנו. מונפורנו מתקרב לקלפייבל ונותן לה כמה אגרופים.
ג'וני
אוקיי.
--
האנשים לפתע מסתובבים אליך ופניהם לובשות הבעה של 'מה לעזאזל הדביל הזה רוצה', ואז אחד מהם מוציא אקדח... ופתאום אתה מרגיש כאב חד שמפלח את רגליך, ואתה לא יכול לעמוד יותר ואתה נופל. אחד מהם רץ לכיוונך, ואתה מנסה לזחול הצידה כדי לברוח אבל קשה לך לזוז, ופתאום יוצא סנסלש מהאדמה ותוקף אותו.
"לא, לא שוב!" הם אומרים, ומיד בורחים. לכיוונך רץ מישהו עם שיער ירוק, שאתה מסיק שהסנסלש הוא שלו.
תמיר
אההה... בלבאזור אף פעם לא הרים את נידורינו, הוא רק תפס אותו עם הגפן.
--
"נידורינו, בצע נשיכת רעל על הגפן, וקורסולה, אקדח מים על הנדוואר!" אומר המאמן. בלבאזור מרים את נידורינו, ובמאמץ רב הוא מצליח להתרכז מספיק כדי לשלוח גפן אל קורסולה. קורסולה מנסה לברוח אך בלבאזור מנווט עם הגפן מהיר מספיק ותופס את קורסולה, ולאחר מכן הוא מרים את שניהם. הוא יורה עליהם שלושה עלי תער, אבל אז מבין שקשה מדי לעשות הכל ומוריד אותם (אבל עדיין קושר אותם). נידורינו מוציא ערס לפיו, ואז נושך את הגפן של בלבאזור, בזמן שהדנוואר שולח להביור אל שניהם, והוא מכוון אותו יותר לכיוון של נידורינו. קורסולה שולחת אקדח מים שפוגע בהנדוואר וגורם לו להפסיק את ההתקפה, אבל נראה שהלהביור גם פגע בגפן של בלבאזור.
דן
אתה מסתובב מעט בשדה, עד שאתה מגיע לאזור שאתה קובע שהוא מבודד דיו מפני פוקימונים תמהוניים.
-
[QUOTE=LordAbizi;818130]לי
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להכין את המטרונום ומונפורנו שולח עליה להביור. קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך ל"קשר עשב" (Grass knot) שפוגע במונפורנו. מונפורנו מתקרב לקלפייבל ונותן לה כמה אגרופים.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"גמור תקרב בלהביור אימתני"
-
לי
"קלפייבל חבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו שולח להביור ופוגע בקלפייבל, וקלפייבל רצה אליו סוגרת את המרחק ואז חובט בו. נראה שקלפייבל מתחילה להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;818788]לי
"קלפייבל חבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו שולח להביור ופוגע בקלפייבל, וקלפייבל רצה אליו סוגרת את המרחק ואז חובט בו. נראה שקלפייבל מתחילה להתעייף.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"תשתמש בחפירה ואז תפתיע בלהביור על קפליבל"
-
לי
"קלפייבל, אל תתני לו לחפור יותר מדי והשתמשי באגרוף מגה!" אומר פול מורפי. מונפורנו מתחיל לחפור, אך זה איטי מדי וקלפייבל מתקרבת אליו במהירות ונותנת לו אגרוף. מונפורנו נפגע ואז שולח להביור אל קלפייבל. נראה שמונפורנו מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;818130]
דן
אתה מסתובב מעט בשדה, עד שאתה מגיע לאזור שאתה קובע שהוא מבודד דיו מפני פוקימונים תמהוניים.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר להתרכז לעלות את האש לפה שלו ולירוק .
-
[QUOTE=LordAbizi;819132]לי
"קלפייבל, אל תתני לו לחפור יותר מדי והשתמשי באגרוף מגה!" אומר פול מורפי. מונפורנו מתחיל לחפור, אך זה איטי מדי וקלפייבל מתקרבת אליו במהירות ונותנת לו אגרוף. מונפורנו נפגע ואז שולח להביור אל קלפייבל. נראה שמונפורנו מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני אור למונפרנו"רוץ אל קפיבל ואז קפוץ ומלמעלה להביור עליה"
-
דן
צ'ארמנדר מרכז בפיו אש, ומצליח לירות ברצף שלושה כדורי אש קטנטנים אחד אחרי השני, אך הם נעלמים מהר מדי ואפילו לא מספיקים לנחות.
לי
"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחיל להניע את אצבעותיה ומונפורנו רץ לכיוונה. מונפורנו קופץ מעלה מעל קלפייבל ושולח להביור. קלפייבל מסיימת עם המטרונום שהופך לצל לילה שהודף את הלהביור ובסוף פוגע במונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;818130]
תמיר
אההה... בלבאזור אף פעם לא הרים את נידורינו, הוא רק תפס אותו עם הגפן.
--
"נידורינו, בצע נשיכת רעל על הגפן, וקורסולה, אקדח מים על הנדוואר!" אומר המאמן. בלבאזור מרים את נידורינו, ובמאמץ רב הוא מצליח להתרכז מספיק כדי לשלוח גפן אל קורסולה. קורסולה מנסה לברוח אך בלבאזור מנווט עם הגפן מהיר מספיק ותופס את קורסולה, ולאחר מכן הוא מרים את שניהם. הוא יורה עליהם שלושה עלי תער, אבל אז מבין שקשה מדי לעשות הכל ומוריד אותם (אבל עדיין קושר אותם). נידורינו מוציא ערס לפיו, ואז נושך את הגפן של בלבאזור, בזמן שהדנוואר שולח להביור אל שניהם, והוא מכוון אותו יותר לכיוון של נידורינו. קורסולה שולחת אקדח מים שפוגע בהנדוואר וגורם לו להפסיק את ההתקפה, אבל נראה שהלהביור גם פגע בגפן של בלבאזור.
[/QUOTE]
שיט...אופפס...
--
'ערס'? אתה לא מתכוון ל'ארס'?
--
"בולבאזור,תתרחק משם ותלך ממול ב90 מעלות מהנדוואר,ואז תשלח עליהם עלי תער!הנדוואר,גחלת על שניהם!"
-
תמיר
יש לי משחק חדש, ויש בו מקום והוא יחיד.
והתכוונתי ארס, אני פשוט לא הכי יודע עברית.
ולא ממש הבנתי את הפקודה שלך, אז פרשתי אותו כזה שתהיה תשעים מעלות בין הקו שמחבר את הנדוואר ופוקימוני היריב לבין הקו שמחבר את בלבאזור ופוקימוני היריב.
--
"קורסולה, נסי לבלום את הנדוואר עם אקדח מים, ונידורינו נסה לבלום את בלבאזור עם עוקצי רעל!" אומר המאמן. הפוקימונים שלך שולחים את המתקפות, ופוקימוני היריב מגיבים בהתקפות משלהם. לזמן מה הם מצליחים לבלום אבל זה קשה מדי ואז הם נפגעים מההתקפות. נידורינו נראה ממש עייף.
"טוב נראה לי זה מספיק. הכל הסתדר במח שלי. תודה על הקרב" הוא אומר מחזיר את הפוקימונים ונעלם באורח מסתורי.
-
[QUOTE=LordAbizi;819628]תמיר
יש לי משחק חדש, ויש בו מקום והוא יחיד.
והתכוונתי ארס, אני פשוט לא הכי יודע עברית.
ולא ממש הבנתי את הפקודה שלך, אז פרשתי אותו כזה שתהיה תשעים מעלות בין הקו שמחבר את הנדוואר ופוקימוני היריב לבין הקו שמחבר את בלבאזור ופוקימוני היריב.
--
"קורסולה, נסי לבלום את הנדוואר עם אקדח מים, ונידורינו נסה לבלום את בלבאזור עם עוקצי רעל!" אומר המאמן. הפוקימונים שלך שולחים את המתקפות, ופוקימוני היריב מגיבים בהתקפות משלהם. לזמן מה הם מצליחים לבלום אבל זה קשה מדי ואז הם נפגעים מההתקפות. נידורינו נראה ממש עייף.
"טוב נראה לי זה מספיק. הכל הסתדר במח שלי. תודה על הקרב" הוא אומר מחזיר את הפוקימונים ונעלם באורח מסתורי.[/QUOTE]
אתה יכול לשמור לי מקום?אני לא בטוח שאני אספיק להרשם היום...
וסבבה
--
'ואו,מעניין' אני חושב,נאנח,ומחזיר את הפוקימונים שלי.לאחר מכן אני ממשיך בדרך שבה הלכתי לפני שהמשוגע הפריע לי.
-
[QUOTE=LordAbizi;819370]דן
צ'ארמנדר מרכז בפיו אש, ומצליח לירות ברצף שלושה כדורי אש קטנטנים אחד אחרי השני, אך הם נעלמים מהר מדי ואפילו לא מספיקים לנחות.
[/QUOTE]
אומר לו להתרכז ולרכז יותר אש בפה. לנסות לירוק כמות גדולה, אבל לא הכל ביחד בחלקים