-
[QUOTE=LordAbizi;819370]
לי
"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחיל להניע את אצבעותיה ומונפורנו רץ לכיוונה. מונפורנו קופץ מעלה מעל קלפייבל ושולח להביור. קלפייבל מסיימת עם המטרונום שהופך לצל לילה שהודף את הלהביור ובסוף פוגע במונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"חפירה ואז תפתיע אותה באגרופי מאך"
-
תמיר
אני לא ממש שומר מקומות (כי אני שונא את כל בני האדם במידה שווה), אבל אז באתי לאמר משהו בסגנון "אם אף אחד אחר לא ירשם אני אתן לך" ואז הבנתי שבכך אני לא מחדש שום דבר... אז הגעתי למסקנה שאם מישהו ירשם, אני אחכה שאתה תרשם, ואז אני אראה מה עושים: אם יהיה הבדל משמעותי בין הטפסים, אז זה שאני אבחר בו ירשם, ואם לא, מקסימום אני אוסיף עוד מקום, לא קריטי.
--
אתה ממשיך ללכת, והעצים נהיים דלילים יותר ויותר, עד שאתה פתאום מוצא את עצמך מחוץ ליער, ואתה יכול לראות מרחוק משהו שמזכיר בניינים, כלומר אתה רואה את העיר ממרחק.
דן
צ'ארמנדר מנסה לשלוח את הגחלת: הוא מצליח לירות חמישה כדורי אש קטנים ויציבים שמצליחים לעבור מרחק די גדול עד שהם נעלמים, אבל אז צ'ארמנדר מתחיל להתנשף כי הוא לא ממש נשם בזמן שהוא עשה את זה.
לי
"קלפייבל, אל תתני לו לחפור, תקפי אותו בחבטת גוף, ואחר כך אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. מונפורנו מתחיל לחפור, אך קלפייבל משיגה אותו בקלות ואז קופצת עליו. מונפורנו מכה בה עם אגרופי המאך ואז קלפייבל מחזירה באגרוף מגה. נראה שקלפייבל נראית ממש עייפה.
-
[QUOTE=LordAbizi;820156]ת
לי
"קלפייבל, אל תתני לו לחפור, תקפי אותו בחבטת גוף, ואחר כך אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. מונפורנו מתחיל לחפור, אך קלפייבל משיגה אותו בקלות ואז קופצת עליו. מונפורנו מכה בה עם אגרופי המאך ואז קלפייבל מחזירה באגרוף מגה. נראה שקלפייבל נראית ממש עייפה.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"להביור וזנב ברזל"
-
[QUOTE=LordAbizi;820156]תמיר
אני לא ממש שומר מקומות (כי אני שונא את כל בני האדם במידה שווה), אבל אז באתי לאמר משהו בסגנון "אם אף אחד אחר לא ירשם אני אתן לך" ואז הבנתי שבכך אני לא מחדש שום דבר... אז הגעתי למסקנה שאם מישהו ירשם, אני אחכה שאתה תרשם, ואז אני אראה מה עושים: אם יהיה הבדל משמעותי בין הטפסים, אז זה שאני אבחר בו ירשם, ואם לא, מקסימום אני אוסיף עוד מקום, לא קריטי.
--
אתה ממשיך ללכת, והעצים נהיים דלילים יותר ויותר, עד שאתה פתאום מוצא את עצמך מחוץ ליער, ואתה יכול לראות מרחוק משהו שמזכיר בניינים, כלומר אתה רואה את העיר ממרחק.
[/QUOTE]
אני בשמחה מתחיל ללכת לכיוון הביניינים,אך ממשיך להסתכל סביב,למקרה שעדיין יש פוקימונים או מאמנים פראיים בסביבה.
-
שימו לב, עודכנה אפשרות לא טריוויאלית שקשורה לקומבינות מטורפות שאני מריץ עם עצמי.
לי
"קלפייבל, תקפי במטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להכין מטרונום, ומונפורנו משלח עליה להביור. מונפורנו קופץ ומתכונן להכות בה עם הזנב, אך המטרונום הופך לאגרוף ברק שפוגע במונפורנו מחשמל אותו ועוצר את ההתקפה שלו. נראה שמונפורנו ממש עייף.
תמיר
אתה ממשיך ללכת ושום דבר מסביבך לא ממש מעניין דיו, ואתה מגיע לבסוף אל זופר-אום-דר-פרסיר.
-
[QUOTE=LordAbizi;820418]שימו לב, עודכנה אפשרות לא טריוויאלית שקשורה לקומבינות מטורפות שאני מריץ עם עצמי.
תמיר
אתה ממשיך ללכת ושום דבר מסביבך לא ממש מעניין דיו, ואתה מגיע לבסוף אל זופר-אום-דר-פרסיר.[/QUOTE]
נייס.
ודרך אגב,יש סיכוי שאני אשיג את מיג'ומארו-התחלתי המים?:sorry:
--
אני הולך לתומי למרכז הפוקימונים,מרפא את פוקימוניי,לאחר מכן אני הולך למכון החרקים,ובודק האם אפשר להכנס והמאמן בפנים.
-
[QUOTE=LordAbizi;820418]שימו לב, עודכנה אפשרות לא טריוויאלית שקשורה לקומבינות מטורפות שאני מריץ עם עצמי.
לי
"קלפייבל, תקפי במטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להכין מטרונום, ומונפורנו משלח עליה להביור. מונפורנו קופץ ומתכונן להכות בה עם הזנב, אך המטרונום הופך לאגרוף ברק שפוגע במונפורנו מחשמל אותו ועוצר את ההתקפה שלו. נראה שמונפורנו ממש עייף.
[/QUOTE]
מתי הקרב יגמר
אני אומר למונפרנו"להביור על קפליבל"
-
תמיר
יש סיכוי שכל דבר יקרה.
--
אתה הולך למרכז הפוקימונים וללא בעיות מרפא את הפוקימונים שלך. כשהאחות מסיימת היא מזכירה לך שיש לך יותר מדי פוקימונים ואם שוטר יתפוס אותך זה יהיה סוף מר.
לי
יש לכם חוש מיוחד מתי לשאול את השאלות האלו הא?
--
"קלפייבל, בעיטת מגה!" אומר פול מורפי. מונפורנו מתחי ללירות להביור וקלפייבל מתקרבת אליו אבל הלהביור חזק מדי והיא נופלת.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את קלפייבל. "קלפייבל לא יכולה להלחם. המנצח בקרב הוא המאמן"
"קלפייבל חזרי!" אומר פול מורפי ומחזיר את קלפייבל. "כל הכבוד על הנצחון" הוא אומר ומתקדם אליך עם יד מושטת.
-
[quote=LordAbizi;820779]
לי
יש לכם חוש מיוחד מתי לשאול את השאלות האלו הא?
--
"קלפייבל, בעיטת מגה!" אומר פול מורפי. מונפורנו מתחי ללירות להביור וקלפייבל מתקרבת אליו אבל הלהביור חזק מדי והיא נופלת.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את קלפייבל. "קלפייבל לא יכולה להלחם. המנצח בקרב הוא המאמן"
"קלפייבל חזרי!" אומר פול מורפי ומחזיר את קלפייבל. "כל הכבוד על הנצחון" הוא אומר ומתקדם אליך עם יד מושטת.[/quote]
צירוף מקרים
"סוף סוף הקרב נגמר" אני מחזיר את מונפרננו ואומר לפול מרפי"תודה על התג קרבנהדר היה לי פה" אני לוקח תתג מפול מורפי "יש זכיתי בתג הראשון שלי"
-
[QUOTE=LordAbizi;820779]תמיר
יש סיכוי שכל דבר יקרה.
--
אתה הולך למרכז הפוקימונים וללא בעיות מרפא את הפוקימונים שלך. כשהאחות מסיימת היא מזכירה לך שיש לך יותר מדי פוקימונים ואם שוטר יתפוס אותך זה יהיה סוף מר.
[/QUOTE]
גם שהרגליים והידיים שלי יתהפכו?
--
"אה נכון" אני אומר בשקט,ולאחר רגע של בחינת כל הפוקימונים ביד שלי,אני מחליט להשאיר את דרטיני,סנפלורה ואנורית' במרכז.לאחר מכן אני שואל את האחות ג'וי:"תגידי,בזמן האחרון קרה כאן משהו מוזר?אנשים מוזרים הופיעו?"
-
לי
אז זהו, שלך ולשלומי יש צירופי מקרים כאלה כל הזמן
--
אתה ניגש לפול מורפי ולוקח את התג.
"כעת, גש לשופטים כדי לקבל את הציון שלך על הקרב" הוא אומר לך.
תמיר
[b]הכל[/b] אפשרי.
--
היא מאחסנת את הפוקימונים ונותנת לך טפסים מתאימים.
"מה? על מה אתה מדבר?" היא די מופתעת נוכח השאלה. "לי מכאן הכל נראה די הגיוני" היא אומרת.
-
[QUOTE=LordAbizi;821085]לי
אז זהו, שלך ולשלומי יש צירופי מקרים כאלה כל הזמן
--
אתה ניגש לפול מורפי ולוקח את התג.
"כעת, גש לשופטים כדי לקבל את הציון שלך על הקרב" הוא אומר לך.
[/QUOTE]
אני ניגש אל שופטים כדי לקבל ציון
-
[QUOTE=LordAbizi;821085]
תמיר
[b]הכל[/b] אפשרי.
--
היא מאחסנת את הפוקימונים ונותנת לך טפסים מתאימים.
"מה? על מה אתה מדבר?" היא די מופתעת נוכח השאלה. "לי מכאן הכל נראה די הגיוני" היא אומרת.[/QUOTE]
...
--
"אוקיי,תודה" אני אומר ולוקח את הטפסים,וחותם עליהם.אחר כך אני יוצא והולך למכון.
-
לי
אתה ניגש לשופט ואחד מהם מתחיל לדבר.
"היינו שלושה שופטים שבדקנו אותך משלוש בחינות שונות, וכל אחד נתן ציון על החלק שלו. הציון הכולל הוא 100, וכל שופט נתן ציון שלא יעלה על 33. אני הייתי אחראי על בדיקת הכח הטהור של הפוקימונים שלך. לסטארלי ולמונפורנו יש די הרבה כח, הם מאומנים טוב, אבל לוטאד די חלש. אתה תקבל ממני 27." אומר השופט הראשון.
"אני הייתי אחראי על בדיקת גיוון המתקפות של הפוקימונים שלך. עם לוטאד ומונפורנו היה לך מגוון די טוב של התקפות, אבל סטארלי מעשית ידע מעט מאוד התקפות. לכן אתה תקבל ממני 30." אומר השופט השני.
"אני הייתי אחראי על בדיקת החשיבה הטקטית והתכנון שלך כמאמן. לא הפגנת חשיבה יותר מדי עמוקה, מדי פעם היו הברקות אבל לא יותר מדי. אתה תקבל 25." אומר השופט השלישי.
"סך הכל הציון הוא 82. האם יש לך פוקדע או כרטיס מאמן בו אוכל לרשום את הציון?" הראשון שואל אותך.
תמיר
עכשיו אני אזכיר לך שלפעמים יש קטעים שתמיר אמור לדעת אבל ראיין לא. הנה אחד מהם:
בינתיים בזרנטל:
מכונית אחת נסעה בכביש ונעצרה ליד המעבדה של פרופסור ג'פרי רוזנשיין. ממנה יצאו ארבעה אנשים לבושים במעילים וכובעים חומים עם משקפי שמש. הם צעדו לתוך המעבדה. איזה עוזר מחקר ניסה לשאול אותם מה הם מחפשים, אחד מהם השיב
"אנחנו מתאגיד ניילא, ובאנו לשוחח עם פרוספור רוזנשיין" הוא הוציא במהירות כרטיס ביקור והכניסו חזרה פנימה. הם ניגשו לפרופסור.
"שלום לך פרופסור רוזנשיין, אנחנו מארגון ניילא ובאנו לפתוח במשא ומתן" אמר אחד מהם לפרופסור שהיה כהרגלו שקוע במחשב.
"סליחה?" שאל "במה מדובר?"
"באנו כדי לרכוש ממך את עבודות המחקר שלך." אמר לו האיש מצוות ניילא.
"לאיזו מטרה? מה אתם רוצים לעשות?" שאל הפרופסור.
"ידוע לנו שהמחקר שלך מסייע להפוך כח עיבוד של מחשב כדי לשוחח עם פוקימונים. ברצוננו להשתמש בזה כדי ליצור מחשב על שיכול לדבר עם כמות גדולה של אטומים בו זמנית" אומר לו האיש מצוות ניילא.
"לא בא בחשבון. אני לא יכול להיות מעורב בדבר מסוכן כל כך. זה יכול לגרום להרס המוני" ענה הפרופסור.
"חבל מאוד שזוהי תשובתך. אם תשנה את דעתך התקשר אלינו עד מחר" אמר האיש מצוות ניילא וזרק לפרופסור כרטיס ביקור. האנשים האלו יצאו מהמעבדה נכנסו למכונית ונסעו הרחק.
---
---
---
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומגיע למכון. על השלט ליד כתוב
"מכון העיר זופר אום דר פרסיר.
מנהיג: ארקון וודמן
סוג: חרק
'אנחנו לא מזלזלים ביריבים שלנו, גם אם הם חרקים קטנים'"
כרגיל השומר עוצר בטענה שמכונות הפכו למקום מועדף על פיגועי טרור.
-
[QUOTE=LordAbizi;822085]לי
אתה ניגש לשופט ואחד מהם מתחיל לדבר.
"היינו שלושה שופטים שבדקנו אותך משלוש בחינות שונות, וכל אחד נתן ציון על החלק שלו. הציון הכולל הוא 100, וכל שופט נתן ציון שלא יעלה על 33. אני הייתי אחראי על בדיקת הכח הטהור של הפוקימונים שלך. לסטארלי ולמונפורנו יש די הרבה כח, הם מאומנים טוב, אבל לוטאד די חלש. אתה תקבל ממני 27." אומר השופט הראשון.
"אני הייתי אחראי על בדיקת גיוון המתקפות של הפוקימונים שלך. עם לוטאד ומונפורנו היה לך מגוון די טוב של התקפות, אבל סטארלי מעשית ידע מעט מאוד התקפות. לכן אתה תקבל ממני 30." אומר השופט השני.
"אני הייתי אחראי על בדיקת החשיבה הטקטית והתכנון שלך כמאמן. לא הפגנת חשיבה יותר מדי עמוקה, מדי פעם היו הברקות אבל לא יותר מדי. אתה תקבל 25." אומר השופט השלישי.
"סך הכל הציון הוא 82. האם יש לך פוקדע או כרטיס מאמן בו אוכל לרשום את הציון?" הראשון שואל אותך.
[/QUOTE]
אני אומר לראשון"כן" אני מוציא תפוקידע שלי ונותן לאיש