לי
השופט לוקח את הפוקדע ומחבר אותו בקבל Usb למחשב. הוא מעביר אליו את הנתונים ואז מנתק אותו מהמחשב.
"בהצלחה!" הוא/הם אומר/ים.
Printable View
לי
השופט לוקח את הפוקדע ומחבר אותו בקבל Usb למחשב. הוא מעביר אליו את הנתונים ואז מנתק אותו מהמחשב.
"בהצלחה!" הוא/הם אומר/ים.
[QUOTE=LordAbizi;822723]לי
"בהצלחה!" הוא/הם אומר/ים.[/QUOTE]
אני יוצא מהמכון והולך אל מרכז הפוקימוים
לי
אתה יוצא מהמכון, ולאחר הליכה קצרה אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים.
[quote=LordAbizi;822859]לי
אתה יוצא מהמכון, ולאחר הליכה קצרה אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים.[/quote]
אני ניכנכס ואומר לאחות ג'וי"תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי"
[QUOTE=LordAbizi;820156]
דן
צ'ארמנדר מנסה לשלוח את הגחלת: הוא מצליח לירות חמישה כדורי אש קטנים ויציבים שמצליחים לעבור מרחק די גדול עד שהם נעלמים, אבל אז צ'ארמנדר מתחיל להתנשף כי הוא לא ממש נשם בזמן שהוא עשה את זה.
.[/QUOTE]
נותן לו זמן לחזור למצב רגיל. אחר כך אומר לו שיעלה כמות אבל שינשום. ברגע שהוא רואה שהוא לא מצליח שיריה אותם בכדורים שווים
לי
"כן" היא עונה. אני מניח שאתה נותן לה את הפוכדורים. היא מכניסה אותם למכונה וכעבור כמה רגעים מוציאה. "בבקשה" היא אומרת.
דן
צ'ארמנדר מסדיר את נשימתו ואז הוא שולח שוב גחלת. בגלל שהוא משתדל לנשום מדי פעם לפעמים יש רווחי זמן, אבל זה יוצא די יציב, אבל עדיין די חלש.
[quote=LordAbizi;823981]לי
"כן" היא עונה. אני מניח שאתה נותן לה את הפוכדורים. היא מכניסה אותם למכונה וכעבור כמה רגעים מוציאה. "בבקשה" היא אומרת.
[/quote]
אני יוצא מהמרכז והולך אל עיר המכון הבא
[QUOTE=LordAbizi;822085]
תמיר
עכשיו אני אזכיר לך שלפעמים יש קטעים שתמיר אמור לדעת אבל ראיין לא. הנה אחד מהם:
בינתיים בזרנטל:
מכונית אחת נסעה בכביש ונעצרה ליד המעבדה של פרופסור ג'פרי רוזנשיין. ממנה יצאו ארבעה אנשים לבושים במעילים וכובעים חומים עם משקפי שמש. הם צעדו לתוך המעבדה. איזה עוזר מחקר ניסה לשאול אותם מה הם מחפשים, אחד מהם השיב
"אנחנו מתאגיד ניילא, ובאנו לשוחח עם פרוספור רוזנשיין" הוא הוציא במהירות כרטיס ביקור והכניסו חזרה פנימה. הם ניגשו לפרופסור.
"שלום לך פרופסור רוזנשיין, אנחנו מארגון ניילא ובאנו לפתוח במשא ומתן" אמר אחד מהם לפרופסור שהיה כהרגלו שקוע במחשב.
"סליחה?" שאל "במה מדובר?"
"באנו כדי לרכוש ממך את עבודות המחקר שלך." אמר לו האיש מצוות ניילא.
"לאיזו מטרה? מה אתם רוצים לעשות?" שאל הפרופסור.
"ידוע לנו שהמחקר שלך מסייע להפוך כח עיבוד של מחשב כדי לשוחח עם פוקימונים. ברצוננו להשתמש בזה כדי ליצור מחשב על שיכול לדבר עם כמות גדולה של אטומים בו זמנית" אומר לו האיש מצוות ניילא.
"לא בא בחשבון. אני לא יכול להיות מעורב בדבר מסוכן כל כך. זה יכול לגרום להרס המוני" ענה הפרופסור.
"חבל מאוד שזוהי תשובתך. אם תשנה את דעתך התקשר אלינו עד מחר" אמר האיש מצוות ניילא וזרק לפרופסור כרטיס ביקור. האנשים האלו יצאו מהמעבדה נכנסו למכונית ונסעו הרחק.
---
---
---
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומגיע למכון. על השלט ליד כתוב
"מכון העיר זופר אום דר פרסיר.
מנהיג: ארקון וודמן
סוג: חרק
'אנחנו לא מזלזלים ביריבים שלנו, גם אם הם חרקים קטנים'"
כרגיל השומר עוצר בטענה שמכונות הפכו למקום מועדף על פיגועי טרור.[/QUOTE]
"אני לא טרוריסט" אני אומר ומרים את כפות ידי שיהיו בגובה של ראשי,כסימן של 'אני נקי'.
לפני שאני נכנס,אם הוא מסכים להכניס אותי,אני שואל אותו:"היו פה פעילויות טרור,או שזה חלק ממערך הגנה על כל המכונים?"
לי
אתה יוצא ממרוול לכיוון זאוגוויל. אתה הולך זמן מה, ואתה מגיע לנהר שזורם לכיוון העיר, אבל מתעקל איפשהו. אתה רואה מישהו דג ליד הנהר.
תמיר
הוא בודק אותך ומאשר שאתה לא טרוריסט.
"מאז ההתקפה על מכון טאוב, ועל מכון מרוול, קיבלנו הוראה מלמעלה לאבטחה יותר קפדנית בכל המכונות." לפני שאתה נכנס השומר קורא למנהיג שיצא.
אתה נכנס למכון. הזירה במכון היא ריבועית, והצלע של הריבוע מאוד ארוכה. כמעט לאורך כל ההיקף יש עצים, אבל ליד המקום שבו אתה עומד והמקום שבו המנהיג אמור לעמוד אין עצים, וזה למספיק אורך כדי שתוכל לראות את כל הזירה. (אם זה לא ברור אצרף תרשים בהודעה הבאה)
מחדר במכון יוצאים המנהיג וארבעה שופטים. שלושה מהם יושבים בצד ליד שולחן עם מחשבים וחיישנים, שרוב החיישנים נמצאים על התקרה כדי שהעצים לא יסתירו.
שופט הדגלים נעמד על כיסא/סולם כזה בצד השני של הזירה כך שהוא רואה הכל מלמעלה. המנהיג נעמד מולך ושופט הדגלים מתחיל בתהליך הסטנדרטי.
"קרב מכון העיר זופר אום דר פרסיר יתחיל עכשיו. הקרב יהיה, לכבוד היציאה של פוקימון לבן ושחור, קרב [b]משולש[/b]. כל מאמן יוציא שלושה פוקימונים שילחמו בו זמנית. ברגע שלאחד המאמנים כל הפוקימונים לא יוכלו להלחם, עד כדי קביעה שלי, הקרב יוכרע. התחילו!"
"צאו, ווספיקוון, פורטרס, ואריאדוס!" אומר מנהיג המכון ומוציא את השלושה.
[QUOTE=LordAbizi;824383]לי
אתה יוצא ממרוול לכיוון זאוגוויל. אתה הולך זמן מה, ואתה מגיע לנהר שזורם לכיוון העיר, אבל מתעקל איפשהו. אתה רואה מישהו דג ליד הנהר.
[/QUOTE]
אני ניגש אל האיש ואומר לו"תרצה קרב נגדי?"
[QUOTE=LordAbizi;824383]
תמיר
הוא בודק אותך ומאשר שאתה לא טרוריסט.
"מאז ההתקפה על מכון טאוב, ועל מכון מרוול, קיבלנו הוראה מלמעלה לאבטחה יותר קפדנית בכל המכונות." לפני שאתה נכנס השומר קורא למנהיג שיצא.
אתה נכנס למכון. הזירה במכון היא ריבועית, והצלע של הריבוע מאוד ארוכה. כמעט לאורך כל ההיקף יש עצים, אבל ליד המקום שבו אתה עומד והמקום שבו המנהיג אמור לעמוד אין עצים, וזה למספיק אורך כדי שתוכל לראות את כל הזירה. (אם זה לא ברור אצרף תרשים בהודעה הבאה)
מחדר במכון יוצאים המנהיג וארבעה שופטים. שלושה מהם יושבים בצד ליד שולחן עם מחשבים וחיישנים, שרוב החיישנים נמצאים על התקרה כדי שהעצים לא יסתירו.
שופט הדגלים נעמד על כיסא/סולם כזה בצד השני של הזירה כך שהוא רואה הכל מלמעלה. המנהיג נעמד מולך ושופט הדגלים מתחיל בתהליך הסטנדרטי.
"קרב מכון העיר זופר אום דר פרסיר יתחיל עכשיו. הקרב יהיה, לכבוד היציאה של פוקימון לבן ושחור, קרב [b]משולש[/b]. כל מאמן יוציא שלושה פוקימונים שילחמו בו זמנית. ברגע שלאחד המאמנים כל הפוקימונים לא יוכלו להלחם, עד כדי קביעה שלי, הקרב יוכרע. התחילו!"
"צאו, ווספיקוון, פורטרס, ואריאדוס!" אומר מנהיג המכון ומוציא את השלושה.[/QUOTE]
ואו!:D
---
"צא הנדוואר,גאביט,פיקאצ'ו!" אני קורא בהתרגשות יתירה ומוציא את שלושתם.
'בהצלחה לנו' אני חושב בדרמטיות,מכין את מוחי לקראת הקרב.
[QUOTE=LordAbizi;823981]
דן
צ'ארמנדר מסדיר את נשימתו ואז הוא שולח שוב גחלת. בגלל שהוא משתדל לנשום מדי פעם לפעמים יש רווחי זמן, אבל זה יוצא די יציב, אבל עדיין די חלש.[/QUOTE]
אומר לו שינסה עכשיו לעלות כמות גדולה ולירוק בפעם אחת, אחר כך לנסות ולעלות עוד פעם מהר ולירוק.
לי
"אה בטח, למה לא. במילא אין כאן שום דבר" הוא אומר לך. "שתיים על שתיים ביחידים זה טוב לך?"
תמיר
"אריאדוס התחבא באחד העצים והכן את הזירה. פורטרס התחבא באחד הצעים ואל תזוז עד שאריאדוס מסיים. וסיפיקווין, וודא שהם לא יתקפו את אריאדוס עד שהוא לא מסיים" אומר ארקון וודמן. פורטרס ואריאדוס קופצים על עצים שונים ונעלמים שם. אתה מבחין שמהעץ שאריאדוס נכנס אליו יוצאים שני קורי עכביש לעץ בצד הנגדי של הזירה. לאחר מכן נורים שני קורי עכביש אל העץ הסמוך לעץ אליו הוא נכנס, וגם מהעץ הזה נורים שני קורי עכביש לעבר עץ בצד הנגדי.
דן
צ'ארמנדר טוען כמה זמן אש, ואז משחרר אותה ושולח כדור אש כבר גדול יותר שמחזיק מעמד יותר זמן. אחר כך צ'ארמנדר שולח כמה כדורי אש קטנים יותר שיוצאים אחד אחרי השני, אבל הוא נאלץ להפסיק אחרי החמישי כי זה מעייף מדי לעשות את זה יותר מדי ברצף.
[QUOTE=LordAbizi;826331]
תמיר
"אריאדוס התחבא באחד העצים והכן את הזירה. פורטרס התחבא באחד הצעים ואל תזוז עד שאריאדוס מסיים. וסיפיקווין, וודא שהם לא יתקפו את אריאדוס עד שהוא לא מסיים" אומר ארקון וודמן. פורטרס ואריאדוס קופצים על עצים שונים ונעלמים שם. אתה מבחין שמהעץ שאריאדוס נכנס אליו יוצאים שני קורי עכביש לעץ בצד הנגדי של הזירה. לאחר מכן נורים שני קורי עכביש אל העץ הסמוך לעץ אליו הוא נכנס, וגם מהעץ הזה נורים שני קורי עכביש לעבר עץ בצד הנגדי.
[/QUOTE]
לאחר חשיבה קצרה אני מצווה:"גאביט,תשתמש במטאור דרקון על וספקווין ואז קצה אבנים,כדי שלא תפריע לאחרים,ותשמור שפורטרס לא יתקוף,ואם הוא כן תשתמש גם עליו בקצה אבנים!פיקאצ'ו,תחפש את אריאדוס על העץ ותשתמש עליו במכת ברק!הנדוואר תשתמש בגחלת כדי להבעיר את הקורים שאריאדוס יוצר!"
[QUOTE=LordAbizi;826331]לי
"אה בטח, למה לא. במילא אין כאן שום דבר" הוא אומר לך. "שתיים על שתיים ביחידים זה טוב לך?"
[/QUOTE]
אני אומר לדיג"כן זה בסדר מבחינתי"