-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 12 2009, 05:11 PM
[b] ארתור-
"אגרוף ממוקד דיטו" אומר הגנב. דיטו בצורת מיוטו ממקד אנרגיה באגרופו בזמן שפידג'וטו מתקרב, פידג'וטו מגיע אליו והוא ממקד מספיק אנרגיה, דיטו מדרדר אותו לאחור באגרוף ממוקד רב עוצמה [/b][/quote]
"פיג'יוטו תשתמש במהירות ואז באס השמיים ומיד אחרי זה תשתמש במתקפה מהירה משולבת עם בלימה"
-
עומר-
אתה מבוהל מהמתקפה ואינך יכול לזוז, לפתע גרין תופס את ידך ומושך אותך בריצה, גנגר מפספס אותו. תוך כדי שאתם רצים אתה מנסה להחזיר אותו לפוכדור, אבל מישום מה הכליאה נכשלת
ארתור-
"הלם ספירה" קורא הגנב. דיטו יוצר שכבת עוצמתית, השכבה מעיפה את פידג'וטו לאחור, וגם מרוב העוצמה גג נהרס ונוצר חור ענקי בספינה. רוח חודרת אל תוך הספינה, הרוח מעיפה את גלימת הגנב ואתה רואה אישה המחזיקה בפוכדור, האישה בורחת
פטריק-
ישר איך שספיראוו מזנק מהפוכדור הוא עף גבוה לאוויר, בכל כוחו הוא צווח, אבל מלמעלה לא שומעים דבר. הבחור לא עושה דבר והוא וגולדאק מחכים
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 13 2009, 01:02 AM
[b] פטריק-
ישר איך שספיראוו מזנק מהפוכדור הוא עף גבוה לאוויר, בכל כוחו הוא צווח, אבל מלמעלה לא שומעים דבר. הבחור לא עושה דבר והוא וגולדאק מחכים [/b][/quote]
"לעזלזל!" אני אומר ומביט בספירוו.
"רד מאט ככה שנוכל לשמוע אותך! תן את כל קולך לזה!"
-
[b] ארתור-
"הלם ספירה" קורא הגנב. דיטו יוצר שכבת עוצמתית, השכבה מעיפה את פידג'וטו לאחור, וגם מרוב העוצמה גג נהרס ונוצר חור ענקי בספינה. רוח חודרת אל תוך הספינה, הרוח מעיפה את גלימת הגנב ואתה רואה אישה המחזיקה בפוכדור, האישה בורחת [/b][/quote]
"אישה?" אני אומר חצי צוחק ואומר "אוקיי מיוטו בוא תראה לו מי המיוטו החזק כאן כשתשתמש עליו בהלם ספירה ואז בניגוד" אני צועק ומוציא את מיוטו ואז אני לוחש לפיג'יוטו "תיקח לו את הפוקדור במהירות בלי שהוא יראה"
-
[b] עומר-
אתה מבוהל מהמתקפה ואינך יכול לזוז, לפתע גרין תופס את ידך ומושך אותך בריצה, גנגר מפספס אותו. תוך כדי שאתם רצים אתה מנסה להחזיר אותו לפוכדור, אבל מישום מה הכליאה נכשלת [/b][/quote]
אני ממשיך לרוץ יחד עם גרין. "איך אז נימצא את מיו?" אני שואל אותו מפוחד בגלל גנגר.
-
פטריק-
ספירוו יורד קצת יותר למטה, הוא צווח בכל הכח, אבל זה לא מפריע כמו מקרוב. "עכשיו אקדח מים" צועק הבחור, גולדאק ממלא את פיו במים, וכאשר פיו מלא הוא מוציא אותם ולחץ חזק כזה שמפיל את ספירוו על האדמה
עומר-
"מיו נמצא בין אי שבע להוואן, כלומר צריך פוקימון מעופף או להגיע לורמיליון ומשם לאי 7" אומר גרין
ארתור-
האשה מסתכלת על מיוטו בחיוך קצת אפל, היא מוציא מין צינור או ונושפת לתוכו, מתוך הקש יוצא חץ שפוגע במיוטו-מיוטו נרדם, זה היה כנראה חץ הרדמה. "אגרוף ממוקד על פידג'וטו" אומרת האישה, דיטו רואה את פידג'וטו המתנגב מפיל אותו באגרוף ממוקד רב עוצמה, אחר כך האשה הולכת עם דיטו בצורת מיוטו ופוכדור הזהב
מיכה-
"עכשיו הטלה נמרצת" אומרת גרטה. הרייאמה תופס את זנבו של גלייסכור, גלייסכור פוגע בראשו של הרייאמה בהקשה עילית שמפילה את הרייאמה לריצפה בזמן שהוא תופס בזנב. גלייסכור מתכופף אל הרייאמה כאשר ניבו קשה בעזרת קרח, אבל הרייאמה זורק אותו לעבר הצד השני של הזירה, גלייסכור נוחת על הריצפה מעולף
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 13 2009, 11:48 AM
[b]
עומר-
"מיו נמצא בין אי שבע להוואן, כלומר צריך פוקימון מעופף או להגיע לורמיליון ומשם לאי 7" אומר גרין [/b][/quote]
"טוב הגעתי לכאן עם נוקטאול. אבל הוא ברח." אני אומר. "כנראה ניהיה צריכים ללכת ברגל." אני מוסיף.
-
[b] פטריק-
ספירוו יורד קצת יותר למטה, הוא צווח בכל הכח, אבל זה לא מפריע כמו מקרוב. "עכשיו אקדח מים" צועק הבחור, גולדאק ממלא את פיו במים, וכאשר פיו מלא הוא מוציא אותם ולחץ חזק כזה שמפיל את ספירוו על האדמה [/b][/quote]
אני שולף את הפוקדור של ספירוו וקורה "חזור!"
אני מחייך אל הילד, מודה לו על האימוןהקשה ופונה אל מרכז הפוקימונים בלי לומר מילה.
כל צעד שלי, אני חשוב על ההפסד המר
-----
די נגמור עם זה O:
הולך לרופוא שיניים...
-
עומר-
"טוב אז יש לך פוקימון שיודע לחפור?" שואל גרין "נוכל לקצר דרך מערת הדיגלטים. אופס, שכחתי מהבעיה הזאת-אז נלך ברגל במערת הדיגלטים"
פטריק-
בהצלחה, גם אני עברתי את הסיוט הזה
------------------------------------
בצער ויגון קודר אתה הולך אל מרכז הפוקימונים, בצעדים איטיים ממש שכל אחד מוריד את החשק לרצות להמשיך במסע, לפתע הבחור תופס את כתפך ואומר:"אם ככה תתנהג במתקני הקרב אז בחיים לא תנצח את האלוף" ואז הוא מחייך "נעים מאוד! אני הוא גרין מנהיג מכון ורידיאן, ובמקרה גם חבר טוב של אמרלד, הוא סיפר לי עליך" ואז הוא מושיט את ידו
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 13 2009, 12:27 PM
[b]
פטריק-
בצער ויגון קודר אתה הולך אל מרכז הפוקימונים, בצעדים איטיים ממש שכל אחד מוריד את החשק לרצות להמשיך במסע, לפתע הבחור תופס את כתפך ואומר:"אם ככה תתנהג במתקני הקרב אז בחיים לא תנצח את האלוף" ואז הוא מחייך "נעים מאוד! אני הוא גרין מנהיג מכון ורידיאן, ובמקרה גם חבר טוב של אמרלד, הוא סיפר לי עליך" ואז הוא מושיט את ידו [/b][/quote]
"אמרלד" אני שואל במפתיע, לא מוכר לי..
"אז אתה מנהיג המכון אהה..?" אני שואל כדי לשנות את נושא השיחה.
"אני אצטרך עוד להתאמן כדיל נצח אותך, תדוה רבה על הקרב!" אומר לו ואז אחשוב על מה שהוא אמר לגבי מתקני קרב.
"מזה מתקני הקרב שאתה אמרת?"
-
[b] עומר-
"טוב אז יש לך פוקימון שיודע לחפור?" שואל גרין "נוכל לקצר דרך מערת הדיגלטים. אופס, שכחתי מהבעיה הזאת-אז נלך ברגל במערת הדיגלטים"
[/b][/quote]
"ואיך נצא מפה מבלי שהם יראו אותנו?" אני שואל.
-
פטריק-
אני לא אגיב לזה רק אסביר.
במשחק הזה רק אחרי שתנצח בשבעת מתקני הקרב(של חזית הקרב) האלוף יהיה מוכן להילחם נגדך, וכבר רשמתי שאמרלד שונה לאלוף שלך
עומר-
"אני אצטער על זה" אומר גרין ומוציא פוכדור מכיסו. יחד עם הפוכדור גרין יוצא מהמחבוא וצועק אל הפוקימונים:"בואו תראו" ואז הוא מוציא מכיסו פוכדור וזורק אותו לאוויר, הפוקימונים מסתכלים עליו ובזמן הזה גרין תופס את ידך ואתם מתחילים לרוץ לדרך 2
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 13 2009, 12:52 PM
[b]
עומר-
"אני אצטער על זה" אומר גרין ומוציא פוכדור מכיסו. יחד עם הפוכדור גרין יוצא מהמחבוא וצועק אל הפוקימונים:"בואו תראו" ואז הוא מוציא מכיסו פוכדור וזורק אותו לאוויר, הפוקימונים מסתכלים עליו ובזמן הזה גרין תופס את ידך ואתם מתחילים לרוץ לדרך 2 [/b][/quote]
"מה זה היה?" אני שואל אותו וממשיך לרוץ.
-
[b] פטריק-
בצער ויגון קודר אתה הולך אל מרכז הפוקימונים, בצעדים איטיים ממש שכל אחד מוריד את החשק לרצות להמשיך במסע, לפתע הבחור תופס את כתפך ואומר:"אם ככה תתנהג במתקני הקרב אז בחיים לא תנצח את האלוף" ואז הוא מחייך "נעים מאוד! אני הוא גרין מנהיג מכון ורידיאן, ובמקרה גם חבר טוב של אמרלד, הוא סיפר לי עליך" ואז הוא מושיט את ידו [/b][/quote]
אז אני מכיר אותו?
----
"אמרלד" אני אומר ופניו עולות במחשבותי.
"כן.. טוב נעים מאוד - ממש תודה על האימון אני עכשי וידע איפה למצוא אותך" אומר ו ואשלח יד ללחיצה.
אחר כך אפנה אל מרכז הפוקימונים להרפא.
-
[b]
מיכה-
"עכשיו הטלה נמרצת" אומרת גרטה. הרייאמה תופס את זנבו של גלייסכור, גלייסכור פוגע בראשו של הרייאמה בהקשה עילית שמפילה את הרייאמה לריצפה בזמן שהוא תופס בזנב. גלייסכור מתכופף אל הרייאמה כאשר ניבו קשה בעזרת קרח, אבל הרייאמה זורק אותו לעבר הצד השני של הזירה, גלייסכור נוחת על הריצפה מעולף [/b][/quote]
"תחזור..." ואחזיר אותו לפוקדור
"צא סבליי חיזוי וצל לילה"