-
[QUOTE=LordAbizi;826331]
דן
צ'ארמנדר טוען כמה זמן אש, ואז משחרר אותה ושולח כדור אש כבר גדול יותר שמחזיק מעמד יותר זמן. אחר כך צ'ארמנדר שולח כמה כדורי אש קטנים יותר שיוצאים אחד אחרי השני, אבל הוא נאלץ להפסיק אחרי החמישי כי זה מעייף מדי לעשות את זה יותר מדי ברצף.[/QUOTE]
אומר לו שינסה לעלות את זה ברצף בלי להפסיק, ברגע שיש כמות שיריה אבל שיעלה תמיד במקביל
-
תמיר
"אריאדוס, בנה גשר אל פורטרס. פורטרס כשנבנה הגשר לך אל אריאדוס. כשפיקאצ'ו מגיע אליכם, אריאדוס תקוף בנעיצת רעל, ופורטרס בנשיכת חרק. וספיקוון, תקוף מיד את הנדוואר ביריית רשף (sludger Bomb)" אומר ארקון וודמן. פיקאצ'ו נכנס לתוך העץ. אריאדוס יורה שני חוטים אל אחד העצים. הנדוואר מתחיל לשלוח אש, אבל בזמן שהאש נורית, אתה רואה את פורטרס כשהוא סגור ורק הקוצים האלה בחוץ מתגלגל על הקורים שירה אריאדוס (זה כמו שיש לך כדור ובתוכו עובר ציר, ואז מניחים את הציר על מסילה, והכדור יכול להתגלגל ככה, אם זה לא ברור אני אביא תרשים), ונכנס לעץ של אריאדוס. גאביט שולח מטואר דרקון שפוגע בווספיקוון. הנדוואר שורף את אחד הגשרים שבנה אריאדוס, אבל אז ווספיקוון שולח עליו יריית רפש שעוצרת בינתיים את ההתקפה שלו. גאביט שולח קצה אבנים ופוגע בווספיקוון. מאחד העצים לפתע נופל פיקאצ'ו, אחרי שהיה הבזק אור מהעץ ההוא.
לי
"אוקיי, אז צא, מיג'ימארו!" אומר הדייג ומוציא מפוכדור את מיג'ימארו.
דן
ארממ... מה? ההנחיות שלך מתחילות לאבד מההיגיון שלהן.
--
צ'ארמנדר שולח עוד כמה כדורי אש, הפעם קצת יותר ממקודם. המתקפה מקבלת אופי יותר יציב.
-
[QUOTE=LordAbizi;827068]תמיר
"אריאדוס, בנה גשר אל פורטרס. פורטרס כשנבנה הגשר לך אל אריאדוס. כשפיקאצ'ו מגיע אליכם, אריאדוס תקוף בנעיצת רעל, ופורטרס בנשיכת חרק. וספיקוון, תקוף מיד את הנדוואר ביריית רשף (sludger Bomb)" אומר ארקון וודמן. פיקאצ'ו נכנס לתוך העץ. אריאדוס יורה שני חוטים אל אחד העצים. הנדוואר מתחיל לשלוח אש, אבל בזמן שהאש נורית, אתה רואה את פורטרס כשהוא סגור ורק הקוצים האלה בחוץ מתגלגל על הקורים שירה אריאדוס (זה כמו שיש לך כדור ובתוכו עובר ציר, ואז מניחים את הציר על מסילה, והכדור יכול להתגלגל ככה, אם זה לא ברור אני אביא תרשים), ונכנס לעץ של אריאדוס. גאביט שולח מטואר דרקון שפוגע בווספיקוון. הנדוואר שורף את אחד הגשרים שבנה אריאדוס, אבל אז ווספיקוון שולח עליו יריית רפש שעוצרת בינתיים את ההתקפה שלו. גאביט שולח קצה אבנים ופוגע בווספיקוון. מאחד העצים לפתע נופל פיקאצ'ו, אחרי שהיה הבזק אור מהעץ ההוא.
[/QUOTE]
"פיקאצ'ו,מכת ברק על העץ ההוא,הנדוואר להביור על ווספקווין,וגאביט דרקו מטאור על העץ שממנו בא פיקאצ'ו!"
-
[quote=LordAbizi;827068]
לי
"אוקיי, אז צא, מיג'ימארו!" אומר הדייג ומוציא מפוכדור את מיג'ימארו.
[/quote]
אני מוציא את לוטאד ואומר לו"עלי טער ושאיבה על מיג'ימארו"
-
תמיר
"אריאדוס, תמרון התחמקות, ואז יריית קורים על גאביט. פורטרס, צא בסיבוב מהיר כדי לספוג את ההתקפה של פיקאצ'ו, ולאחר מכן לך להתחבא באחד העצים. ווספיקוון, העתלם מההתקפה של הנדוואר ותקוף בכח תכשיט את המטאור של גאביט." אומר ארקון וודמן. פיקאצ'ו שולח את מכת הברק, אבל מהעץ מופיע פורטרס שסוגר את עצמו ומשתמש בסיבוב מהיר. היות ופורטרס הוא מתכת ומתכת מוליך חשמל, פורטרס נטען (עדיין נפגע, אבל החשמל נספג בו). הנדוואר שולח להביור אל ווספיקוון. גאביט מתחיל לטעון דרקו מטאור, ובזמן שהוא טוען מעליו נע אריאדוס על הקורים שהיו שם לכיוון עץ אחר, ואף אחד מהפוקימונים שלך לא ממש שם אליו בגלל הקרב. פורטרס מסיים להסתובב ואז קופץ ציד הנדוואר, פורק את המטען החשמלי, ואז קופץ חזרה לעץ. הנדוואר נפגע ומסיים את ההתקפה שלו.גאביט שולח את הדרקו מטאור, ווספיקוון שולח כח תכשיט שנאבק בדרקו מטאור, אבל בסוף הדרקו מטאור גובר פוגע בעץ וגורם לו נזק. לאחר מכן קורי עכביש נכרכים סביב גאביט מאחורה סביב מותניו.
לי
"מיג'מארו, דחיפה, ולאחר מכן סתירה כפולה!" אומר הדייג. לוטאד שולח עלי תער שפוגעים במיג'מארו. מיג'מארו רץ אל לוטאד ודוחף אותו. לוטאד שואב את הכח של מיג'מארו ואז מיג'אמרו סותר לו כמה פעמים ומסיים את ההתקפה שלו.
-
[QUOTE=LordAbizi;818130]
ג'וני
אוקיי.
--
האנשים לפתע מסתובבים אליך ופניהם לובשות הבעה של 'מה לעזאזל הדביל הזה רוצה', ואז אחד מהם מוציא אקדח... ופתאום אתה מרגיש כאב חד שמפלח את רגליך, ואתה לא יכול לעמוד יותר ואתה נופל. אחד מהם רץ לכיוונך, ואתה מנסה לזחול הצידה כדי לברוח אבל קשה לך לזוז, ופתאום יוצא סנסלש מהאדמה ותוקף אותו.
"לא, לא שוב!" הם אומרים, ומיד בורחים. לכיוונך רץ מישהו עם שיער ירוק, שאתה מסיק שהסנסלש הוא שלו.
[/QUOTE]
"תעזור לי בבקשה!" אקרא לעברו ואנסה להחזיר את סקווירטל לפוכדור שלו
-
[QUOTE=LordAbizi;827640]
לי
"מיג'מארו, דחיפה, ולאחר מכן סתירה כפולה!" אומר הדייג. לוטאד שולח עלי תער שפוגעים במיג'מארו. מיג'מארו רץ אל לוטאד ודוחף אותו. לוטאד שואב את הכח של מיג'מארו ואז מיג'אמרו סותר לו כמה פעמים ומסיים את ההתקפה שלו.[/QUOTE]
אני אומר לוטאד"שאיבה ועלי טער על מיג'ימארו"
-
[QUOTE=LordAbizi;827640]תמיר
"אריאדוס, תמרון התחמקות, ואז יריית קורים על גאביט. פורטרס, צא בסיבוב מהיר כדי לספוג את ההתקפה של פיקאצ'ו, ולאחר מכן לך להתחבא באחד העצים. ווספיקוון, העתלם מההתקפה של הנדוואר ותקוף בכח תכשיט את המטאור של גאביט." אומר ארקון וודמן. פיקאצ'ו שולח את מכת הברק, אבל מהעץ מופיע פורטרס שסוגר את עצמו ומשתמש בסיבוב מהיר. היות ופורטרס הוא מתכת ומתכת מוליך חשמל, פורטרס נטען (עדיין נפגע, אבל החשמל נספג בו). הנדוואר שולח להביור אל ווספיקוון. גאביט מתחיל לטעון דרקו מטאור, ובזמן שהוא טוען מעליו נע אריאדוס על הקורים שהיו שם לכיוון עץ אחר, ואף אחד מהפוקימונים שלך לא ממש שם אליו בגלל הקרב. פורטרס מסיים להסתובב ואז קופץ ציד הנדוואר, פורק את המטען החשמלי, ואז קופץ חזרה לעץ. הנדוואר נפגע ומסיים את ההתקפה שלו.גאביט שולח את הדרקו מטאור, ווספיקוון שולח כח תכשיט שנאבק בדרקו מטאור, אבל בסוף הדרקו מטאור גובר פוגע בעץ וגורם לו נזק. לאחר מכן קורי עכביש נכרכים סביב גאביט מאחורה סביב מותניו.
[/QUOTE]
"גאביט,תקרא את החוטים מעליך עם טופרי דרקון,ותשתמש בקצה אבנים על פורטרס ואז זעם דרקון.הנדוואר,להביור על ווספקווין.פיקאצ'ו,תשתמש במכת ברק על קורי העכביש(אני מצווה עליו את זה רק לאחר שגאביט השתחרר),ואז תקוף במכת חשמל את העצים מסביב ותשרוף אותם!"
-
[QUOTE=LordAbizi;827068]
דן
ארממ... מה? ההנחיות שלך מתחילות לאבד מההיגיון שלהן.
--
צ'ארמנדר שולח עוד כמה כדורי אש, הפעם קצת יותר ממקודם. המתקפה מקבלת אופי יותר יציב.[/QUOTE]
אני ינסה לתאר לך את זה, תחשוב שזה מים שממלאים מיכל, כמו בשירותים אתה לוחץ על הכפתור[יעני יורה] וזה ממשיך להתמלא נכון? אז זאת המטרה שיריה ויעלה את האש במקביל
--
אומר לו שינסה לחזור על זה כמה פעמים
-
ג'וני
"נראה לי שכבר די עשיתי את זה כששלחתי את סנסלש לשם, כמו שעשיתי בערך לפני שבוע..." הוא אומר. "תן לי להסתכל על הרגליים שלך" הוא אומר, ומוציא לך כרטיס שכתוב בו שהוא מוסמך להגיש עזרה ראשונה. אתה גם מבחי שהשם שלו זה איי-ג'יי (מישהו שהופיע בסך הכל פעם אחת בסדרה, אבל הייתה לי את הפעם הזאת על קלטת, אז הוא נחרט בזכרוני). הוא עושה כל מיני פעולות מוזרות רפואיות ובסופן אתה יכול לעמוד. "מה לעזאזל קרה?" הוא שואל אותך.
לי
"מיג'מארו, בועות, ולאחר מכן תקוף בדחיפה!" אומר הדייג. לוטאד שואב כח ממימג'מארו. מיג'מארו שולח בועות שמתקרבות אל לוטאד. לוטאד עובר לעלי תער, אבל הבועות בולמות את זה. לאחר מכן מיג'מארו יוצא מהבועות ודוחף את לוטאד.
תמיר
"פורטרס, תקפוץ לעץ אחר. ווספיקוון, תתקפי את פיקאצ'ו בקרן איתות, ואריאדוס, תמשיך לבנות את הזירה!" אומר ארקון וודמן. גאביט חותך את החוטים שתפסו אותו ופיקאצ'ו שולח אליהם מכת ברק, בתקווה שהם יובילו את אל אריאדוס, אבל לא נראה שנגרם נזק לשם. הנדוואר שולח להביור על ווספיקוון ופוגע. גאביט מעיף כמה אבנים לכיוון פורטרס אבל פורטרס בורח שם. פיקאצ'ו מכין את החשמל כדי לתקוף את העצים, ואז פוגעת בו קרן בודדת שעוצרת אותו ומונעת ממנו לגרום נזק משמעותי. בסוף כל ההתקפה, אתה מבחין שהופיעו עוד כמה גשרי קורים, וחלקם גם הולכים לתחתית העץ.
דן
אה... הסבר פסיכדלי אבל שיהיה
--
צ'ארמנדר שולח כמה כדורים, וממשיך להכין אותם בזמן שהוא יורה, וזה נמשך בערך שלוש שניות, אבל אז הוא שוב נאלץ להפסיק כי זה מעייף מדי.
-
[quote=LordAbizi;830099]
לי
"מיג'מארו, בועות, ולאחר מכן תקוף בדחיפה!" אומר הדייג. לוטאד שואב כח ממימג'מארו. מיג'מארו שולח בועות שמתקרבות אל לוטאד. לוטאד עובר לעלי תער, אבל הבועות בולמות את זה. לאחר מכן מיג'מארו יוצא מהבועות ודוחף את לוטאד.
[/quote]
אני אומר ללוטאד"דחיפה ועלי טער על מיג'ימארו"
-
[QUOTE=LordAbizi;830099]
תמיר
"פורטרס, תקפוץ לעץ אחר. ווספיקוון, תתקפי את פיקאצ'ו בקרן איתות, ואריאדוס, תמשיך לבנות את הזירה!" אומר ארקון וודמן. גאביט חותך את החוטים שתפסו אותו ופיקאצ'ו שולח אליהם מכת ברק, בתקווה שהם יובילו את אל אריאדוס, אבל לא נראה שנגרם נזק לשם. הנדוואר שולח להביור על ווספיקוון ופוגע. גאביט מעיף כמה אבנים לכיוון פורטרס אבל פורטרס בורח שם. פיקאצ'ו מכין את החשמל כדי לתקוף את העצים, ואז פוגעת בו קרן בודדת שעוצרת אותו ומונעת ממנו לגרום נזק משמעותי. בסוף כל ההתקפה, אתה מבחין שהופיעו עוד כמה גשרי קורים, וחלקם גם הולכים לתחתית העץ.
[/QUOTE]
'זה לא נראה טוב בשבילי,אני חייב למנוע מאריאדוס לשנות את תנאי הזירה' אני חושב לעצמי
"גאביט,דרקו מטאור וקצה אבנים על כל הזירה,פרק את כל העצים מסביב!פיקאצ'ו,מכת ברק על ווספקווין,הנדוואר תשתמש בלהביור וכדור צל על פורטרס!"
-
[QUOTE=LordAbizi;830099]
דן
אה... הסבר פסיכדלי אבל שיהיה
--
צ'ארמנדר שולח כמה כדורים, וממשיך להכין אותם בזמן שהוא יורה, וזה נמשך בערך שלוש שניות, אבל אז הוא שוב נאלץ להפסיק כי זה מעייף מדי.[/QUOTE]
אומר לו שינוח טיפה ואז יראה לי איך הוא עושה את זה הכי טוב שהכי נוח לו
-
לי
"מיג'מארו, מכת זנב ולאחר מכן סתירה כפולה!" אומר הדייג. לוטאד קופץ ודוחף את מיג'מארו, ואחרי זה מיג'אמרו מסתובב ומכה עם הזנב שלו בלוטאד. לוטאד שולח את עלי התער ופוגע במיג'מארו. לבסוף מיג'אמארו נותן כמה סתירות ללוטאד.
תמיר
"אריאדוס, תמשיך עם הזירה! כשגאביט משתמש בקצה אבנים תקשור את הידים שלו כדי שלא יוכל לזרוק את האבנים. פורטרס, צא לחסום את ההתקפה של פיקאצ'ו. ווספיקוון, השתמש בקרן איתות על המטאורים של גאביט!" אומר ארקון וודמן. גאביט מתחיל לייצר מטאור, ווספיקוון מכין את קרן האיתות כדי לעצור את ההתקפות של גאביט. פיקאצ'ו שולח מכת ברק אל ווספיקוון, אך מאחד העצים קופץ פורטרס ששוב סופג את ההתקפה. הנדוואר יורה כדור צל ופוגע בפורטרס ומעיף אותו וגורם לו לפרוק את החשמל במקום ריק שלא פוגע באף אחד. כל הזמן הזה אריאדוס מוסיף עוד קורי עכביש בזירה. גאביט שולח את המטאור ווספיקוון מנסה לעצור את חלקי המטאור עם קרן האיתות אך היא לא מצליחה לעצור הכל וכמה מטאורים פוגעים בעצים ועושים להם נזק. גאביט מיצר אבנים חדות, אבל אז נשלחים קורים שקושרים את הידיים שלו, ומונעות ממנו לזרוק את האבנים החדות שפשוט נופלות על רצפת המכון.
דן
צ'ארמנדר נח זמן מה, ואז מתחיל שוב. הוא יורה במשך 10 שניות כדורי אש, עד ששוב הוא מתעייף.
-
[quote=LordAbizi;831546]לי
"מיג'מארו, מכת זנב ולאחר מכן סתירה כפולה!" אומר הדייג. לוטאד קופץ ודוחף את מיג'מארו, ואחרי זה מיג'אמרו מסתובב ומכה עם הזנב שלו בלוטאד. לוטאד שולח את עלי התער ופוגע במיג'מארו. לבסוף מיג'אמארו נותן כמה סתירות ללוטאד.
[/quote]
אני אומר ללוטאד"עלי טער ודחיפה על מיג'ימארו"