-
[QUOTE=monster;774041][B][COLOR="Red"]ניר לצ'רמנדאר יש גחלת
צ'רמנדאר משתמש בגחלת על הרעל של סאלבאזור.הרעל חודר לגחלת.באלבאזור לא מצליח לחמוק מהגחלת ונפגע אך הרעל לא משפיחע עליו.איל אומר לך"מהלך מבריק,באלבאזור עלי טער"באלבאזור משתמש בעלי טער[/COLOR][/B][/QUOTE]
צ'רמנדאר קח את העלים האלה דק דק בשריטה,ואז תעבור לבאלבאזור
-
[QUOTE=monster;774045][B][COLOR="Green"]שון
אתה מצליח איכשהו לתפוח את הפוכדורים ומהם יוצאים גרוויל.בידריל וצ'ימצ'אר שלך.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש" יוצאת לי קריאת שמחה מהפה.
פתאום הלחץ עבר ואני סומך על הפוקימונים שלי.
"גרובייל,תשתמש בידיים שלך עדי להוציא אותי מפה".
"צ'ימצ'אר,תשתמש בגחלת אל עבר הארידוס ואתה בידריל,תשתמש בנעיצה!".
-
[QUOTE=monster;774037][B][COLOR="Green"]שון
אתה מחזיר את צ'ימצ'ר שלו לפוכדור שלו.אתה ממשיך לגיון היציה של העיר אך אתה נלכד בקרוי עכביש ואריאדוסים תוקפים בירית חוט אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="green"]
יגאל
אתה מחזיר את סאלאמנס לפוכדור שלו.אנה אומרת לך"בכיף לפתח מגבי.אוקי אז בחר פוקימון שתרצה להילחם נגדו עם המגבי שלך אסור פוקימונים אגדים.טובבחר"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה שהיא תבחר עם מי היא רוצה להילחם
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אנה אומרת לך "בסדר.איך שתרצה עוד פעם לבחור בשבילך.אני בוחר בזה"ווצולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/74.png[/IMG]ג'יודוד קטן ומולך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרויל משחרר אותך מהקורים.צ'ימצ'אר משתמש בגחילת ובידריל ניעצת רעל.שני המתקפות פוגעים באריאדוסים ומביסים אותם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
צ'רמנדאר שור את עלי טער בשריטטה וגם את באלבאזור.איל אומר לבאלבאזור"אל תיכנע הצלפת גפן"באלבאזור משתמש בהצלפת גפן[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;774064][B][COLOR="Red"]יגאל
אנה אומרת לך "בסדר.איך שתרצה עוד פעם לבחור בשבילך.אני בוחר בזה"ווצולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/74.png[/IMG]ג'יודוד קטן ומולך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרויל משחרר אותך מהקורים.צ'ימצ'אר משתמש בגחילת ובידריל ניעצת רעל.שני המתקפות פוגעים באריאדוסים ומביסים אותם[/COLOR][/B]
צ'רמנדאר שור את עלי טער בשריטטה וגם את באלבאזור.איל אומר לבאלבאזור"אל תיכנע הצלפת גפן"באלבאזור משתמש בהצלפת גפן[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה חבר'ה" אני אומר לפוקימונים שלי ומחזיר אותם.
אני מתחיל לרוץ בחשש שיתיקפו אותי עוד פוקימונים כאלו.
-
[B][COLOR="Green"]שון
צ'רמנדאר שור את עלי טער בשריטטה וגם את באלבאזור.איל אומר לבאלבאזור"אל תיכנע הצלפת גפן"באלבאזור משתמש בהצלפת גפן[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למגבי לתקוף את ג'יודוד בזנב ברזל
-
[B][COLOR="Green"]שון
מעולה
-----
צ'רמנדאר תתפס על הצלפת הגפן קח ממנה תנופה,תוך כדי התעופה תעשה גחלת ואז שריטה!
-
[quote=monster;774010][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גולדג מתחמק מהגילגול של גרבלר.גולדג משתמש במשאבת הידרו על גרבלר.גרבלר לא מצליח להתחמק ממשאבת היידרו של גולדג ונפגע קצת.גולדג משתמש באקדח מים על גרבלר.גרבלר מתחמק מאקדח המים של גולדג.סטיבן אומר לגרבלר"תשתמש סאבנים חדות"גרבלר משתמש באבנים חדות[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגולדג: "תתחמק מאבנים חדות שלו ואז תשתמש באקדח מים ואז במשאבת הידרו בכל הכוח שלך".
-
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
צ'רמנדאר תופס את הצלפת הגפן ולוקח תנופה ותוקף את באלבאזור בגחלת ושריטה.באלבאזור לא מצליח להתחמק ונפגע ומתעלף.איל מחזיר את באלבאזור לפוכדור שלו והולך לדרכו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מגבי משתמש בזנב ברזל על ג'יודוד.ג'יודוד לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מגבי למד אגרוף אש.אנהה אומרת לג'יודו"תשתמש בגילגול"ג'יודוד משתמש בגילגול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה מחזיר את כול הפוקימונים לפוכודירהם ומשייך ליציה מן היער.לבסוף אתה רואה את היציה מן יער קובל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גולדג מתחמק מאבנים החדות של גרסבלר.גולדג משתמש במשאבת הידרו על גרבלר.גרבלא לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו ונפגע.גולדג משתמש באקדח מים על גרבלר.גרבלא לאא מצליח להתחמק ונפגע גם מזה.סיבן אומר לגרבלר"גילחגול"גרבלר משתמנש בגילגול על גולדג[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;774079][B][COLOR="DarkOrange"]ניר
צ'רמנדאר תופס את הצלפת הגפן ולוקח תנופה ותוקף את באלבאזור בגחלת ושריטה.באלבאזור לא מצליח להתחמק ונפגע ומתעלף.איל מחזיר את באלבאזור לפוכדור שלו והולך לדרכו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מגבי משתמש בזנב ברזל על ג'יודוד.ג'יודוד לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מגבי למד אגרוף אש.אנהה אומרת לג'יודו"תשתמש בגילגול"ג'יודוד משתמש בגילגול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה מחזיר את כול הפוקימונים לפוכודירהם ומשייך ליציה מן היער.לבסוף אתה רואה את היציה מן יער קובל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ממשיך במערת הקרח.
-
[QUOTE=monster;774079][B][COLOR="DarkOrange"]ניר
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]שון
אתה מחזיר את כול הפוקימונים לפוכודירהם ומשייך ליציה מן היער.לבסוף אתה רואה את היציה מן יער קובל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גולדג מתחמק מאבנים החדות של גרסבלר.גולדג משתמש במשאבת הידרו על גרבלר.גרבלא לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו ונפגע.גולדג משתמש באקדח מים על גרבלר.גרבלא לאא מצליח להתחמק ונפגע גם מזה.סיבן אומר לגרבלר"גילחגול"גרבלר משתמנש בגילגול על גולדג[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יוצא מן היער בשמחה רבה ותחושת הקלה.
"סוף סוף..." אני נושם לרווחה ומתרגש לקראת קרב המכון הראשון המתקרב ובא
-
[B][COLOR="Green"]שון
אתה יוצא מיער קובל ומגיע לעיר המכון ה1 לאן תלך:למכון העיר,למרכז הפוקימונים,או למקדש של העיר יש שם פוקימון אגדי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה רואה את היציה מן ממערת הקרח של סנוי ואת העיר סנוי.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;774101][B][COLOR="Green"]שון
אתה יוצא מיער קובל ומגיע לעיר המכון ה1 לאן תלך:למכון העיר,למרכז הפוקימונים,או למקדש של העיר יש שם פוקימון אגדי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה רואה את היציה מן ממערת הקרח של סנוי ואת העיר סנוי.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחליט ללכת למרכז הפוקימונים בכדי לרפא את הפוקימונים שלי.
-
[QUOTE=monster;774101][B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה רואה את היציה מן ממערת הקרח של סנוי ואת העיר סנוי.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
סוף סוף העיר סנוי! אני אומר בהתרגשות
אני מוציא את לרביטר ושואל אותה: "רוצה להתפתח?"
-
[quote=monster;774079][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גולדג מתחמק מאבנים החדות של גרסבלר.גולדג משתמש במשאבת הידרו על גרבלר.גרבלא לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו ונפגע.גולדג משתמש באקדח מים על גרבלר.גרבלא לאא מצליח להתחמק ונפגע גם מזה.סיבן אומר לגרבלר"גילחגול"גרבלר משתמנש בגילגול על גולדג[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגולדג: "תתחמק מהגלגול ואז תשתמש באקדח מים ומשאבת הידרו הכי חזקים שלך כדי לנצח אותו".