לי
"מיג'ימארו, דחיפה ומכת זנב!" אומר הדייג. לוטאד שולח עלי תער שפוגעים במיג'מארו בזמן שהוא מתקרב ללוטאד. מיג'מארו מגיע ודוחף את לוטאד. לוטאד דוחף חזרה את מיג'מארו לבסוף מיג'מארו מסתובב ונותן מכה עם הזנב בלוטאד.
Printable View
לי
"מיג'ימארו, דחיפה ומכת זנב!" אומר הדייג. לוטאד שולח עלי תער שפוגעים במיג'מארו בזמן שהוא מתקרב ללוטאד. מיג'מארו מגיע ודוחף את לוטאד. לוטאד דוחף חזרה את מיג'מארו לבסוף מיג'מארו מסתובב ונותן מכה עם הזנב בלוטאד.
[QUOTE=LordAbizi;830099]ג'וני
"נראה לי שכבר די עשיתי את זה כששלחתי את סנסלש לשם, כמו שעשיתי בערך לפני שבוע..." הוא אומר. "תן לי להסתכל על הרגליים שלך" הוא אומר, ומוציא לך כרטיס שכתוב בו שהוא מוסמך להגיש עזרה ראשונה. אתה גם מבחי שהשם שלו זה איי-ג'יי (מישהו שהופיע בסך הכל פעם אחת בסדרה, אבל הייתה לי את הפעם הזאת על קלטת, אז הוא נחרט בזכרוני). הוא עושה כל מיני פעולות מוזרות רפואיות ובסופן אתה יכול לעמוד. "מה לעזאזל קרה?" הוא שואל אותך.
[/QUOTE]
"הם היו נראים לי חשודים,ניסיתי לעצור אותם ואז הם ירו בי או משהו" אומר לו
[quote=LordAbizi;833330]לי
"מיג'ימארו, דחיפה ומכת זנב!" אומר הדייג. לוטאד שולח עלי תער שפוגעים במיג'מארו בזמן שהוא מתקרב ללוטאד. מיג'מארו מגיע ודוחף את לוטאד. לוטאד דוחף חזרה את מיג'מארו לבסוף מיג'מארו מסתובב ונותן מכה עם הזנב בלוטאד.[/quote]
אני אור ללוטאד"דחיפה ושאיבה על מיג'ימארו"
[QUOTE=LordAbizi;831546]
תמיר
"אריאדוס, תמשיך עם הזירה! כשגאביט משתמש בקצה אבנים תקשור את הידים שלו כדי שלא יוכל לזרוק את האבנים. פורטרס, צא לחסום את ההתקפה של פיקאצ'ו. ווספיקוון, השתמש בקרן איתות על המטאורים של גאביט!" אומר ארקון וודמן. גאביט מתחיל לייצר מטאור, ווספיקוון מכין את קרן האיתות כדי לעצור את ההתקפות של גאביט. פיקאצ'ו שולח מכת ברק אל ווספיקוון, אך מאחד העצים קופץ פורטרס ששוב סופג את ההתקפה. הנדוואר יורה כדור צל ופוגע בפורטרס ומעיף אותו וגורם לו לפרוק את החשמל במקום ריק שלא פוגע באף אחד. כל הזמן הזה אריאדוס מוסיף עוד קורי עכביש בזירה. גאביט שולח את המטאור ווספיקוון מנסה לעצור את חלקי המטאור עם קרן האיתות אך היא לא מצליחה לעצור הכל וכמה מטאורים פוגעים בעצים ועושים להם נזק. גאביט מיצר אבנים חדות, אבל אז נשלחים קורים שקושרים את הידיים שלו, ומונעות ממנו לזרוק את האבנים החדות שפשוט נופלות על רצפת המכון.
[/QUOTE]
"גאביט,מטאורי דרקון,ואל תפסיק עד שכל הזירה הרוסה לגמרי!הדנאוור ופיקאצ'ו,תגנו עליו אם תוקפים אותו ותתקפו במתקפת נגד כלשהיא(כלומר מכת ברק/להביור/כדור צל) כדי לחסום את המתקפה!כל זמן שלא תוקפים אותו,הנדוואר להביור ואז כדור צל על פורטרס!פיקאצ'ו,מכת זנב ואז מכת ברק על ווספקווין!"
ג'וני
"אה..." הוא אומר "אני [URL="http://www.serebii.net/anime/characters/aj.shtml"]איי-ג'יי[/URL], הגעתי למקום ארבע בקנטו, ואז באתי לפה, סתם מתוך שעמום"
לי
"מיג'מארו, אקדח מים ואז דחיפה!" אומר המאמן. לוטאד ומיג'מארו רצים זה לזה ומתנגשים. לוטאד שואב מעט כח ממיג'מארו, ומיג'מארו שולח עליו אקדח מים.
תמיר
"אריאדוס, השתמש ביריית קורים על הפה של גאביט כדי לחסום אותו. ווספיקוון ופורטרס, תקפו את פיקאצ'ו והנדוואר כדי שלא יוכלו לעצור את אריאדוס!" אומר ארקון וודמן. גאביט שולח דרקון מטאור אחד ומפיל עץ, בזמן שאראידוס שולח את הקורים שלו שמתחילים לכסות את הפה של גאביט. גאביט מספיק להרוס עוד עץ אחד עם עוד דרקו מטאור, ואז הפה שלו מכוסה. פיקאצ'ו והנדוואר תוקפים את הכיוון שממנו יוצאים הקורים, אז אז ווספיקוון ופורטרס קופצים להגנת אריאדוס וחוסמים את ההתקפות, ותוקפים חזרה את פיקאצ'ו והנדוואר. (אם זה חשוב, אז ווספיקוון תוקף בכח תכשיט, ופורטרס בסיבוב מהיר)
[quote=LordAbizi;834655]
לי
"מיג'מארו, אקדח מים ואז דחיפה!" אומר המאמן. לוטאד ומיג'מארו רצים זה לזה ומתנגשים. לוטאד שואב מעט כח ממיג'מארו, ומיג'מארו שולח עליו אקדח מים.
[/quote]
אני אומר ללוטאד"אקדח מים ועלי טער על מיג'ימארו"
[QUOTE=LordAbizi;834655]
תמיר
"אריאדוס, השתמש ביריית קורים על הפה של גאביט כדי לחסום אותו. ווספיקוון ופורטרס, תקפו את פיקאצ'ו והנדוואר כדי שלא יוכלו לעצור את אריאדוס!" אומר ארקון וודמן. גאביט שולח דרקון מטאור אחד ומפיל עץ, בזמן שאראידוס שולח את הקורים שלו שמתחילים לכסות את הפה של גאביט. גאביט מספיק להרוס עוד עץ אחד עם עוד דרקו מטאור, ואז הפה שלו מכוסה. פיקאצ'ו והנדוואר תוקפים את הכיוון שממנו יוצאים הקורים, אז אז ווספיקוון ופורטרס קופצים להגנת אריאדוס וחוסמים את ההתקפות, ותוקפים חזרה את פיקאצ'ו והנדוואר. (אם זה חשוב, אז ווספיקוון תוקף בכח תכשיט, ופורטרס בסיבוב מהיר)[/QUOTE]
א.מה הקשר לפה?דרקו מטאור יוצא מהאוויר-גארצ'ומפ יורה כדור קטן לשמיים(כמו שגאביט עשה),ואז הוא מתפוצץ ויוצאים ממנו מטאורים.
ב.גם אם כן מהפה,זה יגרום לקורים להשרף...
אם תרצה לתקן תתקן,אם לא אז זו התגובה שלי...
--
"הנדוואר,להביור כדי לחסום את המתקפות ולתקוף אותם בחזרה!פיקאצ'ו,מכת ברק על ווספקווין!גאביט,טפרי דרקון כדי לקרוע את הקורים ואז דרקו מטאור
[QUOTE=LordAbizi;831546]
דן
צ'ארמנדר נח זמן מה, ואז מתחיל שוב. הוא יורה במשך 10 שניות כדורי אש, עד ששוב הוא מתעייף.[/QUOTE]
אומר לו שזה מספיק בנתיים ומכניס אותו לפוקדור מתקדם לחפש פוקימון
לי
"מיג'מארו, השתמש בהצלפת זנב וסתירה כפולה!" אומר הדייג. לוטאד שולח אקדח מים אל מיג'מארו שמתקרב אליו. מיג'אמרו מגיע אל לוטאד ונותן לו מכה עם הזנב. לוטאד קופץ אחורה ושולח עלי תער שפוגעים במיג'מארו. מיג'אמרו מתקרב אליו ונותן לו כמה סתירות כפולות
תמיר
כן, חשבתי על משהו כזה. אבל כרגיל, אני אנסה להסביר את עצמי: בדרקו מטאור, גאביט שולח אנרגיה מהפה ומקבץ אותה בכדור מחוץ לפה שלו ואז יורה את זה. אם יש קורי עכביש שחוסמים לו את הפה אז האנרגיה לא יכולה להצטבר מחוץ לפה שלו, כי היא נחסמת. אם ההסבר הזה לא לרוחך אני אדקור את עצמי כמה פעמים.
--
"אריאדוס, ופורטרס, השתמשו בקומבו כדור ג'אירו. ווספיקוון, קרן איתות נגד הנדוואר ופיקאצ'ו!" אומר ארקון וודמן. גאביט קורע את הקורים שקושרים אותו. מאחד העצים נשלחים כמה קורים שתופסים את פורטרס, ומתחילים להכות עם פורטרס את גאביט. ככה גאביט לא יכול לרכז יותר מדי כח כדי לשלוח את הדרקו מטאור. בינתיים הנדוואר ופיקאצ'ו תוקפים את ווספיקוון ווספיקוון מגיב בקרן איתות. ווסיפקוון מתקשה להחזיק מעמד והמתקפות סוגרות עליו ופוגעות בו.
דן
אתה מחזיר את צ'ארמנדר וממשיך לטייל שם. אתה ממשיך ורואה פאצ'יריסו.
[QUOTE=LordAbizi;835970]לי
"מיג'מארו, השתמש בהצלפת זנב וסתירה כפולה!" אומר הדייג. לוטאד שולח אקדח מים אל מיג'מארו שמתקרב אליו. מיג'אמרו מגיע אל לוטאד ונותן לו מכה עם הזנב. לוטאד קופץ אחורה ושולח עלי תער שפוגעים במיג'מארו. מיג'אמרו מתקרב אליו ונותן לו כמה סתירות כפולות
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"עלי טער על מיג'ימארו"
[QUOTE=LordAbizi;835970]
תמיר
כן, חשבתי על משהו כזה. אבל כרגיל, אני אנסה להסביר את עצמי: בדרקו מטאור, גאביט שולח אנרגיה מהפה ומקבץ אותה בכדור מחוץ לפה שלו ואז יורה את זה. אם יש קורי עכביש שחוסמים לו את הפה אז האנרגיה לא יכולה להצטבר מחוץ לפה שלו, כי היא נחסמת. אם ההסבר הזה לא לרוחך אני אדקור את עצמי כמה פעמים.
--
"אריאדוס, ופורטרס, השתמשו בקומבו כדור ג'אירו. ווספיקוון, קרן איתות נגד הנדוואר ופיקאצ'ו!" אומר ארקון וודמן. גאביט קורע את הקורים שקושרים אותו. מאחד העצים נשלחים כמה קורים שתופסים את פורטרס, ומתחילים להכות עם פורטרס את גאביט. ככה גאביט לא יכול לרכז יותר מדי כח כדי לשלוח את הדרקו מטאור. בינתיים הנדוואר ופיקאצ'ו תוקפים את ווספיקוון ווספיקוון מגיב בקרן איתות. ווסיפקוון מתקשה להחזיק מעמד והמתקפות סוגרות עליו ופוגעות בו.
[/QUOTE]
"גאביט,טופרי דרקון כדי להעיף אותו ממך או לקרוע ממנו את החוטים אם אתה יכול,ואז זעם דרקון על פורטרס!הנדוואר כדור צל על פורטרס כדי להרחיק אותו משם ואז להביור!כשהוא לא מפריע לך גאביט תשתמש בדרקו מטאור כדי להרוס את הזירה,ואם מנסים להפריע לך בדרך כלשהיא תשתמש בטופרי דרקון או זעם דרקון(תלוי איזה מתקפה.למשל מתקפה כזו אני אחסום עם טופרי דרקון,אבל קוצי רעל עם זעם דרקון) כדי לעצור את ההפרעה ואז תמשיך בדרקו מטאור!פיקאצ'ו,מכת ברק על ווספקווין,ואם אתה רואה שגאביט לא מסתדר כל כך טוב בחסימת המתקפות תעזור לו,ותיזהר מהמתקפה שלו!"
--
מזל שאני לא צריך לרשום את זה כתוכנת מחשב,יש כאן כל כך הרבה IFים...:sleep:
[QUOTE=LordAbizi;835970]
דן
אתה מחזיר את צ'ארמנדר וממשיך לטייל שם. אתה ממשיך ורואה פאצ'יריסו.[/QUOTE]
הולך למקום שקט ומוציא את צארמנדר שפאצריסו לא ישמע
אומר לו שישתמש בגחלת
לי
"מיג'אמארו, השתמש בדחיפה!" אומר הדייג. מיג'מאמרו מתחיל לרוץ ונלחם בזרם של עלי תער שפוגעים בו, עד שהוא מגיע ללוטאד ודוחף אותו.
תמיר
[b]אבל[/b] אתה כן כותב את זה כתוכנת מחשב, תוכנת מחשב [b]שאני[/b] צריך לעבד!!
הרגת אותי עם התגובה הזו, ת'יודע?
--
"ווספיקוון, תקוף במכת רפש על הנדוואר. איראדוס, תפוס את פורטרס ותשתמש בקומבו כדור ג'אירו עליו. ווספיקוון, אם פיקאצ'ו מנסה לתקוף את פורטרס, תקוף אותו בכח תכשיט!" אומר ארקון וודמן. גאביט קורע מעליו את פורטרס, והנדוואר עוזר לו להרחיק אותו. ווספיקוון שולח מכת רפש אל הדנוואר שנונתנת הזמדנות לאריאדוס לתפוס את פורטרס ואריאדוס שולח את פורטרס לכיוון גאביט. גאביט מתגונן מההתקפה, אבל שוב זה מונע ממנו להשתמש בדרקו מטאור. פיקאצ'ו קופץ להגנתו, אך אז ווספיקוון שולח כח תכשיט שפוגע בפיקאצ'ו ועוצר אותו.
דן
צ'ארמנדר מהנהן, ושולח ברצף שמונה כדורי אש שפוגעים בפאצ'יריסו הלא מוכן. פאצ'יריסו מתחיל לרוץ לכיוון צ'ארמנדר והוא ודחף אותו.
[QUOTE=LordAbizi;838350]לי
"מיג'אמארו, השתמש בדחיפה!" אומר הדייג. מיג'מאמרו מתחיל לרוץ ונלחם בזרם של עלי תער שפוגעים בו, עד שהוא מגיע ללוטאד ודוחף אותו.
[/QUOTE]
אני אומר לוטאד"דחיפה ועלי טער על מיג'ימארו"
[QUOTE=LordAbizi;838350]
תמיר
[b]אבל[/b] אתה כן כותב את זה כתוכנת מחשב, תוכנת מחשב [b]שאני[/b] צריך לעבד!!
הרגת אותי עם התגובה הזו, ת'יודע?
--
"ווספיקוון, תקוף במכת רפש על הנדוואר. איראדוס, תפוס את פורטרס ותשתמש בקומבו כדור ג'אירו עליו. ווספיקוון, אם פיקאצ'ו מנסה לתקוף את פורטרס, תקוף אותו בכח תכשיט!" אומר ארקון וודמן. גאביט קורע מעליו את פורטרס, והנדוואר עוזר לו להרחיק אותו. ווספיקוון שולח מכת רפש אל הדנוואר שנונתנת הזמדנות לאריאדוס לתפוס את פורטרס ואריאדוס שולח את פורטרס לכיוון גאביט. גאביט מתגונן מההתקפה, אבל שוב זה מונע ממנו להשתמש בדרקו מטאור. פיקאצ'ו קופץ להגנתו, אך אז ווספיקוון שולח כח תכשיט שפוגע בפיקאצ'ו ועוצר אותו.
[/QUOTE]
:sorry::embarrassed::D
--
"הנדוואר,להביור בכל הכוח על פורטרס,תרחיק אותו כמה שיותר!כל פעם שהוא מנסה להתקרב עם המתקפה הזו או כל מתקפה אחרת,תשתמש בלהביור ותרחקי אותו משם,ותתחמק ממתקפות שבכל זאת יבואו אליך מווספקווין!פיקאצ'ו,תשתמש במכת ברק על ווספקווין ואז מכת זנב,ותחסום כל מתקפה שהיא תוקפת,אותך או אחרים במכת ברק!גאביט,תשתמש בדרקו מטאור על העץ ממנו יצא הקור של אראידוס,ואז על כל עץ שאתה רואה שהוא בורח אליו,ואם אתה לא מוצא אותו תשתמש על העץ הכי הגיוני ששם הוא יהיה,ואם גם את זה אתה לא מצליח לעשות אז תקוף רנדומלית עצים,וככה תמשיך עד שתהרוס את כל הזירה!ואם תוקפים אותך תקפוץ ותתחמק,אך אם פורטרס תוקף בקומבו כדור ג'אירו,אחרי שאתה קופץ ומתחמק תשתמש בזעם דרקון על פורטרס ועל הקור שיקרע,ואם אתה מצליח ואם לא,הנדוואר תשתמש בלהביור!"
מקווה שהצלחת לעבד את המידע הרב הזה...בהצלחה:big_wink: