-
[QUOTE=monster;774079][B][COLOR="DarkOrange"]ניר
צ'רמנדאר תופס את הצלפת הגפן ולוקח תנופה ותוקף את באלבאזור בגחלת ושריטה.באלבאזור לא מצליח להתחמק ונפגע ומתעלף.איל מחזיר את באלבאזור לפוכדור שלו והולך לדרכו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מגבי משתמש בזנב ברזל על ג'יודוד.ג'יודוד לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מגבי למד אגרוף אש.אנהה אומרת לג'יודו"תשתמש בגילגול"ג'יודוד משתמש בגילגול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה מחזיר את כול הפוקימונים לפוכודירהם ומשייך ליציה מן היער.לבסוף אתה רואה את היציה מן יער קובל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גולדג מתחמק מאבנים החדות של גרסבלר.גולדג משתמש במשאבת הידרו על גרבלר.גרבלא לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו ונפגע.גולדג משתמש באקדח מים על גרבלר.גרבלא לאא מצליח להתחמק ונפגע גם מזה.סיבן אומר לגרבלר"גילחגול"גרבלר משתמנש בגילגול על גולדג[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למגבי לחמוק מהגילגול ולתקוף שוה בזנב ברזל
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
מגבי מתחמק מהגילגול של ג'יודוד.מגבי משתמש בזנב ברזל על ג'יודוד.ג'יודוד מתחמק בקלות מהמתקפהה שלך מגבי.אנה אומרת לג'יודוד,גילגול עוד פעם"ג'יודוד משתמש גילגול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גולדג לא מצליח להתחמק מהגילגול ונפגע מאוד.גולדג משתמש במשאבת הידרו על גרבלר.גרבלר לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של גןדג ונפגע.גרבלר בסוף מתעלף.סטיבן מחזיר את גרבלר לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
לרביטר שלך תרצה שתהיה זכר או נקבה
לרביטר רוצה הלתפתח הכי מהר שיש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה הולך וכעבור דקה מגיע למרכז הפוקימונים של העיר.אתה נכנכס למרכז.האחות ג'וי שואלת אותך"שלום ילד מה תרצהנ שאני יעשה"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;774248][B][COLOR="Red"]יגאל
מגבי מתחמק מהגילגול של ג'יודוד.מגבי משתמש בזנב ברזל על ג'יודוד.ג'יודוד מתחמק בקלות מהמתקפהה שלך מגבי.אנה אומרת לג'יודוד,גילגול עוד פעם"ג'יודוד משתמש גילגול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גולדג לא מצליח להתחמק מהגילגול ונפגע מאוד.גולדג משתמש במשאבת הידרו על גרבלר.גרבלר לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של גןדג ונפגע.גרבלר בסוף מתעלף.סטיבן מחזיר את גרבלר לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה הולך וכעבור דקה מגיע למרכז הפוקימונים של העיר.אתה נכנכס למרכז.האחות ג'וי שואלת אותך"שלום ילד מה תרצהנ שאני יעשה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
נקבה ארגון היה זכר
--------------------
אני אומר לה
את רואה את העץ הקרוב?
תפילי אותו
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Green"]שון
אתה הולך וכעבור דקה מגיע למרכז הפוקימונים של העיר.אתה נכנכס למרכז.האחות ג'וי שואלת אותך"שלום ילד מה תרצהנ שאני יעשה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למגבי לתקוף את הגילגול בזנב ברזל
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Green"]שון
"שלום שמי שון","אני צריך בבקשה לרפא את הפוקימונים שלי".
-
[QUOTE=monster;773285][B][COLOR="Red"]יגאל
שלגון תוקף בראשיה את כדור הג'ירו של גליל.שתי המתקפות מיתנגשות ושני הפוקימונים נפגעים מהתקפה של היריב.שלחגון מתאוש מהר ומשתמש בזעם דר'קון על גליל.גלילי עוד לא מספםיק להתאאוש ונפגע מהזעם דרקון של שלגון.אנה אומרת לגלילי"ניב קרח עכשיו"גליל משתמש בניב קרח על שלגון שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה מחזיר את גרוויל לפוכדור שלו ויוצא מהמבנה.אתה ממשיך ביער קובל ולפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/15.png[/IMG] בידריל זועם תוקף אותך בעוקרץ רעל למזלך הוא מפספס אותך
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק מתחמק מפצצת הבוץ של סוינב.טורצ'יק תוקף בהגחחלת את סוינב.סוינב לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק ונפגע קשה.מילין אומרקת לסוינב"חלקיקי קרח"סוינב משתמש בחלקיקי קרח על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מתקפות גראוליט:גחלת,נהמה,גלגל אש,נשיכה
גראוליט מתחמק מזנב הרעל של סויפר.גראוןליט משתמש בגלגל אש על סויפר.סויפר לא מצליח להתחמק מגלגל האש של גראוליט ונפגע קשה.סופיר משתמש בעוקץ רעל[/COLOR][/B][/QUOTE]
גחלת על עוקץ רעל!
-
[quote=monster;774248][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גולדג לא מצליח להתחמק מהגילגול ונפגע מאוד.גולדג משתמש במשאבת הידרו על גרבלר.גרבלר לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של גןדג ונפגע.גרבלר בסוף מתעלף.סטיבן מחזיר את גרבלר לפוכדור שלו[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לסטיבן: "מי הפוקימון הבא שלך בקרב הזה שלנו?".
-
[quote=monster;774010][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גולדג מתחמק מהגילגול של גרבלר.גולדג משתמש במשאבת הידרו על גרבלר.גרבלר לא מצליח להתחמק ממשאבת היידרו של גולדג ונפגע קצת.גולדג משתמש באקדח מים על גרבלר.גרבלר מתחמק מאקדח המים של גולדג.סטיבן אומר לגרבלר"תשתמש סאבנים חדות"גרבלר משתמש באבנים חדות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]אתה מוציא את צ'ימצ'אר.אלכס מוציא את ראיצ'ו שלו לקרב ואומר לך"הצ'ימצ'אר שלך הולך להיות אבוד,ראיצ'ו מכת רעם על צ'ימצ'אר"ראיצ'ו משתמש במכת רעם על צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מתקרב אל שינקס ומלטף את הראש שלו עם ידיך.שינקס אוהב את הליטוף שלך.שינקס מחבב אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]טורצ'יק עולה על סלע קרח הקרוב אליו.סוינב יוצא מהמחבוא שלו ותוקף.טורצ'יק במהירות תוקף את סוינב בדחיפה חזקה.סוינב לא מצליח להתחמק ונפפגע מהדחיפה של טורצ'יק.מילין אומרת לך"הטורצ'יק שלך לא,סוינב פצצת בוץ על טורצ'יק"סוינב משתמש בפצצת בוץ על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ניר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]צ'רמנדאר קופץ על הצלפת הגפן של טטרטויג וכך מתחמק מהצלפת הגפן של טרטויג.צ'רמנדאר רץ על הצלפת הגפן של באלבאזור.צ'רמנדאר דוחף את באלהאזור בכוח רב.איל אומר לבאלבאזור שלו"אבקת רעל על צ'רמנדאר"באלבאזור שולח אבקת רעל אל צ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]שלגון מתחמק מניב הקרח של גלילי.שלגון בכל הכח תוקף את גלילי בזעם דרקון.גלילי לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של שלגון ונפגע ומתעלף בקרב.אנה מחזירה את גלילי ואמרת לך"שלגון אמור להיתפתח כרגע לסאלאמנס".אתה רואהה את שלגון זוהר ועטוף באור לבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]שון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]צ'ימצ'אר מתחמק מנעיצת הרעל של בידריל.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה.צ'ימצ'אר יוצא מהחפירה ומפתיע את בידריל בגחלת.בידריל לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע.בידריל מתאושש ומשתמש בעוקץ רעל על צ'ימצ'אר[/COLOR][/B][/quote]
"רוצה להצטרף אליי?" אשאל אותו
-
[B][COLOR="Green"]דניס
שינקס עושה לך כן עם הראש ואתה מבין שהוא רוצה להצטרף אליך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
סטיבן אומר לך"תגלה זאת מעד,צא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/405.png[/IMG] לאקסרי.לאסרי תשתמש במכת וולט על גולדג"לאסראי יוצא ורץ במכת וולט אל גולדגג שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גראוליט משתמש בגחלת על העוקץ הרעל של סויפר.הגחלת מעיפה את העוקץ הרעל.סוויפר מחליט לברוח משדה הקרב.הוא נעלם משדה הראיה שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שון
האחות ג'וי אומרת לך"בסדר"האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מגבי תוקף את הגילגול בזנב ברזל.הזנב ברזל עוצר את הגיגול של ג'יודוד.אנה אומרת לג'יודוד"פצצת בוץ"ג'יוד משתמש בפצצת בוץ[/COLOR][/B]
לרביטר רצה אל העץ ומשתמשת בנקמה ושוברת את העץ שלידה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;774353][B][COLOR="Green"]דניס
סטיבן אומר לך"תגלה זאת מעד,צא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/405.png[/IMG] לאקסרי.לאסרי תשתמש במכת וולט על גולדג"לאסראי יוצא ורץ במכת וולט אל גולדגג שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גראוליט משתמש בגחלת על העוקץ הרעל של סויפר.הגחלת מעיפה את העוקץ הרעל.סוויפר מחליט לברוח משדה הקרב.הוא נעלם משדה הראיה שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שון
[B][COLOR="Red"]יגאל
מגבי תוקף את הגילגול בזנב ברזל.הזנב ברזל עוצר את הגיגול של ג'יודוד.אנה אומרת לג'יודוד"פצצת בוץ"ג'יוד משתמש בפצצת בוץ[/COLOR][/B]
לרביטר רצה אל העץ ומשתמשת בנקמה ושוברת את העץ שלידה[/COLOR][/B][/QUOTE]
מעולה לרביטר!
עכשיו ארגון תקשה על לרביטר להפיל עצים
לרביטר תמשיכי להפיל עצים!
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="SeaGreen"]שון
[B][COLOR="Red"]יגאל
"תודה רבה".
'כדאי שאלך להתאמן קצת לפני המכון' אני חושב לעצמי.
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="SeaGreen"]שון
[B][COLOR="Red"]יגאל
אני אומר למגבי להישתמש בערפיח ואחר כך באגרוף אש
-
[quote]לוקאס
גראוליט משתמש בגחלת על העוקץ הרעל של סויפר.הגחלת מעיפה את העוקץ הרעל.סוויפר מחליט לברוח משדה הקרב.הוא נעלם משדה הראיה שלך[/quote]
"אוו כןןן???" אני אומר ומנסה לחוש בהילה שלו
-
[quote=monster;774353][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]שינקס עושה לך כן עם הראש ואתה מבין שהוא רוצה להצטרף אליך.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
ארים פוקדור ואתן לו להכנס אליו
-
[quote=monster;774353][B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]סטיבן אומר לך"תגלה זאת מעד,צא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/405.png[/IMG] לאקסרי.לאסרי תשתמש במכת וולט על גולדג"לאסראי יוצא ורץ במכת וולט אל גולדגג שלך[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגולדג: "תתחמק מיד מהמכת וולט ואז תכנס אל הפוכדור הזה".