[QUOTE=LordAbizi;838350]
דן
צ'ארמנדר מהנהן, ושולח ברצף שמונה כדורי אש שפוגעים בפאצ'יריסו הלא מוכן. פאצ'יריסו מתחיל לרוץ לכיוון צ'ארמנדר והוא ודחף אותו.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר שישרוט אותו ואז ידחוף אותו
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;838350]
דן
צ'ארמנדר מהנהן, ושולח ברצף שמונה כדורי אש שפוגעים בפאצ'יריסו הלא מוכן. פאצ'יריסו מתחיל לרוץ לכיוון צ'ארמנדר והוא ודחף אותו.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר שישרוט אותו ואז ידחוף אותו
עוד 190 הודעות ואנחנו עוקפים את Golden Eagle, ובכך נהיה מקום שני בפורום (שזה שיא למשחק הזה, וכנראה יותר מזה המשחק הזה לא יגיע, כי אי אפשר לעבור את קצב התגובות המטורף של Three Countries)
לי
"מיג'מארו, תקוף בסתירה כפולה, ותשמתמש באקדח מים כדי להדוף את עלי התער!" אומר הדייג. לוטאד רץ אל מיג'מארו ודוחף אותו. מיג'מארו מגיב בסתירה כפולה ופוגע כמה פעמים במיג'מארו. לוטאד מתרחק מעט ואז מתחיל לשלוח עלי תער לכיוון מיג'מארו. מיג'מארו שולח אקדחי מים והוא מנסה לעצור את העלים אך חלקם עדיין פוגעים בו. מיג'מארו מתחיל להתעייף.
תמיר
בסוף תצטרך לשלוח אותי לתיקון. אני אתקלקל.
--
"אריאדוס, הטעיית טרזן. פרוטרס, תגיע לאחד הגשרים שמוביל לעץ, ותתחבא בעץ. וווספיקוון, תקפי בקרן איתות!" אומר ארקון וודמן. הנדוואר שולח להביור אל פורטרס, אבל פורטרס בורח לזוג קורים שמחוברים מתחתית של עץ אחד לראש של עץ אחר, עולה על הקורים האלה ומסתחרר למטה, ומגיע לעץ. פיקאצ'ו שולח ברקים של ווספיקוון ווספיקוון תוקפות בקרן איתות שמצליחה לגבור על מכת הברק ופוגעת בפיקאצ'ו. גאביט מכין דראקו מטאור, ומהעץ שממנו הוא יורה יוצאים שלושה קורים אל עצים אחרים. גאביט שולח את הדרקו מטאור, ומהעץ הזה יוצא איראדוס, כשהוא מתכוון לתקוף את גאביט. גאביט תוקף את הקור הקרוב ביותר אליו בטופר דרקון וקורע אותו. אריאדוס ממשיך לנוע על אחד הקורים האחרים, ויורה שוב שני קורים אל עצים אחרים ומתקרב שוב אל גאביט. גאביט שוב קורע את אחד הקורים, ואריאדוס משתמש בקור השני וממנו מוציא עוד כמה קורים. התהליך נמשך עד שאריאדוס מוצא את עצמו מאחורי גאביט, ואז הוא תוקף את גאביט עם נעיצת רעל בגב שלו.
דן
צ'ארמנדר שורט את פאצ'יריסו, ופאצ'יריסו נותן מכה עם הזנב שלו לצ'ארמנדר. צ'ארמנדר דוחף את פאצי'ירסו, ואז פאצ'יריסו קופץ חזרה ודוחף את צ'ארמנדר.
[quote=LordAbizi;839934]עוד 190 הודעות ואנחנו עוקפים את Golden Eagle, ובכך נהיה מקום שני בפורום (שזה שיא למשחק הזה, וכנראה יותר מזה המשחק הזה לא יגיע, כי אי אפשר לעבור את קצב התגובות המטורף של Three Countries)
לי
"מיג'מארו, תקוף בסתירה כפולה, ותשמתמש באקדח מים כדי להדוף את עלי התער!" אומר הדייג. לוטאד רץ אל מיג'מארו ודוחף אותו. מיג'מארו מגיב בסתירה כפולה ופוגע כמה פעמים במיג'מארו. לוטאד מתרחק מעט ואז מתחיל לשלוח עלי תער לכיוון מיג'מארו. מיג'מארו שולח אקדחי מים והוא מנסה לעצור את העלים אך חלקם עדיין פוגעים בו. מיג'מארו מתחיל להתעייף.
[/quote]
אין לך סיכוי לעקוף את שלי אבל בהצלחה בניסיון
אני אומר לוטאד"שאיבבה ואז עלי טער"
[QUOTE=LordAbizi;839934]עוד 190 הודעות ואנחנו עוקפים את Golden Eagle, ובכך נהיה מקום שני בפורום (שזה שיא למשחק הזה, וכנראה יותר מזה המשחק הזה לא יגיע, כי אי אפשר לעבור את קצב התגובות המטורף של Three Countries)
תמיר
בסוף תצטרך לשלוח אותי לתיקון. אני אתקלקל.
--
"אריאדוס, הטעיית טרזן. פרוטרס, תגיע לאחד הגשרים שמוביל לעץ, ותתחבא בעץ. וווספיקוון, תקפי בקרן איתות!" אומר ארקון וודמן. הנדוואר שולח להביור אל פורטרס, אבל פורטרס בורח לזוג קורים שמחוברים מתחתית של עץ אחד לראש של עץ אחר, עולה על הקורים האלה ומסתחרר למטה, ומגיע לעץ. פיקאצ'ו שולח ברקים של ווספיקוון ווספיקוון תוקפות בקרן איתות שמצליחה לגבור על מכת הברק ופוגעת בפיקאצ'ו. גאביט מכין דראקו מטאור, ומהעץ שממנו הוא יורה יוצאים שלושה קורים אל עצים אחרים. גאביט שולח את הדרקו מטאור, ומהעץ הזה יוצא איראדוס, כשהוא מתכוון לתקוף את גאביט. גאביט תוקף את הקור הקרוב ביותר אליו בטופר דרקון וקורע אותו. אריאדוס ממשיך לנוע על אחד הקורים האחרים, ויורה שוב שני קורים אל עצים אחרים ומתקרב שוב אל גאביט. גאביט שוב קורע את אחד הקורים, ואריאדוס משתמש בקור השני וממנו מוציא עוד כמה קורים. התהליך נמשך עד שאריאדוס מוצא את עצמו מאחורי גאביט, ואז הוא תוקף את גאביט עם נעיצת רעל בגב שלו.
[/QUOTE]
קודם כל תתקלקל ואח"כ נדבר...
חוץ מזה,זה תלוי במחיר...>_>
--
"גאביט,תפוס את אריאדוס ,ואם אתה תופס תתיח אותו בעץ ואז תפוס אותו וזעם דרקון,ואם לא אז תשתמש בקצה אבנים על העצים,ואל תתיחס אליו!הנדוואר,אמרתי לך להגן על גאביט!תתקוף את אראידוס או את פורטרס בלהביור ,תלוי מי תוקף,ותמשיך להגן עליו בלהביור!פיקאצ'ו תרוץ מסביב לווספקווין,ותתקוף בסבב הראשון מכת ברק ואז מכת זנב,בסיבוב השני מכת זנב מכת ברק ומכת זנב,וככה בכל סיבוב שממשיך!"
[QUOTE=LordAbizi;839934]
דן
צ'ארמנדר שורט את פאצ'יריסו, ופאצ'יריסו נותן מכה עם הזנב שלו לצ'ארמנדר. צ'ארמנדר דוחף את פאצי'ירסו, ואז פאצ'יריסו קופץ חזרה ודוחף את צ'ארמנדר.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר שידחוף אותו ואחר כך ישתמש בגחלת
[QUOTE=LordAbizi;834655]ג'וני
"אה..." הוא אומר "אני [URL="http://www.serebii.net/anime/characters/aj.shtml"]איי-ג'יי[/URL], הגעתי למקום ארבע בקנטו, ואז באתי לפה, סתם מתוך שעמום"
[/QUOTE]
"מגניב,אתה יודע אולי איפה המכון השני במחוז הזה נמצא?" אשאל אותו
לי
זה מה שאמרתי, שאין לי סיכוי לעקוף אותך עם קצב התגובות המפלצתי שלך.
--
"מיג'מארו, השתמש במכת זנב ואז בדחיפה!" אומר הדייג. לוטאד שואב מעט כח עד שמיג'מארו מגיע אליו ונותן לו מכה עם הזנב. לוטאד קופץ אחורה ושולח עלי תער (הוא כבר יכול לשלוח שלושה עלי תער) שפוגעים במיג'מארו. מיג'מארו לאחר מכן דוחף את לוטאד.
תמיר
זה כבר היה... יותר אנושי.
--
"לעצים! ווספיקוון, תקוף בכח תכשיט את פיקאצ'ו, ואריאדוס, תפוס את פיקאצ'ו עם הקורים ותמשוך אותו לעץ שלך. לאחר מכן ווספיקוון, תקוף בקרן איתות את גאביט, ואם הנדוואר מתערב, אז תתקוף אותו קודם!" אומר ארקון וודמן. אריאדוס שולח קור ובורח אל עץ לפני שגאביט מספיק לעשות משהו, ופורטרס מתגלגל לכיוון אחד הקורים שעולים למעלה והוא עולה לעץ. פיקאצ'ו מתחיל את המהלך הסיבוב סביב ווספיוון, ווספיקוון נפגע, ואז הוא שולח כח תכשיט אל פיקאצ'ו שמוציא אותו מהסיבוב. קורים מאחד העצים נשלחים לכיוון פיקאצ'ו, ומתחילים לגרור אותו לכיוון העץ, אבל פיקאצ'ו מנסה להאבק עם הרגליים ולעצור את עצמו. גאביט מתחיל לשלוח אבנים חדות לכיוון העצים, ווספיקוון שולח לעברו קרן איתות. הנדוואר מתערב ושולח להביור, אז ווספיקוון שולחת קרן איתות על הנדוואר ופוגע בו, ומיד לאחר מכן שולחת קרן אל גאביט שגם עוצרת אותו.
דן
צ'ארמנדר דוחף את פאצ'יריסו, ופאצ'ירסו בתגובה מכה עם הזנב שלו בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר שולח כמה הפעם שבעה כדורי אש אל פאצ'יריסו ברצף, ואז פאצ'יריסו דוחף אותו.
ג'וני
"הוא נמצא בזאוגוויל, הייתי שם. למאמנת קוראים ג'ן קרלסון ויש לה סלוברו וקווגסייר. אם תמשיך ללכת לאורך התעלה הזו תגיע לשם בסופו של דבר. התעלה הזאת ממשיכה הישר לתוך המכון. בכל מקרה, כדאי שנשמור על קשר למקרה שמטורפים כמו שתקפו אותך יפעלו שוב. יש לך נייד?" הוא שואל.
[QUOTE=LordAbizi;841489]
ג'וני
"הוא נמצא בזאוגוויל, הייתי שם. למאמנת קוראים ג'ן קרלסון ויש לה סלוברו וקווגסייר. אם תמשיך ללכת לאורך התעלה הזו תגיע לשם בסופו של דבר. התעלה הזאת ממשיכה הישר לתוך המכון. בכל מקרה, כדאי שנשמור על קשר למקרה שמטורפים כמו שתקפו אותך יפעלו שוב. יש לך נייד?" הוא שואל.[/QUOTE]
"כן,0273-454-321" אומר לו "תודה לך" אומר לו ואמשיך ללכת לאורך התעלה*
[QUOTE=LordAbizi;841489]
דן
צ'ארמנדר דוחף את פאצ'יריסו, ופאצ'ירסו בתגובה מכה עם הזנב שלו בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר שולח כמה הפעם שבעה כדורי אש אל פאצ'יריסו ברצף, ואז פאצ'יריסו דוחף אותו.
[/QUOTE]
משפט לא הגיוני יש מילים מיותרת או חסרות אבל הבנתי את הכוונה
--
אומר לצארמנדר שידחוף אותו שוב ואז ישרוט אותו
[QUOTE=LordAbizi;841489]לי
זה מה שאמרתי, שאין לי סיכוי לעקוף אותך עם קצב התגובות המפלצתי שלך.
--
"מיג'מארו, השתמש במכת זנב ואז בדחיפה!" אומר הדייג. לוטאד שואב מעט כח עד שמיג'מארו מגיע אליו ונותן לו מכה עם הזנב. לוטאד קופץ אחורה ושולח עלי תער (הוא כבר יכול לשלוח שלושה עלי תער) שפוגעים במיג'מארו. מיג'מארו לאחר מכן דוחף את לוטאד.
[/QUOTE]
זה לא קצב מפלצתי
אני אומר ללוטאד"עלי טער על מיגימארו ואז שאיבה עליו"
ג'וני
אתה נפרד מאיי-ג'יי וממשיך ללכת לאורך התעלה. ואתה רואה בדרך מספר מאמנים שעוסקים בפעולות משונות לכאורה, כל אחד שקוע במה שהוא עושה.
דן
חוץ מהקטע עם כדורי האש המשפט ההוא נראה לי הגיוני מאוד.
--
צ'ארמנדר דוחף את פאצ'יריסו, ואז פאצ'יריסו נושך אותו. צ'ארמנדר שורט את פאצ'יריסו ופאצ'יריסו עוזב אותו, ואז פאצ'יריסו קופץ ודוחף את צ'ארמנדר.
לי
"מיג'מארו, בועות ואז דחיפה!" אומר הדייג. לוטאד שולח עלי תער אל מיג'מארו ופוגע. מיג'מארו מתחיל לשלוח בועות שהודפות את עלי התער ופוגע בלוטאד. לוטאד שואב ממיג'מארו כח עד שמיג'אמרו מגיע אליו ודוחף אותו.
[quote=LordAbizi;842111]
לי
"מיג'מארו, בועות ואז דחיפה!" אומר הדייג. לוטאד שולח עלי תער אל מיג'מארו ופוגע. מיג'מארו מתחיל לשלוח בועות שהודפות את עלי התער ופוגע בלוטאד. לוטאד שואב ממיג'מארו כח עד שמיג'אמרו מגיע אליו ודוחף אותו.[/quote]
אני אומר ללוטאד"עלי טער ואז דחיפה על מיגימארו"
לי
"מיג'מארו, מכת זנב ולאחר מכן דחיפה!" אומר הדייג. לוטאד שולח עלי תאר שמיג'מארו רץ דרכם ונפגע מהם עד שהוא מגיע ללוטאד ומכה בו עם הזנב. מיג'אמרו ולוטאד קופצים זה אל זה ודוחפים אאחד את השני. מיג'מארו נראה ממש עייף, לוטאד מתחיל להתעייף.
[QUOTE=LordAbizi;844112]לי
"מיג'מארו, מכת זנב ולאחר מכן דחיפה!" אומר הדייג. לוטאד שולח עלי תאר שמיג'מארו רץ דרכם ונפגע מהם עד שהוא מגיע ללוטאד ומכה בו עם הזנב. מיג'אמרו ולוטאד קופצים זה אל זה ודוחפים אאחד את השני. מיג'מארו נראה ממש עייף, לוטאד מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אי אומר ללוטאד"שאיבה ועלי טער על מיג'מארו"
[QUOTE=LordAbizi;841489]
תמיר
זה כבר היה... יותר אנושי.
--
"לעצים! ווספיקוון, תקוף בכח תכשיט את פיקאצ'ו, ואריאדוס, תפוס את פיקאצ'ו עם הקורים ותמשוך אותו לעץ שלך. לאחר מכן ווספיקוון, תקוף בקרן איתות את גאביט, ואם הנדוואר מתערב, אז תתקוף אותו קודם!" אומר ארקון וודמן. אריאדוס שולח קור ובורח אל עץ לפני שגאביט מספיק לעשות משהו, ופורטרס מתגלגל לכיוון אחד הקורים שעולים למעלה והוא עולה לעץ. פיקאצ'ו מתחיל את המהלך הסיבוב סביב ווספיוון, ווספיקוון נפגע, ואז הוא שולח כח תכשיט אל פיקאצ'ו שמוציא אותו מהסיבוב. קורים מאחד העצים נשלחים לכיוון פיקאצ'ו, ומתחילים לגרור אותו לכיוון העץ, אבל פיקאצ'ו מנסה להאבק עם הרגליים ולעצור את עצמו. גאביט מתחיל לשלוח אבנים חדות לכיוון העצים, ווספיקוון שולח לעברו קרן איתות. הנדוואר מתערב ושולח להביור, אז ווספיקוון שולחת קרן איתות על הנדוואר ופוגע בו, ומיד לאחר מכן שולחת קרן אל גאביט שגם עוצרת אותו.
[/QUOTE]
"הנדוואר,תעקב את ווספקווין ופורטרס בגחלת על שניהם,תתחמק אם תוקפים אותך ולהביור,ותתחמק אם תוקפים,ותגן על גאביט בכל מחיר!פיקאצ'ו,שלח מכת ברק לחוט(שכול או לעבור בחוט לאריאדוס או לפחות לשרוף את החוט),ואם תשתחרר מכת ברק על אריאדוס ווספקווין,ותתחמק ממתקפות שתוקפים אותך!גאביט,דרקו מטאור על העץ שגאביט נמצא עליו,על כל העצים מסביב,בכל המהירות שאתה יכול,ואם תוקפים אותך תתחמק ותמשיך במתקפה.אם אחד הפוקימונים שלו תוקפים,תשלח על התוקף דרקו מטאור לפני שהוא תוקף!"