-
[QUOTE=LordAbizi;842111]
דן
חוץ מהקטע עם כדורי האש המשפט ההוא נראה לי הגיוני מאוד.
--
צ'ארמנדר דוחף את פאצ'יריסו, ואז פאצ'יריסו נושך אותו. צ'ארמנדר שורט את פאצ'יריסו ופאצ'יריסו עוזב אותו, ואז פאצ'יריסו קופץ ודוחף את צ'ארמנדר.
[/QUOTE]
אומר לצארמנדר דחיפה ואחר כך גחלת
-
לי
"מיג'מארו, מכת זנב ואז נגיחה!" אומר הדייג. לוטאד מתחיל לשאוב כח ממיג'מארו, ואז מיג'מארו מסתובב ומכה בו עם הזנב. לוטאד עובר לעלי תער שפוגעים במיג'מארו עד משיג'מארו מגיע אליו ונוגח בו.
תמיר
גאביט לא נמצא בשום עץ @_@. למזלי מערכת תיקון השגיאות האוטומטית מצאה שני אפשרויות לתיקון: אריאדוס ופורטרס. אנחש שמודבר באריאדוס.
--
אוקיי, אחרי כמה דקות הצלחתי לעכל הכל.
--
"אריאדוס, תנועת עץ ואז תקשור את הנדוואר מאחורה. ווספיקוון תנסה לעצור אותם בינתיים עם קרן איתות. פורטרס, סיבוב מהיר על פיקאצ'ו. אם הנדוואר ופיקאצ'ו נפגעים,שלח את כל קרן האיתות אל גאביט" אומר ארקון וודמן. פיקאצ'ו משתמש במכת ברק וקורע את הקורים. גאביט מכין דרקו מטאור ושולח על העץ שממנו יוצאים הכורים, והעץ מתפרק מעט, אך לא רואים שם את אריאדוס. כל הזמן הזה הנדוואר ופיקאצ'ו תוקפים את ווספיקוון שמחזיק מעמד עם קרן איתות אבל הוא מתקשה. לפתע קורים נשלחים אל הנדוואר מהעץ שמאחוריו, (כך שהנדוואר לא יכול לתקוף לכיוון הזה כי זה מאחוריו) ותופסים אותו. בערך באותו זמן יוצא פורטרס מאחד העצים והוא מסתחרר ופוגע בפיקאצ'ו. ווספיקוון מנצל את רגע ההפתעה הזה ושולחת קרן איתות שפוגע בגאביט, שבדיוק שיגר דרקו מטאור אל עץ אחר.
דן
צ'ארמנדר דוחף את פאצ'יריסו, ופאצ'יריסו מכה בו עם הזנב. צ'ארמנדר קופץ אחורה ושולח כדורי אש, הפעם הוא מצליח רק 5 ברצף. כדורי האש פוגעים בפאצ'יריסו, ולבסוף פאצ'יריסו דוחף את צ'ארמנדר.
-
[QUOTE=LordAbizi;846102]
דן
צ'ארמנדר דוחף את פאצ'יריסו, ופאצ'יריסו מכה בו עם הזנב. צ'ארמנדר קופץ אחורה ושולח כדורי אש, הפעם הוא מצליח רק 5 ברצף. כדורי האש פוגעים בפאצ'יריסו, ולבסוף פאצ'יריסו דוחף את צ'ארמנדר.[/QUOTE]
אממ כמה פאצריסו חזק הוא לא אמור להתעפף או משו כבר?
--
אומר לו שידחוף אותו ואז יתחמק
-
דן
זה אחת הבעיות במשחק הזה, קרבות ארוכים מדי.
--
צ'ארמנדר קופץ אל פאצ'יריסו ומכה בו. פאצ'יריסו בתגובה שולח את הזנב. צ'ארמנדר מנסה להתכופף, אך זה עדייין פוגע בו. פאצ'יריסו מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;846102]לי
"מיג'מארו, מכת זנב ואז נגיחה!" אומר הדייג. לוטאד מתחיל לשאוב כח ממיג'מארו, ואז מיג'מארו מסתובב ומכה בו עם הזנב. לוטאד עובר לעלי תער שפוגעים במיג'מארו עד משיג'מארו מגיע אליו ונוגח בו.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"עלי טער ושאיבה"
-
[QUOTE=LordAbizi;847124]דן
זה אחת הבעיות במשחק הזה, קרבות ארוכים מדי.
--
צ'ארמנדר קופץ אל פאצ'יריסו ומכה בו. פאצ'יריסו בתגובה שולח את הזנב. צ'ארמנדר מנסה להתכופף, אך זה עדייין פוגע בו. פאצ'יריסו מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר דחיפה ואז גחלת בכל הכוח
-
לי
"מיג'מארו, קו הגנה אחרון!" אומר הדייג. לוטאד שולח מגבו מספר עלים שבקלות מגיעים אל מיג'מארו ופוגעים בו. מיג'מארו צובר כח ושולח אקדח מים גדול ועוצמתי. לוטאד שוב ממנו מעט כח, אך אקדח המים פוגע בלוטאד בחזקה, ומיג'מארו קורס באפיסת כוחות. "מיג'מארו! נתת קרב טוב" הוא מחזיר את מיג'מארו לפוכדור שלו ומבצע תרגיל זריזות ידיים מהיר ומוציא פוקדור אחר. "צא, שלוס!" הוא זורק שלוס מהפוכדור שלו.
דן
צ'ארמנדר רץ אל פאצ'יריסו ודוחף אותו. פאצ'יריסו מנצל את הקרבה, ובעת ההתנגשות נועץ את שיניו בצ'ארמנדר ונושך אותו. צ'ארמנדר נאבק בפאצ'יריסו, משתחרר מהנשיכה, מזנק אחרונית, ושולח במיטב מאמציו שישה כדורי אש. המאמץ הזה מייגע נורא, וצ'ארמנדר מתחיל להתנשף בכבדות אחרי הגחלת. (שים לב, הוא עדיין לא התחיל להתעייף)
-
[quote=LordAbizi;847702]לי
"מיג'מארו, קו הגנה אחרון!" אומר הדייג. לוטאד שולח מגבו מספר עלים שבקלות מגיעים אל מיג'מארו ופוגעים בו. מיג'מארו צובר כח ושולח אקדח מים גדול ועוצמתי. לוטאד שוב ממנו מעט כח, אך אקדח המים פוגע בלוטאד בחזקה, ומיג'מארו קורס באפיסת כוחות. "מיג'מארו! נתת קרב טוב" הוא מחזיר את מיג'מארו לפוכדור שלו ומבצע תרגיל זריזות ידיים מהיר ומוציא פוקדור אחר. "צא, שלוס!" הוא זורק שלוס מהפוכדור שלו.
[/quote]
אני אומר ללוטאד"עלי טער ושאיבה על שלוס"
-
[QUOTE=LordAbizi;846102]
תמיר
גאביט לא נמצא בשום עץ @_@. למזלי מערכת תיקון השגיאות האוטומטית מצאה שני אפשרויות לתיקון: אריאדוס ופורטרס. אנחש שמודבר באריאדוס.
--
אוקיי, אחרי כמה דקות הצלחתי לעכל הכל.
--
"אריאדוס, תנועת עץ ואז תקשור את הנדוואר מאחורה. ווספיקוון תנסה לעצור אותם בינתיים עם קרן איתות. פורטרס, סיבוב מהיר על פיקאצ'ו. אם הנדוואר ופיקאצ'ו נפגעים,שלח את כל קרן האיתות אל גאביט" אומר ארקון וודמן. פיקאצ'ו משתמש במכת ברק וקורע את הקורים. גאביט מכין דרקו מטאור ושולח על העץ שממנו יוצאים הכורים, והעץ מתפרק מעט, אך לא רואים שם את אריאדוס. כל הזמן הזה הנדוואר ופיקאצ'ו תוקפים את ווספיקוון שמחזיק מעמד עם קרן איתות אבל הוא מתקשה. לפתע קורים נשלחים אל הנדוואר מהעץ שמאחוריו, (כך שהנדוואר לא יכול לתקוף לכיוון הזה כי זה מאחוריו) ותופסים אותו. בערך באותו זמן יוצא פורטרס מאחד העצים והוא מסתחרר ופוגע בפיקאצ'ו. ווספיקוון מנצל את רגע ההפתעה הזה ושולחת קרן איתות שפוגע בגאביט, שבדיוק שיגר דרקו מטאור אל עץ אחר.
[/QUOTE]
זו אחת הסיבות שאני מעדיף להיות שה"ם ולא שחקן-כי ככה אתה מחליט ל מה שקורה!
הם בלתי מנוצחים???
--
"גאביט,דרקו מטאור בכל הכוח על ווספקווין!הנדוואר,להביור על ווספקווין!פיקאצ'ו,מכת ברק על ווספקווין!בכל הכוח!תנסו להתיש אותה כמה שיותר,ותתמקמו מסביבה במשולש,ככה שאם היא או אחד הפוקימונים האחרים תוקפים מאחורי אחד מכם,תשלחו מתקפת נגד!ותשתדלו להתחמק אם אתם רואים את המתקפה,כדי שהאחרים לא יצטרכו לעצור את ההתקפה!"
-
לי
"שלוס, חבטת גוף ונגיחה!" אומר הדייג. שלוס יוצא אל לוטאד במתקפת גוף מלאה, שלוטאד מנסה לעצור עם עלי תער. שלוס מסתער מבעד לעלי התער ודוחף את לוטאד. לוטאד שוב כח משלוס, עד אשר שלוס מטיח את ראשו בלוטאד ומספיק את ההתקפה שלו. לוטאד נראה ממש עייף.
תמיר
זה המשחק שלי, ועל כן אני השליט ה[b]כן[/b] מעורער של העולם הזה.
להזכריך, הנדוואר נתפס על ידי קורים של אריאדוס, וקצת קשה לו לזוז ככה.
הם יהיו מנוצחים ברגע שאני אקבע שהתעללתי בך מספיק.
--
"אריאדוס, הנח את הקורים וקשור אותם לענף. לאחר מכן הוראת התקפה על הנדוואר!" אומר ארקון וודמן. פיקאצ'ו וגאביט והנדוואר מתחילים לתקוף את ווספיקוון בהתקפות, אם כי הנדוואר קשור אז הוא לא יכול לזוז במבנה המשולשי. לפתע ווספיקוון שולח כח תכשיט, פורטרס משתמש בסיבוב מהיר, ומהעץ יוצאים עוקצי רעל, כולם מכוונים אל הנדוואר הלכוד. שלושת פוקימוני החרק מקיפים את הנדוואר בברוטאליות ותוקפים אותו. פיקאצ'ו וגבאיט עדיין ממשיכים לתקוף את ווספיקוון.
-
[QUOTE=LordAbizi;849014]לי
"שלוס, חבטת גוף ונגיחה!" אומר הדייג. שלוס יוצא אל לוטאד במתקפת גוף מלאה, שלוטאד מנסה לעצור עם עלי תער. שלוס מסתער מבעד לעלי התער ודוחף את לוטאד. לוטאד שוב כח משלוס, עד אשר שלוס מטיח את ראשו בלוטאד ומספיק את ההתקפה שלו. לוטאד נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"שאיבה ואקדח מים"
-
[QUOTE=LordAbizi;849014]
תמיר
זה המשחק שלי, ועל כן אני השליט ה[b]כן[/b] מעורער של העולם הזה.
להזכריך, הנדוואר נתפס על ידי קורים של אריאדוס, וקצת קשה לו לזוז ככה.
הם יהיו מנוצחים ברגע שאני אקבע שהתעללתי בך מספיק.
--
"אריאדוס, הנח את הקורים וקשור אותם לענף. לאחר מכן הוראת התקפה על הנדוואר!" אומר ארקון וודמן. פיקאצ'ו וגאביט והנדוואר מתחילים לתקוף את ווספיקוון בהתקפות, אם כי הנדוואר קשור אז הוא לא יכול לזוז במבנה המשולשי. לפתע ווספיקוון שולח כח תכשיט, פורטרס משתמש בסיבוב מהיר, ומהעץ יוצאים עוקצי רעל, כולם מכוונים אל הנדוואר הלכוד. שלושת פוקימוני החרק מקיפים את הנדוואר בברוטאליות ותוקפים אותו. פיקאצ'ו וגבאיט עדיין ממשיכים לתקוף את ווספיקוון.[/QUOTE]
"קצה אבנים על החוט גאביט,עד שהוא נקרע!והנדוואר אחרי שהחוט נקרע,תתחמק ותשתמש בלהיוביור לכל הצדדים שאתה יכול להגיע,כדי להתחמק מהם!כל השאר להמשיך כמו מקודם!"
-
לי
"שלוס, מכת בוץ, ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר הדייג. לוטאד מתחיל לשאוב כוחות משלוס, אך שלוס יורק מפיו כמות גדולה של בוץ שנמרחת על לוטאד. לוטאד מבעד לבוץ יורה אקדח מים שפוגע בשלוס, בזמן ששלוס רץ אל לוטאד, ודוחף אותו.
תמיר
"אראידוס, קומבו כדור ג'אירו על גאביט. ווספיקוון, תקוף בכח תכשיט את הנדוואר!" אומר ארקון וודמן. גאביט יורה אבנים חדות, שבדיוק רב חותכות את הקורים ומחזירות להנדוואר את חופש התנועה שלך. מהעץ נורים קורים שתופסים את פורטרס והם מתחילים להכות בגאביט עם פורטרס מה שמונע ממנו ליצור את מטאור הדרקון. הנדוואר רואה שהכיוון היחידי שממנו עדיין תוקפים אותו הוא ווספיקוון, והוא שולח עליו סילון אש שדוחף אותו אחורה, ופיקאצ'ו יורה עליו זרם חשמלי. ווספיקוון מגיב בכח תכשיט שנאבק בשני ההתקפות, אך אין הוא מצליח להחזיק מעמד זמן רב והוא נאלץ לסגת.
-
[QUOTE=LordAbizi;849426]לי
"שלוס, מכת בוץ, ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר הדייג. לוטאד מתחיל לשאוב כוחות משלוס, אך שלוס יורק מפיו כמות גדולה של בוץ שנמרחת על לוטאד. לוטאד מבעד לבוץ יורה אקדח מים שפוגע בשלוס, בזמן ששלוס רץ אל לוטאד, ודוחף אותו.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"דחיפה ושאיבה על שלוס"
-
[QUOTE=LordAbizi;849426]
תמיר
"אראידוס, קומבו כדור ג'אירו על גאביט. ווספיקוון, תקוף בכח תכשיט את הנדוואר!" אומר ארקון וודמן. גאביט יורה אבנים חדות, שבדיוק רב חותכות את הקורים ומחזירות להנדוואר את חופש התנועה שלך. מהעץ נורים קורים שתופסים את פורטרס והם מתחילים להכות בגאביט עם פורטרס מה שמונע ממנו ליצור את מטאור הדרקון. הנדוואר רואה שהכיוון היחידי שממנו עדיין תוקפים אותו הוא ווספיקוון, והוא שולח עליו סילון אש שדוחף אותו אחורה, ופיקאצ'ו יורה עליו זרם חשמלי. ווספיקוון מגיב בכח תכשיט שנאבק בשני ההתקפות, אך אין הוא מצליח להחזיק מעמד זמן רב והוא נאלץ לסגת.[/QUOTE]
" הנדוואר,תעזור לגאביט ותשתמש בלהביור על פורטרס והקורים!(איך באמת יכול להיות שאש לא מתפשטת מהקור עד לאריאדוס?)גאביט,דרקו מטאור על העצים סביב(יש כל כך הרבה עצים או שהוא הורס כ"כ מעט בתור?)!פיקאצ'ו,מכת ברק על וספקווין,ואם היא מנסה לברוח,או לתקוף מישהו אחר,אל תתן לה ותחסום אותה עם מכת ברק!שלושתכם,תפתחו את האוזניים והעיניים,תתרכזו בקרב,ואם אתם שומעים את המאמן פוקד מתקה עליכם,או את אחד הפוקימונים תוקף אתכם,תתחמקו!"