-
[QUOTE=LordAbizi;847702
דן
צ'ארמנדר רץ אל פאצ'יריסו ודוחף אותו. פאצ'יריסו מנצל את הקרבה, ובעת ההתנגשות נועץ את שיניו בצ'ארמנדר ונושך אותו. צ'ארמנדר נאבק בפאצ'יריסו, משתחרר מהנשיכה, מזנק אחרונית, ושולח במיטב מאמציו שישה כדורי אש. המאמץ הזה מייגע נורא, וצ'ארמנדר מתחיל להתנשף בכבדות אחרי הגחלת. (שים לב, הוא עדיין לא התחיל להתעייף)[/QUOTE]
אומר לצארמנדר שלא יבוא במגע אם פאצריסו עד שיחזור לעצמו ואם פאצריסו ינסה לפגוע בו שינסה להתחמק
-
לי
"שלוס, דחיפה ונגיחה!" אומר הדייג. שני הפוקימונים יוצאים בעקבות הוראות המאמנים שלהם ומתנגשים אחד בשני. לוטאד במהרה מתחיל לשאוב כוחות משלוס, אך הוא מופסק כששלוס מטיח את ראשו בלוטאד וגורם ללוטאד ליפול מטה, חלש מאוד.
תמיר
א. יש המון עצים, זה זירה ענקית, וכן, גאביט הרס קצת מאוד, כי דאגתי להפריע לו.
ב. הקורים לא שורפים חזרה את אריאדוס, כי הוא מתוחכם מספיק כדי לעזוב אותם ולתת להם פשוט ליפול.
--
"אריאדוס, ופורטרס, בצעו מהלך נסיגתי. לאחר מכן השתמשו במלכודת קורים כדי ללכוד את גאביט. ווספיקוון, השתמשי בקרן איתות על פיקאצ'ו. הפגיני כח!" אומר ארקון וודמן. גאביט מנסה לשלוח אש אל אריאדוס, אך איראדוס מושך אותו אחורה. גאביט שולח דרקו מטאור אל הכיוון שאליו פורטרס נעלם, אך נראה שהם כבר לא שם. פיקאצ'ו וווספיקוון מחליפים ביניהם התקפות, וגאביט מוריד עוד עץ. אתה מבחין בקצה המרוחק של הזירה, את אריאדוס מבצבץ. הוא מוציא כדור כדורים ודוחף אותו, והכדור מתחיל להסתחרר. הכדור מכוון אל גאביט, והוא משאיר מאחוריו קורים. גאביט, שבדיוק הפיל עץ נוסף בדרקו מטאור, נפגע מהכדור, ומסתבך בקורים שמאחוריו. ווספיקוון ראתה את הכדור מתקרב לכיוון שלה מראש, וברחה משם. הכדור שהיה פורטרס מגיע לצד שלך של הזירה, וגאביט נלכד באמצע בקורים בתנוחה די לא נוחה.
דן
צ'ארמנדר עוצר במקום ומתחיל להתנשף בזמן שפאצ'יריסו מתקרב אליו. לצ'ארמנדר יש מספיק זמן כדי להבין את קו ההתקפה של פאצ'יריסו, והוא מתחמק מההתקפות שלו, אך ההתחמקות מאטה את קצב המנוחה שלו.
-
[QUOTE=LordAbizi;850507]לי
"שלוס, דחיפה ונגיחה!" אומר הדייג. שני הפוקימונים יוצאים בעקבות הוראות המאמנים שלהם ומתנגשים אחד בשני. לוטאד במהרה מתחיל לשאוב כוחות משלוס, אך הוא מופסק כששלוס מטיח את ראשו בלוטאד וגורם ללוטאד ליפול מטה, חלש מאוד.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"דחיפה ואז שאיבה על שלוס"
-
לי
"שלוס, נגיחה, ומכת בוץ!" אומר הדייג. לוטאד רץ אל שלוס, ודוחף אותו. שלוס סופג את המכה, ומיד מטיח את ראשו בלוטאד והודף אותו אחורה. לוטאד מתחיל לשאוב כח משלוס, כששלוס יורק עליו בוץ שמכסה אותו ועוצר את ההתקפה.
-
[QUOTE=LordAbizi;851136]לי
"שלוס, נגיחה, ומכת בוץ!" אומר הדייג. לוטאד רץ אל שלוס, ודוחף אותו. שלוס סופג את המכה, ומיד מטיח את ראשו בלוטאד והודף אותו אחורה. לוטאד מתחיל לשאוב כח משלוס, כששלוס יורק עליו בוץ שמכסה אותו ועוצר את ההתקפה.[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"דחיפה ועלי טער על שלוס"
-
[QUOTE=LordAbizi;850507]
דן
צ'ארמנדר עוצר במקום ומתחיל להתנשף בזמן שפאצ'יריסו מתקרב אליו. לצ'ארמנדר יש מספיק זמן כדי להבין את קו ההתקפה של פאצ'יריסו, והוא מתחמק מההתקפות שלו, אך ההתחמקות מאטה את קצב המנוחה שלו.[/QUOTE]
אומר לו שיקח נשימה עמוקה וידחוף אותו אחר כך ישוב למצב הגנתי
-
לי
"וואו, אתה מוציא אותו מעבר לגבולות היכולת שלו! שלוס, דחוף ולאחר מכן באקדח מים!" אומר הדייג. שלוס ולוטאד נעים זה לכיון זה ומתנגשים, לוטאד נפגע חזק יותר עקב העובדה שהוא קטן יותר. שלוס, שנפגע פחות ולכן מתאושש מהר יותר, שולח אקדח מים שפוגע בלוטאד. לוטאד נפגע מעט, ואז שולח עלי תער אל שלוס.
דן
צ'ארמנדר עוזר אומץ ודוחף את פאצ'יריסו אחורה. פאצ'ריסו בזמן הדחיפה מספיק לנשוך את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר משתחרר מהנשיכה של פאצ'יריסו, וקופץ אחורה ומנסה שוב לנוח.
-
[QUOTE=LordAbizi;852659]לי
"וואו, אתה מוציא אותו מעבר לגבולות היכולת שלו! שלוס, דחוף ולאחר מכן באקדח מים!" אומר הדייג. שלוס ולוטאד נעים זה לכיון זה ומתנגשים, לוטאד נפגע חזק יותר עקב העובדה שהוא קטן יותר. שלוס, שנפגע פחות ולכן מתאושש מהר יותר, שולח אקדח מים שפוגע בלוטאד. לוטאד נפגע מעט, ואז שולח עלי תער אל שלוס.
[/QUOTE]
אי אומר לשלוס"עלי טער ואקדח מים על שלוס"
-
לי
ללא ספק התכוונת שאתה פוקד זאת על לוטאד.
--
"שלוס, חבטת גוף, ומתקפת בוץ!" אומר הדייג. לוטאד שולח עלי תער אל שלוס שמתקרב אליו. שלוס מזנק ומטיח את גופו בלוטאד. לוטאד מנסה לירות אקדח מים, אך הוא עייף מדי כדי לבצע זאת ונכשל. שלוס יורק מפיו בוץ שפוגע בלוטאד.
-
[QUOTE=LordAbizi;854063]לי
ללא ספק התכוונת שאתה פוקד זאת על לוטאד.
--
"שלוס, חבטת גוף, ומתקפת בוץ!" אומר הדייג. לוטאד שולח עלי תער אל שלוס שמתקרב אליו. שלוס מזנק ומטיח את גופו בלוטאד. לוטאד מנסה לירות אקדח מים, אך הוא עייף מדי כדי לבצע זאת ונכשל. שלוס יורק מפיו בוץ שפוגע בלוטאד.[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"אקדח מים ואלי טער על שלוס"
-
[QUOTE=LordAbizi;850507]
תמיר
א. יש המון עצים, זה זירה ענקית, וכן, גאביט הרס קצת מאוד, כי דאגתי להפריע לו.
ב. הקורים לא שורפים חזרה את אריאדוס, כי הוא מתוחכם מספיק כדי לעזוב אותם ולתת להם פשוט ליפול.
--
"אריאדוס, ופורטרס, בצעו מהלך נסיגתי. לאחר מכן השתמשו במלכודת קורים כדי ללכוד את גאביט. ווספיקוון, השתמשי בקרן איתות על פיקאצ'ו. הפגיני כח!" אומר ארקון וודמן. גאביט מנסה לשלוח אש אל אריאדוס, אך איראדוס מושך אותו אחורה. גאביט שולח דרקו מטאור אל הכיוון שאליו פורטרס נעלם, אך נראה שהם כבר לא שם. פיקאצ'ו וווספיקוון מחליפים ביניהם התקפות, וגאביט מוריד עוד עץ. אתה מבחין בקצה המרוחק של הזירה, את אריאדוס מבצבץ. הוא מוציא כדור כדורים ודוחף אותו, והכדור מתחיל להסתחרר. הכדור מכוון אל גאביט, והוא משאיר מאחוריו קורים. גאביט, שבדיוק הפיל עץ נוסף בדרקו מטאור, נפגע מהכדור, ומסתבך בקורים שמאחוריו. ווספיקוון ראתה את הכדור מתקרב לכיוון שלה מראש, וברחה משם. הכדור שהיה פורטרס מגיע לצד שלך של הזירה, וגאביט נלכד באמצע בקורים בתנוחה די לא נוחה.
[/QUOTE]
"גאביט,תקרא את החוטים עם טפרי דרקון,ואז זעם דרקון מסביבך לכל הצדדים,כיד לשרוף את העצים!פיקצא'ו,מכת ברק בכל הכוח על ווספקווין!הנדוואר,להביור על אריאדוס ופורטרס!"
-
[QUOTE=LordAbizi;852659]
דן
צ'ארמנדר עוזר אומץ ודוחף את פאצ'יריסו אחורה. פאצ'ריסו בזמן הדחיפה מספיק לנשוך את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר משתחרר מהנשיכה של פאצ'יריסו, וקופץ אחורה ומנסה שוב לנוח.[/QUOTE]
אומר לו גחלת ואחר כך דחיפה
-
לי
"שלוס, נגוח בו מספר פעמים!" אומר הדייג. לוטאד עוזר כח ושולח אקדח מים שיוצא עלוב מאוד ובקושי מזיק לשלוס. שלוס מטיח את הראש שלו מספר פעמים בלוטאד, ולוטאד לא יכול לירות עלי תער מרוב עייפות.
תמיר
"וספיקוון, קרן איתות על גאביט, עד שאראידוס ופורטרס יגיעו אליו. אריאדוס, תקוף בנעיצת רעל. פורטרס, תלה את הקורים של אראידוס על העץ, ותקוף בסיבוב מהיר! לאחר מכן אראידוס, תפוס את פורטרס עם הרגליים שלך, והתחבאו בעץ" אומר ארקון וודמן. גאביט מנסה להשתחרר ומזיז את היד שלו, אך הוא מתקה להגיע עד לקורים בגלל התנוחה בה נקרע. אז הוא עוזר לזעם דרקון לצד הקרוב ביותר אליו. הוא יורה את הזעם הדרקון שגורם נזק לגזעי העצים, בזמן שווספיקוון יורה עליו קרן איתות. פיקאצ'ו שולח מכת ברק אל ווספיקוון. אריאדוס ופורטרס מתחילים לסגור על גאביט, והנדוואר רודף עם הלהביור אחרי אריאדוס, אך הוא נע מהר על הקורים, ולבסוף הם כולם מגיעים לגאביט ופוגעים בו. גאביט תוקף גם אותם עם זעם הדרקון וזה מה שמשחרר אותו. ווספיקוון מפסיקה לתקוף ומנסה לברוח מההתקפות של פיקאצ'ו. הנדוואר שולח את הלהביור אל אריאדוס ופורטרס, אך אריאדוס תופס בפורטרס, ובורח חזרה על העצים, בזמן שהוא נפגע מעט מהלהביור.
דן
צ'ארמנדר מתאמץ, והפעם שולח שבעה כדורי אש בגחלת ופוגע בפאצ'יריסו. פאצ'יריסו מתקרבת אל צ'ארמנדר ומכה בו עם הזנב. צ'ארמנדר ופאצ'יריסו לאחר מכן קופצים זה אל זה ומתנגשים. פאצ'יריסו מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;855410]לי
"שלוס, נגוח בו מספר פעמים!" אומר הדייג. לוטאד עוזר כח ושולח אקדח מים שיוצא עלוב מאוד ובקושי מזיק לשלוס. שלוס מטיח את הראש שלו מספר פעמים בלוטאד, ולוטאד לא יכול לירות עלי תער מרוב עייפות.
[/QUOTE]
אני מחזיר את לוטאד ומוציא את סטארלי ואומר לו"ףמכת כנף ונסה אס אוירי"
-
לי
אתה מבצע את החילוף ומוציא את סטארלי.
"שלוס, תקוף באקדח מים, ולאחריו דחיפה!" אומר הדייג. סטארלי מתחיל לטוס אל שלוס ומכה בו עם הכנף שלו. שלוס נפגע מההתקפה, ואז מכוון אל סטארלי ושולח אליו אקדח מים ופוגע בו. סטארלי טס אחורה, מסתובב ומבצע אס אווירי (שכזכור, מההסבר שלך, אס אווירי = דחיפה), ופוגע בשלוס. בסוף שלוס מטיח את ראש בסטארלי הקרוב.