-
[QUOTE=LordAbizi;855410]
דן
צ'ארמנדר מתאמץ, והפעם שולח שבעה כדורי אש בגחלת ופוגע בפאצ'יריסו. פאצ'יריסו מתקרבת אל צ'ארמנדר ומכה בו עם הזנב. צ'ארמנדר ופאצ'יריסו לאחר מכן קופצים זה אל זה ומתנגשים. פאצ'יריסו מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
כאילו זה נקבה?
--
אומר לצארמנדר נשיכה ואחר כך דחיפה
-
דן
אני לא בטוח; אז אני עושה גם וגם.
--
צ'ארמנדר רץ אל פאצ'יריסו, ונושך את את פא'ציריסו. פא'צריסו מנצל את הקרבה של צ'ארמנדר ונותן לו מכה עם הזנב. צ'ארמנדר עוזב את פאצ'יריסו והולך מעט אחורה, ואז פאצ'יריסו קופץ ודוחף אותו. צ'ארמנדר דוחף חזרה את פאצ'יריסו, ופוגע בו.
-
[quote=LordAbizi;856726]לי
אתה מבצע את החילוף ומוציא את סטארלי.
"שלוס, תקוף באקדח מים, ולאחריו דחיפה!" אומר הדייג. סטארלי מתחיל לטוס אל שלוס ומכה בו עם הכנף שלו. שלוס נפגע מההתקפה, ואז מכוון אל סטארלי ושולח אליו אקדח מים ופוגע בו. סטארלי טס אחורה, מסתובב ומבצע אס אווירי (שכזכור, מההסבר שלך, אס אווירי = דחיפה), ופוגע בשלוס. בסוף שלוס מטיח את ראש בסטארלי הקרוב.[/quote]
אני אומר לסטארלי"כנף ברזל ורח חזקה"
-
[QUOTE=LordAbizi;859359]דן
אני לא בטוח; אז אני עושה גם וגם.
--
צ'ארמנדר רץ אל פאצ'יריסו, ונושך את את פא'ציריסו. פא'צריסו מנצל את הקרבה של צ'ארמנדר ונותן לו מכה עם הזנב. צ'ארמנדר עוזב את פאצ'יריסו והולך מעט אחורה, ואז פאצ'יריסו קופץ ודוחף אותו. צ'ארמנדר דוחף חזרה את פאצ'יריסו, ופוגע בו.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר דחיפה ואז שיעמוד בקו הגנתי וינוח כמה שיותר בשביל מתקפת גחלת
-
לי
"שלוס, אקדח מים!" אומר הדייג. סטארלי טס מטה ונותן מכה עם הכנף שלו לשלוס. שלוס עוקב אחריי סטארלי ושולח אליו אקדח מים. סטאלרי מסתובב ומנסה לעצור את אקדח המים עם הרוח אך זה חלש מדי והוא בכל זאת נפגע.
דן
צ'ארמנדר מסתער אל פאצ'יריסו ודוחף אותה, ואז קופץ אחורה. הוא שם את ידיו בעמדה הגנתית. פאצ'יריסו רץ אל צ'ארמנדר ודוחף אותו. צ'ארמנדר יורה גחלת, שיוצא שוב שבעה כדורים ופוגע בפא'צריסיו.
-
[QUOTE=LordAbizi;860432]לי
"שלוס, אקדח מים!" אומר הדייג. סטארלי טס מטה ונותן מכה עם הכנף שלו לשלוס. שלוס עוקב אחריי סטארלי ושולח אליו אקדח מים. סטאלרי מסתובב ומנסה לעצור את אקדח המים עם הרוח אך זה חלש מדי והוא בכל זאת נפגע.
[/QUOTE]
אני אומר לסטרביה"רוח חזקה וכנף ברזל"
-
[QUOTE=LordAbizi;860432]
דן
צ'ארמנדר מסתער אל פאצ'יריסו ודוחף אותה, ואז קופץ אחורה. הוא שם את ידיו בעמדה הגנתית. פאצ'יריסו רץ אל צ'ארמנדר ודוחף אותו. צ'ארמנדר יורה גחלת, שיוצא שוב שבעה כדורים ופוגע בפא'צריסיו.[/QUOTE]
אומר לו דחיפה אחר כך נשיכה
-
לי
סטארלי ולא סטרביה.
--
"שלוס, מכת בוץ, ואז דחיפה!" אומר הדייג. סטארלי מתחיל לשלוח רוח אל שלוס, ושלוס יורה בוץ. סטארלי טס מעלה ובורח מהבוץ, ולאחר מכן מסתובב מטה ודוחף את שלוס. שלוס בתגובה דוחף את סטארלי.
דן
צ'ארמנדר רץ אל פאצ'יריסו ודוחף אותו. פאצ'יריסו מסתובב ומכה בצ'ארמנדר עם הזנב שלו. צ'ארמנדר תופס את הזנב, ונועץ בו את שיניו ונושך את פאצ'יריסו. פאצ'יריסו מסתובב ושורט את צ'ארמנדר.
-
[quote=LordAbizi;862563]לי
סטארלי ולא סטרביה.
--
"שלוס, מכת בוץ, ואז דחיפה!" אומר הדייג. סטארלי מתחיל לשלוח רוח אל שלוס, ושלוס יורה בוץ. סטארלי טס מעלה ובורח מהבוץ, ולאחר מכן מסתובב מטה ודוחף את שלוס. שלוס בתגובה דוחף את סטארלי.
[/quote]
אני אומר לסטארלי"דחיפה וכנף ברזל על שלוס"
-
לי
"שלוס, אקדח מים ונגיחה!" אומר הדייג. סטארלי טס מטה ודוחף את שלוס. שלוס נהדף אחורה, ואז תר בעיניו את סטארלי ושולח לעברו אקדח מים שפוגע בו. סטארלי לא מאבד את העשתונות, טס מטה ומכה בשלוס עם הכנפיים שלו. שלוס מנצל את הקרבה של סטארלי ומטיח בו את ראשו.
-
[QUOTE=LordAbizi;863408]לי
"שלוס, אקדח מים ונגיחה!" אומר הדייג. סטארלי טס מטה ודוחף את שלוס. שלוס נהדף אחורה, ואז תר בעיניו את סטארלי ושולח לעברו אקדח מים שפוגע בו. סטארלי לא מאבד את העשתונות, טס מטה ומכה בשלוס עם הכנפיים שלו. שלוס מנצל את הקרבה של סטארלי ומטיח בו את ראשו.[/QUOTE]
"סטארלי כנף ברזל וסופת חול"
-
לי
"שלוס,מכת בוץ ואקדח מים!" אומר הדייג. סטארלי מתחיל לטוס אל שלוס, ושלוס מכין בוץ ויורק אותו אל סטארלי. סטארלי נפגע מהבוץ אך ממשיך ישר ופוגע בשלוס. סטארלי מתרחק משלוס. לפתע הוא מתחיל לזהור והוא גדול ועובר מטמפורפוזה (שינוי צורה במשהו דומה ללטיני) קלה, והוא הופך לסטרביה. שלוס יורה עליו אקדח מים, וסטרביה מייצר רוח עם הכנפיים שלו שמעיפה חול, שאמנם לא חוסם את אקדח המים, אבל החול מפריע מעט לשלוס.
-
[QUOTE=LordAbizi;864925]לי
"שלוס,מכת בוץ ואקדח מים!" אומר הדייג. סטארלי מתחיל לטוס אל שלוס, ושלוס מכין בוץ ויורק אותו אל סטארלי. סטארלי נפגע מהבוץ אך ממשיך ישר ופוגע בשלוס. סטארלי מתרחק משלוס. לפתע הוא מתחיל לזהור והוא גדול ועובר מטמפורפוזה (שינוי צורה במשהו דומה ללטיני) קלה, והוא הופך לסטרביה. שלוס יורה עליו אקדח מים, וסטרביה מייצר רוח עם הכנפיים שלו שמעיפה חול, שאמנם לא חוסם את אקדח המים, אבל החול מפריע מעט לשלוס.[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"תנסה אס אורי וניקור על שלוס"
-
[QUOTE=LordAbizi;862563]
דן
צ'ארמנדר רץ אל פאצ'יריסו ודוחף אותו. פאצ'יריסו מסתובב ומכה בצ'ארמנדר עם הזנב שלו. צ'ארמנדר תופס את הזנב, ונועץ בו את שיניו ונושך את פאצ'יריסו. פאצ'יריסו מסתובב ושורט את צ'ארמנדר.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר שיסתובב במעגלים ויתקוף מאחורי פאצריסו
-
לי
זה כבר לא סטארלי.
--
"שלוס, תקוף באקדח מים, ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר הדייג. סטארביה טס מטה ודוחף את שלוס ופוגע בו. שלוס נפגע, אך עדיין ממוקד בסטארביה, ומצליח לפגוע בו עם אקדח מים. סטארביה טס מסתובב סביב שלוס ואז טס אליו ומנקר אותו. שלוס מסתובב, ואז מזנק במלוא משקלו אל סטארביה ופוגע בו.
דן
צ'ארמנדר מתחיל לרוץ מהר, והוא מצליח להתחמק אל מאחורי פאצ'יריסו, ואז דוחף אותה מאחור. פאצ'יריסו מסתובב, ומנחית מכה עם הזנב אל צ'ארמנדר. פאצ'יריסו נראה ממש עייף.