[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 06:18 PM
[b] איקי
יכול להיות, זה קורה לי
--
מיאו רץ ובורח מהאזור אליו מתפזרת האבקה. אודיש נראה מאוכזב והוא משתמש בדחיפה. [/b][/quote]
"מיאו התחמק והשתמש במתקפת זעם!"
Printable View
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 06:18 PM
[b] איקי
יכול להיות, זה קורה לי
--
מיאו רץ ובורח מהאזור אליו מתפזרת האבקה. אודיש נראה מאוכזב והוא משתמש בדחיפה. [/b][/quote]
"מיאו התחמק והשתמש במתקפת זעם!"
ירין
מנקי מוסר לך בדרך זו או אחרת שהוא סומך על ההחלטות שלך.
"היי, אם הפעם לא התערבתי, אבל בפעם הבאה שאתה תסיח את הדעה שלו אני לא אהסס לתקוף אותך, אז קדימה תקוף כבר!" אומר לך פול מורפי
מקס
סטארלי חוזר לפוקדור שלו.
ספירו מתעופף ליד צמח, ומתחיל לנפנף בכנפיו בחוזקה, והצמח מושפע מהרוח ותמנונד.
צ'ארמנדר מנסה שוב, אך הפעם יוצא עשן וצ'ארמנדר שוב משתעל גיצים קטנים.
דודי
הדחיפה פוגעת בטורטוויג, והא משתמש בנגיחה שפוגעת בפו'צאינה
תמיר
כשאתה נכנס למכון, השומר עוצר אותך
"כעת מתרחש קרב במכון, ואתה לא יכול לאתגר אותו. לשם מה באת אם כן?" הוא שואל. (כדי לעקוב אחרי קרב המכון תעקוב פשוט אחרי התגובות של ירין)
איקי
זה מצליח ואודיש נפגע מהשריטות של מיאו. אודיש לאחר מכן שולח אבקה צהובה מהעלים שלו, ומיאו לא מצליח להתחמק והוא שואף ממנה, והתנועה שלו הוגבלה מעט.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 09:18 PM
[b] ירין
מנקי מוסר לך בדרך זו או אחרת שהוא סומך על ההחלטות שלך.
"היי, אם הפעם לא התערבתי, אבל בפעם הבאה שאתה תסיח את הדעה שלו אני לא אהסס לתקוף אותך, אז קדימה תקוף כבר!" אומר לך פול מורפי
[/b][/quote]
"מנקי בוא נראה לו! תבלבל אותו בקפיצות למעלה ומטה ואז תן את מכת הקארטה הכי חזקה שלך על השיניים שלו!! ואז בעוט בו בחוזקה וגלגל אותו!" אני אומר
[b] איקי
זה מצליח ואודיש נפגע מהשריטות של מיאו. אודיש לאחר מכן שולח אבקה צהובה מהעלים שלו, ומיאו לא מצליח להתחמק והוא שואף ממנה, והתנועה שלו הוגבלה מעט. [/b][/quote]
"מיאו, דחוף אותו לפינה מסויימת ותקוף אותו במתקפת זעם!אל תיתן לו לברוח!"
[b] דודי
הדחיפה פוגעת בטורטוויג, והא משתמש בנגיחה שפוגעת בפו'צאינה
[/b][/quote]
"פוצ'יאנה בכול הכוח נשיכה"
-------------------------
טרטוויג לא אמרול להיות עייף מהקרב האחרון שלו?
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 10:18 PM
[b]
תמיר
כשאתה נכנס למכון, השומר עוצר אותך
"כעת מתרחש קרב במכון, ואתה לא יכול לאתגר אותו. לשם מה באת אם כן?" הוא שואל. (כדי לעקוב אחרי קרב המכון תעקוב פשוט אחרי התגובות של ירין) [/b][/quote]
"אני רוצה לראות את קרב המכון שמתרחש,אני יכול?" אני שואל את השומר
---------------------------------------------------------------------
אפשר להמשיך כאילו שקרב המכון נגמר?חבל על כל הזמן שנבזבז...
ירין
אני מתחיל לאבד תחושה באיברים שלא ידעתי על קיומם כשאני קורא את זה.. אבל שוב, אל תתן לזה להפריע לך... ואיך אפשר לקפוץ למטה אם הוא עומד במקום הכי נמוך במגרש?
--
"רטיקייט, כשהוא מתכוון להשתמש במכת הקארטה ברח אחורה, וכשהוא מתכוון לבעוט בך השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. מנקי מתקרב לרטיקייט באמצעות הקפיצות מעלה ו"מטה", ולבסוף הוא משתמש במכת קארטה חזקה ביותר, אך רטיקייט בורח אחורה. המכה גורמת לשקע באדמה שמרים קצת את האדמה מסביב. השקע מגיע כמעט עד לרטיקייט. לאחר מכן מנקי מתכוון לבעוט בו, אבל רטקייט קופץ ומשתמש בחבטת גוף, אך מנקי תופס אותו והם נופלים כשמנקי מנסה למנוע מרטיקיט להמרח עליו
--
תזכור שיש לך עוד פוקימון שלישי, ובגלל שהוא עדיין לא נלחם, הוא יוכל להחזיק מעמד מספיק זמן כדי שג'יגליפף ומנקי ינוחו. אבל תזכור שגם לפול מורפי יש פוקימון שלישי. רק אומר.
איקי
כן, אתה בשדה פתוח, קשה למצוא כאן פינות, כדור הארץ לא מרובע.
--
מיאו משתמש בשריטות זעם, אחרי חלק מהשריטות הוא פשוט עומד שם ולא מסוגל לתקוף, והוא פוגע באודיש שכבר מתחיל להתעייף. אודיש משתמש בדחיפה ופוגע במיאו
דודי
הקרב שלך עם המאמן נתן לו הזמדנות לנוח, והוא ניצל אותה היטב
--
פוצ'יאנה פוגע וטורטוויג נראה כעת מותש לגמרי.
תמיר
החוק הוא כזה, אם מהתגובה שלי עוברות 4 שעות ואין תגובה של זה שנמצא במכון, כולם יוכלים לאתגר אותו. היום אני במילא לא מתכוון להמשיך עוד, ולמנהיג יש 3 פוקימונים, ככה שאולי כדאי שתלכוד עוד אחד, אם לא אתה יכול סתם להתאמן.
--
"אוקיי, ככנס, ושוב בספסל שם" הוא מצביע על ספסל. אתה רואה את רטיקייט של פול מורפי מתנפל על מנקי של ירין ומנקי תופס אותו והם כעת על הרצפה, מעכשיו אני יותר לא אתאר את הקרב, ואם תרצה לעקוב פשוט תקרא את ההמשכים לירין.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 09:50 PM
[b]
דודי
הקרב שלך עם המאמן נתן לו הזמדנות לנוח, והוא ניצל אותה היטב
--
פוצ'יאנה פוגע וטורטוויג נראה כעת מותש לגמרי.
[/b][/quote]
ברוך השם
-----------
"צא פוקדור"
[b] איקי
כן, אתה בשדה פתוח, קשה למצוא כאן פינות, כדור הארץ לא מרובע.
--
מיאו משתמש בשריטות זעם, אחרי חלק מהשריטות הוא פשוט עומד שם ולא מסוגל לתקוף, והוא פוגע באודיש שכבר מתחיל להתעייף. אודיש משתמש בדחיפה ופוגע במיאו
[/b][/quote]
חשבתי שאני ביער, מיאו יכול לדחוק אותו לפינה מסויימת שלא יוכל לצאת מתוך ההתקפה שלו.
--
"לעזאזל, מיאו השתתק.."חושב לעצמי. "מיאו, עשית עבודה טובה, תנוח לך"מחזיר אותו לפוקדור.
"צא קרבי! השתמש בדחיפה!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 10:50 PM
[b] תמיר
החוק הוא כזה, אם מהתגובה שלי עוברות 4 שעות ואין תגובה של זה שנמצא במכון, כולם יוכלים לאתגר אותו. היום אני במילא לא מתכוון להמשיך עוד, ולמנהיג יש 3 פוקימונים, ככה שאולי כדאי שתלכוד עוד אחד, אם לא אתה יכול סתם להתאמן.
--
"אוקיי, ככנס, ושוב בספסל שם" הוא מצביע על ספסל. אתה רואה את רטיקייט של פול מורפי מתנפל על מנקי של ירין ומנקי תופס אותו והם כעת על הרצפה, מעכשיו אני יותר לא אתאר את הקרב, ואם תרצה לעקוב פשוט תקרא את ההמשכים לירין. [/b][/quote]
אני יוצא החוצה,נהנה מאור השמש הנעים.
אני ממשיך לכיוון הדרך שמובילה לעיר הבאה(מקום שבו ניתן לתפוס פוקימונים)ומסתכל סביב,מחפש פוקימונים
[b] מקס
סטארלי חוזר לפוקדור שלו.
ספירו מתעופף ליד צמח, ומתחיל לנפנף בכנפיו בחוזקה, והצמח מושפע מהרוח ותמנונד.
צ'ארמנדר מנסה שוב, אך הפעם יוצא עשן וצ'ארמנדר שוב משתעל גיצים קטנים. [/b][/quote]
"ספירו!! יותר חזק! לא נחים עד שלא מצליחים"
"צ'ארמנדר, אתה חייב להמשיך לנסות"
[b] ירין
אני מתחיל לאבד תחושה באיברים שלא ידעתי על קיומם כשאני קורא את זה.. אבל שוב, אל תתן לזה להפריע לך... ואיך אפשר לקפוץ למטה אם הוא עומד במקום הכי נמוך במגרש?
--
"רטיקייט, כשהוא מתכוון להשתמש במכת הקארטה ברח אחורה, וכשהוא מתכוון לבעוט בך השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. מנקי מתקרב לרטיקייט באמצעות הקפיצות מעלה ו"מטה", ולבסוף הוא משתמש במכת קארטה חזקה ביותר, אך רטיקייט בורח אחורה. המכה גורמת לשקע באדמה שמרים קצת את האדמה מסביב. השקע מגיע כמעט עד לרטיקייט. לאחר מכן מנקי מתכוון לבעוט בו, אבל רטקייט קופץ ומשתמש בחבטת גוף, אך מנקי תופס אותו והם נופלים כשמנקי מנסה למנוע מרטיקיט להמרח עליו
--
תזכור שיש לך עוד פוקימון שלישי, ובגלל שהוא עדיין לא נלחם, הוא יוכל להחזיק מעמד מספיק זמן כדי שג'יגליפף ומנקי ינוחו. אבל תזכור שגם לפול מורפי יש פוקימון שלישי. רק אומר.
[/b][/quote]
"מנקי חזור! אלקיד צא! נסה שוק חשמלי בכל הכח! ואז חכה שהוא יתרקב אליך חבטת גוף מחשמלת- חבטת גוף רגילה רק שתעביר בך זרמים שיחשמלו אותו!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 01:43 PM
[b] ליאו
אתה מתקדם שם ואתה רואה שם בדו ( [img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa406.png[/img] [/b][/quote]
"פיג'י אני בוחר בך! השתמש במכת כנף על בדו!" אני אומר ושולח אותו
דודי
הפוכדור נזרק וטורטוויג נכנס לתוכו. הפוכדור מתנודנד מספר פעמים, ולבסוף הוא נעצר. לכדת טורטוויג, יעודכן מיד.
איקי
יער יש רק אחד במשחק, אם לא כתוב שיש יער הכוונה היא לשדה אם אולי כמה עצים.
--
קרבי יוצא ודוחף את אודיש שכבר נראה עייף. אודיש משתמש בדחיפה ופוגע בקרבי
תמיר
אתה יוצא ממרוול, ואתה רואה את דרך מרוול-זואגוויל, כביש שמתפתל ועלוה להר רום. אתה רואה גם את נחל רום שזורם מהר רום מטה, והוא מתעקל ומתרחק מהעיר. בסביבת הנחל ניתן למצוא פוקימוני מים, ובשדה סתם פוקימונים כמו שהיו עד עכשיו, איפה תחפש?
מקס
מצליחים מה בדיוק?
--
ספירו מנסה חזק יותר והצמח ואחד העלים של הצמח מתחיל להקרע.
צ'ארמנדר מנסה שוב ויוצאים שוב גיצים, קצת יותר, אבל הם עדיין זניחים מכדי לגרום נזק.
ירין
"רטיקייט, התחמק מהשוק החשמלי, ולאחר מכן השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
אלקיד מנסה לעשות שוק חשמלי, ומסביב לגוף שלי יש ניצוצות, ואתה חושב שעוד רגע זה יצליח והוא ישתמש בשוק חשמל, אך בסוף הניצוצות נעלמים. אלקיד נאנח, ורטיקייט משתמש בחבטת גוף. אלקיד משתמש בחבטת הגוף החשמלי, ושניהם פוגעים, ואתה רואה ברקון (יש מילה כזאת בכלל?) שעובר מאלקיד לרטיקייט, אך גם אלקיד נפגע מרטיקייט. רטיקייט כבר נראה עייף.
ליאו
פיג'י יוצא מהכדור ומכה בבדו עם הכנף שלו. בדו נפגע ומשתמש בדחיפה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 08:39 AM
[b] תמיר
אתה יוצא ממרוול, ואתה רואה את דרך מרוול-זואגוויל, כביש שמתפתל ועלוה להר רום. אתה רואה גם את נחל רום שזורם מהר רום מטה, והוא מתעקל ומתרחק מהעיר. בסביבת הנחל ניתן למצוא פוקימוני מים, ובשדה סתם פוקימונים כמו שהיו עד עכשיו, איפה תחפש?
[/b][/quote]
אני הולך לנהר,עומד על שפתו בזהירות וצופה מסביב לפוקימוני מים מזדמנים