-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 12 2009, 10:25 AM
[b] [b]~nitay~[/b]
אתה יכול לחמוק...
[b]המשך כללי:
[color=blue]אתם חומקים והאיוי של [u]~nitay~[/u] משתמש ביד עוזרת ואז שניהם רואים שאיש לא חוסם את ההתקפה בכוח. הלהביור מתקדם ואז בא האורסרינג [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/217.png[/img] שלוקח את איוי בידיו וחומק יחד איתו מהלהביור. אתם רואים שהאורסרינג שייך לפרופסור נילי. נילי מחזירה את אורסרינג.
הפרופסור דייב אומר "שימו לב ילדים: אנחנו צריכים למצוא את אבן הכוח שנמצאת בתוך המערה שבתוך ההר הזה. זהו הר X. אני צריך שני מתנדבים שילכו משם. מי מתנדב?" אז תחליטו בניכם מי המתנדב? [/color][/b]
[SIZE=3]אני מזכיר, אתם משחקים ביחד! אתם יכולים להתייעץ בניכם מי הולך למערה, ומי מעסיק את גראודון.[/SIZE] [/b][/quote]
"לכו אתם,אני אשאר כאן ואשמור על... האמת שאנלא יודע על מה אני שומר" אני אומר בבילבול ואז מסתכל לעבר נילי ודייב "אחד מכם נשאר כאן,נכון?"
----------------------
מצטער,אני הולך עכשיו ועד מאוחר אני לא אוכל להגיב
-
~nitay~
זה בסדר, לא תפספס הרבה.
[b]המשך כללי:
[color=red]פרופסור דייב אומר "טוב, רומה, ריימונדו וג'אז, אני אבוא איתכם למערה והשאר יעסיקו את גראודון." אתם מתפצלים.[/b][/color]
[SIZE=3]שימו לב, כעת התפצלתם לשני קבוצות, ~JolTeoN~ עם HoundooM והקבוצה השניה היא ~nitay~ עם LordAbizi. בהצלחה בהמשך.[/SIZE]
[b]~JolTeoN~ עם HoundooM[/b]
אתם הולכים עם דייב למערה X ומרחוק מזהים אותה. הפרופסור אומר "המערה של האי X. שם נמצא את האבן!" מה תעשו?
[b]~nitay~ עם LordAbizi[/b]
נשארתם יחד עם הפרופסור נילי נגד גראודון הגדול. שניכם מוציאים את הפוקימונים שלכם ומתכוננים להלחם בגראודון. מה תעשו?
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 12 2009, 10:51 AM
[b] ~nitay~
זה בסדר, לא תפספס הרבה.
[b]המשך כללי:
[color=red]פרופסור דייב אומר "טוב, רומה, ריימונדו וג'אז, אני אבוא איתכם למערה והשאר יעסיקו את גראודון." אתם מתפצלים.[/b][/color]
[SIZE=3]שימו לב, כעת התפצלתם לשני קבוצות, ~JolTeoN~ עם HoundooM והקבוצה השניה היא ~nitay~ עם LordAbizi. בהצלחה בהמשך.[/SIZE]
אתם הולכים עם דייב למערה X ומרחוק מזהים אותה. הפרופסור אומר "המערה של האי X. שם נמצא את האבן!" מה תעשו?
[/b][/quote]
"אנחנו נביא אותה"אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון המערה
-
[b]
[b]המשך כללי:
נשארתם יחד עם הפרופסור נילי נגד גראודון הגדול. שניכם מוציאים את הפוקימונים שלכם ומתכוננים להלחם בגראודון. מה תעשו? [/b][/quote]
אני אגיד :"ילאאה בואו ניכנס לשם"
-
[b] [b]~nitay~ עם LordAbizi[/b]
נשארתם יחד עם הפרופסור נילי נגד גראודון הגדול. שניכם מוציאים את הפוקימונים שלכם ומתכוננים להלחם בגראודון. מה תעשו? [/b][/quote]
"אוקיי, זה קרב די חסר סיכוי, אבל המטרה היא לא לנצח! המטרה זה לא להפסיד! צ'ארמנדר, השתמש בגחלת, ארון השתמש ביריית בוץ!" אני אומר להם.
-
ארבעתכם נכנסים למערת X ורואים שם הרבה קריסטלים שנותנים אור. "יש על זה אגדה," אומר הפרופסור דייב "לפני כ100 שנים שהגרידוס של נהר הגרידוס נולד רק הרביעייה הנדירה יצרה קריסטלים למערת X שיסמלו הגנה לאבן. רק מאמנים שהם האגדה של מאמן הפוקימונים הטוב ביותר יוכל להחזיק באבן ללא להתעלף קודם לכן..." ואז הפרופסור נופל. מה תעשו?
[b]~nitay~ עם LordAbizi
[/b]
פתאום ~nitay~ מתעלף ונילי אומרת לך "תדאג לחסום את גראודון, אני אדאג לתפוס צ'אנסי שתעזור לנו." צ'ארמנדר משתמש בגיצים וארון יורה בוץ על גראודון, כפי שזה נראה זה לא מזיז לו. אתה רואה את המטוס של G מתחיל לטוס היישר עליכם. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 12 2009, 02:00 PM
[b] [b]~JolTeoN~ עם HoundooM[/b]
ארבעתכם נכנסים למערת X ורואים שם הרבה קריסטלים שנותנים אור. "יש על זה אגדה," אומר הפרופסור דייב "לפני כ100 שנים שהגרידוס של נהר הגרידוס נולד רק הרביעייה הנדירה יצרה קריסטלים למערת X שיסמלו הגנה לאבן. רק מאמנים שהם האגדה של מאמן הפוקימונים הטוב ביותר יוכל להחזיק באבן ללא להתעלף קודם לכן..." ואז הפרופסור נופל. מה תעשו?
[/b][/quote]
"פרופסור?אתה בסדר?"אני שואל ומרים אותו,"מה קרה?"אני מוסיף
-
[/b][/quote]
אני אומר :"מה זה עוד אחת הבדיחות שלך??" ומנסה ליראות אם הוא באמת היתעלף
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 12 2009, 08:14 AM
[b] [SIZE=4][b][u][color=yellow]התחלה לאיוונט[/color][/u][/b][/SIZE]
זה עתה, לא משנה איפה אתם אתם מפסיקים את כל תיכנונכם ומתחילים את האיוונט. כאן אני אבחר את מנצח האיוונט.
מה זה מנצח האיוונט? תשובה- המנצח הוא מי שעשה הכי הרבה באיוונט.
מה יוצא למזה? תשובה- המנצח זוכה בפוקימון אקראי מהפוקידע (יכול להיות גם נדיר).
אז חברים, בואו נתחיל:
[color=green]זה עתה מגיע מסוק למקום בו אתם נמצאים ונוחת לידכם. מהמסוק יורדת הפרופסור נילי וידידה הפרופסור דיב המשוגע.
נילי אומרת לכם "_____(שמכם), יש לנו בעיה ואנו צריכים אותך." ואז הפרופסור דייב מתערב ואומר "תעלה מהר למסוק אתה ושותפך (אם יש לך שותף)."
אתם עולים למסוק וטסים למקום רחוק ואז אתם מגלים מן אי מוזר ואפל, "זהו האי X." אומר הפרופסור דייב. מה תעשו?[/color] [/b][/quote]
"אוקיי,אבל מה אני צריך לעשות באי "X" הזה?"אני שואל,ואז שהמסוק מגיע לאי ונוח, אני יורד לאי ועושה את מה שהם אמרו לי לעשות.
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 12 2009, 09:55 AM
[b] [b]MatanS23[/b]
"זאת תדע בהמשך..." אומרים לך שני הפרופסורים. אתה שם לב מהחלון שיש עוד מסוקים לידכם ואז הפרופסור דייב אומר "זה בסדר, הם איתנו.".
[b]המשך כללי[/b]
[color=green][b]אתם מגיעים לאי X ויוצאים מין המסוק אתם רואים כל אחד את השני (אתם יודעים, איוונט משותף...).
אתם מכירים אחד את השני ואז הפרופסור נילי ודייב מכריזים "שימו לב מאמנים, הגעתם לאי X. כאן זהו לא משחק אלא חיים או מוות. כאן תאלצו לנצח כמה פוקימונים נדירים כדי להציל את העולם. אני מאחלת לכולכם בהצלחה".
פתאום אתם מבחינים במסוק עם הסמל G נוחת על פסגת הר ענקי ויוצאים ממנו כל מיני אנשים. מה תעשו?[/b][/color] [/b][/quote]
אני אומר לעצמי:"זה בטח צוות גלאקטיק" ואני מתחיל לזוז לכיוון פסגת ההר הזה.
-
[b] [b]~nitay~ עם LordAbizi
[/b]
פתאום ~nitay~ מתעלף ונילי אומרת לך "תדאג לחסום את גראודון, אני אדאג לתפוס צ'אנסי שתעזור לנו." צ'ארמנדר משתמש בגיצים וארון יורה בוץ על גראודון, כפי שזה נראה זה לא מזיז לו. אתה רואה את המטוס של G מתחיל לטוס היישר עליכם. מה תעשה? [/b][/quote]
'מה לעזאזל... לה יש את הפוקימונים החזקים ולי יש צ'ארמנדר וארון, והיא רוצה שאני אעסיק את גראודון? אני שונא חשיבה אנושית' אני אחשוב "אוקיי, תמשיכו לתקוף אותו! כמה שזה לא משפיע זה בטח מצטבר אחרי כמיליון שנה! המשיכו לתקוף באותם התקפות!"
-
[b] [b]~nitay~ עם LordAbizi
[/b]
פתאום ~nitay~ מתעלף ונילי אומרת לך "תדאג לחסום את גראודון, אני אדאג לתפוס צ'אנסי שתעזור לנו." צ'ארמנדר משתמש בגיצים וארון יורה בוץ על גראודון, כפי שזה נראה זה לא מזיז לו. אתה רואה את המטוס של G מתחיל לטוס היישר עליכם. מה תעשה? [/b][/quote]
אני מתעורר "מה קרה כאן?" אני שואל
--------------
מה עוד יש לי לעשות? O:
-
"אז כנראה שאני לא יכול לקחת את האבן ואתם כן... המשיכו בלעדיי." הוא אומר. אתם עוזבים את הפרופסור וממשיכים לאבן מרחוק אתם רואים זוהר ענקי שיוצאת מאבן כחולה. מה תעשו?
קיט מתעורר ורואה את גראודון ואת הפוקימונים של מליפאן נלחמים. המתקפות של הפוקימונים של מלאפין לו מזיזים לגראודון כלל. מה תעשו?
[b]MatanS23 עם murkrow[/b]
המטוס של עידו נוחט באי X ומרחוק הוא רואה את ג'ון קנטון מתחיל לטפס על ההר כדי להביס את צוות גלקטיק. עידו רץ לג'ון ומציע לו עזרה וג'ון מסכים. יחד אתם ממשיכים ומגיעים למקום של צוות גלקטיק. מה תעשו? אני מזכיר שיתוף פעולה הכרחי ביותר.
[SIZE=3]הודעה:[/SIZE]
ביום חמישי נגמר האיוונט. יש עוד מה לעשות!
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 13 2009, 03:36 PM
[b] [b]~nitay~ עם LordAbizi[/b]
קיט מתעורר ורואה את גראודון ואת הפוקימונים של מליפאן נלחמים. המתקפות של הפוקימונים של מלאפין לו מזיזים לגראודון כלל. מה תעשו? [/b][/quote]
"איווי! יד עוזרת לפוקמונים של מאליפן!" אני אומר ומחפש את הפרופסור נילי
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 13 2009, 03:36 PM
"אז כנראה שאני לא יכול לקחת את האבן ואתם כן... המשיכו בלעדיי." הוא אומר. אתם עוזבים את הפרופסור וממשיכים לאבן מרחוק אתם רואים זוהר ענקי שיוצאת מאבן כחולה. מה תעשו?
[/b][/quote]
"זאת בטח האבן שהפרופסור דיבר עליה"אני חושב לעצמי ורץ אליה