-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 25 2009, 03:05 PM
[b] [i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]אתה יוצא מבית המלון לפתע אתה רואה מגרש קרבות ענקי ויש בוא מלא מאמנים שנלחמים ומתאמנים.[/i] [/b][/quote]
אלך להסתכל מעט על הקרבות באיזור, לראות רמה אמיתית של מאמני פוקימונים.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 25 2009, 04:38 PM
[b]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]"זה החור שהמפלת הזו יצא, היא חטפה את הפרופסור, אני חושב שאני אכנס לתוך הבור, אני חייב להציל את האנשים שהמפלת הזו חטפה ואת הפרופסור" אמר אוגי.[/i]
[/b][/quote]
"אני אכנס אתך" אני אומר ומתקרב אליו.
"לני, שרון, גם אתם באים, נכון?" אני שואל.
-
[i][b]~nitay~[/b][/i]
אתה ממשיך לרוץ, לפתע אתה מגיע לאזור מוזר אתה רואה מלא עיניים אדומות שמביטות עליך ורעש של משהו שמתקרב.
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]איך הוא יכול לשבל את המתקפות האלה, רקע זה מתקפה עם כף הרגל ומכת קרן זה מכה עם הקרן שלו.
~~~~~~~~~~~~~~
רייהורן תוקף במכת רקע מגמר הודף אותה עם מכת התעלפות ואז רייהורן תוקף עם מכת קרן ופוגע במגמר חזק.[/i]
[i][b]the Ultimate Rhydon[/b][/i]
[i]אתה הולך למכרז הפוקימונים ומרפאה את ג'יאודוד האחות גוי אומרת לך שהכל בסדר עם ג'אודוד, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה תור ארוך של אנשים שרוצים להכנס לאיזה מקום.[/i]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בחבטה אלב טריקו חומק בשערית כוחותיו, הוא תוקף בסםיגה שוב אבל סקווירטל לא נותן לו הוא תוקף אותו בחבטה ופוגע בו חזק, טריקו מחוסל.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]פיצ'ו לא מבינה למה אתה רוצה להפסיק את הקרב, היא מאוד רוצה להמשיך להלחם.[/i]
[i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]אתה הולך לראות את הקרבות אתה רואה שהמאמנים שם מאוד טובים, לפתע הפוקדור שקבלתה בדואר ביום שבוא קבלתה את המכתב, נופל על הריצפה וניפתח ויוצא ממנו לארביטאר קטן הוא ניראה חזק.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/68/246.png[/img]
[i]"בשמחה!" אמר לני, שרון עשתה עם הראש כן, טוב כחו את הפוקדורים האלו בתוכים יש פוקימונים מעופפים בעזרתם תרדו למטה, אמר אוגי והוציא פלייגון, הוא קפץ עליו ואז הפלייגון התחיל לעוף אל תוך הבור.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/16/330.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 25 2009, 08:08 PM
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]איך הוא יכול לשבל את המתקפות האלה, רקע זה מתקפה עם כף הרגל ומכת קרן זה מכה עם הקרן שלו.
~~~~~~~~~~~~~~
רייהורן תוקף במכת רקע מגמר הודף אותה עם מכת התעלפות ואז רייהורן תוקף עם מכת קרן ופוגע במגמר חזק.[/i]
[/b][/quote]
"שוב רקע ומכת קרן חזקה!" אני צועק לו
-
[b]
[i]"בשמחה!" אמר לני, שרון עשתה עם הראש כן, טוב כחו את הפוקדורים האלו בתוכים יש פוקימונים מעופפים בעזרתם תרדו למטה, אמר אוגי והוציא פלייגון, הוא קפץ עליו ואז הפלייגון התחיל לעוף אל תוך הבור.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/16/330.png[/img] [/b][/quote]
"בסדר" אני אומר וזורק את הפוקדור שקיבלתי לאוויר.
-
[b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בחבטה אלב טריקו חומק בשערית כוחותיו, הוא תוקף בסםיגה שוב אבל סקווירטל לא נותן לו הוא תוקף אותו בחבטה ופוגע בו חזק, טריקו מחוסל.[/i]
[/b][/quote]
"כל הכבוד סקווירטל"אני אומר לו וזורק פוקדור על טריקו
-
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
אתה ממשיך לרוץ, לפתע אתה מגיע לאזור מוזר אתה רואה מלא עיניים אדומות שמביטות עליך ורעש של משהו שמתקרב.
שוב אבל סקווירטל לא נותן לו הוא תוקף אותו בחבטה ופוגע בו חזק, טריקו מחוסל.[/i] [/b][/quote]
"טוטודייל,תתעורר!" אני אומר ומנער אותו מעט כדי שיתעורר
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן תוקף ברקע אבל מגמגר חומק הוא תוקף בגלגל אש ופוגע חזק מאוד ברייהורן ומחסל אותו, אתה מפסיד בקרב.[/i]
[i]מן הפוקדור יוצא פיג'יוט, הוא ניראה חזק, גם ללני ולשון יוצאים פיג'יוטים, אתה עולה על הפיגי'יוט שלך והוא מתחיל לעוף אל תוך הבור, אתה לא רואה כלום אתה מוציא את הפוקדע שלך ולוחץ על כפתור הפנס כדי לראות משהו, אתה רואה מלא בורות קטנים, ודברים מוזרים מאוד, לפתע הפיג'יוט שלך נוחת הקרקע ואתה רואה את אוגי הוא ניראה מבוהל מאוד, אתה רואה שהפלייגון שלו מחוסל.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/84/Spr_4d_018.png[/img]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]הפוקדור עף לכיוונו של טריקו ופוגע בו, הפוקדור מוציא מן אור אדום מוזר שמקיף את טריקו בהילה אדומה ואז בולעה אותו לתוך הפוקדור, הפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד והכפתור של הפוקדור מתחיל להבהב, לפתע הפוקדור נעצר, אתה לא קולט אבל לפתע אתה מבין שתפסתה טריקו.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה מטלטל את טוטודייל עד שהוא מתעורר, הוא מביט עליך בחצי עין בפוקחה, לפתע הוא מבחין בכל העיניים האדומות וקופץ לתוך התיק שלך מרוב בהלה.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 25 2009, 08:22 PM
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן תוקף ברקע אבל מגמגר חומק הוא תוקף בגלגל אש ופוגע חזק מאוד ברייהורן ומחסל אותו, אתה מפסיד בקרב.[/i]
[/b][/quote]
"ריי הייתה מצויין!חזור!" אני אומר "זה היה קרב טוב" אני אומר לו
-
[b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]הפוקדור עף לכיוונו של טריקו ופוגע בו, הפוקדור מוציא מן אור אדום מוזר שמקיף את טריקו בהילה אדומה ואז בולעה אותו לתוך הפוקדור, הפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד והכפתור של הפוקדור מתחיל להבהב, לפתע הפוקדור נעצר, אתה לא קולט אבל לפתע אתה מבין שתפסתה טריקו.[/i]
[/b][/quote]
"יש!תפסתי טריקו!"אני אומר בשמחה וחוזר לעיר למרכז הפוקימונים לרפות אותו,אני נכנס למרכז ומחפש את האחות ג'וי
-
[b]
[i]מן הפוקדור יוצא פיג'יוט, הוא ניראה חזק, גם ללני ולשון יוצאים פיג'יוטים, אתה עולה על הפיגי'יוט שלך והוא מתחיל לעוף אל תוך הבור, אתה לא רואה כלום אתה מוציא את הפוקדע שלך ולוחץ על כפתור הפנס כדי לראות משהו, אתה רואה מלא בורות קטנים, ודברים מוזרים מאוד, לפתע הפיג'יוט שלך נוחת הקרקע ואתה רואה את אוגי הוא ניראה מבוהל מאוד, אתה רואה שהפלייגון שלו מחוסל.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/84/Spr_4d_018.png[/img]
[/b][/quote]
"אוגי! מה קרה לפלייגון?" אני שואל ויורד מפידג'יוט בזמן שאני רץ אל עבר אוגי.
-
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה מטלטל את טוטודייל עד שהוא מתעורר, הוא מביט עליך בחצי עין בפוקחה, לפתע הוא מבחין בכל העיניים האדומות וקופץ לתוך התיק שלך מרוב בהלה.[/i] [/b][/quote]
"זה לא עןזר לי במיוחד" אני אומר לעצמי מסתובב ומתחיל לרוץ כדי לברוח
-
[b] [i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]אתה הולך לראות את הקרבות אתה רואה שהמאמנים שם מאוד טובים, לפתע הפוקדור שקבלתה בדואר ביום שבוא קבלתה את המכתב, נופל על הריצפה וניפתח ויוצא ממנו לארביטאר קטן הוא ניראה חזק.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/68/246.png[/img] [/b][/quote]
"היי לרויטר!" אני אומר לו בחיוך.
"אני ביל, ואני אהיה המאמן שלך!" אני אומר לו בגאווה.
-
[quote][b]
~JolTeoN~
פיצ'ו לא מבינה למה אתה רוצה להפסיק את הקרב, היא מאוד רוצה להמשיך להלחם.
[/b][/quote]
אני אומר לה:"פיצ'ו את עדיין חלשה ואני פוחד שתיפגעי"
-
[b] [i][b]the Ultimate Rhydon[/b][/i]
[i]אתה הולך למכרז הפוקימונים ומרפאה את ג'יאודוד האחות גוי אומרת לך שהכל בסדר עם ג'אודוד, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה תור ארוך של אנשים שרוצים להכנס לאיזה מקום.[/i] [/b][/quote]
אני הולך ושואל את אחד האנשים למה הם מחכים בתור...