-
[b]שון[/b]
תביא לי ספרייט של איך אתה רוצה שהשותפה תראה=]
;~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב אז אני אוסיף לך לצוות את קורטני,ואחרי שתשלים 5 משימות אני יעלה תקבוצה שלך דרגה" הוא מסיים לדבר ואתם מגיעים לדלת שעלייה רשום בגדול -"מחסן" הוא פותח את הדלת בעזרת מפתח ואתם נכנסים לפנים הוא אומר לך לחכות בכניסה ואחרי 5 דקות הוא חוזר עם:חליפה,תג,מכשיר קשר,4000$ ואקדח.ואז אומר:"עכשיו תלך ללבוש את החליפה כדי להגיע לחדר הלבשה תצא מכאן ותלך ימינה עד שתראה דלת שרשום עלייה חדר הלבשה-מלתחות" מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 6 2009, 10:57 AM
[b][b]שון[/b]
תביא לי ספרייט של איך אתה רוצה שהשותפה תראה=]
;~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב אז אני אוסיף לך לצוות את קורטני,ואחרי שתשלים 5 משימות אני יעלה תקבוצה שלך דרגה" הוא מסיים לדבר ואתם מגיעים לדלת שעלייה רשום בגדול -"מחסן" הוא פותח את הדלת בעזרת מפתח ואתם נכנסים לפנים הוא אומר לך לחכות בכניסה ואחרי 5 דקות הוא חוזר עם:חליפה,תג,מכשיר קשר,4000$ ואקדח.ואז אומר:"עכשיו תלך ללבוש את החליפה כדי להגיע לחדר הלבשה תצא מכאן ותלך ימינה עד שתראה דלת שרשום עלייה חדר הלבשה-מלתחות" מה תעשה??[/b][/quote]
זה בסדר?
[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/291.png[/img]
-----------------------
''תודה רבה'' אני אומר לו והולך לחדר ההלבשה כדי ללבוש את החליפה
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 6 2009, 09:04 AM
[b] [b]שקד[/b]
אלקיד מהנהן, ונראה שמשו שונה בו מה תעשה?? [/b][/quote]
"מה קורה פה?? איך זה שאתה לא מתפרע כמו קודם??" אני שואל אותו ומופתע מאוד מזה.
-
[b]שקד[/b]
אלקיד פשוט רגוע עכשיו נראה שהוא נרגע איכשו מה תעשה?<?
[b]שון[/b]
בסדר
~~~~~~
אתה הולך במסדרון ומגיע לחדר אתה נכנס ומהר מחליף בגדים, מה תעשה עכשיו??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 6 2009, 01:52 PM
[b] [b]שון[/b]
בסדר
~~~~~~
אתה הולך במסדרון ומגיע לחדר אתה נכנס ומהר מחליף בגדים, מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
אני לא אמור לקבל פוקימון או משהו?
---------------------
אני חוזר למר בראון ואומר לו ''אני מוכן להתחיל את תפקידי בתור בלש, יש עוד משהו לעשות עכשיו?''
-
שון
למה??
~;;;
אתה הולך חזרה למחסן ומגלה שמר.בראון לא שם ושיש פתק על הדלת ~כאילו מהצד הפנימי שלה ככה שמתי שנכנסת לא ראיתה אותו ומתי שבאת לפתוח אותה כדי לצאת ראיתה~ ובו רשום:"שון הלכתי למשרדי תעלה לקומה 3 ותלך ישר עד שתראה את שמי רשום על אחת הדלתות תיכנס לתוכה.
מר.בראון" מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 6 2009, 02:10 PM
[b] שון
למה??
~;;;
אתה הולך חזרה למחסן ומגלה שמר.בראון לא שם ושיש פתק על הדלת ~כאילו מהצד הפנימי שלה ככה שמתי שנכנסת לא ראיתה אותו ומתי שבאת לפתוח אותה כדי לצאת ראיתה~ ובו רשום:"שון הלכתי למשרדי תעלה לקומה 3 ותלך ישר עד שתראה את שמי רשום על אחת הדלתות תיכנס לתוכה.
מר.בראון" מה תעשה?? [/b][/quote]
לא משנה
היה כתוב ג'ואי הזקן וחשבתי שזה מר בראון
-----------------------
אני עולה לקומה 3 ומחפש את המשרד שלו
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 6 2009, 09:04 AM
[b]
[b]ירין[/b]
אתה הולך ומחפש מקום יש בו פוקימונים ומגיע לפיצול דרכים הימנית מובילה לחוף הים שמלא בפוקימוני מים והשמאלית מובילה ליער הקטן שבו יש פוקימוני:עשב,רגיל,חרק ומעופף. לאן תלך?? [/b][/quote]
אתם..
----
אני אלך ליער
-
[b]ירין[/b]
אתה ויסמין הולכים ליער נכנסים ורואים הרבה פוקימונים על איזה מהסוגים של פוקימוני היער תתמקד?
[b]שון[/b]
אתה עולה לקומה 3 ותוך 2 דקות מוצא את המשרד שלו,אתה נכנס ומר.בראון עומד שם ולידו נערה יפה מאד~[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/291.png[/img].מר.בראון מסתכל עלייך ואומר:"קורטי זה שון,שון זו קורטני, אתם שותפים לצוות האם אתם מסכימים ??" מה תענה ??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 11 2009, 07:02 AM
[b] [b]שון[/b]
אתה עולה לקומה 3 ותוך 2 דקות מוצא את המשרד שלו,אתה נכנס ומר.בראון עומד שם ולידו נערה יפה מאד~[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/291.png[/img].מר.בראון מסתכל עלייך ואומר:"קורטי זה שון,שון זו קורטני, אתם שותפים לצוות האם אתם מסכימים ??" מה תענה ?? [/b][/quote]
''אני מסכים מר בראון'' אני אומר לו
''נעים מאוד להכיר אותך, אני מקווה שנהיה שותפים טובים'' אני אומר לקורטני
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 11 2009, 07:02 AM
[b] [b]ירין[/b]
אתה ויסמין הולכים ליער נכנסים ורואים הרבה פוקימונים על איזה מהסוגים של פוקימוני היער תתמקד?
[/b][/quote]
מעופף
-
[b]ירין [/b]
אתה מתמקד על פוקימוני מעופף וקולט שם 4 פוקימוני מעופף:
פידג'י
הוט-הוט
טיילו
סטארלי
~[img]http://i35.tinypic.com/aujb13.jpg[/img]~
במי תבחר להילחם אתה יכול ב2 ולעשות קרב כפול?
[b]שון[/b]
קורטני עונה לך:"נעים להכיר גם אותך" ומביא לך נשיקה בלחי ~זה כאילו נשיקת שלום כזאץ אם אתה יודע על מה אני מדבר?~.אתם מסיים להכיר אחד את השני ומר בראון אומר:"טוב המשימה שלכם היא ללכת לעיר דנג'ו ולעזור לאחות ג'ואי להגן על הסוובלו שלה אחרי שתסיימו את המשימה האחות ג'ואי תגיד לכם מה לעשות הלאה" הוא מסיים לאמר ומלווה אתכם אחוצה מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 11 2009, 07:08 PM
[b] [b]ירין [/b]
אתה מתמקד על פוקימוני מעופף וקולט שם 4 פוקימוני מעופף:
פידג'י
הוט-הוט
טיילו
סטארלי
~[img]http://i35.tinypic.com/aujb13.jpg[/img]~
במי תבחר להילחם אתה יכול ב2 ולעשות קרב כפול?
[/b][/quote]
אני אבחר בטיילו..
---
"מגבי מהר ערפיח לשמיים ואז מסך עשן וגחלת שתפוצץ את העשן!!" אני אומר בתקווה שזה יצליח
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 11 2009, 07:08 PM
[b] [b]שון[/b]
קורטני עונה לך:"נעים להכיר גם אותך" ומביא לך נשיקה בלחי ~זה כאילו נשיקת שלום כזאץ אם אתה יודע על מה אני מדבר?~.אתם מסיים להכיר אחד את השני ומר בראון אומר:"טוב המשימה שלכם היא ללכת לעיר דנג'ו ולעזור לאחות ג'ואי להגן על הסוובלו שלה אחרי שתסיימו את המשימה האחות ג'ואי תגיד לכם מה לעשות הלאה" הוא מסיים לאמר ומלווה אתכם אחוצה מה תעשה?? [/b][/quote]
כן הבנתי את הנשיקה חחח
-----------------------
''תודה על המידע מר בראון, אנחנו נעשה את זה'' אני אומר לו בהתלהבות
''אז בואי נתחיל לזוז'' אני אומר לקורטני ואנחנו מתחילים ללכת לכיוון העיר דנג'ו
-
[b]שון[/b]
אתה וקורטני יוצאים לכיון העיר דנג'ו, אתם הולכים במשך כמה דקות ובמהלך ההליכה קורטני אומרת:" אז איך נקרא לצוות שלנו ואנחנו עדיין צריכים להכיר אחד את השני יותר טוב?? נעשה עצירה קטנה?" מה תענה??
[b]ירין[/b]
אתה לא תתפוס אותו אני אומר לך כבר מעכשיו
~~~~~~~~
וקודם תוציא תפוקימון לפני שאתה אומר לו מה לעשות תגיב מחדש =\