חחח, העיקר שאתם בריאים ושלמים כיום (:
Printable View
חחח, העיקר שאתם בריאים ושלמים כיום (:
אלכס?
אתה בטוח שלא עקצת?
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Mar 24 2010, 07:24 PM
[b] חחח אני עתודאי...אני בן 21.
אני כבר חצי שנה בצבא...
3 שנים פחות חצי שנה שווה לשנתיים וחצי... [/b][/quote]
אתה עתודאי? גם אני מתכנן על עתודה... בגלל זה הפסיכומטרי המסריח....
מסכן אלכס...
[quote][i]Originally posted by ErWiN[/i]@Mar 24 2010, 07:27 PM
[b] מסכן אלכס... [/b][/quote]
יש לו חתלת
מכירים את זה שאתם קמים אחרי 3 שעות שינה עייפים רצח?
אתם מתיישבים על המיטה ואז אתם עושים את הטעות הכי גדולה, נשכבים על המיטה בצד השני, כאילו אתם אומרים "פה יש לי עוד כמה דקות.."
איזה יום מעצבן היה לי היום... עזרתי לאבא שלי בעבודה שלו כגנן והמכסחת הלכה לי באמצע כיסוח מעצבן, לו הלך הגזם של העצים, ורוב היום הלך על ריצות מפה לשם כדי לתקן.
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Mar 24 2010, 07:27 PM
[b] מכירים את זה שאתם קמים אחרי 3 שעות שינה עייפים רצח?
אתם מתיישבים על המיטה ואז אתם עושים את הטעות הכי גדולה, נשכבים על המיטה בצד השני, כאילו אתם אומרים "פה יש לי עוד כמה דקות.."
איזה יום מעצבן היה לי היום... עזרתי לאבא שלי בעבודה שלו כגנן והמכסחת הלכה לי באמצע כיסוח מעצבן, לו הלך הגזם של העצים, ורוב היום הלך על ריצות מפה לשם כדי לתקן. [/b][/quote]
עלוב. שלי הרבה יותר גרוע.
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Mar 24 2010, 07:27 PM
[b] מכירים את זה שאתם קמים אחרי 3 שעות שינה עייפים רצח?
איזה יום מעצבן היה לי היום... עזרתי לאבא שלי בעבודה שלו כגנן והמכסחת הלכה לי באמצע כיסוח מעצבן, לו הלך הגזם של העצים, ורוב היום הלך על ריצות מפה לשם כדי לתקן. [/b][/quote]
לא נורא מבאס...
חבל שזה קורה רק לך.
יקותיאל,על כמה חומר הפסיכומטרי מחר?
[quote][i]Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד[/i]@Mar 24 2010, 07:28 PM
[b] יקותיאל,על כמה חומר הפסיכומטרי מחר? [/b][/quote]
כמו כל פסיכומטרי, טמבל.
כמה זמן התכוננת לזה?
[quote][i]Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד[/i]@Mar 24 2010, 07:30 PM
[b] כמה זמן התכוננת לזה? [/b][/quote]
בעיקרון בפעם הראשונה שעזבתי את הפורום זה היה כי התחלתי קורס, משהו כמו חודשיים וחצי למדתי, ובחנוכה עשיתי את הפסיכומטרי.. הציון אבל לא היה מספיק, אז אני עושה שוב, הפעם בלי קורס, רק הרבה חזרות...
פששש
בהצלחה...
[quote][i]Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד[/i]@Mar 24 2010, 07:31 PM
[b] פששש
בהצלחה... [/b][/quote]
תודה
יאלללה אני זז.