-
[quote=chimcharboy;634155]
[SIZE=3][COLOR=olive]guybarm-אתה בודק בפוקדע איזה פוקימון זה ואתה מגלה שזה [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_3e_021.gif"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/11/Spr_3e_021.gif[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני אגיד לסינדיקוויל:"היי קוראים לי גונאמאן ואני המאמן שלך" "מוכן לקרב הראשון שלך והוא נגדו"ואצביע על ספירו
-
[QUOTE=chimcharboy;634155][SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-
[SIZE=3][COLOR=#48d1cc][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=lime]noam-אתה מודה לפרופ' ואתה יוצא מהמעבדה, אתה מוציא את באלבזור מהפוקדור והוא מאוד שמח ליראות אותך ואתה מיתלהב ממנו, פתאום אתה רואה שבאלבזור ניראה לא טוב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ff00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE]
מה קרה בלבזור הלך איתו למרכז הפוקימונים שיקבל טיפול
-
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"אתה עומד לעצטער על זה" האיש אומר לך "טוב לרוויטר צא סופת חול" האיש אומר ופתאום אתה שומע קול של ילד קטן אומר "די תעזוב כבר את הלרוויטר שלי"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-"תישתמש בזנב ברזל על הקרן העל חושית" אמבריון מישתמש בזננב ברזל חזק מאוד שעוצר את הקרן "אמבריון תישתשמש בכדור צל"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=olive]guybarm-סינדקוויל מאוד שמח שזה הקרב הראשון שלו והוא מוכן ובטוח לקרב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#808000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=lime]noam-אתה ניבהל קצת מאיך שבאלבזור ניראה ואתה רץ איתו לכיוון מרכז הפוקימונים, אתה מגיע לשם מהר מאוד אתה רואה את האחות ג'וי[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;634200][SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"אתה עומד לעצטער על זה" האיש אומר לך "טוב לרוויטר צא סופת חול" האיש אומר ופתאום אתה שומע קול של ילד קטן אומר "די תעזוב כבר את הלרוויטר שלי"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
' מי אתה 'אומר לילד ' אם אגלה שלקחתה לו את הךרויטר אני ישלח אותך עד לחלל' אומר לאיש עם הטריניטר(שחכתי איך קוראים לו)
-
[QUOTE=chimcharboy;634200][SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-
[SIZE=3][COLOR=#808000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=lime]noam-אתה ניבהל קצת מאיך שבאלבזור ניראה ואתה רץ איתו לכיוון מרכז הפוקימונים, אתה מגיע לשם מהר מאוד אתה רואה את האחות ג'וי[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ff00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לה בקול מפוחד האחות ג'וי בלבזור שלי נראה לא טוב בכלל עכשיו קיבלתי אותו בבקשה תבדקי אותו
אני מדבר איתך בקול מפוחד וכולי רועד בזמן שבלבזור אצלי בידיים
-
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"כן אני לקחתי לילד הזה את הלרוויטר יש לך בעיה אם זה? סטיב אומר לך [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]*קוראים לו סטיב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=lime]noam-"אין לך ממה לפחד אני כאן בישביל לטפל בו" האחות גו'י אומרת לך בניסיון להרגיע אותך היא לוקחת את באלבזור מהידיים שלך והיא הולכת לחדר הטיפול[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;634208][SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"כן אני לקחתי לילד הזה את הלרוויטר יש לך בעיה אם זה? סטיב אומר לך [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]*קוראים לו סטיב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=lime]noam-"אין לך ממה לפחד אני כאן בישביל לטפל בו" האחות גו'י אומרת לך בניסיון להרגיע אותך היא לוקחת את באלבזור מהידיים שלך והיא הולכת לחדר הטיפול[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ff00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
'ברנדון תוכל לעזור לי בזה תגיד לקרוקנה שלך להשתמש באקדח מים על טריניטר ואני ישתמש עליו באקדח מים עם סקווירטל אבל תיזהר לא לפגוע בלרויטר' אומר לברנדון
-
[QUOTE=chimcharboy;634208][SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-
[SIZE=3][COLOR=#00ff00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני נכנס איתה לחדר הטיפול ומשגיח על בלבזור...
הפוקימון הראשון שלי והוא החבר הכי טוב שלי אני לא יעזוב אותו לשנייה אני אומר לאחות ג'וי
-
[QUOTE=chimcharboy;634155][SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-פינסיר שולח אגרוף חזק אל עבר הקרן הסולארית, אבל הקרן מצליחה להעיף את פינסיר שעף על העץ ומיתעלף[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני מחזיר את פינסיר וממוציא את טורצ'יק " תשתמש בגחלת על הבידריל"
-
[quote=chimcharboy;634200
[SIZE=3][COLOR=lime][COLOR=#ff8c00]אלמוגסי-"תישתמש בזנב ברזל על הקרן העל חושית" אמבריון מישתמש בזננב ברזל חזק מאוד שעוצר את הקרן "אמבריון תישתשמש בכדור צל"
[SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
"דיטו תשתנה אליו ותשתמש בזנב ברזל כדי להדוף ואז בכל הכוח כדור צל!"אני אומר ומשנה את הטקטיקה.
-
[QUOTE][SIZE=3][COLOR=#800080]master goku-צימצאר מצליח להתחמק והוא שורט את טורציק,"טורציק צא עוד פעם ניקור"
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר השתמש במבט והתחמק!"
-
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"סלבי נימצא בכדור הgt, ואתם נימצאים עכשיו בשנת 100 לפני הספירה" האיש אומר לכם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אני שואל אותו מבולבל :"מי אתה? מה אתה? איך אתה קשור לסלבי?איפה אנחנו מוצאים אותו?"
-
[quote]
[SIZE=3][COLOR=olive]guybarm-סינדקוויל מאוד שמח שזה הקרב הראשון שלו והוא מוכן ובטוח לקרב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אגיד לסינדיקוויל:"אוקי אז בוא נתחיל" "מבט!"
-
טופס הרשמה:
כינוי בפורום:matanry1
שם השחקן במשחק:לוקאס
תמונה/תיאור: שיער חום עיניים כחולות בן 12.
רקע(חובה מושקע לפחות 3-5 שורות):
לוקאס גר עד לפני שנתיים במחוז הואן, הוא נער מתבגר ממשפחה רגילה מנגן בגיטרה ותמיד חושב על פקימונים.
יום אחד שנתיים אחרי הזמן החליט שהוא רוצה להיות מאמן פוקמונים מצליח. לוקאס גם שמע על צוות היקסטריס ורצה להלחם בהם.
לוקאס לקח את חפציו ויצא לדרך.
פוקימון התחלתי: טוטודייל
פוקימונים בצוות:לא לגעת
פוקימונים אצל הפרופסור:לא לגעת
כסף:3000$
חפצים:5 פוקדורים,חכה נורמאלית,פוקדע,פוקגיר.
-
שאלה מה זה פוקימונים שעברו שינוי סוג?