-
[QUOTE=SnitchKick;654124][RIGHT][B][SIZE=5][COLOR=red][U]
[B][COLOR=black]לי - אתה זורק את הפוקדור 3.. 2.. 1.. והוא נלכד? זה היה קל סנורלקס שהוא ישן הוא יושן ושום דבר לא יכול להעיר אותו , הוא רמה 7 המתקפות שהוא יודע : בלימה ( Tackle ) ; שכבת הגנה ( Defence Curl ) ; אגרוף מפוקס ( Focus Punch ) מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שמח על תפיסת סנורלקס וממשיך בדרכי לעיר פיוטר
-
[B][SIZE=5][COLOR=red][U]לכל מי שלא הבין את העניין עם הרמות שפשוט יראה את הרמות של הפוקימונים שלו בדף הראשון.[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[U][SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/U]
[COLOR=black][B]לי- אתה ממשיך לעיר פיוטר ופתע אתה שומע קול של זקן שאומר לך : " שלום נערי אתה מתקדם לעבר המכון הראשון נכון? לא כדי קודם שתתפוס פוקימון מים או פוקי[/B][/COLOR][COLOR=black][B]מון עשב למכון אבן? וגם כדי שתאמן את הפוקימונים היטב הם חזקים " מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkolivegreen]דסו - כן אני יעדכן עכשיו.[/COLOR][/B][COLOR=darkgreen][B][COLOR=darkolivegreen]דסו - אתה מרפא את הפוקימונים שלך והולך לכיוון בית המוות ואתה שהוא בית דיי גדול אתה הולך לכניסה ואתה רואה איש שמתסכל פנימה אולי הוא יודע משהו על הבית[/COLOR]?[/B][/COLOR]
[I][B][COLOR=#000080]ג'קסון - מה לא הבנת???
~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=navy]ג'קסון - אתה מחפש מאמן פוקימונים ואתה רואה דייג [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr038.png[/IMG] שמנסה לתפוס פוקימון ואתה רואה שיש לו 3 פוקדורים לידו אולי הוא יסיכים?[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=#000080][/COLOR][/B] [/I]
[I][B][COLOR=#000080][/COLOR][/B] [/I]
[B][COLOR=#4169e1]לרן - אתה ממשיך לחפש פוקימונים ולפתע מתחיל סופת רעמים ורוחות חזקות ואתה רואה שהעננים מתחיל לתפוס מקום בשמיים מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4169e1][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]קני - רשמתי למעלה פשוט תבדוק איזזה רמות הם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[/COLOR][/B][B][COLOR=#8b0000]קני - " פוקדור צא! " , 3... 2... . 1.... ... . והוא שלך ! יש לך ופריון רמה 8 והמתקפות שלו הן : בלימה ( Tackle ) ; הצלפת זנב ( Tail Whip ) ; יד עוזרת ( Helping Hand ) אקדח מים ( Water Gun ) ; בועות ( Bubble ) , מה תעשה עכשיו?[/COLOR][/B][B][COLOR=#8b0000]
[/COLOR][/B]
[I] [/I]
-
[QUOTE=SnitchKick;654148][B][SIZE=5][COLOR=red][U]
[U][SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/U]
[COLOR=black][B]לי- אתה ממשיך לעיר פיוטר ופתע אתה שומע קול של זקן שאומר לך : " שלום נערי אתה מתקדם לעבר המכון הראשון נכון? לא כדי קודם שתתפוס פוקימון מים או פוקי[/B][/COLOR][COLOR=black][B]מון עשב למכון אבן? וגם כדי שתאמן את הפוקימונים היטב הם חזקים " מה תעשה?[/B][/COLOR]
[I] [/I][/QUOTE]
אני אומר לזקן" תודה על העצה" ומחפש פוקימון עשב למכון פיוטר
-
[B]לי- אתה מקישב לעצה ומחפש פוקימון עשב ואתה רואה טנגלה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/114.png[/IMG], הפוקדע : " טנגלה פוקימון השושנה , טנגלה הוא פוקימון די עליז ומאוד נדיר לראותו במקום יערתיים כי רוב הזמן הוא עסוק בשחייה , בניית משחפה ועוד "[/B]
-
[QUOTE=SnitchKick;654165][B]לי- אתה מקישב לעצה ומחפש פוקימון עשב ואתה רואה טנגלה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/114.png[/IMG], הפוקדע : " טנגלה פוקימון השושנה , טנגלה הוא פוקימון די עליז ומאוד נדיר לראותו במקום יערתיים כי רוב הזמן הוא עסוק בשחייה , בניית משחפה ועוד "[/B][/QUOTE]
אני מוציא את צ'רמנדר ואומר לו" גחלת וניקוז אדמה על טנגלה"
-
[quote=SnitchKick;654148]
[I][B][COLOR=#000080]ג'קסון - מה לא הבנת???
~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=navy]ג'קסון - אתה מחפש מאמן פוקימונים ואתה רואה דייג [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr038.png[/IMG] שמנסה לתפוס פוקימון ואתה רואה שיש לו 3 פוקדורים לידו אולי הוא יסיכים?[/COLOR][/B][/I]
[/quote]
לא משנה לא הבנתי את הרמות אבל כבר הבנתי את זה
~~~~~~~~~~~~
' שלום אתה יכול רוצה להילכם נגדי ? ' אשאל את הדייג
-
[B][COLOR=navy]ג'קסון - הדייג : " בשמחה כמה פוקימונים משתתפים ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=black]לי- צ'ארמנדר משתמש בגחלת על טנגלה וזה מאוד אפקטיבי עליהו מעיף אותה על אחד העצים, אחרי שהוא משתמש בגחלת אתה רואה אותה בוכה ואז היא מתקרבת אליה והיא ממשיכה לבכות.... מה תעשה?[/COLOR][/B][/I]
-
[quote=SnitchKick;654174][B][COLOR=navy]ג'קסון - הדייג : " בשמחה כמה פוקימונים משתתפים ? "[/COLOR][/B]
[/quote]
' שלושה פוקימונים ' אומר לדייג
-
[QUOTE=SnitchKick;654174][B][COLOR=navy]
[I][B][COLOR=black]לי- צ'ארמנדר משתמש בגחלת על טנגלה וזה מאוד אפקטיבי עליהו מעיף אותה על אחד העצים, אחרי שהוא משתמש בגחלת אתה רואה אותה בוכה ואז היא מתקרבת אליה והיא ממשיכה לבכות.... מה תעשה?[/COLOR][/B][/I][/QUOTE]
אני שואל את טנגלה" למה את בוכה"
-
[quote]דסו - כן אני יעדכן עכשיו.דסו - אתה מרפא את הפוקימונים שלך והולך לכיוון בית המוות ואתה שהוא בית דיי גדול אתה הולך לכניסה ואתה רואה איש שמתסכל פנימה אולי הוא יודע משהו על הבית? [/quote]
אני פונה אליו ושואל אותו "אתה יודע מה זה המקום הזה?"
-
[B][COLOR=#4169e1]לרן - אתה ממשיך לחפש פוקימונים ולפתע מתחיל סופת רעמים ורוחות חזקות ואתה רואה שהעננים מתחיל לתפוס מקום בשמיים מה תעשה?[/COLOR][/B]
"אויי לא מתחיל סופות גשמים אני חייב למצוא מקום מחסה כמו מערה או משו" אני רץ לכיוון מערה להסתתר שם ואולי לחפש שם כמה פוקימונים
-
[quote=SnitchKick;654124][I][COLOR=seagreen][B]קאי - אחרי שאתה שואל אתה רואה את פידג'יוטו נוחת לידך ואתה רואה משהו מעליו וזה [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6e/Bill.jpg[/IMG] ביל! מה תעשה?[/B][/COLOR][/I][B][COLOR=darkolivegreen][/COLOR][/B][/quote]
"תודה רבה על העזרה שלך ביל."אני מודה לביל ואז רץ במהירות לכיון הבלון לנסות לראות מה קרה לצוות רוקט.
-
[quote=SnitchKick;654124][I][I][I][B][COLOR=#ff0000]נאולנדו - ג'יודוד מתחיל לחפור תעלה שתוכלו לעבור דרכה ואחרי 5 דקות הוא מסיים ואתה וסקווירטל עוברים ( ג'יודוד מקבל 14 נקודות ניסיון על התמסרות ) מה תעשה עכשיו?[/COLOR][/B][/I][/I][/I]
[/quote]
אני זוחל בתעלה בחריצות רבה יחד עם ג'דוד וסקוירטל.
-
[CENTER][quote=SnitchKick;654124]
[COLOR=#ff8c00][B]זאק - קאטרפי יוצא נרגש ומשתמש בחוטים ויוצר באוויר צורה של לב , מה תעשה עכשיו?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=black][/COLOR][/B][/quote]
אני אגיד בהתלהבות: "קדימה! אנחנו רועי סקווירטל נידורן וקטרפי הצוות הכי טוב שהיה!", ואקח אותם להתאמן
[/CENTER]
-
[QUOTE=SnitchKick;654148][B][SIZE=5][COLOR=red][U]
[B][COLOR=#8b0000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[/COLOR][/B][B][COLOR=#8b0000]קני - " פוקדור צא! " , 3... 2... . 1.... ... . והוא שלך ! יש לך ופריון רמה 8 והמתקפות שלו הן : בלימה ( Tackle ) ; הצלפת זנב ( Tail Whip ) ; יד עוזרת ( Helping Hand ) אקדח מים ( Water Gun ) ; בועות ( Bubble ) , מה תעשה עכשיו?[/COLOR][/B][B][COLOR=#8b0000]
[/COLOR][/B]
[I] [/I][/QUOTE]
קאטרפי רמה 7 הוא צריך להתפתח
"חברים יש פוקימון מים ובגלל שאתם לא עייפים בואו נחפש אימון!" אומר ואחפש פוקימונים לאימון