-
[COLOR=black]כתבתי תגובה ארוכה מאוד והכול נמחק. איזה זין.[/COLOR]
[COLOR=black]-----[/COLOR]
[COLOR=black]לכולם - אם אתם משאירים את הפוקימון שלכם מחוץ לפוקדור הוא יתעייף והביצועים שלו יהיו הרבה פחות טובים.[/COLOR]
[COLOR=black]פה זה לא הסדרה והפוקימון שלכם זה לא פיקאצ'ו :big_wink:[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]Naruto[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]דרך 101[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אלקיד משתמש במכת ברק, רוב הפוקימונים בורחים והפיג'י שאתה נלחם נגדו מצליח להתחמק.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא עולה לאוויר וצולל לכיוון אלקיד במתקפת ניקור.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]Suicune[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]העיר ליטלרוט[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה יוצא מהבית והולך לכיוון המעבדה, אתה עובר בעיר ליטלרוט הקטנה[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר כמה דקות הליכה אתה מגיע למעבדה, אתה רואה שזה בניין גדול ואפור עם לוגו פוקדור גדול מעליו.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]LordAbizi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]דרך 104-פטלבורג[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה מוציא את הוטהוט, הוטהוט עולה לאוויר ומשתמש בהיפנוזה.[/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל שלא מבין מה קורה עושה טעות ומסתכל עליו, שניהם זוהרים באור סגול חלש.[/COLOR]
[COLOR=black]ומיד אחרי זה סקווירטל נופל על הקרקע רדום.[/COLOR]
[COLOR=black]המאמן מחזיר אותו לפוקדור, "אין טעם להמשיך" הוא אומר במשיכת כתפיים, "ניצחת".[/COLOR]
[COLOR=black]הוא חוזר לעבר פטלבורג.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]Shlomi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]דרך 104-רוסטברו[/COLOR][/B]
[COLOR=black]הילד הולך צעד אחורה ומוציא פוקדור מכיסו, "צא טיילו!" הוא אומר וזורק את הפוקדור באוויר[/COLOR]
[COLOR=black]מתוכו יוצא פוקימון הציפור טיילו ().[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]Metagros[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה הולך לעבר האגם, בזווית עינך אתה רואה שני מאמנים נלחמים - אחד מהם בדיוק הוציא טיילו.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מגיע לאגם ורואה שהוא ממש עמוק, תוכל לפתות פוקימונים לצאת רק אם תהיה לך חכה[/COLOR]
[COLOR=black]או שתעדיף לקפוץ לתוך האגם בעצמך?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheChosenOne;682928][COLOR=black]
[COLOR=black]הילד הולך צעד אחורה ומוציא פוקדור מכיסו, "צא טיילו!" הוא אומר וזורק את הפוקדור באוויר[/COLOR]
[COLOR=black]מתוכו יוצא פוקימון הציפור טיילו ().[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR] [/COLOR][/QUOTE]
"קדימה טוטודייל צא לקרב" אומר ואסמן לו לעלות לקרב "תתחיל עם מבט זועם ואז אקדח מים" אומר לו
-
[quote=TheChosenOne;682928]
[B][COLOR=black]דרך 104-פטלבורג[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה מוציא את הוטהוט, הוטהוט עולה לאוויר ומשתמש בהיפנוזה.[/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל שלא מבין מה קורה עושה טעות ומסתכל עליו, שניהם זוהרים באור סגול חלש.[/COLOR]
[COLOR=black]ומיד אחרי זה סקווירטל נופל על הקרקע רדום.[/COLOR]
[COLOR=black]המאמן מחזיר אותו לפוקדור, "אין טעם להמשיך" הוא אומר במשיכת כתפיים, "ניצחת".[/COLOR]
[COLOR=black]הוא חוזר לעבר פטלבורג.[/COLOR][/quote]
"הוט - הוט, עבודה מצויינת. 1HKO כמו שצריך. חזור" אחזיר את הוטהוט, ואז אלך לפטלבורג (בהנחה שאין בעיות) ארפא את הפוקימון (ובהנחה שאין בעיות) אלך ליד המכון ואחכה שם לכריס האן אם אני לא טועה שאני צריך לפגוש.
-
[quote=TheChosenOne;682928][COLOR=black]כתבתי תגובה ארוכה מאוד והכול נמחק. איזה זין.[/COLOR]
[COLOR=black]לכולם - אם אתם משאירים את הפוקימון שלכם מחוץ לפוקדור הוא יתעייף והביצועים שלו יהיו הרבה פחות טובים.[/COLOR]
[COLOR=black]פה זה לא הסדרה והפוקימון שלכם זה לא פיקאצ'ו :big_wink:[/COLOR]
[COLOR=black]אתה יוצא מהבית והולך לכיוון המעבדה, אתה עובר בעיר ליטלרוט הקטנה[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר כמה דקות הליכה אתה מגיע למעבדה, אתה רואה שזה בניין גדול ואפור עם לוגו פוקדור גדול מעליו.[/COLOR]
[/quote]
'איזה התרגשות, אני לא מאמין שהרגע הזה הגיע' אני חושב לעצמי.
'1...2...3...' אני סופר וניכנס למעבדה.
-
[QUOTE=TheChosenOne;682317][B][COLOR=black]Steve[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה זורק את הפוקדור באוויר, הוא נפתח ומתוכו יוצא פוקימון קטן ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/246.png[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=black]"לארביטר" אומר הפוקימון בחשש ומסתכל עליך.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[/QUOTE]
"אין לך ממה לחשוש , אני המאמן החדש שלך .. אני רואה שצריך לעשות בך הרבה שינויים
כי אני רוצה שהפוקימון הראשון שלי .. שילווה אותי במהלך כל המשחק לא יהיה פוקימון פחדן ..
אלא פוקימון חזק ואימתני .. בוא ניראה מה אפשר למצוא לך" אגיד ואחפש במקום הכי קרוב לעיר הבאה
פוקימונים
-
[QUOTE=TheChosenOne;682928][COLOR=black][B][COLOR=black]Metagros[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה הולך לעבר האגם, בזווית עינך אתה רואה שני מאמנים נלחמים - אחד מהם בדיוק הוציא טיילו.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מגיע לאגם ורואה שהוא ממש עמוק, תוכל לפתות פוקימונים לצאת רק אם תהיה לך חכה[/COLOR]
[COLOR=black]או שתעדיף לקפוץ לתוך האגם בעצמך?[/COLOR][/QUOTE]
-----------------------
אני מוציא מעט מזון פוקימון מהתיק,וזורק אותו אל האגם בכדי לראות אילו פוקימונים יוצאים לאכול אותו.
-
[B][COLOR=black]Metagross[/COLOR][/B]
[COLOR=black]רעיון טוב O:[/COLOR]
[COLOR=black]אתה זורק קצת מזון אל תוך האגם, המזון צף לכמה שניות על פני המים[/COLOR]
[COLOR=black]אבל אז פתאום משהו כחול-צהוב קופץ מתוך המים ובולע את המזון! אתה לא מספיק לראות את זה[/COLOR]
[COLOR=black]לפני שהוא חוזר אל תוך המים, לאחר כמה שניות הפוקימון מוציא את ראשו, אתה רואה שזה צ'ימצ'ר ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs181.gif[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=black]נראה שהוא רוצה עוד אוכל.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]Steve[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה מחפש מקום עם פוקימונים, אתה ממחליט ללכת לדרך 101 שיוצאת מהעירה[/COLOR]
[COLOR=black]אתה הולך לשער העיר, בדרך אתה עובר ברחבה גדולה ורואה ההרבה מאמנים בגילך[/COLOR]
[COLOR=black]נלחמים בקרבות, אחד מהם שואל אותך אם תהיה מעוניין בקרב.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]אתה בא לפתוח את דלת המעבדה, אבל לפני שאתה מספיק הדלת נפתחת.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה זז אחורה ורואה שמתוך המעבדה יוצאים שוטר במדים ואדם בחליפה חומה.[/COLOR]
[COLOR=black]"להתראות בירץ'" אמר האדם בחליפה החומה, שניהם עוברים אותך וממשיכים בדרכם.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה נכנס אחריהם ורואה את פרופסור בירץ' עסוק במשהו במחשב.[/COLOR]
[COLOR=black]"שלום לך" אומר הפרופסור כשהוא מבחין בך "באת לקחת פוקימון?".[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]העיר פטלבורג[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה חוזר לעיר ומרפא את הפוקימונים שלך ואחרי זה פונה למכון הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה נכנס פנימה ורואה את מפקד המשטרה עומד ומדבר עם נורמן שעדיין יושב במדיטציה.[/COLOR]
[COLOR=black]"זאת המחויבות שלך בתור מנהיג מכון!" אמר מפקד המשטרה בעצבנות.[/COLOR]
[COLOR=black]"אני חושב שבאו לפגוש אותך" אומר נורמן בשלווה, מפקד המשטרה מבחין בך.[/COLOR]
[COLOR=black]"יש לך פה איזה חדר פנוי?" שאל מר האן את נורמן, נורמן הצביע על הדלת השמאלית.[/COLOR]
[COLOR=black]"בוא" אמר מקפד המשטרה ונכנס לחדר השמאלי.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]טוטודייל משתמש במבט זועם אבל המתקפה לא עובדת, אחרי זה הוא משתמש באקדח מים[/COLOR]
[COLOR=black]אבל טילו מצליח להתחמק ממנו באוויר.[/COLOR]
[COLOR=black]"טיילו מתקפת רוח!" אומר הילד, טיילו מנופף בכנפיו ויוצר טורנדו קטן שפוגע בטוטודייל.[/COLOR]
-
[quote=TheChosenOne;682928][B][COLOR=black]Naruto[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אלקיד משתמש במכת ברק, רוב הפוקימונים בורחים והפיג'י שאתה נלחם נגדו מצליח להתחמק.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא עולה לאוויר וצולל לכיוון אלקיד במתקפת ניקור.[/COLOR][/quote]
"תתחמק ממנו בהתקפה מהירה ואז תשתמש שוב במכת ברק" אני אומר לאלקיד מחחיך טיפה, חושב שזה מה שבזכותו אני אנצח את הקרב.
-
[B][COLOR=black]Naruto[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אלקיד מצליח להתחמק, אבל לפיג'י יש קצת פחות מזל - מכת הברק פוגעת בו פגיעה ישירה והוא נופל לקרקע[/COLOR]
[COLOR=black]פיג'י לא יכול להמשיך להילחם.[/COLOR]
-
[QUOTE=TheChosenOne;683714][B][COLOR=black]Metagross[/COLOR][/B]
[COLOR=black]רעיון טוב O:[/COLOR]
[COLOR=black]אתה זורק קצת מזון אל תוך האגם, המזון צף לכמה שניות על פני המים[/COLOR]
[COLOR=black]אבל אז פתאום משהו כחול-צהוב קופץ מתוך המים ובולע את המזון! אתה לא מספיק לראות את זה[/COLOR]
[COLOR=black]לפני שהוא חוזר אל תוך המים, לאחר כמה שניות הפוקימון מוציא את ראשו, אתה רואה שזה צ'ימצ'ר ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs181.gif[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=black]נראה שהוא רוצה עוד אוכל.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
------------------
'וואו צ'ינצ'ו,זה פוקימון בעל שילוב סוגים ממש חזק!'אני חושב בהתלהבות,ולאחר מכן אני לוקח עוד קצת אוכל מכיסי ושם מעט על היבשה והולך אחורה,ואז עוד פעם ועוד פעם עד שצ'ינצ'ו יהיה מספיק רחוק מהאגם,ואז אני מוציא את נינקאדה ואומר לו:"נינקאדה צא,ותשתמש בשריטות!"
-
[QUOTE=TheChosenOne;683714]
[B][COLOR=black]Steve[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה מחפש מקום עם פוקימונים, אתה ממחליט ללכת לדרך 101 שיוצאת מהעירה[/COLOR]
[COLOR=black]אתה הולך לשער העיר, בדרך אתה עובר ברחבה גדולה ורואה ההרבה מאמנים בגילך[/COLOR]
[COLOR=black]נלחמים בקרבות, אחד מהם שואל אותך אם תהיה מעוניין בקרב.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[/QUOTE]
"בשמחה הייתי נילחם איתך אבל לא בקרב הראשון של הפוקימון שלי שכל הלחץ על הכתפיים שלו"
אגיד ואחפש פוקימונים בשיחים "לארביטאר , קדימה בוא ניראה מה אתה יודע ..
אתה ניראה מושלם אעדיף שתהיה יותר בחוץ מאשר בתוך הפוקדור " אגיד לו בזמן שאני מחפש
פוקימונים .
-
[quote=TheChosenOne;683714]
[B][COLOR=black]העיר פטלבורג[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה חוזר לעיר ומרפא את הפוקימונים שלך ואחרי זה פונה למכון הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה נכנס פנימה ורואה את מפקד המשטרה עומד ומדבר עם נורמן שעדיין יושב במדיטציה.[/COLOR]
[COLOR=black]"זאת המחויבות שלך בתור מנהיג מכון!" אמר מפקד המשטרה בעצבנות.[/COLOR]
[COLOR=black]"אני חושב שבאו לפגוש אותך" אומר נורמן בשלווה, מפקד המשטרה מבחין בך.[/COLOR]
[COLOR=black]"יש לך פה איזה חדר פנוי?" שאל מר האן את נורמן, נורמן הצביע על הדלת השמאלית.[/COLOR]
[COLOR=black]"בוא" אמר מקפד המשטרה ונכנס לחדר השמאלי.[/COLOR]
[/quote]
אהנהן לשלום לנורמן, בזמן שאני אלך בשקט אל החדר השמאלי.
-
[B]LordAbizi[/B]
[B]העיר פטלבורג - מכון פטלבורג[/B]
נורמן משיר אליך מבט בזמן שאתה נכנס לחדר השמאלי, אתה רואה שהוא בדיוק בחדר השמאלי.
מפקד המשטרה נשען על הקיר ומסמן לך להתקרב.
"קודם כול, תודה רבה לך" הוא אומר לך, "מנעת אובדן חיים עם הפלייגון הזה" הוא אומר ושולף פוקדור מכיסו.
עוד לא יצא לי לדבר עם פרופסור בירץ' על מה שקרה במעבדה שלו, כרגע הוא בחקירה של משטרת ליטלרוט
"אני צריך לדעת מה קרה שם" הוא אומר, "הבנתי שאתה היית ממש נוכח במקום".
[B]Steve[/B]
[B]דרך 101[/B]
אתם מסתובבים בשיחים ומחפשים פוקימונים, אתם רואים פוקימונים רבים: ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs019.gif[/IMG]), ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs094.gif[/IMG]), ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs014.gif[/IMG]), ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs010.gif[/IMG]).
[B]Metagros[/B]
[B]דרך 104-רוסטברו[/B]
אתה מפזר קצת אוכל ומתרחק מעט, צ'ימצ'ר יוצא לאט מהמים ומתחיל לאכול.
ברגע שהוא מתחיל לאכול נינקאדה קופץ עליו מתקפת שריטות.
צ'ימצ'ר מתעצבן ומשתמש באקדח מים על הנינקאדה שנפגע מעט מזה.
-
[quote=TheChosenOne;684013][B]LordAbizi[/B]
[B]העיר פטלבורג - מכון פטלבורג[/B]
נורמן משיר אליך מבט בזמן שאתה נכנס לחדר השמאלי, אתה רואה שהוא בדיוק בחדר השמאלי.
מפקד המשטרה נשען על הקיר ומסמן לך להתקרב.
"קודם כול, תודה רבה לך" הוא אומר לך, "מנעת אובדן חיים עם הפלייגון הזה" הוא אומר ושולף פוקדור מכיסו.
עוד לא יצא לי לדבר עם פרופסור בירץ' על מה שקרה במעבדה שלו, כרגע הוא בחקירה של משטרת ליטלרוט
"אני צריך לדעת מה קרה שם" הוא אומר, "הבנתי שאתה היית ממש נוכח במקום".
.[/quote]
"אכן, הייתי בדרכי לקבל פוקימון אצל הפרופסור, ואז נתקלתי במה שקרה. לספר לך את מה שאני ראיתי?" אשאל
-
[B]LordAbizi [/B]
[B]העיר פטלבורג-מכון פטלבורג[/B]
"אני צריך לדעת למה הפרופסור העביר אלי את ה..חבילה. הוא לא אמר את הסיבות לכך במכתב המצורף.
אני מניח שתקפו אותו, ואם כן אני צריך לדעת מי ואיך. "