-
[QUOTE=DarkTiger;692069]XD
צחקתי XDD
אבל שיהיה ספרטנירוק P=[/QUOTE]
איך שבא לך,פשוט תשנה את הדרגה בחתימה לזה.
עכשיו הלכתי כדי לספור כמה הודעות עשית אתמול
-
[quote=Naruto;692070]הבנתי
אז אתה אוהב את זה? XD[/quote]
בטח. זה מסב לי עונג רב לראות מדלי"ה מסדר שני מתפוררת כנגד השימוש המדוייק כל כך בטכניקת שמוצגות בספר. זה גורם לי להרגיש חי.
-
[quote=LordAbizi;692074]בטח. זה מסב לי עונג רב לראות מדלי"ה מסדר שני מתפוררת כנגד השימוש המדוייק כל כך בטכניקת שמוצגות בספר. זה גורם לי להרגיש חי.[/quote]
אז מה גורם לך להרגיש מת?
-
[QUOTE=LordAbizi;692074]בטח. זה מסב לי עונג רב לראות מדלי"ה מסדר שני מתפוררת כנגד השימוש המדוייק כל כך בטכניקת שמוצגות בספר. זה גורם לי להרגיש חי.[/QUOTE]
כתבתי לך הודעה בתחתית העמוד הקודם ם:
-
[quote=TheChosenOne;692072]אני לא מצליח לאהוב את היוגיהו GX, יותר מידי שטויות והם לוקחים שם את הקלפים יותר מידי ברצינות
אבל עדיין יש לי איפשהוא חפיסת קלפים מכיתה ו P:
מישהו פה אוהב סרטי זומבים?
אז מצאתי סרט חדש שנראה מגניב לאללה
[URL]http://www.megavideo.com/?v=R5AX0JZF[/URL]
תהנו[/quote]
שונא סרטי זומבים
מור- המוד של ה"הצג את כל הודעות של משתמש זה" מקולקל XD [לפחות אצלי]
-
ליאור אני לא מת על וון פיס
-
[QUOTE=DarkTiger;692078]שונא סרטי זומבים
מור- המוד של ה"הצג את כל הודעות של משתמש זה" מקולקל XD [לפחות אצלי][/QUOTE]
לא אצלי.
ובכן אתה עשית:
86 הודעות אתמול...
-
מור- שכחתי לאחל בהצלחה Xd לא שזה כבר משנה XD
-
[QUOTE=DarkTiger;692078]שונא סרטי זומבים
מור- המוד של ה"הצג את כל הודעות של משתמש זה" מקולקל XD [לפחות אצלי][/QUOTE]
חבל, זה ז'אנר הסרטים הכי מגניב שיצא אי פעם.
-
[quote=Naruto;692075]אז מה גורם לך להרגיש מת?[/quote]
[B]הכל[/B].
@TheChosenOne
אני רואה את זה בימים האלה, העונה הראשונה הייתה בסדר, העונה השנייה הייתה EPIC, העונה השלישית לא מצליח להתחבר אליה יותר מדי (לפי מה שראיתי עד עכשיו). כי מה, זה גאוני, ג'יידן מפסיד בדו קרב נגד מישהו שטוען שהגורל לצידו, וכתוצאה מזה בורח מהאי, אז נפגע מכוכב נופל, ודולפין משכנע אותו לחזור לדו קרב, ואז הוא נלחם בפסיכופטים חייזריים כשהוא נלחם עם יצורים נאו חלליים. בחיים לא הייתי חושב על עלילה טובה יותר. ברצינות.
-
[quote=TheChosenOne;692082]חבל, זה ז'אנר הסרטים הכי מגניב שיצא אי פעם.[/quote]
מגניב- כן, אבל אני לא מת עליו XD
-
[quote=LordAbizi;692083][B]הכל[/B].
@TheChosenOne
אני רואה את זה בימים האלה, העונה הראשונה הייתה בסדר, העונה השנייה הייתה EPIC, העונה השלישית לא מצליח להתחבר אליה יותר מדי (לפי מה שראיתי עד עכשיו). כי מה, זה גאוני, ג'יידן מפסיד בדו קרב נגד מישהו שטוען שהגורל לצידו, וכתוצאה מזה בורח מהאי, אז נפגע מכוכב נופל, ודולפין משכנע אותו לחזור לדו קרב, ואז הוא נלחם בפסיכופטים חייזריים כשהוא נלחם עם יצורים נאו חלליים. בחיים לא הייתי חושב על עלילה טובה יותר. ברצינות.[/quote]
גם לכתוב? O:
-
[QUOTE=DarkTiger;692081]מור- שכחתי לאחל בהצלחה Xd לא שזה כבר משנה XD[/QUOTE]
בהצלחה במה??
-
דניס תמות!!!! (דחייקםןיכדןם נשיך) מת... אה ושקד אתה מודח מדוגס
-
[QUOTE=killerbee;692087]דניס תמות!!!! (דחייקםןיכדןם נשיך) מת... אה ושקד אתה מודח מדוגס[/QUOTE]
אז גמאני פורש מהדוגס.
לא ייתכן שאתה תתקוף חבר צוות שלי.