-
[quote=LordAbizi;860529]חוצפן! איך אתה מעז לדבר אל ידידי משכבר הימים, בני גורן?!
המשחקים האלה לא יעבדו על ארכימדס! אני רואה את האמת דרכך! ואם זה לא עוזר, אז אני הופך ללורד אביזי ומסתכל עליך מטלסקופ סופר חייזרי ממאדים.
אתה לא יכול להסתתר ממני לעד. יום יבוא ובו תצטרך לבחור, האם אתה תומך בנו, או שאתה שר שירים בצרפתית (שזה גרוע יותר מלהיות מנהל דיקטטור ורשע)[/quote]
מיאו מיאו!!
EVIL ^_^
-
צונזר
תראו מה אלכס עשה לפוסט שלי?
-
-
[quote=~DaRk_AnGeL~;860537]מיאו מיאו!!
EVIL ^_^[/quote]
אני בטוח שבמובן מסויים זה עובר על החוק האוסר על כתיבת הודעות שהם "אותיות בלבד" :sorry:.
אתה מעניין מאוד, איש חתול. אני רואה בעתיד את היום בו דרכינו יצטלבו בצורה מחרידה בהחלט. נתת לי משהו לצפות אליו, איש חתול.
-
[QUOTE=SysTem;860534]לא זוכר את העומדים שלמדתי מה שאני יכול להגיד לך שכיתה ח' לא למדנו בכלל ובכיתה ט' היינו צריכים לעשות תחומרשל כיתה ח'+ט' בגלל זה הציניום בהתחולה היו נמוכים[/QUOTE]
אהה
אני מתחיל משוואות בשני משתנים אבל אני יודע את זה די טוב (חוץ מהגרפים כי לא לימדו אותנו- את 2 השיטות האחרות אני יודע)
-
[QUOTE=Just Haim;860536]בר תגידי את לוקחת הזמנות? תעצבי לי משו כפרע עליך :ם[/QUOTE]
כן אני לוקחת הזמנות D:
כתוב באישי
-
[quote=guylamed;860543]אהה
אני מתחיל משוואות בשני משתנים אבל אני יודע את זה די טוב (חוץ מהגרפים כי לא לימדו אותנו- את 2 השיטות האחרות אני יודע)[/quote]
בתאכלס, גרף זה שקר.
-
מיאו מיאו מיאו
Super Evil
-
[quote=guylamed;860543]אהה
אני מתחיל משוואות בשני משתנים אבל אני יודע את זה די טוב (חוץ מהגרפים כי לא לימדו אותנו- את 2 השיטות האחרות אני יודע)[/quote]
שיהיה לך בהצלחה!
תלמד טוב בהמשך זה מאוד קשה
-
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;860540]או שאתה עשית לעצמך =0[/QUOTE]
איך ידעת?
לא פלא שאתה מנהל
-
אני מתעלם מזה שמתעלמים ממני.
-
אלכס אפשר להיצטרף לאגודת החתולים? תלמד אותי להיות חתול דגול :3 מיאו
-
[quote=~DaRk_AnGeL~;860547]מיאו מיאו מיאו
Super Evil [B]Dictator Admin in Pokemons forum[/B][/quote]
תיקנתי את זה בשבילך :big_wink:.
@מעליי
כי לשרטט דברים ובערך לנחש את הפתרון זה לא מתמטיקה, זה עוסק בתורת החרטא.
-
[QUOTE=LordAbizi;860546]בתאכלס, גרף זה שקר.[/QUOTE]
אם [B]אתה [/B] אומר אני מסכים
למה אבל?
שים את החפירה בספווילר לחסוך לכולם
-
[quote=the necromancer nilasak;860551]אני מתעלם מזה שמתעלמים ממני.[/quote]
זאת אומרת שההתלעמות לא קיימת
משמע
מינוס פחות מינוס = פלוס