-
[QUOTE=Barney Stinson;993058]המשחק שלו שונה, הוא יותר טוב משל כולכם גם אם תשלבו אותם ביחד.[/QUOTE]
זה המחשבה שלך למשל אני חושב שהמשחק של אביזי טוב מכו המשחק של ליאור (למרות שאביזי יודע קצת יותר להקשיב להגיון)
כל משחק קשור לדרך החשיבה של השה"ם וזה משקף אותו בצורה הטובה ביותר
-
-
ואז איתי תגיב בגלגל המזלות הפתוח של פורום טוו"ס
-
[QUOTE=LordAbizi;993060]זה לא ש[B]המשחק [/B]שלי שונה, זה פשוט שאני משו גע גע גע.
אין שום היגיון בלטעון שמשחק תפקידים הוא לא טוב (ואל החלל הגדול והנורא שבשמים לבדו יודע מה פירוש הדבר) רק בגלל סוג המשחק.
ואם אותו ניב שדיברת עליו זה מישהו עם אובססיה למרילים והשם norg, אז אני ארצח את הכלבלב הראשון שאני אראה.[/QUOTE]
כן זה אותו ניב.
וזה לא שהמשחק שלך יותר טוב, אתה פשוט שה"מ יותר טוב.
ועדיין לא ענית על שאלה פשוטה.
לוקאס, על תתערב, בכלל רמת הדיבור שלך לא מתאימה לדיון הזה, אתה מחפש ריב, לא דיון.
-
[quote=Barney Stinson;993066]כן זה אותו ניב.
לוקאס, על תתערב, בכלל רמת הדיבור שלך לא מתאימה לדיון הזה, אתה מחפש ריב, לא דיון.[/quote]
אוי לי, אני... לא...זה קשה מדי.... רק לא הוא.... די.... זה הורג אותי....
סלח לי, הוא פשוט הותיר בי טראומה נוראית.
ובנוגע למשחק שלך, אני לא יודע. כשהוא יצא, אני אקרא אותו, אבדוק אם אני עובר התמוטטות עצבים, ואז אשקול זאת.
ואגב, אם אתה שופט את המשחק שלי רק לפי העלילה, אתה צפוי להתאכזב. רבים וטובים יעידו שהמשחק שלי מאוד מונוטוני, ואיטי נורא, וקורה משהו מעניין פעם במאה שנה, וגם אז זה קצר נורא.
-
כל מי שנרשם למשחק שלי, מתחילים ב6 וחצי.
-
-
[QUOTE=LordAbizi;993074]אוי לי, אני... לא...זה קשה מדי.... רק לא הוא.... די.... זה הורג אותי....
ובנוגע למשחק שלך, אני לא יודע. כשהוא יצא, אני אקרא אותו, אבדוק אם אני עובר התמוטטות עצבים, ואז אשקול זאת.
ואגב, אם אתה שופט את המשחק שלי רק לפי העלילה, אתה צפוי להתאכזב. רבים וטובים יעידו שהמשחק שלי מאוד מונוטוני, ואיטי נורא, וקורה משהו מעניין פעם במאה שנה, וגם אז זה קצר נורא.[/QUOTE]
משחק לא אמור לרוץ קדימה.
-
[QUOTE=LordAbizi;993074]אוי לי, אני... לא...זה קשה מדי.... רק לא הוא.... די.... זה הורג אותי....
ואגב, אם אתה שופט את המשחק שלי רק לפי העלילה, אתה צפוי להתאכזב. רבים וטובים יעידו שהמשחק שלי מאוד מונוטוני, ואיטי נורא, וקורה משהו מעניין פעם במאה שנה, וגם אז זה קצר נורא.[/QUOTE]
אתה לא יכול למות לא?
-
[QUOTE=Barney Stinson;993066]כן זה אותו ניב.
לוקאס, על תתערב, בכלל רמת הדיבור שלך לא מתאימה לדיון הזה, אתה מחפש ריב, לא דיון.[/QUOTE]
עכשיו אתה יורד על רמת הדיבור שלי אני רואה...
-
[quote=Barney Stinson;993078]משחק לא אמור לרוץ קדימה.[/quote]
אולי לא להיות יוסיין בולט, אבל משחק לא אמור גם לזחול למות (מה שניתן לאמר על המשחק שלי ללא היסוס).
איזה יופי זה, אני מנסה לשכנע מישהו שהמשחק שלי לא טוב. ם.ם
-
-
[QUOTE=KillerBee;993083]עכשיו אתה יורד על רמת הדיבור שלי אני רואה...[/QUOTE]
אני לא יורד עליך. השקפה הראייה שלך רואה את זה ככה כי אתה רוצה לנסות להעיף אותי ולחפש ריבים.
-
[QUOTE=Barney Stinson;993086]אני לא יורד עליך. השקפה הראייה שלך רואה את זה ככה כי אתה רוצה לנסות להעיף אותי ולחפש ריבים.[/QUOTE]
שיהיה העיקר שתשמח
-