-
[B]לא לשכוח עמוד 30 עם פרס![/B]
[B]עומר~[/B]
בידריל: Fury Attack, Twineedle, Rage, Hadren, Porsuit, Toxic Spikes
מסקריין: Ominous Wind, Bubble, Quick Attack, Gust, Stun Spore, Sweet Scent
[B]ניב~[/B]
אתה נלחם בשביל די קטן שמסביבו נמצא שדה רחב עם עשבים גבוהים יחסית
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תיסכול - מתקפה מסוג נורמל שעוצמתה נקבעת לפי השנאה שבין המאמן לפוקימון.
גרואולייט ממתין לרגע המתאים ואז מזנק הצידה, מתחמק ממתקפת תיסכול של באנירי. הוא ממתין רגע ואז פוצח את פיו ומתוכו מגיחים החוצה כדורי אש קטנים שעפים לעבר באנירי ופוגעים בה. היא נופלת על תוך העשבים שמאחוריה פצועה יחסית קשה. היא מנסה לקום ולהשתמש בסטירה כפולה, אך נופלת באמצע הדרך.
[B]עמית~[/B]
טנטקול! אבל זה בסדר כולם מתבלבלים :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משיב את טנטקול לפוכדור שלו ומתחיל לחפש אחר משהו שיהווה אימון בשביל הרקרוס, וכעבור זמן קצר אתה מוצא עץ יחסית גדול שיכול להתאים לאימון.
[B]ליאור~[/B]
אתה מורה ללוקסיו להישאר במקומו והוא מקשיב לך, אבקת השיתוק מתקרבת ועוטפת אותו, ולהפתעתך היא מצליחה לפגוע בו ולשתק אותו "זה שהוא מסוג חשמל לא אומר שהוא לא יכול להיות משותק" אומר לך ארל "קדימה סקיפלום, השתמש בכדורי זרע!" קורא ארל, וסקיפלום משתמש שוב בכדורי זרע שפוגעים בלוקסיו שמנסה לזוז, ומצליח לתקוף! אולם הוא מפספס את הניב החשמלי בכמה סנטימטרים ונופל על הקרקע, אך נראה שהוא התגבר על השיתוק "אוקיי בוא ננסה לסיים את הקרב. קרן סולרית!" קורא ארל, וסקיפלום מתחיל לטעון קרן סולרית.
[B]תומר~[/B]
"גלאם!" אומרת לך גלאמיו בהנהון. אתה משיב את אברה ואת גלמיאו לפוכדור שלהם וממשיך בדרך לעיר אזליה. כעבור הליכה של כשלוש שעות אתה מגיע סוף סוף לצד השני של האגם. אתה מבחין שם במאמנים רבים שיושבים להם ונחים. לא רחוק משם, אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1045633][B]תומר~[/B]
"גלאם!" אומרת לך גלאמיו בהנהון. אתה משיב את אברה ואת גלמיאו לפוכדור שלהם וממשיך בדרך לעיר אזליה. כעבור הליכה של כשלוש שעות אתה מגיע סוף סוף לצד השני של האגם. אתה מבחין שם במאמנים רבים שיושבים להם ונחים. לא רחוק משם, אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן.[/QUOTE]
ארוץ במהירות למרכז הפוקימונים כדי לרפא את בויזל התשוש, את גלמיאו המופתעת ואת אברה החזק שלי.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1045633][B]
[B]ליאור~[/B]
אתה מורה ללוקסיו להישאר במקומו והוא מקשיב לך, אבקת השיתוק מתקרבת ועוטפת אותו, ולהפתעתך היא מצליחה לפגוע בו ולשתק אותו "זה שהוא מסוג חשמל לא אומר שהוא לא יכול להיות משותק" אומר לך ארל "קדימה סקיפלום, השתמש בכדורי זרע!" קורא ארל, וסקיפלום משתמש שוב בכדורי זרע שפוגעים בלוקסיו שמנסה לזוז, ומצליח לתקוף! אולם הוא מפספס את הניב החשמלי בכמה סנטימטרים ונופל על הקרקע, אך נראה שהוא התגבר על השיתוק "אוקיי בוא ננסה לסיים את הקרב. קרן סולרית!" קורא ארל, וסקיפלום מתחיל לטעון קרן סולרית.
[/QUOTE]
אני אומר לוקסיו"תתחמק במהירות הכי אפשרית שאתה יכול מן קרן העל של סקיפלום.לאחר מכן רוץ אליו במהירות אדירה ותקוף אותו בניב חשמלי הכי חזק שלך.לאחר את תשתמש בנשיכה תנשוך לו את העלים שעל ראשו"
-
[B]תומר~[/B]
אתה רץ אל עבר מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה ניגש אל האחות גו'י ומבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוכדורים שלך ומטפלת בהם וכעבור זמן קצר ניגשת אלייך בחזרה ומוסרת לך אותם.
לפתע, ניגש אלייך אדם עם חכה בידיו "היי, אולי אתה רוצה להרוויח חכה?" הוא שואל אותך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr022.png[/IMG].
ליאור~
[B]קרן סולרית~[/B]
[B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B]
לוקסיו מנצל את זמן הטעינה של הקרן הסולרית ורץ במהירות לעבר סקיפלום, נושך אותו בניב חשמלי וסקיפלום זועק בכאב, אך ממשיך עם הקרן הסולרית. לוקסיו לא משחרר אותו ועובר לנשיכה, שמשפיע בצורה חזקה על סקיפלום. סקיפלום נהדף אחורנית, אולם אז משחרר את הקרן הסולרית ופוגע ישירות בלוקסיו. נוצר פיצוץ גדול ועשן מכסה את הזירה, ושניכם לא יכולים לראות את מה שקורה.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1045679][B]תומר~[/B]
אתה רץ אל עבר מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה ניגש אל האחות גו'י ומבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוכדורים שלך ומטפלת בהם וכעבור זמן קצר ניגשת אלייך בחזרה ומוסרת לך אותם.
לפתע, ניגש אלייך אדם עם חכה בידיו "היי, אולי אתה רוצה להרוויח חכה?" הוא שואל אותך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr022.png[/IMG].
[/QUOTE]
"ברור שכן אדוני"אומר לאדון בנימוס רב ואז אחכה לחכה שאני הולך לקבל מהאדון הנחמד ואז אמשיך במסעי לעיר אזליה כדי לקבל את תג המכון השני שלי.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1045679][B]
ליאור~
[B]קרן סולרית~[/B]
[B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B]
לוקסיו מנצל את זמן הטעינה של הקרן הסולרית ורץ במהירות לעבר סקיפלום, נושך אותו בניב חשמלי וסקיפלום זועק בכאב, אך ממשיך עם הקרן הסולרית. לוקסיו לא משחרר אותו ועובר לנשיכה, שמשפיע בצורה חזקה על סקיפלום. סקיפלום נהדף אחורנית, אולם אז משחרר את הקרן הסולרית ופוגע ישירות בלוקסיו. נוצר פיצוץ גדול ועשן מכסה את הזירה, ושניכם לא יכולים לראות את מה שקורה.[/QUOTE]
אני צועק בקול רם בתקוה שלוקסיו ישמע אותי"לוקסיו אני מקווה שאתה בסדר ויכול להמשיך להילחם.אני רוצה שתראה לי סימן שאתה אכן חחי ויכול להמשיך להילחם.תשלח יצוץ לאויר וכך אני ידע שאתה חי ויכול להמשיך לבילחם.תיזהר מסקיפלום".אני מחכה לסימן של לוקסיו
-
[quote]עמית~
טנטקול! אבל זה בסדר כולם מתבלבלים :p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משיב את טנטקול לפוכדור שלו ומתחיל לחפש אחר משהו שיהווה אימון בשביל הרקרוס, וכעבור זמן קצר אתה מוצא עץ יחסית גדול שיכול להתאים לאימון.[/quote]
"קדימה הרקרוס!תשתמש בחיתוך לילה!" אומר להרקרוס.
-
[quote=Kogarasumaru;1045633] [B]ניב~[/B]
אתה נלחם בשביל די קטן שמסביבו נמצא שדה רחב עם עשבים גבוהים יחסית
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תיסכול - מתקפה מסוג נורמל שעוצמתה נקבעת לפי השנאה שבין המאמן לפוקימון.
גרואולייט ממתין לרגע המתאים ואז מזנק הצידה, מתחמק ממתקפת תיסכול של באנירי. הוא ממתין רגע ואז פוצח את פיו ומתוכו מגיחים החוצה כדורי אש קטנים שעפים לעבר באנירי ופוגעים בה. היא נופלת על תוך העשבים שמאחוריה פצועה יחסית קשה. היא מנסה לקום ולהשתמש בסטירה כפולה, אך נופלת באמצע הדרך.
[/quote]
אסתכל על באנירי בחיוך ואחשוב "קדימה אנחנו מסוגלים להביס אותה!"
מיד אביט בגרולייט במבט רציני ואפקוד עליו בקול רם ויציב "גרולייט מהר, השתמש בשאגה, שאג בעצמה מפנים גרונך והפחד אותה כך שלא תוכל לזוז!"
ואז מיד אוסיף "לאחר מכן תפוס אותו בנשיכה ונשוך אותה עד שתתעלף!"
-
[quote=Kogarasumaru;1045633][B]לא לשכוח עמוד 30 עם פרס![/B]
[B]עומר~[/B]
בידריל: Fury Attack, Twineedle, Rage, Hadren, Porsuit, Toxic Spikes
מסקריין: Ominous Wind, Bubble, Quick Attack, Gust, Stun Spore, Sweet Scent
.[/quote]
אני בוחר במסקריין
"בכל מקרה אפשר למצוא בידריל ביותר קלות" אומר לנייניטילס שלי ואחזור בחזרה.
-
[B]עומר~[/B]
אתה בוחר בפוכדור של מסקריין, ולפתע הפוכדור של בידריל נפתח לבדו, מתוכו מגיח החוצה בידריל באור כחול, מסתכל עליך לרגע ועף לו מהמקום, מותיר בעקבותיו שובל של ניצוץ זהוב. אתה ממשיך להתקדם בחזרה אל הדוכן הראשי של התחרות כשניינטיילס לצידך, שם אתה מוסר את הפוכדור של מסקריין והפקיד לוקח אותו, סורק אותו במחשב ומניח אותו עם מדבקה מיוחדת מאחוריו בתוך מתקן יחד עם פוכדורים של אנשים אחרים "ההכרזה על הזוכה תגיע בעוד כמה דקות, אז תמתין בסבלנות" הוא אומר לך.
מה תעשה?
[B]ניב~[/B]
גרואולייט שומע את הוראותיך והוא יוצא מיד לממש אותם - תחילה הוא רץ אליה ומשתמש בשאגה, שגורם לבאנירי פשוט לפחד. היא מנסה לברוח מהמקום בעקבות מתקפת השאגה, אך גרואולייט רץ במהירות ועוקף אותה, חוסם את דרכה. באנירי מנסה להתחמק, אך המהירות של גרואולייט גדולה יותר והוא משתמש במתקפת נשיכה ופוגעת חזיתית בבאנירי. באנירי עפה אחורנית, ונופלת על השביל החשוף מעולפת.
[B]עמית~[/B]
הרקרוס עף אל עבר העץ ומשתמש בחתך לילה. העץ מתנועע מעט כשהמתקפה פוגעת בו, והרקרוס תופס אותו ומתחיל ללקק מעט שרף שנחשף בו. לפתע, מצמרת העץ נופל על ראשו של הרקרוס פיינקו, שנראה מעט עצבני. [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/204.png[/IMG]
[B]תומר~[/B]
"ובכן, קח את זאתי" הוא אומר לך וזורק לעברך חכה שנראית מעט ישנה "אולי זאת חכה ישנה, אך היא שירתה אותי טוב מאוד במהלך השנה האחרונה. בעזרתה יש לי צוות פוקימונים מעולה" הוא אומר לך. "בהצלחה בדרכך!" הוא מוסיף ומתרחק מהמקום. אתה מביט בחכה שבידך, ואתה רואה סימני ידייםן לאורכה. אתה קושר אותה לתיקך בזהירות רבה. אתה מסתכל על השעון ורואה שכבר מאוחר להיום.
[B]ליאור~[/B]
לא מת, מתעלף.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
העשן מתפזר לאט לאט, ולדאבונך אתה מגלה את לוקסיו מעולף על הקרקע, בעוד שסקיפלום מרחף לו באוויר, מחייך. "אני חושב שניצחתי" אומר לך ארל, ומשיב את סקיפלום לפוכדור שלו, בעוד מסביב מריעים התלמידים שלו על ניצחונו בקרב "אל תהיה עצוב, יש לך לוקסיו חזק. אם תאמן אותו כמו שצריך הוא יהפוך לפוקימון חשמל חזק במיוחד" הוא אומר לך.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1047083][B]תומר~[/B]
"ובכן, קח את זאתי" הוא אומר לך וזורק לעברך חכה שנראית מעט ישנה "אולי זאת חכה ישנה, אך היא שירתה אותי טוב מאוד במהלך השנה האחרונה. בעזרתה יש לי צוות פוקימונים מעולה" הוא אומר לך. "בהצלחה בדרכך!" הוא מוסיף ומתרחק מהמקום. אתה מביט בחכה שבידך, ואתה רואה סימני ידייםן לאורכה. אתה קושר אותה לתיקך בזהירות רבה. אתה מסתכל על השעון ורואה שכבר מאוחר להיום.
[/QUOTE]
'כדי שאני אלך לאחות ג'וי לבקש חדר ללון בו היום' אחשוב לעצמי ואז אלך לאחות ג'וי, אבקש ממנה חדר ואז שהיא תיתן לי את החדר אשן בו ליום חדש.
-
[b]תומר~[/b]
אתה ניגש חזרה לאחות גו'י ומבקש ממנה חדר ללילה. היא מסתכלת במפתחות שמאחורה ואומרת לך "מצטערת אך כל החדרים תפוסים, אך אני בטוחה שבחדר הזה יסכימו לקבל אותך" היא אומרת לך ומוסרת לך מפתח לחדר "זה חדר לכמה מקומות אז זו לא תהיה בעיה" היא אומרת לך וחוזרת לעסוק בעניינה.
-
[quote=Kogarasumaru;1047083]
[B]ניב~[/B]
גרואולייט שומע את הוראותיך והוא יוצא מיד לממש אותם - תחילה הוא רץ אליה ומשתמש בשאגה, שגורם לבאנירי פשוט לפחד. היא מנסה לברוח מהמקום בעקבות מתקפת השאגה, אך גרואולייט רץ במהירות ועוקף אותה, חוסם את דרכה. באנירי מנסה להתחמק, אך המהירות של גרואולייט גדולה יותר והוא משתמש במתקפת נשיכה ופוגעת חזיתית בבאנירי. באנירי עפה אחורנית, ונופלת על השביל החשוף מעולפת.
[/quote]
"יש מעולה!" אקרא בקול ובחיוך גאה.
"ההית ענק גרולייט כל הכבוד לך!" אשבח אותו ואקרוץ עליו, אחזיר אותו לפוקדור ואשלוף מהתיק פוקדור ריק.
אנשק אותו למזל ואלחש "קדימה, תפוס אותה!" ואז אזרוק את הפוקדור על באנירי במדוייק!
ואחכה בציפייה ובמתח לראות מה יקרה.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1047083][B]
[B]ליאור~[/B]
לא מת, מתעלף.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
העשן מתפזר לאט לאט, ולדאבונך אתה מגלה את לוקסיו מעולף על הקרקע, בעוד שסקיפלום מרחף לו באוויר, מחייך. "אני חושב שניצחתי" אומר לך ארל, ומשיב את סקיפלום לפוכדור שלו, בעוד מסביב מריעים התלמידים שלו על ניצחונו בקרב "אל תהיה עצוב, יש לך לוקסיו חזק. אם תאמן אותו כמו שצריך הוא יהפוך לפוקימון חשמל חזק במיוחד" הוא אומר לך.[/QUOTE]
אני אומר לארל"תודה על הטיפ שנתת לי אני לא אשכח אתו.הסקיפלום גם שלך באמצת חזק מאוד".אני מחזיר את לוקסיו לפוכדור שלו והולך למרכז הפוקימונים של העיר
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1047087][b]תומר~[/b]
אתה ניגש חזרה לאחות גו'י ומבקש ממנה חדר ללילה. היא מסתכלת במפתחות שמאחורה ואומרת לך "מצטערת אך כל החדרים תפוסים, אך אני בטוחה שבחדר הזה יסכימו לקבל אותך" היא אומרת לך ומוסרת לך מפתח לחדר "זה חדר לכמה מקומות אז זו לא תהיה בעיה" היא אומרת לך וחוזרת לעסוק בעניינה.[/QUOTE]
אני אלך לקומה שהאחות נתנה לי בעזרת המספר של המפתח ואז שאני אגיע לחדר אדפוק בדלת בעזרת ידי ואז שיפתחו לי את החדר אגיד:"שלום אני שותף רק להערב כי כול החדרים תפוסים אז זה אפשרי?!"