-
[COLOR=#ff8c00][B][QUOTE]
[COLOR=#ff8c00][B]עומר
[/B]אתה מבין שצ'ימצ'אר צוחק על זה שריקו לקח לך את מקום השינה ואז אתה מסתכל ושם לב שזה באמת כך.
צ'ימצ'אר עצמו נכנס לישון וכולם כבר ישנים.
אתה מסתכל אל שמי הלילה חושב על מחר וחושב על מה שמסתתר פה ביער.[/COLOR]
[/QUOTE]
אסתכל על כולם ישנים ואוזרים כוחות
"מחר הולך להיות יום ארוך..." אמלמל לעצמי "יהיה קשה להסתדר ביער הזה עם כל מה שיש כאן.." אוומר לעצמי ואתחיל להלחץ
"טוב,כדאי ללכת לישון כבר.." אסתכל על שמיי הלילה ואעצום את עיניי,אתחיל לנמנם קצת ואז להרדם בשינה עמוקה..[/B][/COLOR]
-
[quote=kickass;1125737][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
טוטדייל מקשיב לך ויוצא חיש במתקפת אקדח מים שפוגעת בפניה של צ'יקוריטה.
מהפגיעה הקשה בעיניים צ'יקוריטה לא מתרכזת ומאבדת אחיזה בטוטודייל שרץ אליה ומבצע נשיכה חזקה ביותר!
טוטודייל עוזב אותה מהנשיכה והולך לאחור.
צ'יקוריטה מנסה לזוז אך קשה לה ונראה שהיא נפגעה קשה מהנשיכה של טוטודייל.
[/COLOR][/quote]
"הגיע הזמן!" אני קורא ומכין ביד פוקדור (רגיל).
"קדימה!" אני קורא שוב וזורק את הפוקדור הריק אל צ'יקוריטה.
'אני מקווה שזה יצליח' אני חושב בזמן הזה.
-
[COLOR="DarkRed"][B]ליאור[/B]
פוצ'יאנה יוצא החוצה לאחר הרבה זמן שלא היה בחוץ נרגש לקראת הקרב.
הוא משתמש בפרצוף מפחיד על וופר דבר שמהמם אותו לשנייה ונותן לפוצ'יאנה את ההזדמנות המושלמת להשתמש בנשיכה.
וופר נופל לאחור ואז קם לאחר המכה ונראה שזה כואב לו.
הוא משתמש באקדח מים אל עבר פוצ'יאנה שמנסה להתחמק אך בפעם השלישית פוגע בו ומעיף אותו אחורה.
וופר רץ מהר לפוצ'יאנה ומשתמש בטריקה(slam) עם זנבו הקטן ולמרות שזנבו קטן המכה עדיין משפיעה על פוצ'יאנה שממהר לקום.[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]עומר[/B]
"היי קום קדימה אין לי זמן,קום" אתה שומע את קולו המעצבן של ריקו על הבוקר מעיר אותך.
"קדימה לפני שאני נפרד ממך לשלום הבטחת לי קרב לא? אני רוצה להציג לך את הפוקימון החדש שלי" הוא אומר ושולח יד אל עבר פוליוורל גדול וחזק([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/61.png[/IMG]).
אתה מבין שזהו הפוליווג הקטן שהיה לו בעבר.[/COLOR]
[COLOR="SandyBrown"][B]שקד[/B]
"צ'יקו צ'יקו" היא אומרת ומעיפה את הפוכדור עם הגפנים שלה.
"טוטו טוטו טוטו" אומר לך טוטודייל ומסביר לך שצריך שהיא תהיה מעולפת בכדי שתוכל ללכוד אותה.
טוטודייל מסתובב ומתסכל על צ'יקוריטה ומחכה להוראה ממך.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1125747][COLOR=DarkRed][/COLOR][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
"טוטו טוטו טוטו" אומר לך טוטודייל ומסביר לך שצריך שהיא תהיה מעולפת בכדי שתוכל ללכוד אותה.
טוטודייל מסתובב ומתסכל על צ'יקוריטה ומחכה להוראה ממך.[/COLOR][/quote]
הפוכדור חוזר אליי או שזהו, בזבזתי?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
'אני לא בטוח שזה יצליח, אבל זה לא יזיק' אני חושב לעצמי.
"טוטודייל, תשתמש בשריטות כדי לחפור ותעבור מאחוריה, כשתהיה שם תנשוך אותה שוב" אני לוחש לו מה לעשות.
-
[QUOTE=kickass;1125747][COLOR="DarkRed"][B]ליאור[/B]
הוא משתמש בפרצוף מפחיד על וופר דבר שמהמם אותו לשנייה ונותן לפוצ'יאנה את ההזדמנות המושלמת להשתמש בנשיכה.
הוא משתמש באקדח מים אל עבר פוצ'יאנה שמנסה להתחמק אך בפעם השלישית פוגע בו ומעיף אותו אחורה.
וופר רץ מהר לפוצ'יאנה ומשתמש בטריקה(slam) עם זנבו הקטן ולמרות שזנבו קטן המכה עדיין משפיעה על פוצ'יאנה שממהר לקום.[/COLOR]
"היי קום קדימה אין לי זמן,קום" אתה שומע את קולו המעצבן של ריקו על הבוקר מעיר אותך.
"קדימה לפני שאני נפרד ממך לשלום הבטחת לי קרב לא? אני רוצה להציג לך את הפוקימון החדש שלי" הוא אומר ושולח יד אל עבר פוליוורל גדול וחזק([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/61.png[/IMG]).
אתה מבין שזהו הפוליווג הקטן שהיה לו בעבר.[/COLOR]
טוטודייל מסתובב ומתסכל על צ'יקוריטה ומחכה להוראה ממך.[/COLOR][/QUOTE]
"טוב אחי!" אסתכל אל הפוליווג המפותח "נו יש לך פוליוורל עכשיו.. תתחדש!" אומר לו
"אני אוציא את.." אתלבט בין הפוקימונים שלי "הופהיפ הקטנה! זה יהיה אימון מצוין בשבילה גם אם היא תפסיד!" אחליט לבסוף
"קדימה הופהיפ!" אומר לה "גשי לזירה!" אוסיף
כשהיא תיגש לזירה אשאל את ריקו "תגיד,יש לך עוד פוקימונים..? זה יהיה מצוין אם נוכל לעשות קרב ארבע על ארבע!" אציע לו.
-
חח מה פתאום זה לא משחק גיימבוי
-------------------------
טוטודייל מנסה לחפור ולבסוף מצליח.
טוטודייל למד חפירה.
הוא ממשיך במהלך המתקפה וממשיך לחפור את דרכו למאחורי צ'יקוריטה.
טוטודייל מפתיע אותה מאחור ונושך אותה בחוזקה.
צ'יקוריטה מתעלפת!
טוטודייל זז מן צ'יקוריטה מתקרב אליך ומושך לך בחולצה,"טוטו טוטו" הוא אומר ומצביע על צ'יקוריטה ומסביר לך שזה הזמן לזרוק את הפוכדור.[/COLOR]
אתה מציע לו קרב ארבע על ארבע אבל הוא משיב לך שיש לו רק פוקימון אחד נוסף וזה אודיש.
הוא מוציא את אודיש הקטן([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/43.png[/IMG])
"קדימה אז תבחר עוד פוקימון אחד שילחם לצד הופיפ" הוא אומר לך ואתה שם לב בצורת הדיבור שלו שיש לו יותר בטחון מאשר מבעבר.
"צ'ימ צ'ימ!" אתה שומע את צ'ימצ'אר מתנדב להצטרף לקרב.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1125761][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
טוטודייל למד חפירה.
צ'יקוריטה מתעלפת!
טוטודייל זז מן צ'יקוריטה מתקרב אליך ומושך לך בחולצה,"טוטו טוטו" הוא אומר ומצביע על צ'יקוריטה ומסביר לך שזה הזמן לזרוק את הפוכדור.[/COLOR][/quote]
זה כבר קרה לי באיזה משחק אז אני מוודע XD
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
אני לוקח את הפוכדור שזרקתי קודם.
"עכשיו זה יעבוד" אני אומר וזורק אותו על צ'יקוריטה.
-
[QUOTE=kickass;1125761][COLOR="SandyBrown"][B]שקד[/B]
טוטודייל למד חפירה.
צ'יקוריטה מתעלפת!
טוטודייל זז מן צ'יקוריטה מתקרב אליך ומושך לך בחולצה,"טוטו טוטו" הוא אומר ומצביע על צ'יקוריטה ומסביר לך שזה הזמן לזרוק את הפוכדור.[/COLOR]
אתה מציע לו קרב ארבע על ארבע אבל הוא משיב לך שיש לו רק פוקימון אחד נוסף וזה אודיש.
הוא מוציא את אודיש הקטן([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/43.png[/IMG])
"קדימה אז תבחר עוד פוקימון אחד שילחם לצד הופיפ" הוא אומר לך ואתה שם לב בצורת הדיבור שלו שיש לו יותר בטחון מאשר מבעבר.
"צ'ימ צ'ימ!" אתה שומע את צ'ימצ'אר מתנדב להצטרף לקרב.[/COLOR][/QUOTE]
אביט אל צ'ימצ'אר בביטחון "אם אתה רוצה להצטרף צ'ימצ'אר,זה אחלה מבחינתי!" אומר לו בשמחה
"אנחנו נתחיל,הופהיפ,תשתמשי באבקת רעל ואז בדחיפה על פוריוול! צ'ימצ'אר,תשתמש בשריטה ואז להביור על אודיש!" אפקוד עליהם
'הוא יותר בטוח בעצמו מפעם,לכן אי אפשר להשתמש בטכניקה של להראות את הביטחון,אפשר רק להתרכז בקרב...' אומר לעצמי
-
[QUOTE=kickass;1125747][COLOR="DarkRed"][B]ליאור[/B]
.[/COLOR][/QUOTE]
אאני אומר לפוצ'יאנה " תתאוש מן המכה שספגת .לאחר מכן רוץ במהירות לעבר וופר וכשתהיה קרוב אליו תשתמש בשניכה על וופר "
אני מחזיק אצבעות שפוצ'יאנה יצליח להביס את וופר הזה
-
[quote]עמית
"אוקיי אז רק שנייה" היא אומרת וניגשת להביא לך מפתח לחדר מספר 6 ובנוסף לזה היא גם מחזירה לך את הפוכדורים שלך.
"הנה הפוכדורים והמפתח,בהצלחה מחר בקרב המכון" היא אומרת בחיוך הנחמד שלה.
אתה עובר דרך דלת שעליה כתוב מגורים ונכנס לבניין המגורים האחורי.
המסדרון ריק ואתה מבין שכל המאמנים ששם כבר הלכו לישון,מוכנים כמוך למכון העיר סלורין ואתה יודע שעליך להקדים יום למחרת כדי להספיק.
[/quote]
"קדימה-לחדר!" אומר ואלך לחדרי.לאחר מכן אפתח את דלת החדר ואלך לישון שינה עריבה.
-
חחחח מה? משחק פוקימון אמור להיות משחק שמדמה את הסדרה לפי דעתי ולא את המשחקים : P
--------------------
אתה זורק את הפוכדור בנסיונך השני.
אתה רואה את טוטודייל משלב ידיים ומקווה שיצליח למרות הכל זה הקרב הראשון שלו נגד פוקימון אחר.
אתה גם מחכה בהתמנה ולאחר שלוש דקות ארוכות במיוחד הפוכדור נעצר.
לכדת צ'יקוריטה!
"טוטו טוטו!" מתחיל טוטודייל לקפץ ולשמוח.[/COLOR]
צ'ימצ'אר מצטרף לקרב והקרב הראשון שלך שהוא 2 על 2 מתחיל רישמית!
הופיפ משתמשת ברעל אל עבר פוליוורל וצ'ימצ'אר רץ בשריטה לאודיש.
התוכניות שלך משתנות כאשר ריקו אומר לפוקימונים שלו את הדבר הבא:
"פוליוורל מהר אקדח מים אל עבר צ'ימצ'אר ואודיש תשתמש בעצמך באבקת רעל על המתקפה של הופיפ" לפתע פוליוורל משתמש באקדח מים חזק בהרבה ממה שהיה לפוליווג ומעיף את צימצ'אר לאחור שנחבט בעץ בחוזקה.
אודיש מצליח לפזר את הרעל של הופיפ באמצעות שלו ואתה רואה שריקו נעשה טוב מתמיד כאשר הצליח לסכל לך את כל המתקפות.
"זה מה שיש לך?" הוא אומר בגיחוך.[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]ליאור
פוצ'יאנה מתאושש מן המכה ורץ אל עבר וופר במטרה להשתמש בנשיכה.
וופר מפתיע אותו באקדח מים חזק שמעיף אותו פעם נוספת.
פוצ'יאנה מתעצבן ונראה נואש כאשר לפתע הוא מתחיל לזהור ונעשה גדול יותר.
בין רגע עומד מולך כלב זאב גדול עם מבט רצחני בעיניו([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/262.png[/IMG]).
מיטיאנה החדש שלך מתקדם בביטחון ופותח את פיו כאשר לפתע כדור שחור גדל מחוצה לו ומיטיאנה משחרר כדור צל חזק אל עבר וופר שמפסיד בקרב!.
פוצ'יאנה התפתח למיטיאנה ולמד כדור צל![/COLOR]
[COLOR="Green"][B]עמית[/B]
אתה הולך לישון ומחכה בציפיה ליום הגדול מחר.
מתוך שנתך אתה מרגיש חום על פניך,אתה קם ומגלה כי השמש כבר זרחה לה והשעה תשע בבוקר.
מן הפוכדור שלו יצא במפתיע טוטודייל שנראה נלהב מאוד לבואו של היום החדש.
אתה קם בציפייה ותקווה לנצח בקרב המכון שיתרחש היום![/COLOR]
-
[quote=kickass;1125813][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
חחחח מה? משחק פוקימון אמור להיות משחק שמדמה את הסדרה לפי דעתי ולא את המשחקים : P
--------------------
אתה רואה את טוטודייל משלב ידיים ומקווה שיצליח למרות הכל זה הקרב הראשון שלו נגד פוקימון אחר.
לכדת צ'יקוריטה!
"טוטו טוטו!" מתחיל טוטודייל לקפץ ולשמוח.[/COLOR][/quote]
ככה הוא אמר לי שם (המנהל), זרקתי פוקדור על בידוף וזה לא הצליח והוא לא הרשה לי לקחת את זה חחח
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
'וואו, זה היה ארוך, שלוש דקות!' אני חושב לעצמי ומרים את הפוקדור.
"כל הכבוד, טוטודייל, עכשיו אפשר להמשיך בדרך" אני אומר לו ומתחיל ללכת שוב.
בזמן ההליכה אני שם את הפוקדור שבתוכו צ'יקוריטה במקום.
-
[QUOTE=kickass;1125813][COLOR="SandyBrown"][B]
[COLOR="DarkRed"]ליאור
בין רגע עומד מולך כלב זאב גדול עם מבט רצחני בעיניו([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/262.png[/IMG]).
מיטיאנה החדש שלך מתקדם בביטחון ופותח את פיו כאשר לפתע כדור שחור גדל מחוצה לו ומיטיאנה משחרר כדור צל חזק אל עבר וופר שמפסיד בקרב!.
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למיטיאנה שלי " ואו אתה מפחיד.הית גדול למדת מתקפה חדשה.עכשיו תחזור לפוכדור שלך "
אני מחזיר את מיטיאנה לפוכדור שלו ואז אזרוק פוכדור על וופר בתקוה שיתפס
-
[QUOTE=kickass;1125813][COLOR="SandyBrown"][B]שקד[/B]
--------------------
לכדת צ'יקוריטה!
"טוטו טוטו!" מתחיל טוטודייל לקפץ ולשמוח.[/COLOR]
צ'ימצ'אר מצטרף לקרב והקרב הראשון שלך שהוא 2 על 2 מתחיל רישמית!
הופיפ משתמשת ברעל אל עבר פוליוורל וצ'ימצ'אר רץ בשריטה לאודיש.
התוכניות שלך משתנות כאשר ריקו אומר לפוקימונים שלו את הדבר הבא:
"פוליוורל מהר אקדח מים אל עבר צ'ימצ'אר ואודיש תשתמש בעצמך באבקת רעל על המתקפה של הופיפ" לפתע פוליוורל משתמש באקדח מים חזק בהרבה ממה שהיה לפוליווג ומעיף את צימצ'אר לאחור שנחבט בעץ בחוזקה.
אודיש מצליח לפזר את הרעל של הופיפ באמצעות שלו ואתה רואה שריקו נעשה טוב מתמיד כאשר הצליח לסכל לך את כל המתקפות.
"זה מה שיש לך?" הוא אומר בגיחוך.[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]ליאור
[COLOR="Green"][B]עמית[/B]
אתה הולך לישון ומחכה בציפיה ליום הגדול מחר.
מתוך שנתך אתה מרגיש חום על פניך,אתה קם ומגלה כי השמש כבר זרחה לה והשעה תשע בבוקר.
מן הפוכדור שלו יצא במפתיע טוטודייל שנראה נלהב מאוד לבואו של היום החדש.
אתה קם בציפייה ותקווה לנצח בקרב המכון שיתרחש היום![/COLOR][/QUOTE]
"ארר...." אתחיל להתעצבן על ריקו
'הוא ממש חזק,זה יהיה ממש קשה לנצח אותו..' אבין בצער 'רגע! אני קולט מה הוא מנסה לעשות פה! הוא מנסה לגרום לי להיות חסר ביטחון כמו שאני עשיתי לו!' אקלוט את התחבולה
בבת אחת אפקח את עייני ואתחיל חייך "לא זה לא מה שיש לי! אין לך מושג מה יש לי!" אשיב לריקו
"צ'ימצ'אר,הופיפ,בוא ננסה לנצח בבת אחת את אודיש! הפיפ,תשתמשי בדחיפה על אודיש וצ'ימצ'אר ישתמש עליו בחפירה,קדימה!" אפקוד עליהם בתקווה
"אני הולך לנצח!" אומר לריקו בתגרה
-
[quote=kickass;1125638]
[COLOR=Red][B]ניב[/B]
ציניות זה טוב
------------
אתה מתארגן בבוקר ומתכונן ליציאה,יום חדש וגדול עומד לפניך והדרך לעיר ויקטוריה עדיין ממשיכה.
אתה שם את ביצת הפוקימון המסתורית שזה עתה קיבלת בתיק ואתה יודע שצריך לשמור עליה היטב.
אתה בודק במפה לאין אתה יכול ללכת אך היא מאוד מסורבלת ואתה שם לב לגודלו של יער איירוסטה במפה,הוא גדול יותר משני ערים יחד.
אתה ממשיך בדרכך שטריקו איתך בחוץ ואתם מנסים למצוא את דרכם.
"היי זה אתה לא?" אתה שומע קול מאחוריך ולמולך מופיע ריקו,הילד בו נלחמת בדרך 1([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/60.png[/IMG]).
"רוצה קרב?" הוא מוסיף ונראה בעל בטחון רב יותר ממקודם.[/COLOR]
[/quote]
היי זה ההוא מקודם!!! חשבתי שאראה אותו קצת יותר מאוחר.. הוא הספיק לתפוס משהו?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי.. אני זוכר אותך, אתה.. ריקו!" אומר בחיוך מנסה לזכור את הבחור. אביט בוא ואחשוב'או! הוא הרבה יותר בטוח בעצמו.. אז הוא היה מפחוד ומגמגם ועכשיו הוא נראה בעל ביטחון'
אחשוב מעט על ההצעה שלו ואומר בנימוס "מצטער, אבל לא תודה הספיקו לי להיום התקלויות במאמנים.. אני מאמין שהקרב החוזר שלנו עוד יתרחש, אל תדאג!"
אלך לדרכי ואז אזכר ואומר בניחושת "אני מקווה שאתה מגיע לעיר ויקטוריה, עם כן.. אז לך לשם ושם נפגש ונלחם!" ואז אמשיך בדרכי.