[QUOTE=Sakurai Tomoki;1187296]אצ'י זה לא פונו יא מושפל ><[/QUOTE]
זה נחשב מבחינתי לתוכן פורנוגרפי, אפילו אם זה מצויר.
Printable View
זה נחשב מבחינתי לתוכן פורנוגרפי, אפילו אם זה מצויר.
המצב קשה איתו..
[QUOTE=אני בובי בוטן כן;1187301]אני לא אני בן 14 וקצת משחק בפוקימון ויש פה עוד מלא כאלה זה לאף אחד אין ביצים לקום וליכתוב על פורנו (ודברים כאלה) אבל זה לא מצידק את זה שצריך להעיף את כל מי שנירשם לפורום הזה כדי לעזור ולקבל עזרה בנוגע לפוקימון[/QUOTE]
להעיף כל ילד קטן, שיש לו בעיות שכליות ומתעניין רק בפוקימון, זאת אומרת, לא אתה..
[QUOTE=SnoopyDisco;1187302]אני שמח שאתם חושבים טוב-לעשות פורום של מעל לגיל 14 וכך יהיה אפשר לדבר שם חופשי.[/QUOTE]
יופי שעכשיו אתה רואה את זה אבל לא כשכתבנו את זה קודם ><
איזה מפגרים באים למאסטר-שף..><
[QUOTE=SnoopyDisco;1187305]זה נחשב מבחינתי לתוכן פורנוגרפי, אפילו אם זה מצויר.[/QUOTE]
מה זה קשור אם זה מצויר או לא..?
תפתח אינטרנט וכנס לויקיפדיה, קרא קצת אולי תבין, אצ'י זה ממש ממש לא פורנו ><
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1187307]להעיף כל ילד קטן, שיש לו בעיות שכליות ומתעניין רק בפוקימון, זאת אומרת, לא אתה..
יופי שעכשיו אתה רואה את זה אבל לא כשכתבנו את זה קודם ><[/QUOTE]
אני כתבתי רק שאני שמח שאתם חושבים טוב.
ואני ראיתי רק מה שדיווחו לי.
וציטוט של החוק:
[QUOTE]- אין לפרסם תוכן פורנוגרפי [B]בשום צורה שהיא[/B]. צוות הפורום רשאי לבקש ממשתמש להסיר חתימה או תמונה מאותו משתמש לפי ראות עיניו.
[/QUOTE]
בשום צורה שהיא-גם מצויר נחשב.
[QUOTE=SnoopyDisco;1187305]זה נחשב מבחינתי לתוכן פורנוגרפי, אפילו אם זה מצויר.[/QUOTE]
הם מנסים להגיד לך שאצ'י זה לא הנטאי...
אצ'י זה למשל שמראים בחורה בבגד ים-אבל היא לא חושפת פטמות...
בהנטאי היא מראה את הכל.
האנטאי נחשב לפורנו..אצ'י ממש ממש רחוק מזה
[QUOTE=SnoopyDisco;1187312]אני כתבתי רק שאני שמח שאתם חושבים טוב.
ואני ראיתי רק מה שדיווחו לי.[/QUOTE]
אתה רוצה להגיד לי שמכל מה שדיברנו בנו"ד הקודם לא ראית כלום ועל זה אתה נותן אזהרה?!!
איזה מין פקח אתה?!!
[QUOTE=SexStyle;1187315]הם מנסים להגיד לך שאצ'י זה לא הנטאי...
אצ'י זה למשל שמראים בחורה בבגד ים-אבל היא לא חושפת פטמות...
בהנטאי היא מראה את הכל.[/QUOTE]
יש אצ'י שגם חושף שדיים, כמו שליאור הביא, אבל זה בהחלט לא פורנו ולא הנטאי..
[QUOTE=The Little Elbaz;1187316]האנטאי נחשב לפורנו..אצ'י ממש ממש רחוק מזה[/QUOTE]
מה שליאור הביא נחשב לתוכן פורנוגרפי-לפי החוק אני רשאי להסיר זאת.
ושקד-משתמש אנונימי אמר לי להסתכל בנו"ד בעמודים ולראות.
אני ראיתי וזועזעתי, ביקשתי מכם להפסיק ובכל זאת המשכתם-ואל כן אני נותן לכם אזהרה.
[size="7"]לכל מי שלא יודע הפורום הזה הוקם לפוקימון לא לדברים אחרים זה שרותם פתח עוד כמה פורומים שלא קשורים לפוקימון אז החלטה שלו למי שיש בעיה אם האמת ורוצה לדבר על דברים אחרים יש פורומים יותר טובים ויותר גדולים שם תיכתבו את כל מה שאתם רוצים[/size]
[QUOTE=SnoopyDisco;1187318]מה שליאור הביא נחשב לתוכן פורנוגרפי-לפי החוק אני רשאי להסיר זאת.[/QUOTE]
זה לא נחשב לתוכן פורנוגרפי, זה אצ'י ואין ויכוח, תבדוק דברים לפני שאתה מדבר..
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1187317]אתה רוצה להגיד לי שמכל מה שדיברנו בנו"ד הקודם לא ראית כלום ועל זה אתה נותן אזהרה?!!
איזה מין פקח אתה?!!
יש אצ'י שגם חושף שדיים, כמו שליאור הביא, אבל זה בהחלט לא פורנו ולא הנטאי..[/QUOTE]
אם היא חושפת פטמות זה כבר הנטאי בהגדרה ><
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1187317]אתה רוצה להגיד לי שמכל מה שדיברנו בנו"ד הקודם לא ראית כלום ועל זה אתה נותן אזהרה?!!
איזה מין פקח אתה?!!
יש אצ'י שגם חושף שדיים, כמו שליאור הביא, אבל זה בהחלט לא פורנו ולא הנטאי..[/QUOTE]
שדיים נחשב פורנוגרפיה..אבל ל]י מה שאני יודע אין את זה באצ'י
[QUOTE=SexStyle;1187321]אם היא חושפת פטמות זה כבר הנטאי בהגדרה ><[/QUOTE]
לא, ממש לא..
יש אצ'י לגילאי 18+ במנגות ויש קטעים שחושפים שד או פיטמה, אבל זה עדיין אצ'י O:
אני קראתי מנגה שמישהי בקטע מסוים חושפת, אבל בז'אנרים לא היה כתוב הנטאי כי זה לא..
[QUOTE=The Little Elbaz;1187322]שדיים נחשב פורנוגרפיה..אבל ל]י מה שאני יודע אין את זה באצ'י[/QUOTE]
לא O: