אני יומר למיי "לא יפה" ואז אקח אותה ואשים אותה חזרה על הראש שלי
Printable View
אני יומר למיי "לא יפה" ואז אקח אותה ואשים אותה חזרה על הראש שלי
נראה לכם
אני בחיים לא אצתרף
אני מחזיק את בלייז בידיים שלי
ג'ון- איווי יאמר ''כה חסה הם עלי עלי הכוח עלי האמונה'' ואז ישאל ''מ היו דברי הנבואה?''
אופק- מיי תצחקק ותתכרבל ביידך
אנדי- אתה מחזיק את בלייז ביידים אבל פתאום רעש מוזר נשמע ואתה מוצא את עצמך בעיר השנייה
אני ילטף למיי את הראש ואז יגיד לציקוריטות
"היה נחמד שבאתם אבל אנחנו צריכים לנקות ביי"
[QUOTE=ttrrtte;1226626]ג'ון- איווי יאמר ''כה חסה הם עלי עלי הכוח עלי האמונה'' ואז ישאל ''מ היו דברי הנבואה?''
אופק- מיי תצחקק ותתכרבל ביידך
אנדי- אתה מחזיק את בלייז ביידים אבל פתאום רעש מוזר נשמע ואתה מוצא את עצמך בעיר השנייה[/QUOTE]
דברי הנבואה היו שהשלושה צריכים לצאת למסע או משהו כזה אני אומר לאיווי.
אופק- הצ'יקוריטות אומרות שלום לאחותם ומתנפלות עליהם
ג'ון- אוי לא... אמר איווי ואז שוב אורו עייניו והוא אמר '' מערבה תפנה להתייצב אל מול הבוגד את אשר נגנב תמצא ותשיבו במועד החברות תכזיב זוממת היא למעול''
טוב מיי בואי נלך לישון מחר נקום ליום חדש
[QUOTE=ttrrtte;1226661]אופק- הצ'יקוריטות אומרות שלום לאחותם ומתנפלות עליהם
ג'ון- אוי לא... אמר איווי ואז שוב אורו עייניו והוא אמר '' מערבה תפנה להתייצב אל מול הבוגד את אשר נגנב תמצא ותשיבו במועד החברות תכזיב זוממת היא למעול''[/QUOTE]
מה זה אומר לעזאזאל אני שואל.
אופק-תגיב במ''תשלך בבקשה
אתה ומיי הולכים לישון אתה מרגיש בהרבה אנרגיה בגופך שאתה קם,אתה מסתובב ורואה את מיי בצורת סקיטי בתוך כלוב קטן
ג'ון- אתה לא מספיק לשמוע את איווי שנרדם מהמאץ ומתחיל לנחור כל מה שהוא מצליח לומר זה ''זכור נבאוה נבואה חשובה זו''
טוב אני יגיב
אני ילך אל הכלוב ויפתח אותו
אופק-ברגע שנגעתה בכלוב הרגשתה זרם חשמלי שפילח את ידך
"מה לעזעזל" ואז יוציא את טוטודייל וגיד לו להשתמש באקדח מים בזמן שאני מנסה שוב לפתוח את הכלוב
אופק- טוטודייל משתמש באקדח מים והכלוב שבוא מיי כלואה נפתח
[QUOTE=ttrrtte;1226666]אופק-תגיב במ''תשלך בבקשה
אתה ומיי הולכים לישון אתה מרגיש בהרבה אנרגיה בגופך שאתה קם,אתה מסתובב ורואה את מיי בצורת סקיטי בתוך כלוב קטן
ג'ון- אתה לא מספיק לשמוע את איווי שנרדם מהמאץ ומתחיל לנחור כל מה שהוא מצליח לומר זה ''זכור נבאוה נבואה חשובה זו''[/QUOTE]
אני אזכור איווי אני אומר והולך לישון.
אני יעיר את מיי וישאל אותה אם היא יודעת מי כלא אותה